Борисов: Не сме пратили и един човек в служебния кабинет

Категорично заявявам, че нито един човек не сме изпратили в служебното правителство от ГЕРБ, обяви Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не сме пратили и един човек в служебния кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИСКАШ ЛИ МОКРА КЪРПИЧКА??? ПОДМОКРИ ЛИ СЕ ??? МНОГО СИ ТЪЖЕН??? НЕ СИ ПРАЩАЛ ХОРА ,АМА ТЕ САМИ СИ ОТИДОХА . ЕЙ НЕЩАСТНИК.МНОГО ПОЖЪЛТА В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ МОЖЕ БИ ИМАШ И ДРУГА ДИАГНОЗА ,РАЗКЛАТЕН ТИ Е СЪНЯ ,СЪНУВАШ КОШМАРИ А? ДА ТЕ НЯМА ДА СА САМО ПОСЛУШНИ!

Какво правят от твойта партия в кабинета на Близнашки , лъжльо банкински!

ДО СЛЪНЧАСАЛИТЕ БОКОГЪЗОЛИЗНИ ТРОЛОВЕ. В СГРАДАТА НА МЛАДЕЖКОТО ГРОБ ДА НЕ СА ВИ СПРЯЛИ КЛИМАТИКА, ЧЕ СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО СЛЪНЧАСАЛИ. ОТ СУМА ТИ ВРЕМЕ ПРИЗИВИ ВСЕ ЕДНО СЪМ НА МИТИНГ НА СДС ОТ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ. ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ СТЕ. ЯЗЪК ЗА ПАРИТЕ, КОИТО ВИ ДАВАТ. ПЪТ И НЕ СТЕ МНОГО ДНЕСКА ЕДИН ДВАМА С ПО СТО НИКА И ОЩЕ ПОВЕЧЕ НАПИСАНИ ПРОСТОТИИ. ВЪРВЕТЕ ДА СИ ПОПЛАЧЕТЕ ЗА КОМУНЯГАТА ЛИЗНАШКИ ДЕТО ВИ ГО СЛОЖИХА ЗА ПРЕМИЕР МИНИСТЪР. ТАКЪВ НОМЕР РОСИНАНТ ДА ВИ НАПРАВИ. И ДА ВИ Е ЧЕСТИТ АЛЦХАЙМЕРА ДЕТО МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ НИ ОПРАВИ.

Ама и ти си почини малко де! Какво си се разбеснял, като бясно куче!

Сутринта е мислил така, на обяд ще е на друго мнение, а следобед ще чака да му се обадят от американското посолство да му кажат какво е мнението му

Бойко Методиев Борисов. ТОЙ Е!!!

ПОПУЛИСТ !

Да навярно картуни г-н Борисов

Танов,Танов... само ТОЙ знае как се пълни изпразнената по протестите партийна касичка! Хайрлия да са Ви!

На 05.10 Боко печели избори за тринаести път. На 06.10 Боко връща мандата за пореден път. На 07.10 победения Миков получава мандат и знае какво да прави с него. Това е накратко бъдещето.

Долу някакъв друг обясняваше, че щял да печели за 12-ти. Синхронизирайте се малко!

Ако БСП си има запазена марка с падането на власт при затворени банки и псевдосоциални мерки. В полицейските си акции пипаше внимателно - толкова, че Петко Петков от Лясковец да е по-подготвен от баретите, които влизат в дома му. Какво се случва обаче, след оставката на правителството, излъчено от БСП? Ваньо Танов е шеф на Агенция Митници", Лазар Лазаров - на Агенция Пътна инфраструктура", Милка Гечева пак става шеф на ДНСК, намериха се пари за строителството на пътища, а възрастна двойка се оказа с потрошено жилище след спецакция по погрешка. Ако в последните дни отвсякъде не ни заливаше информация за състава на служебния кабинет, вероятно щяхме да си помислим, че сме с редовния на ГЕРБ - там горе-долу така изглеждаха нещата. Да. Определено служебното правителство не действа реваншистки. Просто е машина на времето, която ни кара да си спомним периода от преди година и половина, когато една партия беше на власт, а нейният лидер водеше тайни телефонни разговори за бира. Когато вътрешният министър обявяваше гръмко акции, в които хора в София или Кърджали се оказваха легнали на земята и с белезници, а после някои и не получаваха извинения. Преди официално да бъде подадена оставката на кабинета Орешарски", непрекъснато се повтаряше, че служебното правителство ще направи плавен преход към следващото с редовно избрано Народно събрание. Е, преходът не е толкова плавен, но е достатъчен, за да си спомним накъде сме тръгнали.

