Борисов: Грешката за резултата на изборите е моя

Грешката за този резултат е изцяло моя, призна премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов след загубата на Цецка Цачева на първия тур на президентските избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Грешката за резултата на изборите е моя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шмекерът боко отърчал след първия тур в ктб-то да си депозира офставката, но сретан го върнал с обяснението че заложеното обезпечение (един брой утепан дедо) не покрива изразходваните заеми та тепърва ще видим какво ще му отговори като му занесе още един брой утепан дедо

ПАК С КАРУЦАТА У БАНКЯ

Бойко ти си безгрешен.Не се подценявай.Вината за Цачева е първо на водещата от БНТ,на Радев, на Орешарски, на Доган-Местан,на РБ ,на Радан и Костов,на ПФ ,на АБВГ...,но основната голямата вина е на ,,....некачественият и прост човешки материал останал в България..." Не палачи Цецке Бойко е невинен.P.S.Пътя на Бойко 1 и Бойко 2 е изпълнен с гафове,истерии,лъжи ,манипулации но наш Бойко грешки няма.Това са грешки в пътя,защото Лилето Павлова не го асфалтира овреме.Грешките са в другите и международната обстановка.

Боцко, Боцко как те хлъзна Цветанчо просто не мога да го повярвам. Това човекоподобно ти скрои кюлафа защото иска той да управлява а ти да си машата за горещите картофи. Жалко, в началото се опита до го поставиш на място ама той ти взе мярката ...( като ти даде да шофираш джип !)

Само в понеделник де давай отставка, че ще е голяма простотия БСП+ДПС на власт. Докато се нахранят, бая време ще мине .....

айде бойко ,подавай оставка,време е да погледаме сеира на радев и нинова...

Избра неизбираем кандидат!Пък и го крихте до последно! Защо не издигнахте Маргарита Попова-вече с достатъчно опит!Или пък Димитър Николов?!?Може би още на първият тур щеше да бъде избран президент?!?

БорисOFF, грешката си самият ти!

КЯ, МАХАЙ СЕ МУТРО ПРОСТА

Гледах дебата и спах спокойно, защото действително Цачева е по-подготвеният кандидат. Не желая да го обиждам, но вчера се видя, че фатмака и десет американски академии да завърши си остава такъв. Разбра се, че е крил до сега, че е бил активен член на партията- майка (БКП-БСП). Делегат на 14 Конгрес на БКП. Това означава, че е скрита лимонка. Вижте кои го промотираха Тома Томов, Елена Йончева (тази, която доведе и Сергей Станишев) и Гарелов, все стари кримки на БКП-БСП. Резултата го знаем! Между другото БТВ е тяхна телевизия на БСП-ДПС. Промиха ли ви мозъците с Турски сапунки? Просто въпрос!

АЗ ОЩЕ НЕ СЪМ ИЗБРАЛА ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ . КАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА НА ТОЛКОВА ХОРА ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ИЗОБЩО ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ .ХОРА, МИ ТО НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ С ТИЯ ДВАМАТА ИЛИ БЕЗ ТЯХ.ПРОСТО ЩЕ СМЕНИМ ТИЯ С ОНИЯ.

Радев абсолютен дървеняк! Следи внимателно да не се отклони от опорните точки! Ако гласувате за него ще дадете още живот на БСП и ДПС. Тя и Цецка не става ама все пак по-малкото зло! На социалистическите агенции не вярвайте и те са като американските соросоидни!

вижда се,че без нинова зад гърба му ,една дума не може да обели..дебата беше изпълнен с нервничене и противоречия от негова страна...

Патриоти "умната", гласувайте за "русата"! Иначе гласувате с Доган.

Какви малоумия чета тук. Я по-високо главата!!

Плащай за грешката и не ни губи повече времето!

си ТИ!

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

На кого ги продаваш тия сълзливи панизи, Данговска? Хем дядо ти убит от комунистите, хем, същите комунисти те приеха в БКП и те направиха партиен секретар, хем работиш в ОНС Плевен, и ти си научила едва след 10 ноември, че дядо ти бил убит от комунистите, и на всичкото отгоре сега ревеш: Никога не съм била ляв човек!. Е, каква беше като член на БКП, тиква ли?! В желанието си да играе на тънката струнка, Данговска премина и най- противното кариеристично ниво престъпи и клетвата дадена пред смъртния одър на баща си. Апропо, въпросът на водещата към теб, Данговска, бе има ли лична история на БЪЛГАРИН, с когото си се срещнала по време на кампанията, и която да те е развълнувала. Очевидно обаче сополовия сценарий включваше изумена безпомощна водеща и мама хленчеща антикомунистка за личната си история.

не трябва цялата власт да се съсредоточава в една партия , инак по- добре МОНАРХИЯ !!!

на нас ни трябва диктатура - малък, но много прост народ

така, е който играе по свирката на ЦРУ

грешката си ти! давай оставка и се махай мутро заедно с цялата си шайка разбойници.

