Премиерът лично разрешил да се разкрие за Хизбула

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е позволил да се съобщи информацията за връзка на Хизбула с атентата в Бургас след като са били събрани достатъчно данни за това. Изказването му дойде след разминаване в обясненията на институциите.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът лично разрешил да се разкрие за Хизбула | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баси, тоя е станал император. като се прибера в българия на почивка, трябва да го питам преди да otida до тоалетната

Ако премиерът лично е нарушил конституцията и е пренебрегнал законите на своя глава. Това не значи ли, че сме под тоталитарен контрол и под диктатура, дори без да има танкове по улицата? Защото доколкото ми е известно на мен - сме. Е ли Бойко Борисов новият диктатор в Европа?

По ДНК върху подаръка за нова година - бабата разбра,че не е от ДЯДО КОЛЕДА.

защо са истипосали там нек-къф мустакат старшиа ? Не трябваше ли там да ги краси, а и по длъжнос, самата Искра Фидосова ! Та и терористите, като я видат, веднъж завинаги да ни остават на мира !! баба Тодорка.

От всички изнесени дотук факти, можем да направим "обосновано предположение", че ЦРУ държи Буда Тикваров за топките и той е готов да продаде и майка си, само и само да отърве кожата!

Не сме се съмнявали, че лично е разрешил. Целуването на американски и израелски задници вече му е приоритет

Поръчковите убийства по времето, когато беше главен секретар на МВР не успяха да разкрият толкова години, а атентата го разкриха на втория ден щом Израел се появиха и казаха "Хизбула".

Abu Talib

Бъс държа, че няма писмен документ в който партията Хизбула да е приемала решение за покушение в Бургас.Може да има единици-екстремисти от тази партия, но не и цялата партия. Тук Бойко Борисов греши, а САЩ следва да се коригират за да не се нагнетява напрежение в светговен мащаб.

И един станиол обвиваше мърмоти в шоколад!?!?

Печат на всякакви документи . Преставителства във Факултето, Столипиново, Бейрут, Амстердам, Дамаск и Ербил (Иракски Кюрдистан). Сергия на пазар Димитровград. Гарантирано качество. Помощ с издаването на Шенгенски визи и легализация на документи.

"Премиерът лично разрешил да се разкрие за Хизбула..."Е кой друг, някой таи ли съмнения, че Слънцето ще изгрее, ако ПРЕМИЕРА не му каже? Дано наистина да са "Хизбула", защото иначе всичко е ясно-кой беше на инструктаж и набиване на канчето в САЩ-ПРЕМИЕРА и оръженосеца му, ЦВЪ-ЦВЪ!!!Евреите и американците си прокараха стратегическите интереси на наш гръб, видяхме колко ни пази родната полиция, БОРИСОВ ти ни продаде за жълти стотинки и едно потупване по рамото, но рано или късно ще си платиш всичко с лихвите, Бог вижда, забавя, но не забравя!!!!

Тази история с намерените фалшиви шофьорски книжки и лични карти е много, ама много изтъркан сценарий, който янките разиграха още преди повече от десет години, когато "разкриха" чрез него извършителите на атаките срещу двете кули в Ню Йорк. Поне да бяха измислили нещо по-свежо. Ама явно толкова си могат. По-интересно е защо на заслужилия майстор на спорта, в дисциплина "опашата лъжа" бяха необходими цели три седмици "творческа командировка" в щатите, за заучаване на този елементарен сценарий ?

В правото няма вероятност. Полегнала Тодора в правото няма ИЛИ Е ПРАВА ИЛИ Е ЛЕГНАЛА. Тежко и горко ще ни бъде.

деер

Сега , ако тези от Хизбула заведат дело срещу нашите със съмненията , по закон ще трябва да им се предостави цялата информация.....И тогава , ще ни лъсне белия з...... Ами да вземем да защитим баските и Каталунците или да пратим войска в Каталуния , за да ги усмерим и да не разцепват Испания!!! Какво се бутаме между шамарите?! От Израел идват прошляци...Дори и те ни казаха, че сме от 3-я свят....Дайте да се справим с простотията в България - 2.4 млрд евро сме усвоили за 2012 и сме зле...2/3 от всичко , което се вкарва не се обмитява, а уж се продава с фискални устройства вързани в реално време с НАП...Милиони туриста имаме пиещи алкохол на поразия и пак бюджета е на плюс само по документи.....Стоим върху пясъка и пак не идват никой от средната класа от западните страни, само руснаците ни посещават .... Не произвеждаме нищо с добавена стойност, а откога сме в ЕС? Само крадем и се опростачваме....