Когато прочетеш, че този мушморок казва: "Категорично заявявам, че нито един човек не сме изпратили в служебното правителство от ГЕРБ" - категоричното в случая е само факта, че пак лъже като "дърт ... 'представител на определена малцинствена група'"

като редови избирател от столипиново гласуващ за юрушдпсбспдудук

цял народ е против боко тиквата и герб . само около 10 процента малоумници подкрепят герб - или по- малко от 600000 души . ГЕРБЕРАСТИ . д.хайте го . Повече власт няма да видите .

Като чета какво си написал започвам да си мисля , че малоумниците са повече от 10%. То 10% гласове спечели само Бареков.

"0007", явно има предвид 10% от ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС, но не го е уточнил. Иначе е факт, че реално подкрепата за ГЕРБ е само в размер на 10% от гласоподавателите...

Не сте пратили директно, а чрез вашата марионетка президента ????

ПРОСТИ ИМ ГОСПОДИ НА БОКОГЪЗОЛИЗНИТЕ ТРОЛОВЕ. ТЕ ОКОНЧАТЕЛНО СА СЛЪНЧАСАЛИ. ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ОТ ЖЕГАТА ИЗТРЕЩЯВАТ. НИМА МОЖЕ ДА СЕ ПИШАТ ТАКИВА СКВЕРНОСЛОВИЯ, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ БИЛ ЛЮБИМЕЦ НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ. ТРЯБВА ДА СИ СЪВСЕМ ИЗПЕРКАЛ ЗА ДА ТВЪРДИШ ПОДОБНА ПРОСТОТИЕ. ВМЕСТО ГЕРБЕРАСТКИТЕ ТРОЛОВЕ ДА СЕ СКРИЯТ И ТИХИЧКО ДА СИ ПРОПЛАКВАТ, ЧЕ ИМ СЛОЖИХА ЗА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР МИНИСТЪР ПОТОМСТВЕНИЯ КОМУНЯГА ЛИЗНАШКИ ТЕ ОЩЕ ИМАТ ОЧИ ДА СЕ ПОЯВЯВАТ ВЪВ ВИРТУАЛНОТО.

Споко бе, няма да ти вземеме пицата...

Човек какво ли не прави за пари? Особено, когато няма морал, възпитание, образование. Ти да станеш пожарникар благодарение на БКП, да пазиш главния и главорез, да рекетираш хора, да убиваш и накрая да се изтъпаниш пред цяла България и да разказваш врели-некипели, как ти се струва?

Жорко , мама, какви ги плещиш.

този лъже по навик.

Само мениджъра на отбора.

ЦЯЛ НАРОД Е С БОЙКО И ОЩЕ НА 06.10 ЩЕ СЕ ЗАПОЧНЕ С ОКОНЧАТЕЛНОТО ОТСТРАНЯВАНЕ ОТ ВЛАСТ НА ЧЕРВЕНИТЕ БАШИБОЗУЦИ И ПОДЛОГИТЕ ИМ !!!

Абе, изрод, народът да не ти е дал пълномощно, че пишеш от негово име?

Абе тия така си го възприемат.Държавата тяхна,сите народ за тех.Герберска им работа.

Трай коньо за зелена трева !! Тп си пич, и тъп ще си останеш. ББ имаше шанса да го направи, но той не го направи, защото той е продукт на олигархията в България !

