Премиерът нареди: Камери на Околовръстното, има гонки

Премиерът Бойко Борисов разпореди да се сложат камери на източната част на Околовръстното шосе заради гонки.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът нареди: Камери на Околовръстното, има гонки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

го този Цар и престанете да ни занимавате с него какво е наредил и какво е разредил, че ни писна верно на дедовия! Тодор едно време не му лижеха така анала ако че беше диктатор!

СИКаджията наредил..... Чудно ми е само, защо хрантутим толкова министри и зам., толкова институции, когато решенията се вземат само от един човек. Няма никаква нужда от тях. Чакаме Борисов да нареди разследване на олигaрсите Цветелина Бориславова, Валентин Златев, Кирил Домусчиев, Иво Прокопиев и останалите. Дали ще го направи, отговoрете си сами.

Един в женската тоалетна , друг по магистралите , се камери редат Биг Брадъровците.

Зависи на колко често ще са камерите и според това и гонките... Ако камерите са на разстояние по-малко от 400 метра - тогава ще е проблем - трасето няма да може да се ползва за драг. ..., но пък тогава ще трябва да поставят мнооо камери, а парите са предварително откраднати (усвоени).

Да не забравиш да ме подсетиш да си сложа зимните гуми, тъпанар с тъпанар! В коя държава премиера подсеща за за гуми и за камери по пътищата бе, селски? За това си има КАТ, пътни полицаи, ама , както казваше баба:, всеки работо каквото си може

Давай, Бойко! Който има очи, да гледа, уши да слуша и ум да мисли.

да... пази Боже сляпо да прогледа....

Да не забрави да нареди и за камери в женските тоалетни,че то "едни женски гащи няма" при него.

Боко задмина и Т. Живков по авторитжарно

РАБ ФАК селски,неграмотно зомби:))))

те да ги сложат, на следващия ден ние ще сме ги свалили, освен ако не решат на всяка камера да сложат денонощна полицейска охрана....... ха-ха-ха!

И какво ще правят камерите - просто ще регистрират гонката. А някой ще се облажи от обществената поръчка.

ще предават на живо по телевизите

Без Бойко нищо не става в тази държава :)

Даа, бих допълнил, че и без бой нищо не става в тази държава.

Вижда се, че няма страх от закона за любителите-убийци на високите скорости.

Ако не е бащицата да разпореди какво трябва да се направи, никой друг няма да се сети. Ами предлагам половината администрация от МВР да се измете, а и не само от там. Всички министерства, агенции и прочее администрации - наполовина! Така и така Баце върши цялата работа в държавата!

"Проверих ..... Разпоредих ... написа в официалния си профил във Фейсбук Бойко Борисов. " Ей го бащицата и тук! Проверил! Разпоредил! Бравос! ЗагинАли сме без него!

Неясно остава само важното обстоятелство: Вчера Бойко е наредил, или вчера вече е трябвало да сложат камерите? А може би и двете да са верни? Може би вчера Бойко да е наредил да се сложат камери до края на деня, или пък нощта? Той времето сменя, та с едни камери ли няма да се оправи!

Споко,в конюшните няма да има за сега и зоба ще е с намален грамаж

Какво ти пука. Важното е медиите да са бързи и да отразяват новините, докато той още поглежда с усмивка женурята наоколо.

Колкото и камерата на OMV и McDonalds оцеля!

Премиерът нареди: Камери на Околовръстното, има гонки Това ще бъдат най-евтините екшън филми в света.

Какво пак не ви изнася бе българи? Има ли угодия на този народ? Какво не ви харесва в новината, че ще сложат камери на околовръстното?

Толкова ли си тъп наистина?! Не ни харесва, че с такива банални неща се занимава премиерът на държавата. Утре да хване лично да боядисва пътната маркировка, а през това време държавата си потъва нормално. Аман от калинки във властта, вкл. и тази тлъстата - Боко.

Че има тъп, има. Ма кой? Ти къде прочете това обяснение? В Кой от всичките коментари? Гледам, че за комисионни и поръчки пишат? Ти да не четеш другаде? Тапир!

За селския комуноиден антураж няма угодия,те храчат по всяка тема по дефолт защото всяка е номерирана с количество копейки които трябва да заработят тук иначе.........а идва и зима та сега "требе да се напнат",че иначе цяла зима ще питат къде ходят гладните

Охоо, някой май е нагласил в обществена поръчка за камери. Ей, голям играч е..как тънко ги прави нещата. Никой не разбира.

Баце е и Пътя и Истината и Живота! Винаги гласувам за него щото и на футбол е много добър. Строг, справедлив и много честен! И скромно момче, от народа. Филии с мас е ял а баща му е убит от комунистите. А той като Левски е успял да ги успи и да ги излъже и да стане охранител на баш комуниста Живков. Ама не е успял да си отмъсти навремето. Дожаляло му е сигурно. Голяма работа е.. 200 от лежанка никой в европа не може да вдигне. Много хубаво, много се радвам.

Какво проверява тоя глупак. Да прибира комисиончето и да си ходи в Банкя.

Как какво проверява?! Проверява дали асфалтът и основата са достатъчно тънки и не се е минал с размера на комисионната.

другия път ще ви събере тук храчещите и ще ви накара да го опитате дали се яде асфалта или не.....няма такава друга държава в която една селска прослойка "просветени дебили" да храчи по всичко независимо дали е хубаво или не,важното е да се ХРАЧИИ но следете добре обстановката,че скоро ще трябва се криете в миша дупка

БРЦК

Ахахаха. Бокича вместо да нашока репата на КАТ ,че не си вършат работата и за нищо не стават , щял да слага камери. Тъпун, тия камери няма да решът проблема - не можете да сложите камери на всеки 100 метра.

и що да не може? В България има няколко хиляди километра пътища. По 10 камери на километър това е обществена поръчка - мечта!

И какво да ги правят тези камери? Пирони ли да забиват с тях?

Благодара ти бащице. Без теб нищо не помръдва в БГ. Ако имаше повече власт можеше и да се оправят нещата, ама нали си само премиер и от теб не зависи всичко. Ма поне с теб уцелихме да им навиваш гайките. Сега и от мен молба. Един тука пуска пералня вечер след 22,30ч. Без теб няма да се оправят нещата. Ше ти пратя адреса и телефона на смс. Да си жив и здрав.

Боко Суджука му се привиждат гонки, кви гонки по тва разбито и тесно пътче бе ГЛУПЕНДЪР! Боко се е доказал че не е умен, но се е показал като мега глупак!!!

Верно си мингянин. Няма грешка. Ти скоро да си минавал по това "пътче"?

Бок Бойко спасява пожарни, нарежда да се слагат камери, оправя това, оправя онова. ТОЙ е БОК!

Това му е нивото и от това разбира, затова се занимава. За държавнически неща, дългосрочни стратегии и т.н. - не го търси.

"За държавнически неща, дългосрочни стратегии и т.н. - не го търси".......нали за това си имаме преЦедент който никъде не го канят и за жив не го броят но за това ви е яд комуноидни зомбита,че дори клепоухата фуражка не може да изгради нещо по-смислено като визия на 80%-та просветени дебили:)))))