В кое време живеем, тово на Хитлер и Сталин или сме в 21 век.Какво е това еднолично решение "премиера лично разрешил", не трябвали това оповестяване да е работа на опраделени комисии и служби и т.н., които имат правата и гаранциите за факта.

Бъди Патриот - предотврати национална катастрофа! Сритай Мутрата и изгони милиционерските мърши от управлението на България!

Ал

Само кажи кои НЕ са милиционерски мърши?

Ал

Един мормот донесе шофьорската книжка специално напечатана в Ливан за да може "с определена степен на вероятност да се съобщи информацията, която и вие самите настоявахте месеци наред да разберете". Хау!

ало кои нареди последно тои или меркел бегаи да отаркаш пачето и си затвори устето ,,,,да не си отварам л;аинето бастуни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ни е наред сега можем да очакваме и терористите от Хизбула да ни натиснат .Управляващите в момента си навират носа кадето не ием работа!!!!!!!!!!!!!!!!

такива като тебе ,ще ги натиснат по празните манерки!Глупак,какво си въобразяваш,че с евтините си подмятания ще уплашиш някого?Гаргите ще уплашиш!Завий се с юргана презглава и се скрий под кревата шмугльо!

MIRAGE

съжалявам че не виждаш по далеч от задника те! И не съм ти другар !

MIRAGE

глупав,заблуден ГЕРБЕР оптимист. ГЛУПАК.

Tози пожарникар продължава да се изживява като полицай!

То верно никога не е късно да имаш щастливо детство, но на петдесет и кусур да си играеш на футболист и шериф, малко много идва. Майка му е виновна, карала го да учи, вместо да играе. Ей го на, цял доктор, ама пусто ненаиграло се.

Боко си изпълни задачите, поставени му от американците:!.Да спре строителството на АЕЦ, 2.Да спре Александропулос, 3.Да действа в посока Набуко, 4.Да изкара Хизбула виновни за атентата и 4.Да досъсипе страната без война. Сега. като окончателно компрометиран ще го изгорят като бушон, а ние ще зяпаме докато ни изберат друг негодяй.Това е положението!

MIRAGE

Правилно голяма грешка!

Пожарникарите са по-висша степен полицай!Твоят дребен ум не може да го проумее естествено!

Хахаахахх, пък контрольорите в рейса са най-висша степен на полицаи. С какво умението да разгъваш маркуч те квалифицира като спец по тероризъм? Ама какво питам, явно такива висши същества ви наемат да пишете по форумите, и четвърта година не схващат защо все ставате за смях.

Мишко,това ли успя да роди мозъка ти,след дълго напъване!Живей си в мишата дупка и не се показвай от там ,за да не те изяде котарака!Глупак смотан!

Излиза че ББ е работил или за ДС, или за мафията, или за двете. Но това не е много голяма изненада, все пак той идва от такива среди.

Най накрая ни вкараха в многосериен филм на ужасите.Браво!

Премиерът вече е демонстрирал челния си опит в опазване от тероризъм чрез....дюнери!

Срам за нацията.Това ли е човека ,който трябва да управлява държавата?

САМО СЛУГИНАЖА НА СЪЕДИНЕНИ МАРИХУАНСКИ ЩАТИ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИТЕ С "ДОЛУ "!!!

Я да не обиждате Вожда-Тиква, ей! Къде гледа ДАНС? Човеко по цел ден реже лентички, рита мачлета, маа филии с мас, бори се с организираната престъпност, бори се с корупцията и тероризма, а някакви го обиждат! Бе каква е тая държава, не мога да разбера! Какво сте се захванали с най-великио от великите, Той-Винету, Той-Буда? Да се слави името ти, Вожде! Да се множат идиотщините, грешка, делата ти, о, ненадминатий Учителю! Слава! Сигнализирахте за неуместен коментар

Пълна боза!!!! Всеки си говори, каквото му изнася, всеки цитира всеки, без да го пита...Но накрая, това, което ги свързва помежду им, и дава основание, даже без обосновано предположение е, че са го ударили през просото и лъжат без да им мигне окото!!!!

ееееиии,чак сега ми светна !! ми то тук съм в пишещия електорат на комундетата!!!пффф извиняваите че ви писах !

не си извинен за плиткоумието си.............!

И аз не харесвам БСП, ама теб не мога да те понасям! Не зная на тебе, какво ти е светнало, но ярко светна наистина с правописа си и с това, че не знаеш какво искаш да кажеш, но го правиш настойчиво(виж си глупостите от предните постове- по елементарен си от комсомолски секретар).