Не е Ваша грешката, господине! Просто Вие се грешката! Голямата!

и по сто лв да са субсидиите партиите пак ще са корумпирани и ще защитават интересите на богатите платци

явно премиера е заобиколен от съветници които му казват само това което иска да чуе. Така е със тоталитарното управление!Иначе той не би сгафил със обещанието за оставка.Ако беше прочел форумите във интернет щеше да е наясно със ситуацията.Но за всяко "ако трябват нови г-щи"

- референдумът се проведе заедно с изборите, въпреки че го предупреждавали, че не е добра идея. Аз обаче не исках да харча пари за два избора", обясни решението си той. - БОКО СПЕСТОВНИКА ПОЗНАВАТЕ ЛИ ГО ;)))

нямаше да има политически главоболия ако премиера беше разбрал че думата му може и да не се зачете от народа.Той си е мислил че и магаре да посочи ще го изберем.Защо Борисов не прие че президента може да не е от герб?Каква е тази воля за тотална власт?Защо? народа е казал "голям залък лапни - голяма дума не казвай.

Абе още два дебата и ще лъсне лъжливеца ОЗ тосъс "собствено " ВВС .... 1. бил си е член на БКП и дори кандидат на Конгрес .......това е чест на която не се радваха честните обикновени партиини членове 2. Ама бил независим?!? ...ами ДПС и БСП -то ?!ако де си продадеш е независимост ... 3.Щял да пита Моника ?!?Той май само ще пита ..... 4. "Просперитет" на българина , ама вместо да си финансира "Независимата" кампания от многото на куп заплати ,той приел многото дарения на бедничките пенсионери ?!2 Това ли е разбирането му за възвърнато достойнство?!

ти да не си Жорж Ганчев?

ще изберете каквото трябва!

къпал се един пожарникар в обществената баня и след време теляка го разпознал срещайки го на улицата и му казва"Бате, ти нали си пожарникар ", "да, отвръща пожарникаря, ама ти как ме позна", "ех,Бате, то се вижда много кир...

Грубо е, но е истина - Бибитко трябваше да съди майка си, че не е направила аборт.

Жалко, че твоята не е направила.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,американското долно предатече ненчев,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Лесно е да си признаеш, след като окраде всичко, и вече не ти пука за нищо, за 10 поколения напред си се осигурил, мутро.

Няма по голям резил, ако тази баба ни стане главнокомандващ !!!

Ако бяхме станали 16 република в СССр - вместо тази баба, Путин щеше да е президент !!!!

Ако българския избирател мисли самостоятелно и трезво и избира посока в политиката абсолютния победител на балотажа трябва да е Г жа Цецка Цачева! "Опаковката " може да е блестяща ,а съдържанието нищожно....осмислете го! И Премиера Бойко Борисов подходи държавнически при номинацията си....и даде стойностно обяснение кого и защо За това всички мои близки ще гласуват категорично за Дамата, и доброто на България

Съждението ти, че "опаковката може да е блестяща, но съдържанието нищожно" съвсем не означава, че ако "опаковката е нищожна (като на Цецка Цачева) съдържанието е блестящо", нали? А иначе -ходете с роднините си да гласувате за "дамата" ... пардон с главно "Д":)

Не виждам какво му е ясното на вашия отговор, без дори да има зададен въпрос...но Вие си знаете :))) много звучите като школата на ГЕРБ и БСП ...:)

Само че, за да играеш такава сложна игра, освен да си родоотстъпник и мерзавец, се иска и много ум и политически усет. И ако първите две качества Борисов ги притежава в изобилие, то останалите напълно липсват у банкянския хитрец. С финеса на слон в стъкларски магазин, Борисов опитваше да промуши тромавото си туловище в гнусливите кръгове на западния елит. И естествено не успя. Там никой не го иска, защото той не е един от тях и никога няма да стане. Колкото и да се стараеше. Колкото и да прЕдава и прОдава интересите на родината си. За западните хиени той бе просто необходимата носна кърпичка, която употребяваш, а после изхвърляш в кошчето.

Все повече черни мълнии се стоварват от небесата върху внезапно лишената от императорска корона, каунеста глава на Бойко Борисов. Доскорошния герберски патриций, удостоен от САЩ със званието Полубог на България, вече със страх поглежда нагоре към небосвода и се чуди, защо така изведнъж върху му се стоварват всички Божии наказания. Дори началниците от Държавния департамент на САЩ, му отказаха подкрепа, и се изплъзнаха като змиорки от прокъсаното серкме на окаяния, употребен и изхвърлен от всички премиер-неудачник. Визираме новината отпреди седмица, тиражирана само от един вестник и два сайта, за срещата на Борисов с американския посланик, след която Бащицата хлътна в резиденцията си в Бояна и три дни се кри от медиите. А после излезе с посърнала физиономия. Дааа, очевидно САЩ и нейното всевластно ЦРУ са оттеглили доверието си от Борисов.

