Борисов: Последните, с които ще говоря след изборите, са РБ

Бойко Борисов заяви, че Реформаторите ще са последните, с които ще говори след изборите заради нападките спрямо ГЕРБ. Радан Кънев го призова да не се изнервя.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Последните, с които ще говоря след изборите, са РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BB е пълен КАВАЛ 1

не само ше говориш ами и на килимчето им ше наколенчиш да им се молиш да управлявате заедно...

Всичките приказки на Радан са вода в мелницата на комунистите. Избиратели на ГЕРБ са бившите избиратели на СДС. Затова вероятно ГЕРБ ще спечели, а комунистическите маши ще бъдат извън парламента.

ОСВЕН ЗА СЕБЕСИ МИСЛИШЛИ ДРУГО БОКЛУК ТАКЪВ

ще раздава ли 10 замминистерски поста на турците или се отказа вече

Давам предложение: да се създаде длъжност "режещ лентички" та да миряса държавата!/то се разбра че за друго не става/

ах...ах...господин Борисов..! нещата майче се усложняват? Мутренските мераци, могат така и да си останат във виртуалното пространство. Бих гласувал за всеки друг, дори и за Дявола, но никога не за Партия Герб.

Да разбирам ли, че би гласувал евентуално за ДПС + БСП?

Естествено, това е по-малкото зло.

Ще легне на някой Разбойко, сега опипва почвата кой да бъде и следи обществените нагласи. Мени си мненията като носни кърпички час по час. Накрая може да ни изненада дори и неприятно.

Най-неприятната изненада ще бъде, ако спечели, малко не му достигне и се заиграе с ДПС. От този клоун всичко може да се очаква, тъй като преди време направи изказването, че ще постави зам. министри в зависимост от етническия им произход, а не в зависимост от професионалните им качества или образование.

нали се обряза преди месец...кви реформатори де гонят днес

Pesho

Всъщност не трябва да говориш с никого от другите. Явно е че не могат и не стват. Ако българина иска ДПС нека си гласува за БСП или да си стои в къщи. Още един избор на БСП много скоро ще си проличи като ефект. Интересно ще е как насред върлуващата криза вземат че изгонят България от Е.С. и се маложи да се ходи при умопомрачерните руски олигарси :) Нарида не чака и бяга на запад, http://iconomicabg.blogspot.com

На 6-ти октомври ще си в интензивното на правителствена болница в следствие на изборните резултати и хич няма да ти е до говорене.....повярвай ми Винету

Pesho

Ако до толкова сви стига акъла в комунистическите кратуни, може би е време да вземенет пак властта с малцинство и да се отдадетв на ДПС за пореден път. Няма как да продължи дълго :) За ваше сщастие ГЕРБ ще е на власт и то еднолично, Местановице :)

big_uncle@dir.bg

Какво непрекъснато ни навираш в очите тези комунисти? Че не ги харесваш - добре, това си е твое право. Аз също не ги харесвам. Но да издигаш едва ли не в култ един отявлен комунист, какъвто е Борисов, това минава всякакви граници. И какво става - проклинаш червените, а ще гласуваш за истински член на БКП? Егати логиката...

Борисов след изборите ще спечели някакво мнозинство, но с това поведение и типичните му лъжи и манкирания, както и лупинги на 180 градуса ала аверите му Доган и Гоце и олигарсите зад тях наистина няма да има с кого да си говори, защото дори и най-тъпуте сред подмазвачиъе и кариеристите около него и всяка власт ще стоплят, че следващото правитлство с Борисов премиер ще е еднодневка. Да не говорим, че и двамата най-виновни за КТБ (след Василев и Пеевски, разбира се) са точно аверът му Ахмед Доган и назначнието от Борисов по настояване на Доган С ИЗМАМИ, МЕЖДУ ДРУГОТО, Сотир Цацаров за главен прокурор и Иван Искров за гуверньор на БНБ.

Колкото и невероятно е, който се излъже да гласува за РБ - той директно налива в мелницата на БСП. Дано разумните хора гласуват за Пожарникаря, защото това е единствената временна алтернатива за България.