абе щом не ме понася6 ,значи съм казал нещо което те е засегнало!!!

Плевнелиев, защо лъжеш, че главният прокурор е разрешил на ЦЦ да обвини Хизбула. Г-н Цацаров отговори на журналисти, че НЕ може да вземе отношение, защото няма предоставени неопровержими доказателства за пред съд. Палячо, Цацаров не е като тебе!

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! Бойко Борисов беше уличен в злоупотреба с власт /Мишо Бирата/ - ПОСЛЕДИЦИ НИКАКВИ; Цветан Цветанов беше уличен в не регламентирани доходи, той най-подло се избърса в родителите на жена си и НАП - ПОСЛЕДИЦИ НИКАКВИ; Николай Младенов се заиграва и работи за чужда държава и чужди интереси, нещо недопустимо и в Папуа - ПОСЛЕДИЦИ НИКАКВИ; Бойко Борисов е уличен с официални документи на спец. службите, като разработвано лице от престъпните среди, от всички политически сили ченгетата скочиха да го защитават, той се ОПЛЕТЕ В ЛЪЖИТЕ СИ - ПОСЛЕДСТВИЯ НИКАКВИ; Тиквата, Цвък и Еврейчето ни вкарват в ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНА ИГРА, изключително под влиянието на Израел и САЩ, игра, която е далеч от националният ни интерес - ПОСЛЕДСТВИЯ НИКАКВИ; В най-новата ни история няма случай български вътрешен министър да бъде задържан в чужда държава близо месец и няма случай, при който българският Министър-председател да бъде извикан в САЩ по такъв безцеремонен начин на килимчето, пред ГОСПОДАРИТЕ да дава обяснения и да получава нареждания!!! Едното нареждане разбира се е за обявяване на Хизбула за атентата в Бургас, без все още да са събрани достатъчно доказателства! И всичко това за момента остава без ПОСЛЕДСТВИЯ НИКАКВИ; Не разбирам глупостта на обществото и огромната степен на зомбираност, защото ако това беше друг, а не Бойко, щяхме вече да СМЕ ГО УТРЕПАЛИ С КАМЪНИ!!!!! ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ!!! После ще е късно.................!

Крайно време е ЕС да разбере в какво злощастно положение е България. Ние сме под американска окупация и САЩ ни изнудват и третират като Троянски кон в ЕС. Получава се, че част от територията на ЕС е окупирана от сащ и евреи. Дано Европа види ясно, че се нуждаем много от помощ, за да се откачим от колонизаторите. Защото този атентат показва, че такава зависимост вече е вредна за самата Европа. ЕС ясно трябва да оцени това и да предприеме мерки по ограничаване въздействието и влиянието на сащ и евреи в България. Към момента сме шантажирани от силна пиратска държава и не можем да се справим с това сами.

офф ,като ви чета коментарите си мисля ,че ваобще не трябва да има партия ,като бсп ,да се забрани /'терористична организаця/ ,щото се забелязва ,че като им врътнат кранчето за финансиране иии почват да бълват помия на всякаде ,90на 100 и в тоз форум ,всички които пишете нещо негативно по вапроса сте ясни на хората четящи тук!!!!

Егати тъпия неграмотник! Ти да не си съученик на Бойко?

Прекръсти се на тъпия макс.

Голямо мазано стана. Американци и евреи вкараха Борисов в такъв филм, какъвто не е и сънувал. Очевидно, че трябваше да се излагат и да ръсят на всеки час по кило измислици и глупости. Очевидно става, че България е била заплашена сериозно. Но премиера да обясни на ЕС, защо чак след половин година се сети за помощ от Ливан за разследването. Мосад половин година ли фалшифицираха уликите. Е така е, кажеш една лъжа и се оплетеш в десет други. НАдявам се, че лъжите са за доброто на България. Поне да са такива, че ЕС да разбере много добре за какво става дума.

30

Много по-малко от 30, в предвид инфлацията за миналите 2012 години.

абе що не вземат да ги засипят с пясак тез чалми/арабели/ иии да направят един голяааам парк на територята на онез мангали/ливан/,ами седнали да умуват къв повод да измислят!? 5-6 кораба иии пясссаааааак,и един голям паркинг до израел! еи на тва му викам проект

Мечтата на еврея. Защо не отидеш да я споделиш на иврит в еврейски форум. В България няма да ни въодушевиш. Точно обратното, искаме да се махате от тук заедно с болните си еврейски терористки мозъци.

