Борисов: Иде битка. За листите търсих кавалерист, не намерих

Предстои една сериозна битка за реалните решения на България, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Иде битка. За листите търсих кавалерист, не намерих | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ГЕРБ ще бъдат денацифицирани?

На Бати Бойка му давам жокер - кмета на Симетли

"...действително ни предстои една сериозна битка, за реалните решения на България, заяви Борисов. А на предизборния плакат на ГЕРБ дланите му са обърнати нагоре - като на мюсюлманин, който се моли. Това има ли връзка с "реалните решения"?

ГАЛЕНО НАРИЧА СЕБЕ СИ "ПОСЛУШКО"ПОСЛУШКО НЕ Е А ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!По добре да каже за какво не се е подчинил на Меркел!Няма такова нещо!За Бокова подчини ли се?ДА!За новите бежански центрове? ДА!Той не само се подчиняваше на Брюксел поведението му беше обидно за всички БЪЛГАРИ ГЛЕДАЙКИ ГО КАК СЕ КЛАНЯ ДО ЗЕМЯТА

В крак с времето вървя, до мене -премиера. Картофи ще садя - тъй рече премиера. Овце ще поведа, до мене - премиера. Ах, как ще ги доя - да пие премиера. И църкви ще строя, до мене - премиера, да вярват хората и те на премиера. И мощите свети, но не на премиера, ще донесат пари, и те кат' премиера. Виж, нов се път строи, по него премиера и журналист търчи: "Хвала на премиера!" Обект се нов откри. От кой? От премиера - що имаме блага са все от премиера. Ти тука остани, над теб е -премиера! И блей, овца бъди - прославяй премиера!

От ,,Конюшните,,ще си направиш Кавалерия ще пазиш бабите по селата да не ги ограбват и убиват.Добра идея за твойто бъдеще,КУРНЕЛИЯ ЩЕ ТИ ОТПУСНЕ ДОБРИ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА ЗА БЛАГОДАРНОСТ, ЧЕ НЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ВЕЛИКИТЕ КРАЖБИ НА КОМУНИСТИТЕ,ВСИЧКО ,ЗАМЕТЕ ПОД КИЛИМА,А ДАЖЕ УВЕЛИЧИ МНОГО НЕЩА ДА ОГРАБВАШ ОБРУЛЕНИЯ НАРОДЕЦ

Как да имам настроение при празен хладилник/зимата изключен/1/3 от пензията отива в аптеката, 2/3 отива за отопление,тук,там има някой ,зъб в устата та да ям попарите с чай и хляб,за вас българските пенсионери не са важни ядът ви от бюджета,гледай там мигрантите да устроиш от там. ИДВАТ СЕРИОЗНИ ПАРИ, а пък нас кучета и цигани да ни ядът

Аие Баце време е за бенефис и чао на театъра.Представленията ти вече не ни допадат.

симо

Наистина ВРАБЧЕ.....Оставя баницата и щом други я заръфа -плаче та се къса...чик-чирик,чик-чирик.А имаше още две години!!!!!И нямаше да я има кашата с тъпите МАШИНКИ.А може и да е било цел.

Борисов, по ти подхожда да си потърсил специалист по МАГНОЛИИТЕ ... за водач ... може и на листи ... Борисов, сериозно и скромно мнение от мен ... ти си НАЙ СЛУЧАЙНИЯТ и НЕКОМПЕТЕНТЕН "политик", съвсем НЕСЛУЧАЙНО, попаднал в "управлението" на България в най новата и история ... както се казва скромно, но от сърце ...

Вече е очевадно до какво ниво е стигнал боко в купуването на медиите.Няма друго обяснение за премиер,бивш,сам си подал два пъти оставката ,да продължават всеки ден да ни занимават с него и с неговите "гениални" разсъждения по различни теми. С "прозорливите " му прогнози и с реденето на нероденпетковия му трети кабинет.Все едно че няма правителство,та макар и служебно,каквото и да е то.Надявам се да го правят за да ни отвратят окончателно от него и групировката му !!!!

"Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме" - каза Еднокнижният. Е, мислите ли се за прости?

Покрай отвратите ти министри- водачи на листите, хората ще отминат като бърз влак - малка гара ! От сега направи някоя изцепка за новия провал!

Иде битка я , до сега беше на тепсийка.Иде и голямото сгромолясване на мита за изборните победи.Иде , иде , а ти че си одиш.

Глистите на ГЕРБ: Куп кандидати, 11 министри, 54% новаци

Най дефицитната стока в магазините ни вече са носните кърпи. Покрай този рев, сълзи и сополи от ГЕРБЕРАСИТЕ са свършили всички почистващи препарати единствено за сега памперси има.

Вълци в овчи кожи.Станаа едни кротки и мазни , сърце да ти омекне.

Много българи в момента не могат да си обяснят факта, как един български политик от средите на мафията, който на два пъти подава оставка, поради некадърността на съставеното от него правителство, да се справи със социалните и икономически проблеми в страната ни т.е. на народа ни, сега отново се готви да управлява и дори реди вече правителство!!!

Той социални и икономически проблеми не решава , той си прави милиарди , собствени , лични.

Дано въпросните памперси,които ще ползват герберасите да са ползвани поне по веднъж!!!!!!

А я ка глеам , магаретар ти требе.

Бойко,трябвало е да търсиш пожарникар,а не кавалерист.Ако беше сложил пожарникар като теб,хората щяха да оценят и теб и него.

А като ти се подпали къщата, пак ли така ехидно ще говориш за пожарникарите или ще се тресеш от притеснения?

Покани Винету с мустанга му.Я какъв кавалерист е. Герой!

''Не знам доколко в днешния ден можем да се шегуваме.....'' Ами да знаеш - хич не ми е до шегички , особено до твоите.И на теб, гарантирам, след 26-ти няма да ти е до шегички.

Кон до коня, мила моя майнольо, Тиквон до Тиквоня!

Боже какви глупости ръси тоя. Само и само да го дават по медиите.А рицар на бял кон не си ли търсил. Или Крал Артур с Ескалибур.

Борисов , с много демоде средства си лъскаш увяхналия си и увиснал имидж !Кой каквото си направи сам и Господ не може да му го направи!Кой издигна Цачева ?ТИ!Кой се оттегли от Правителството ?ТИ! Е , какво чакаш ?Сам дезертира , никой не те е гонил , а сега вече никой не те иска!

"Търсих кавалерист - не намерих", но пък алчни глупаци за дупетати - колкото искаш

ТОЗИ С ДЕБЕЛАШКИЯ ХУМОР,СЪВСЕМ СЕ Е САМОЗАБРАВИЛ!!!НЕ МО ЖЕ ДА ПРЕНЕБРЕГНЕШ ЕДИН ЦЯЛ НАРОД И ДА ОЧАКВАШ ДА ТЕ ИЗБИРАТ ОТНОВО!!!САМО В ГЛАВИТЕ НА ТАКИВА ДОНКИХОТОВЦИ СЕ ВЪРТЯТ НЯКАКВИ МИСЛИ ЗА БИТКИ!!!НАРОДА ЯСНО ПОКАЗА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ,ЧЕ ЩЕ СИ ВЪРНЕ ДЪРЖАВАТА ОТ МАФИЯТА!!!

Лакърдии в стил ТЖ, ама времето е вече по различно, та няма кой освен лизачите да се кикотят угоднически на шегичките, пускани от Човека от народа!

Баце , да не си решил да праиш кавалерия от магарета?

Преди се изхвърляше, че и магаре да посочи простия матрял ще го избере, щом избира пожарникар, физкултурник,партийни секретарки,агенти на ДС и детски учителки, след фиаското с Тетка търси маршали, адмирали и астронавти. Като му е зор за ездач, да вземе някой жокей от хиподрома. Ако му откаже - някой циганин с каруца.