Не е невероятно,а е типична опорна точка на тъпи манипулатори и откровени идиоти, като твоя милост.

На тоя кой му каза, че ще е в позиция да преговаря?

Няма, защото вече сте се договорили )

Разбира се, че последно ще говори с тях, те са му в кърпа вързани ;)

Бойко Борисов е обезумял от скандалните разкрития . Готов на всичко , " обръща " цяла София , за да потули скандала заради изборите ! Въпреки 5 нагласени наказателни дела / по 3 от които с мярка " парична гаранция " и 1 задържане с искане за " Постоянна мярка за неотклонение " / срещу пострадалия от ОПГ ГЕРБ Симеон Даскалов , щeти и загуби за стотици хиляди евро и всички други всевъзможни начини и схеми за натиск , притискане и прикриване на скандала " ХУФУГЕЙТ " , който би нанесъл огромни щети и вреди върху реномето , името и структурите на ПП ГЕРБ , както и понасянето на тежка наказателна отговорност от висши членове и приближени на същата партия.Тиквата идва!

След 5-ти октомври няма да има и един желаещ да говори с Бочко!

Борисов си сменя по- често настроенията и от жена в напреднала бременност. Изказванията му отдавна нямат никаква стойност. Не знам каква стабилност може да има в държавата при премиер, който си сменя мнението минимум по 3 пъти на ден.

По скоро като жена в критична възраст!

Ами БиБитката на години си е баш в критическата!

Цитат от изказването на боко." Цветанов, да ме пита мен колко пъти съм бил в прокуратурата през тази година и три месеца - над 15 пъти. Защо .." Оставам сами да си правите изводи.Кандидатът за Премиер на българия 15 пъти в прокоратурата за година и три месеца.Осъден от международен съд в страстбург,а цветанов от български съд за 4 години.Който си приличат се превличат.Всички бивши и настоящи осъдени боклуци в строя на боко.Който иска този човек да го представлява в Европа нека го подкрепи.Искате да вярвам че този човек ще мисли за проблемите на народа.цМислете

РБ е проста примамка на БСП и ДПС. Неосъзнали се интелигенти, които не могат да преборят собственото си его. Гласувайки за тях подлагаме на съмнение собствената си интелигентност. Още древните са казали, в такава ситуация се гласува за най-голямата партия - в случая ГЕРБ.

Ако милее за България и ГЕРБ, Борисов просто не трябва да се кандидатира за премиер, категорично не е подходящ. Мъжеството е в това да се самоцениш правилно и се оттеглиш навреме.

ivo10

Кутев, ти ли пак бе шебек червеногъз?

big_uncle@dir.bg

Поздравявам те за постоянството! Както винаги, бълваш тъпотии. Да не би да искаш да си конкуренция на на НЕГО? Я кротко, да нЕма мариз!

Борисов изобщо не трябва да води преговори с РБ. РБ не са партньор, на който може да се разчита. Това са едни вечно хленчещи диванета, които обичат да им е гадно и не притежават зряло и конструктивно поведение. Тази малка групичка от хейтъри, които се противопоставят на каквото и да е (защото това е житейската философия на техните лидери - деструктивността) са узурпирали дясното пространство от известно време и се изявяват като единствените, които знаят кое е правилно и не допускат друга гледна точка освен тяхната. Т.е. комунисти в пълния смисъл на тази дума, само че версия 2014. Винаги съм била десен човек, но тези безпринципни, непоследователни, хленчещи вечни жертви, ме отблъскват, отвращават - карат ме зорлем да гласувам за Борисов. Виждам, че не съм само аз. В държавата има стотици хиляди десни избиратели, но те така и не припознаха РБ като своите политици. А и да, писна ми да ме обиждат те и малкото им избиратели (който по същество са предимно хейтъри). Мен и всички останали, че сме прости, тъпи и т.н., защото гласуваме за ГЕРБ. Първо, за когото си искам за него ще гласувам и второ не им отива на претенциите да принизяват една огромна част от обществото и да се мислят за единствения "елит" и т.н. Да им кажа и какво ще им се случи: като (ако) влязат в парламента, хората на Кунева бързо ще се отделят и ще подкрепят Борисов в замяна на 1-2 зам. министерски поста. Това е, защото РБ е пълно с измекяри ( другата ми причина, а и на толкова много хора, да не гласувам за тях). Дори е по-добре коалиция ГЕРБ - БСП, която да направи що-годе нещо, отколкото да не може един закон да се гласува, защото Радан и Лукарски са в цикъл по 20 дни в месеца. Извинявам се за грубите думи, но ми писна от хора, които все правят на инат, все са на въпреки и все мрънкащи. Или ще работим за да излезем от кочината или по-добре да не пречим. Жал ми е за Стоян Радев, Георги Ганев и др., които си мърсят имената покрай тези неадекватници. За тях - само Найо Тицин, другото лице на Волгин...