А вашия Пидал ага варадверовеца на какво е продукт,на путолархията ли?

Господи колко мъка и простотия има по тази земя.

ВАРНА Е С ГЕНЕРАЛ БОЙКО ВОЙВОДА -БОЙ ,СТРИГАНЕ, КАСТРАЦИЯ И НОЩНИ СМЕНИ ЗА ПУТАЦИТЕ!

Ей , мърльо , не говори от името на варненци , че ще те боли главата . Варна е АНТИГЕРБ . ЯСНО .

И тогава, какво ще стане с Боко и обкръжението му?

ето за такива изказвания ще загубите

А ЗАЩО ТРЯБВА ДА ТИ ВЯРВАМЕ, ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА НЕ Е МОЙ ЧОВЕК....

един Танев да ви осигури партийната ви каса и гушнете още нещо частно. ББ пиздит както винаги, маразм.

Всеки ден с квичащи гербери е добър ден за българската демокрация.

абе "Юрданов", как е възможно да си точно толкова тъп като пеевски ?

Не знам кой квичи... А на Посрано ще квичите и то здравата на 05.10.14г.

Мутрата не можа да разбере че хората не го искат лично него и Цветанов а не самата партия с която той се отъждествява.

ха ха ха ха ха ... Ей това е най-тъпата опорна точка. КОЙ я написа, това е тъпо дори и за Кутев.

Но пък не е достатъчно тъпо за НЕГО (да се свети името му пожарникарско!), ТОЙ може повече! А 12 е прав - тази партия може да има добро бъдеще. Но не и с ББ, ЦвЦв и ЦЦ. Капиш?

Намери си опорна точка докато ти мине мамурлука, тогава ще се смееш на себе си.

Няма такава партия. Това е еднолична фирма, в краен случай ООД (с миноритарен дял за Цветанов). В нея членовете имат право да слушат Вожда и да гласуват под строй. Последната простотия - десет дена някакви младежи да висят денонощно пред ЦИК за да може Цветанов първи да си внесе регистрацията??? Кой свободен човек би изпълнил подобна глупост?

А бе тролове няма ли отпуска за вас? Кутев иска депутатин да става, а?

Генерале, народа е с теб!

И бедни и богати, и сини и червени, работници и интелигенция, вложители и банкери, и....... до 99%:)

ДА НА ГЕРБ, НЕ НА ББ!!!

Бойко е събирател образ на най - много българи и затова е най - обичан. В неговия чар са събрани и образите на бай Тошо ( най - обичания българин през последните 70г) и на Путин ( най - обичания чужд политик) Сред това мнозинство се чувствам като на самотен остров.:(

Но персонажа който най-много надделява в него е Ганьо Балкански -нахален, безкултурен и вечно обиден.

То е същото с малко по - малко думи казано.:)

който да обича това прасе. По Коледа ще му видим сметката.

БОКО МНОГО ХАРЕСВА АМЕРИКА,СЪСИПВА ЕНЕРГИЙНИЯТ СЕКТОР,ЗЛАТОДОБИВА СЕГА В РЕАЛНО ВРЕМЕ СЕ ИЗНАСЯ 99 процента ЗА КАНАДА И 1 ПРОЦЕНТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! МНОГО ЩЕ МУ ХОДЯТ КАРИРАНИТЕ ДРЕХИ САМО,ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ДОЧАКАМЕ ОНИЯ ОТ С БЯЛАТА КОСА ОТ ВАРНА!!!!

И аз много харесвам Америка, но много мразя Боко, защото е путиноид.

Те за тоя РЕВ на комунистите срещу о.з. ген. Б. Борисов си мечтая от 10.XI, а до скоро бяха спокойни, великодушни и усмихнати, досущ херувимчета. БРАВО БОЙКО!