От колко часът и по коя телевизия, моля кажете, за да гледаме?! Благодаря много!

20.30 БНТ

Току-що се разбра, че другаря Румен Радев е бил член на БКП от 1984 до 1990 година. Бил е и делегат на 14 конгрес на Партията!Но през цялата кампания ни лъгаха, че никога не е бил член на никоя партия, че е надпартиен и независим - може би защото от него нищо не зависи?! После Цецка била такава и онакава. Жената си каза всичко в прав текст, а не лъга като този червен мамул. Съжалявам тези, които искат такъв лъжец за президент!

Пипни се отзад, да не си се наакал/а/. Боже, простотия. На какви неща се радват хората, вкъщи?!

Значи като някой каже, че майка ти е ку..ва и я е минал целия квартал - това става вярно? Всъщност каква е майка ти?

Стига сте ни занимавали с глупости и неща от преди много време. На мен лично ми хареса предложението да спрем да вървим напред гледайки назад. Ама, че простотия до шия, 2016 година е!!! Знам, че за някои хора времето просто е спряло...

по-бързо от колкото изплувахте, герберски престъпници. Сега и Килари не може да ви спаси.

Вече няколко месеца всички държавни институции не могат да установят бил ли е в конфликт на интереси подкрепеният от БСП кандидат - президент Румен Радев, когато е назначил Десислава Генчева за пиар на Военновъздушните сили. Тя стана негова съпруга едва преди няколко месеца.

останалите грешки що не си признаеш?

Рано пиле, рано пее... та учи навреме ти... Може да сме прости, ама не сме наивни... няма как да се вържем на въдицата, на когото и да е било... гледахте дипломите.. абе кажи твоите хора , какви дипломи имат. ако не знаеш да ти кажа. с пари , дай ми бате пари и до два часа я имаш отличната диплома за висше образование. и това са го казвали студенти, завършили висше образование. когато са получавали дипломите не е имало х и у хора, един ден не са били редовно обучение с тях, а накрая дипломи ??? а и дипломите на децата ни са не от незнания, дори са плакали, когато са получавали тройки, не даваме и никога няма да дадем рушвет, освен на някой лекар, останали доволни, но за изпити...той и старият ерген професор ги е късал до дупка и им е казвал няма да ви пиша оценка докато ххх и така се протакаха един от изпитите и най-вече държавният, а и ходиха милите от 20 г. са тръгнали да работят ягоди на запад, а вашите деца, на хляба викат "папо", нещастници, най-вече ...лесно се говори за чуждите деца, давай да им смъкнем кожата, живота, а знае ли ББ, че нашите деца са учили с една от неговите любимки , знае ли или иска доказателства. какво пише за моето дете, и какво пише за х преди да стане депутат. гнус ми е да ви гледам. изчезвайте и не тровете народа. и който дойде нека се замисли, защото ни писна от некадърници, неуки хора да ни управляват живота. и им казвам на тия най-долни гадинки ай сик тир... тук не е конкурс за красота, а как е мислиш бат1 ти имаш пари, но народа не може да отиде до х град да се лекува... къде ви са ПРАВАТА

Рано пиле, рано пее... та учи навреме ти...

Защо именно Радев? Защото той идеално пасва на хибридния подход на Кремъл. Откровено проруски политик (а ла Сидеров) или генерал (тук списъкът е много дълъг) няма шанс да спечели президентски избори в България. Електоратът веднага ще разпознае в него заплаха за евроатлантическата ориентация и ще го блокира. Да не говорим за ехото в западните ни партньори. След като чистият и откровен метод за промяна не е възможен трябва хибриден такъв.

Стига с тъпотии и ,,хибридите" на Чехльо.Политиката не е поле засято с хибридни тикви,кратуни и др.Уляхте се от простотии.Оставете хората на мира от лъжи,манипулации и с платени драскачи.Днес е 21 век,демокрация е и ако имаш глава мислиш и избираш.Ако не ти харесва никой задраскваш бюлетината.

"В съвременната история за мен номер едно, който ми е просто модел на подражание, е г-жа Ангела Меркел." Б. Борисов

Това изказване сега, за грешка ли да го броим, или за правилно.

Бойко, ти се умен мъж, но без собствено мнение, стига си слешал глупавите си съветници и започни сам да взимаш решенията, а ЦЦ е пълна глупост, и ако не направите фалшификации на изборите на 13.11.2016 то тя нямада е президент, народа не я иска, а вие плашите с оставки, плашите хората, купувате гласове само и само този травестит да стане президент е няма да стане

За мен няма значенив кой как изглежда. Един от най-успешните кметове на Ванкувър (по време на олимпиадата) беше в инвалидна количка. Г-жа Цачева не каза нищо смислено тази вечер, това е проблема!!!