Той щото на Боко Тъпото може да се разчита безрезервно!

Зависи за какво. Малките деца искат всичко да е на тяхната. Когато пораснат и станат зрели хора, се научават, че човек не може да има всичко и трябва да избира. За да получи едно, трябва да направи компромис с друго. Избира това, което ще му носи най-доброто съотношение вреда-полза, дори изборът му в конкретния момент да не му е много по сърце. Не примам хора, които боравят с определения "боко тиквата", "коалиция бостан", "рамадан кънев" и подобни да се изживяват като "интелигенция", "елит", "по-добрата част на обществото", "образовани", "възпитани". Виж, "млади и красиви" може. Това не включва емоционална интелигентност, липсата на която е толкова осезаема в България. За мое огромно съжаление, най-вече сред избирателите и политиците на РБ.

ivo10

За съжаление май си прав. Костов беше същия и попиля цялото дясно в интерес на БСП.

Костов е прекрасен в областта на кризисния мениджмънт. Именно затова постигна онези успехи, на които всички ние берем плодовете години наред. Качествата, обаче, които трябва да притежаваш в "мирно време" са съвсем други и затова той не се справи особено добре в годините, когато трябваше да донесе стабилност и растеж. Просто му липсват тези качества и лошото е, че той отказва да го приеме и продължава да си мисли, че всички трябва да сме му длъжни затова, че си е свършил работата, за която е бил "назначен" от народа. Както и че трябва да е вечният министър-председател. Той не притежава политическа и личностна зрялост да прецени и приеме, че трябва да спре да се меси. Имам чувството, че дори не си дава сметка, че хората не го искат за управник. Мисли си, че тези 2-3 процента избиратели на ДСБ едва ли не представляват всички избиратели в България. За мен, той провали голяма част от прехода, тъй като се нацупи едно време и принуди НДСВ да влиза в коалиции с ДПС и после И БСП. Сигурна съм, че той има съвършено друго мнение по въпроса, но така като гледам, тези които вече не гласуваме за него, сме мнозинство (което е разочаровано от поведението и не му вярва). Това, че парите му се оказаха в КТБ, само затвърди мнението ми, че не и кой знае какъв икономист и анализатор. Просто прекрасен мениджър, който може да подреди хаоса, но не и да функционира безпроблемно в спокойни времена.

Пиленце не се заричай! Може в краката да им полегнеш- зависи от изборите. Голяма дума не казвай!

След изборите да очакваме широка коалиция от ГЕРБ, ДПС, БСП, НФСБ, ББЦ, АББ и опозиция от РБ. Това ми изглежда справедливо, при наличието на толкова лош материал, участващ в изборите.

И кой ще е онбашията? Боко Тъпото ли? Еманацията на лошия мат`риал, сиреч най-лошото от лошото.

прегледах онзи ден Боко-тиквата, освен,че тиквата е изкуфяла, констатирах и шизофрения, която е халюцинаторно-параноидната шизофрения е свързана с налудничавост и халюцинации,обхващат го налудничави идеи - отстоява гледната си точка с маниакална убеденост, не е способен да разсъждава логично,Получава халюцинации - слухови измами и образи, видени само от собствения му вътрешен възглед или поглед, да е честит новият луд властелин на герб и дано си го лекуват адекватно - в лудница

РБ трябва да падне много ниско ,за да седне с тоя пладнешки,мутренски разбойник да преговаря за каквото и да било !