Ако си пропорционален на ума си, си madmini, Чети повече история! Идеята ти за пясъка не е лоша, но за да има мир в тоя регион, пясъка трябва да е на територията на измислената държава Израел! Чети повече история!

ти като си сзкарваш парите с труд ,некои завижда ли ти!? ама тез мангали де само на помощи карат ии не работят и кат им подарят некои фоиерверк го гръмнат !?? само пиасак и плитко заравяне /ливанци,сириици иракшани ,иранци / пфф аман от тез вече

еи, идиот, къв пясък те гони бе, за ливан ги говориш, аиде не се излагаи...да ти припомня, че изсраел от там крадяха вода и почва от юж ен ливан, че си нямали...иди да видиш какви високи планини си имат...идиот..

По нетактичен и директен въпрос не съм срещал. "Възмутен" съм! А бе къде спи цедката?

Заради Моника Люински и историята с пурата Клинтън бомбандира Югословия. Колко хора бяха пожертвани, заради имиджа му?

Какъв е Боко че дава нареждане за разсекретяване?!

Министър Председател. Или ти си мислеше, че нареждания за разсекретяване се издават само от Позитано. Ей-й-й нема толкова прости хора, бате. Как ви зомбира партията така бе... Няма другаде по света такъв прост народ. Само вие останахте такива и Ким Чен Ир, но ми се струва че вие ще сте последните

Ким Чен Ир (ли Ким Джон Ил) вече го оплакаха, а министър-председателя наистина няма такива правомощия - той не е самодържец по конституция, а само в главите на хора с мислене на крепостни селяни.

не напразно везди рашидов каза че боико борисов е вторят буров,браво на него и екипа му,само незнам зашо не намери манафи да чукат всички злобни и тапи душици които знаят само да плуат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

иванчо, първо се научи да пишеш на кирилица. Второ - разбираш ли, че вежди обижда Буров, ако е казал това? И трето - разбирам мерака ти по манафите, но не мога да ти помогна. Консултирай се с вежди - той по ги разбира тия работи.

Премиерът вече е демонстрирал челния си опит в опазване от тероризъм чрез....дюнери!

За да заглуши коментариите по престъпната си дейност,агент Буда раздуха случая с атентата в Бургас,не е важно дали има или няма доказателства за причастиетао на Хизбула.виновен

Другите престъпници от Позитано не са спрели да хвърлят лъжи и компромати.

това умеят

Когато се покланяш на запад, задникът ти е обърнат на изток. И то по-близкият.

А си и със смъкнати гащи(то кога ли ги вдигат?).

Бат Бойко-винаги е бил българският Юл Бринър,гранде пистолерос е гранде мучачос.. А какво са комунягите,гаргамелите и атакаджийте ? -Снежанка и седемте джуджета,пръдльовци и гащници на квадрат!

Да се чете: гранде Смучачос. ;-)

Каквото и да ни говорят е без значение.В БГ не може да се живее нормално.Затова- бегом!

Браво, Борисов, това не е сръбският мафиот, дето те беше страх от него. Тези са по-забавни, особено като ги обвиниш несправедливо и си отнесат шамарите без да са виновни. Може току виж да си първият премиер станал жертва на камикадзе с все МВР министъра и президента. То се иска ум. Това не е като да пуснеш новина за поредния "криминално проявен"!

Борисов, една молба. Промени си маршрута и не минавай по бул. България, че там хората отиват на и се връщат от работа. Няма нужда да ставаме невинни жертви на твоите игри с разни въоражени до зъби групировки. Само за информация, до колкото четох тези май имат и ракети против хеликоптери.

Комунярските мухльовци пак се насраха от страх,самата им идеология е такава -пръдльовска !

Мислех си, че поне е малко по-умен и ще запази мълчание. Ама той се прави на мъж.. ти си мъж...

На базата на изнесеното от сайта Бивол и потвърдено от институциите в България, би било логично да се направи "ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ", че Буда е бил свързан с организираната престъпност в България.

Най-добре беше Премиера да запази уклончива позиция, а опозицията да не се намесва. Изявлението трябваше да е:"Нямаме 100 % яснота по въпроса, но следите водят към.... Моля засегнатите страни да изпратят представители за да направим анкетна група за разследване". Така посочването на виновника щеше да е отговорност на международната комисия, а не на нашите служби.

... или нещо от сорта. Но при всички случаи бързият, краен и категоричен отговор, лежащ изцяло върху съвестта на България не беше това , което очаквах от Правителството.

Ама в инструкцията пише друго! Има ли дупе да мръдне! Освен"Буда"вземе да пъкне някой "Берия" или "Висарионович", ко прайм после, а?