Забрави да пишеш, че е и доктор на науките ... все още не е ясно на кои точно науки, но са много :))

Социалистите-КОМУНИСТИ ни проглушиха ушите, че т. н. Боко-тиквата като служител на МВР по презумпция е прост, но колко от тях знаят, че всъщност о. р. генерал лейтенант д-р инж. Бойко Борисов е работил РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата Психо-физическата подготовка на оперативния състав.

Щом маймуни като Костов(Кънев), Кунева, Станишев, Първанов, Бареков, Сидеров, Доган и т.н. са срещу Бойко, значи на нормалните хора не им остава нищо друго освен да си върнат Бойко...

пинокио от банки !!! остап бендер ще се обърне във гроба ако го чуе тоя"красавец"!!!

Да не сложи някои край боко детектор на лъжата, че ще се скъса да пищи.

Не сме пратили ... освен президентина ... А е шавнал, а ...

Eх, не съм чувала скоро по -смешно нещо.Да смеем ли .., да плачем ли..

Вярно! Каквото каже бойко е голата истина. Аз се му вярвам и процъфтявам

за фандъкова веднага ще гласувам, тя е най-приличният и почтен човек в държавата.

Верваме на 100%

Техен не е един човек, а целия служебен кабинет. Роско го направи такъв. А той от коя партия беше /след БКП/ ?

Три думи от публикуваното не е написал Б.Б. Той се занимава с други дейности като събиране на тен и риболов.

Борисов:Не сме пратили и един човек в служебния кабинет.Те сами отиват.

очевидно имаш амнесуа, ако снаеш какво сначи това, а от друга страна понеже не си достатвчно памнетлив не си спомняш кого си пратил в кабинета. е сигурно ще си спомниш в някои момент на просрение.

да те открехна 007 е кодът на агентът американец който се бори против КГБ и СССР и то винаги успешно. Верно ти имаш четири нули, но все пак напомня за 007, нещо си се объркал. И все пак като ГЕРБ спечели изборите, да не си направиш харакири, или да емигрираш в Русия?

гласувайте за герб да погребем червената крадлива мафия

пак ли ми крадеш ника бе ,пъпчиво пуберче от младежкото герб ... Не си познал - народът масово ще гласува антигерб . д.хай

Май се стигна до единомислие. Да обобщя: ГРОБ и БСП са издънки на комунистическата партия. Който и да победи през октомври дупе да ни яко. Пак ще бъде син или внук на червената номенклатура без значение, коя партия ще представлява.

Аре бе, категоричният:)))

нагли та нагли комуняги.Какви камъни и дърве.Това беше в мокрите сънища на Мая.Един старец отОрлов мост се съсипа да показва окървавената си бяла коса по телевизиите, едни ултраси викаха "оставка" и ББ взе че сдаде властта - явно му е било изгодно. А ние като викахме повече от 400 дни "червени боклуци" не мръднахте докато и на вас не ви стана изгодно, защото държавата пропада - финансово и енергийно.

Верно напълно си прав нагли са комунистите. Комунягата Боко го изгониха с камъни миналата зима. Комунягата Станишев избяга чак в Брюксел след като се провали тотално. Само тъпите протестъри висяха по улиците. Правехо невъобразими циркоте и се излагаха по софийските улици. Единственото им оправданиее , че Прокопитата и Шорошите им плащаха. Всяга излагация си има край нали, а протестърите съвсем го прекалиха с глупостите и простотиите.

Мутрафон:)))

Виж подлого, какво създаде Ти и твоите орехчо. СерГей нищо 00 заеми 3милр и 170милн социялни Виж Б.Б. и ГЕРБ създадоха: -Мост на Дунав мечта над 100г -Метро Сф най-хубаво в ЕС - Магистрала до морето за 600 милн вместо 3милр +такс 3коалиц -Магистрали Люлин, Е79 ч. Бл, Южна дъга и Северна дъга Сф и.. - Спортни зали Сф , Пд и ... - Намали газа с 21%без,посредник Такса 20% на ВЕИ намали тока - Бум в Археология, Туризъм -Намали с 50% убитите по пътища Много други Подлого, а Ти за пари плюеш себеси, деца, семейство, род и родина, НО БОГ наказва...