Мутрю за пореден път се изходил, а църковните хомосексуални търтеи бързат да му го целуват!

прочетете книгата на Евгени Дайнов " Новите варвари-управлението на ГЕРБ 2009-2013 г." и всичко ще ви стане ясно !

След изборите, защото сега чета тезисите на партията, после започвам "Основи на научния комунизъм". Дайнов ще трябва да е велик мислител.

ivo10

Вярно е. След третата ракия се скъсва от мислене.

И сега какво излиза ? От едната страна Боко, Сергейчо, Олигарски и 'царят' наливат пари в КТБ / най - много е наливал Боко /, а от другата страна определени оперативно - интересни лица са източвали банката ... Нали никой не си мисли, че една банка може да бъде източена за 5 минути в 12 без 5 ? Това е ставало с години, вкл. и когато др. Цветлин Йовчев с белия автобус е бил в ДАНС, а Стоян Мавродиев е бил в Комисията за финансов надзор . Др. Цв. Йовчев и Стоян Мавродиев са назначени от Боко на тези постове, досущ както цацата . Не е ли очевидна вече въпросната ОПГ ? И забелязвате ли как др. Цветлин Йовчев с белия автобус се покри и нищо не казва по въпроса ? А иначе преди време през ден сипеше клевети по адрес на Цветанов . Защо цацата не повдигна обвинение на др. Цветлин Йовчев за умишленото му бездействие за ставащото в КТБ, докато е бил шеф на ДАНС ? Не е ли очевиден октоподът ? Нима Боко не е част от октопода ? Нима Боко не е ортак с Трактора , Сергейчо , Гоце и сие ? Не е ли очевидно, че Боко играеше театър, че уж бил скаран с Трактора ? Е , как може Боко и Трактора да са врагове, след като и двамата са били свързани с Цв. Бориславова през последните 25 г. ? Мислете , а не викайте после ' Костов е виновен ' ! П. П. Обзалагам се, че Боко и сега ще си скрие главата в пясъка и ще се прави на ни лук ял, ни лук мирисал !

Мачкай Борисов. На БГ и трябва силно правителство. Коалицията е за крадците.

Мокрите сънища на гербаджийската калинка.

5 0кт. не е далече. Запомни това число +, - 2%.

боко с гол гъз тареж ще мачка....и на 6-ти октомври ще остане мнооого учуден

А дано, ама надали. Коалиция и то с Местан. Моля се да не се наложи да ти честитя!

С громенето на Радан, Боко потвърждава БОСТАН. Всеки ден целува г*а на Доган.

АГЕНТА БУДА Е ДВОЕН АГЕНТ-НА ЦРУ И НА НАТО,НО ГЛАВНАТА МУ ФУНКЦИЯ Е ГЛАВЕН КАПО НА ПОТОЦИТЕ НА ХЕРОИНА И НА СИНТЕТИЧАНАТА ДРОГА ПРЕЗ БАЛКАНИТЕ....ОСВЕН ТОВА БЕЗРОПОТНО ПОДЧИНЯВА БЪЛГАРИЯ НА ГЛОБАЛНИТЕ ВОЙНСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ НА САЩ,НАТО И ИЗРАЕЛ....... КУРШУМ ЗА АГЕНТА БУДА И ПЛИТЪК ГРОБ,А МИТРОПОЛИТА САТАНИСТ-ГАЛАКТИОН ДА ГО ОПЕЕ С ГУСТО...

Правилно др. Борисов. Първо се говори вътре в партията с отделните фракции и чак тогава с антикомунистическата опозиция. А и тя една такава тази опозиция, че има ли изобщо начин да се разговаря с нея? Говорят умно, интелигентно, възпитано и нямат нищо общо с Ваньо Танов, Кокинов, Бареков и Мая Манолова. Тези последните, какви ли динозавърски кожи трябва да имат, за да сътворяват популизма си.

