Бойко Борисов: Заради бълха да не унищожим целия юрган

Позицията на ГЕРБ е да се чуе мнението на всеки българин в чужбина, заяви премиерът Бойко Борисов пред TV+ по повод промените в Изборния кодекс.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Заради бълха да не унищожим целия юрган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАТ БОЙКО СЕ ЗАГРИЖИЛ, ЧЕ СЛЕД ПАДАНЕ НА НЕГОВОТО ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ НАСТЪПИ НЕОБРАТИМА КРИЗА.СПОКОЙНО!!!ЩЕ СИ ВНЕСЕМ НЯКОЙ УЧЕНИК НА ПУТИН И ЩЕ СИ РЕШИМ ВЪПРОСА.И С НАТО И С ЕВРОПА В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ,А НЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ.НО НЕГО ГО Е СТРАХ ЧЕ ЩЕ ГНИЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ В ЗАТВОРА.НО ЩЕ СИ ИМА ДОСТА ГОЛЯМА КОМПАНИЯ.

светва под капачката. Браво, Браво!

...МУТРА ,ако ти си бълхата, и юргана да изхвърлим ,ти пак ще го внесеш, и то мръсен,мръсен като душата ти! Нещастник!

С теб съм Бойко .Не съм гласувал за теб , но виждам ,че в желанието да си полезен за България , го ДОКАЗВАШ !!!! Подкрепям те напълно !!Бъди държавник и не се оставяй на тази бъркотия от разни политически "партиики" ,начело с БСП /сега вече със онази ми излъскана Корнелка Н..../ , да съсипят България. Успех!

щом ти харесва.

бойко ти ли си бълхата бе батко.... гори го дюшека ще ти сложим "МАТРАЦИ ТЕД " САМОЧЕ В ПАНДЕЛА...........КАТО В РУМЪНИЯ ТИ САМО ЧАКАЙ.........

Трябва да сте много наивен, та дори глупав (или много велик) държавник, за да твърдите, искрено вярвайки в това, че Туркеята е лоялен и надежден съсед на България. Да, правете такива изявления, но това да бъде придружено с възстановяването на БНА!

Всеизвестно е че огъня пречиства дори и чумата. БЪЛГАРИЯ има нужда явно от добро политическо почистване, което да унищожи народните предатели и всички, които служат на чужди интереси и по някакъв начин са успяли да влязат в политиката... Чистка му е майката, с огън ,до там я докарахте господа подлитици....

Защо защитава президента? Защо защитава новата турска нелигитимне пария дост? Задайте си въпроса сега много преди изборите. Това е най-продажният човек продал българия за своя изгода.

Tъпо банкянско говедо,дори и за бик не става защото е скопен за евнух на ердоган.

Щом трябва не само юргана , а Държавата ще запалим !!!

А бе, тикво, ти заради една бълха (като теб, за да си на власт), подпали цяла България, а сега надаваш вопли за един юрган! Хайде, напускай! Имай поне малко достойнство и сам се махни, барабар с цялата си шайка!

А бе, тикво, ти заради една бълха (като теб, за да си на власт), подпали цяла България, а сега надяваш вопли за един юрган! Хайде, напускай! Имай поне малко достойнство и сам се махни, барабар с цялата си шайка!

А бе, тикво, ти заради една бълха (като теб, за да си на власт), подпали цяла България, а сега надяваш вопли за един юрган! Хайде, напускай! Имай поне малко достойнство и сам се махни, барабар с цялата си шайка!

С тази убийствена здравна реформа и мизерия до която докара българите си остава прост управляващ овце. Не случайно в министерство на правосъдието на таблото за информация са сложили стихотворение от премиера за овцете. Защото всички в министврствата са овце и се кланят на вожда си.

Тоя пундяк задмина и малоумното мрънлявене на крадлив дедо, чийто гавазин беше. Имам чувството, че нарочно е турен такъв идиот, който обира и фокусира напрежението, с цел да се отвлича вниманието от крупните далавери, всяко от които в нормална държава ще доведе до революция

Двойното гражданство не е демокрация а отворена врата за чужди интереси. Жалко! За това са виновни българските политици!

ДО ВЧЕРА БЕШЕ ПРОТИВ, ВРЕМЕ Е ДА ГО ЗАТВОРИМЕ В ЛУДНИЦА!!!!!!!!!!

Еххх, сигурно му е тежко, един път едно, после друго.... тежко, така подкарано вече даже и ти не се познаваш. Пък може да не са бълхи, а дървеници! Тогава задължително се гори юргана! Ми кво да се прави, както каза г-н В.Симеонов, мнооого ветропаказатели в политикато( за сефте и от него да чуя нещо с което съм съгласен изцяло!)

Както Яценюк тайно се изниза като мокра връв в Аржентина, така някой ден Баце тихомълком ще изчезне барабар с "юргана". Да му мислят бълхите!