Пич, не четеш ли, че Боко и Цоко печелят, що се абиш:)))

Бря! Виж ти какво строителство, какво чудо, направо за паметник приживе! Само дето си пропуснал, че повечето неща бяха започнати от онзи смотаняк, Станчо от тройната. Е, това е единственото, което му признавам - поне не парадираше. Метрото в София го построи Фандъкова, не Боко, нещо грешиш. И никой от тези преди ББ не е рязал лентички на всеки километър магистрала... Впрочем провери на магистралите цената - почти двойна в сравнение с такава в Германия. А защо - отговори си сам.

Това безумие го срещам за пореден път и въпреки, че вече веднъж му отговорих не знам защо дир-аджиите не са ми публикували отговора. Та ето на тъпите ти "заслуги" на ГЕРБ: - нито един нов инфраструктурен проект, нито осигурено инвестиционно финансиране за такъв, само довършване на старите и замяна на спечелилите оферти със свои изпълнители. Магистралата до морето построена по времето на ГЕРБ е не повече от 40 км от 440. За газа и тока не знам как не ви е срам да говорите, след като тока бе увеличаван средно 12% на година от 2009 до 2013, без да включваме таксата зелена енергия. Газа го плащаме по-скъпо от колкото на свободния пазар в Европа, на другия край на тръбата. За убитите по пътищата, не знам както чно ги намали, може би имаш пред вид, че много хора нямаха работа и не си караха автомобилите. Спортни зали?! Една, започната по времето на тройната ламя и нескопосано довършена, с окрадени милиони левове и отдадени обекти на приятелски котарачета. За това и първия директор на залата беше безславно изгонен (но не осъден) още по времето на ГЕРБ. За археологията и туризма предпочитам да не коментирам защото всеки може да си направи извода колко сте смешни. Може да добавим обаче намалените чужди инвестиции от 12 млрд на 1.2 млрд, задържаните над 800 млн невърнат ДДС на бизнеса, ограбените от Дянков пенсионни и здравни фондове, спиране на пенсионната реформа, пълните безумия в образованието, спорта и здравеопазването (може да се опиташ да изброиш министрите, които си го отнесоха заради тъпотиите на Борисов). И т.н. и т.н. Колкото до Подлогата, ПОДЛОГО, всичко, което пишеш го правиш по собствен образ и подобие защото друго в главата си нямаш.

ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА ИЗМЕТ!

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!!!

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ . НИКОГА . НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ

на 5 ти октомври ще си под управлението на пожарникарския маркуч готви се да го поемеш :)

Е най голямата партия беше изритана от властта миналата година с камъние и дърве.Трябва да си много нагъл да искаш да управляваш пак...тикваааа.Купи си някой гръцки остров с парите които си откраднал и ходи си отглеждай картофи там.

НА 5 ТИ ОКТОМВРИ БСП ЩЕ БЪДЕ ПОГРЕБАНА ОТ ГЕРБ :) КОМУНДЕТАТА ВИЯТ ОТ ЗЛОБА :)

А СЛЕД 5 ОКТОМВРИ ЩЕ ИЗТРИЕМ ОТ ЛИЦЕТО ГЕРБ И ГЕРБЕРАСТИЯТА . ТРЕПЕРЕТЕ НАГЛИ ГЕРБЕРАСТИ .БСП Е ПОГРЕБВА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 120 ГОДИНИ И ВСЕ ОЩЕ НИКОЙ НЕ Е УСПЯЛ ДА Е ПОГРЕБЕ , НЯМА И ДА УСПЕЕ . ДОКАТО ГЕРБЕРАСТИЯТА Е ВРЕМЕННА И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА .ВАШЕТО Е ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА .АРЕ Д.ХАЙ , АНОНИМЕН ГЕРБЕРАСТКИ ПРЪДЛЬО .