на вложителите в ктб след 20 декември, масов бунт за парите си, студена зима, високи сметки и цени, спиране на газ-а и невъзможността след изборите да се създаде нещо по- различно като управление от добре познатото ни до скоро, нови избори през март са неизбежни!... и запомнете- фалит на ктб = на фалит на бг!

Имаш пари в КТБ,а?Не може да има фалит на КТБ,защото червения башибозук я превърна в пирамида.Била банка,ама вече не.И местното население от фалити не се плаши.Няма да е сефте.След Луканов и Виденов...

първото обръщение на боко към костов беше: гаргамел!!! боко не е нарекъл доган с обидно име на против!!!! уважава го!!!! боко е мутра и поради това мрази костов!!!

Радан насъсква хората срещу Борисов? Генерала не е насъскал никого срещу него.

дни да нападне Миков и Местан, а той моля ви се напада ...Радан?!

борисов е близък с дпс целувал е ръка на доган не е целувал ръка на костов а и по времето на костов борисов е имал забрана да влиза в народното събрание защото е мутра!!!!!

Сега цацата , сарафа и Марковски остана да ни обясняват, че Боко не е бягал от училище, за да рита топка и яде филии с мас, а е решавал усилено задачи по математика и е ходил на Международна олимпиада по математика, като е получил златен медал ... А, бе , ха наздраве ! Защо Боко не застане пред детектора на лъжата, за да видим дали 'тъмното минало' е 'жълта' преса или е факт , който е част от РанЪт ? Когато Боко започне да разбира повече от финанси и математика от мен, тогава и ще гласувам за него - сиреч никога ! Или той си мисли, че коефициентът му на интелигентност е по - висок от моя ? Ха - ха ! Вместо да използва думичката 'пИдал' в речника си, да беше порешавал малко задачи по математика , за да развие гънките на мозъка си !? Не е редно човек с ниско IQ да ръководи една държава ! Така е и в дивата природа - стадата и ятата НЕ се водят от слаби животни и птици . П. П. Не знам как е при шараните ! Пожелавам му на Боко да отиде на Международна олимпиада по математика и да спечели златен медал, за да докаже, че е човек с висок интелект ! Видяхме го вече, че нищо не разбира от футбол ... През 2009 - 2012 г. беше назначил престъпника Миро наденицата за министър, над когото по - късно чрез Кокинов разтваряше чадър . Същият този Миро наденицата беше кадър на дпс през 2005 - 2009 г., когато изтрови държавата с разваленото си месо. Така че, дружбата между Боко и Доган си е отдавна, а бившият телохранител на правешкия сатрап да си назначава който си иска за зам. - министър ! П. П. Нищо лично. Въпросът е принципен !

Голям си трол.

Добре е премиера да е умен но най - важно е да е човечен. Рядко срещано качество по тези земи.

борисов ако искаше да прави коалиции с десните щеше да направи коалиция със синята коалиция а не с атака!!!! борисов наистина е по-близък до всички други!!! което си и казва

ivo10

Много слуз и помия сте изляли в темата бе тролчета червендалести. Голям страх в дъртата партия. Трябва да сте свикнали на боя, вече ще е за 12-ти или 15-ти път - и аз вече не знам. Може да сте тъпи, но поне сте упорити.

Пак ли се довлече да повръщаш в Дира? Изкарай поне един Рабфак, че само с основно се леят помии!

Тебе вече не ти ли спряха интернета бе червенак

днес 21 почива?искам да пратя много поздрави на колегите КАЛИТКО и IQто))

коефициента на интелигентност ли ти е 10 ? Толкова ли си тъп, та пишеш глупости и то убедено ? Отдавна живота не е само син и червен !

Бойко няма да има нужда да говори с РБ, защото той ще спечели 125 депутати.Нека всички му завиждат, но той ще спечели това, което е заслужил.Това е народната любов

Значи все пак е успял да събере пари за закупуването на 25 депутата!

Той ще си ги спечели честно.

ся и дупе няма да стане... Раданчо отписва блока и нема и три процента да взимат.

феновете на герб няма как да се борят с корупцията тъй като те подкрепят доказано корумпираните борисов и цветанов!!! да живей корупцията!!!!

Те храни добре