той вече изнесе юргана. Що пари смъкна отКТБ И ПОДОБНИТЕ ПИРАМИДИ.....

Уважаеми г-н ББ, топки трябват за тая работа, топки!!! По колко им плащате на клакьорите "българи от чужбина" да се запишем и ние? Особено на онзи, копието на плевко, дето носи един пуловер по цял ден... тоя от платена клакьорщина не може да се преоблече ли, кво...?

Премиера ни не е виждал топки дори в собствените си гащи

Запази си и топлото юрганче, и бълхите в него, Баце. Щом турците у чужбина са ти по-мили от патриотите тук. Прочее, парковете в София са пълни с бълхи ! Ходете с дълги крачоли и високи чепици, докат' Фъндъчката излезе от пристъпа на удовлетворена алчност покрай билетчетата и 'земе да понапръска пестицид и поприбере некоя и друга глутница опаразитени помияри !

светва под капачката. Браво.

Боко книга е зачел пъшка, стене и пърди, мозъка му е прегрел, ужасЕн очи върти. Чело бърчи се от зор, зъби скърцат, пръсти пукат мисъл лута се безпътна Боко книга е зачел..........

Гледай го нашето момче тиквонче какво се оказа.Освен футболист,шахматист,тенесист,каратист,поет,певец,художник и т.н.той бил и философ.Браво тиквоний,браво.

и той е цар като Соломон. Бойко Соломоноглу дет се вика.

Боцко, Гоцко, ВОЕВОДИ С КАБЕЛАРКА, с КУКУНЕВИЦА, ама вече без РАДАН, взе, че стана - КОЙ Е ПРЕЕ.......

Когато Соломон бил малко момче, неговият баща - Давид преди смъртта си му дал един пръстен, на който имало надпис - Всичко отминава. Заръчал му да не сваля никога пръстена от ръката си. Минали години, Соломон се прославил с мъдрост и богатство. Жените го обичали, но той обичал само една - Суламит. Три дни и три нощи подарила съдбата на Соломон и Суламит. На четвъртата нощ царят изгубил любимата си. Според едни легенди тя била убита, според други - просто се отрекла от него. Тъжен седял царят на трона си. Погледът му паднал върху пръстена и той прочел познатия надпис. Убеден, че любовта му към Суламит и тъгата по нея няма да отминат никога, Соломон свалил пръстена от ръката си и замахнал да го хвърли в морето. Тогава прочел думите, изписани от вътрешната страна на пръстена - И това ще мине... Перефразирано за България ... и този ще отмине!

е явление в политиката което се нарича политиквун. Не е ново за света за Балканите също.Интересното е че опитва да създава впечатление на безобиден прост селянин. За съжаление не е нито безобиден нито прост.Иначе ще отмине да , но то всичко си отминава и ние си отиваме - въпросът е за България и българите какво ще остане. Всеки век е имало истински българи ,но в 21 век май нещо няма и това е жалкото!

Всъщност Прецедента се изживя като почетен председател на Протестна мрежа. Борисов пое щафетата, но не е цар Соломон за съжаление. Притчата с детето е напълно неподходяща - Плевнелиев не е арбитър на двете партии-майки ГЕРБ и НФ. А позицията на ГЕРБ "остава твърда равенство при гласуването на всички българи", е чиста проба словоблудство. Равенство на гласуващите може (и е задължително) да се осигури единствено на българска територия, т.е. в България, в посолствата, консулските служби, корабите под български флаг и др. Така че аргументите на прецедента и примата са угоднически за шепа емигранти и безобразията в Турция.

едни ГРАЖДАНСКИ СВОБОДИ са вихрят.. Правото ти стана ЗАДЪЛЖЕНИЕ, на което Прецедентина НЕ Е НАЛОЖИЛ ВЕТО!! Не гласуваш. Заличават те от списъка - ЛИШАВАТ ТЕ ОТ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА... По чл. ПЪРВИ от конституцията на БОКОБАШИ - "В държавата става това, което АЗ кажа"

Типично по соломоновски тиквата хвърли детето/в случая избирателния кодекс/ и който успее да го хване да се оправя.Ето това е справедливост по тиквенски

Е тия евреите прекаляват, защо заблуждават че вожда Винету е вожда Соломон, и объркват нашия ВОЖД?

Соломон защото не допрочел за Винету а пък филмите не ги е гледал шот го боли крака.

Ако е разбрал Библейската притча, нашият Соломон би следвало на мига да хвърли оставката си, за да не страда народът. Ама в притчата на родния соломон се говори за кокала (властта), а не за детето (народа).

като Соломон е Бате Бойко . Демек след мен и потоп -ама да чете и други книги що се мъчи с тия евр.писания

Само преди няколко дни тиквоча банкянски ни убеждаваше след консултациите с коалиционните си партньори,че това което са приели е най-добрия вариант на изборния кодекс.А то какво се оказа сега,че самият тиквоч се отмята от думите си ,което означава,че за пореден път излъга народа

Сега да видим как ще клекне Паричния фронт! Валери Симеонов само плаши Бойко за да измъкне нещо от него. Не се надявайте да спрете гласуването от Турция!!!