Ама, как така не намерил кавалерист? В България е пълно с генерал- полковници без армия, които са се накичили с по четири звезди на пагон и са на държавна хранилка. Чудя се как все- още не са направили някой маршал с армия от има- няма 25хил. войници.

Хич не ми се ще да видя тиквената му физиономия начело на държавната власт, но изглежда пак готви някаква мушия...Подаде оставка без никой да му я иска и сякаш го направи за да може да злобее на воля по СМИ. Не ми се мисли какво ще стане ако тоя пак гепи властта. До сега бяхме на "почетното" 28-мо място в ЕС, след това ще трябва да направят някаква класация с отрицателни числа, та белким се вместим в нея...

Тиква на кон не съм виждал.

за Манилов: "от две години на масата му лежи книжка, белязана с панделка все на 14-та страница" - Ех, боко, боко, ти чел ли си за тоя герой?

Не е. Той само за Винету е чел.

Не кавалерист а тиква до кратуна-вси бандюги,между тях дребосък.

До кога още клоунадата, ще управлява държавата! Да има битка, но за собственото си оцеляване на политиците.

Битка? Оди да натепаш Йоца Амстердам.

Борисов: Иде битка. За листите търсих кавалерист, не намерих Е то наистина българската армия е докарана дотам, че само кавалерията и остана.

новите МУ лица са на ЗАДНИЦАТА на листата, на ПРЕДНИЦАТА са добре познатите стари -урви

Какво става в нашата "мила" държава? Пуснеш радиото на Хоризонт - там буботи по 9 пъти на ден излъсканата Тиква и ръси простотии, клевети и закани! Влезеш в нета - отново лъсва голата тиква на вече бившия премиер, който като Ердоган приканва раята към битки да защитават корумпираната му и крадлива власт! Включиш телевизора - отново те връхлитат простотиите на нецензурната "риторика" на Б. Х. Като какъв се изживява той сега, като без да го интервюират е обсебил медиите?! Да сте чули днес нещо свястно какво работят Мин. председателят Герджиков и служебното правителство или пък Президентът Радев?! Няма и да чуете една свястна дума за тях - само какво казал Борисов, Цецка, Делянчо Д. (като какъв го пускат тоя по радиото?). Явно журналята са си докарвали добри парички от хвалбите към ГЕРБ и сега не можеш ги отлепи от хранилката. Нагледахме се и се наслушахме на Мутрата вече 10 години - така си минаха и заминаха без хоризонт и бъдеще за Б-я! Сега същият Тип отново приканва раята от ГЕРБ и ДОСТ, с помощта на продажната журналистика, да узурпират властта отново!

Прав си. В националното радио след като разкараха свестните и безпристастни журналисти останаха и назначават само предани на ГЕРБ и Борисов блюдолизци, начело с техният ген. директор.

И откъде БХ ще намери 50% нови лица, като последователи и симпатизанти на Герб са само задници - хахахахахахаха

Тоя съвсем изкукурига .....

Ох, като иде битка ние, цивилните, може ли да не участваме?

За герб ще гласуват само тези които са на герберска софра! Други гласуващи за тях са будалите. Надявам се до 26 март чувствително да намалеят!

Къде търси кавалеристи, има си КОННА ПОЛИЦИЯ!

Те къде бил радиоактивният замърсител.Цял ден ни облъчват с неговите простотии.

Този път Борисов и тежка артилерия да докара е загубил. Няма как, тъй ще е.

Русенската двуцева гаубица не я виждам.Сигурно я е скрил в засада.

Да не би Борисов да си мисли, че той е пилота на държавата ? Странно наистина ???

За съжаление, според календара ва маите на изборите на 26.03.2017г. ГЕРБ ще претърпят резилна загуба. Сега даже да се опитва да вдъхне настроение в избирателите Борисов му е ясно, че е загубил голяма част от доверието, което имаше до момента. Така че предстоят интересни избори тази пролет !