Оооо,това ми прилича като,че ли тиквата да е прочел втора книга след "Винету".Това е добре,сега втора,след 20-ина години трета и така нататък.Има развитие в това момче.Браво

Или е прочел още една книга или някой му е разказал нещо . Аз залагам на второто - така де това си е много информация и може да го заболи главата .

Мутрата е прочел още една книга!!!

Понеже почти всички тук сте против Бойко, кажете името на поне един, който би го сменил адекватно. И не слагайте минуси, просто дайте име и партия, иначе означава, че сте неориентирани хейтъри.

например Кубрат Пулев.. още да изреждам ли?!

борци и боксьори...

Ще ти кажа... Например Мая Манолова, Велизар Енчев, Каракачанов и много други!

Напротив гласувал съм, за него може би пак, ще гласувам, но националната сигурност е в опасност и това не е за пренебрегване. Чрез постулатите "Човешки права " се турцизира , вече циганизираната ни държава. Това трябва да спре.

Велизар Енчев,Григор Лилов

ГЕРБ се гърчи като глист на буца... в бронираните мерцедеси, в самолетите и пищните приеми в Брюксел за които плащаме всички като попове. Дърво нечегарено!!!!...

Сам виждаш, че просто няма кой.

ГЛУПОСТИ ,ЗАЩОТО СМЕ НА ЕТАП "БЪЛХАТА" ВЕЧЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА ...ОФИЦИАЛНО !!!!!!!!!!

деер

Мнението на Българите в Българуя е важно! Те не живеят в лайната на ЕС! На тях им все едно какво става в България!

О всем ,o всем-тикви и полит-интелектуал скендери. Аз пък ще им прочета правилата. Всичко което направите,кажете и или преразкажете може и ЩЕ БЪДЕ използвано-срещу Вас. Толкоз.

Как ,може да се чуе гласът на българите от Турция , когато там е диктатура и гражданските свободи и гласове са В затвора ?

Много ясно - с преводач. Повечето от тях не знаят български за кого и за какво гласуват.

В интерес на ТУРЦИТЕ !!!!!!

с европейските законови рамки. Като ви гледам колко сте изпростели и озлобени...щяхме да сме като като някоя африканска страна. Не искам племенна държава.

Да искаш Султанат, то е ясно.

Нормални разсъждения, за един датчанин или холандец, който граничи с Германия или Франция. Погледни къде се намира България и с кого граничи, "философе".

Наистина възстанови отношенията с Русия Те вече не ни броят за нищо

българите са тези които си плащат данъците и осигуровките в България и чиито деца изучават и знаят български език, българската история и култура - всичко останало е чужденци с български произход, чиито деца никога няма да се върнат и да станат част от България съжалявам ако подразня някого но това е истината

Мъдроста на Соломон е красива приказка, следвайки я загубихме Македония и Българският Ерусалим Охрид.

на 180 градуса. Има ли изненадани?

Преди две години Бойко Борисов обяви, че винаги е бил за задължителното гласуване. Днес казва, че винаги е бил против задължителното гласуване. Няма съмнение, че и в двата случая е напълно искрен. Той просто действа според текущите обстоятелства, т.е. както му е изгодно. Проблем на публиката е, че често забравя какво е казало първото му превъплъщение, за да хване спатиите на второто.

РОСКО - Първата ни дама, НЕ Е НАЛОЖИЛА ВЕТО НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ... ДЪРЖАВАТА - в т.ч. и БАЦЕ, ТРЯБВА ДА СЪЗДАДЕ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТОВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.. Защо е ЦЯЛАТА ТАЗИ ГОВОРИЛНЯ!!! Дори да има БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ НА ЛУНАТА - И ТАМ ТРЯБВА ДА СА СЛОЖИ УРНА!!

Гербер цъфна на балкона, светлина и цвят струи. Ало Ваньо..., в телефона, Мишо- бирата спаси! Ало Ваньо..., Се - Ре-Се-то, властно някак си звучи, Eс- ем -ес със Е- ге- не-то: Вучката ми запази! Се-ре -се-та от амвона, бързо страстно се четат. Закачени на пирона докторски съдби висят. Цяла нощ с Емо Фаса, бридж-белот каре плющи. Сутрин, да изпълни баса: авион,мачле, мечти... Спортни зали, магистрали, трикольор навред се рей! И калинките запяли: Хей, живот здравей, здравей... А Станишев е виновен. Туй е ясно, то се знай. Дълг народен и синовен, герберът гради до май. Днес Монтана, утре в Плевен, правна школа се роди. Власт съдебна и удобна, прокурор си назначи. Конституция, закони, битка, само за ВЕРТУ! Власт по къси панталони, и в ръка със Винету.