В ЕП Борисов се обяви ”за” Истанбулската конвенция

Ще положа всички усилия Истанбулската конвенция да мине в българския парламент, каза Бойко Борисов при представянето на приоритетите на председателството в ЕП.

Обратно в новината

Коментари - В ЕП Борисов се обяви ”за” Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В полупразна зала , Борисов си набра инерция и не спря да бълва щуротии и да се прехласва какъв стопанин е , как се грижи и за мечката отде да мине и костенурката да има тунел ....зелен е бре , целия е зелен!Потопи за пореден път България в срам , тоя малоумен безсрамник!

Борисов за Истанбулската конвенция: "Аз ще положа всички усилия да мине в парламента..... За това може да разчитате." Някой гаче обещава да наруши Конституцията...

Cоциализма беше преход(нежен) към Kомунизма! Kапитализма е преход(варварски) към Kомунизма,...също! И двете фракции водят към Cатанизма, що е Cатанизма? : Eдна банда мошеници, които са узорпирали човечеството с измама, печатат долари$ и евра€ без златно покритие, експлоатират и ограбват, тероризират и поробват цели Hароди, това е едрия "Kапитал"(не е и Kапитал, Kапитала е защитен със злато, а е една голяма измама, нямаща аналог в историята на човечеството-един балон с въздух, една пирамида от морски пясък), една банда от измамници "капиталисти"- шантажори и измамници, манипулиращи западна Eвропа, която за да си вземе глътка въздух предаде, продаде, изтъргува източна Eвропа! Надявам се да разруша този прогнил римски свят и да видя, че се ражда независимостта на Hародите. Искам да премахна робството и да видя изгрева на Cвободата! /Cпартак/

Борисов говореше ли говореше ,но пред празна зала,почти никой от евродепутатите не го уважи въпреки ,че той напразно се стараеше да говори като велик държавник.

Тиква-мръсник, Циник, лъжец, мерзавец, продажник. Унищожител на БГ - чуй: целият народ и БСП и Атака и Патриоти казват НЕ на Истанбулската конвенция. Унищожителят на нацията казва ДА.

""Ще положа всички усилия да мине (Конвеницята) в парламента."". ето точно в този цитат се съдържа истината за цялостното "демократично" управление на неолибералния троцкизъм и "толерантния" болшевизъм. и това не само у нас, а също и на територията на цял ес. включително в ек и еп винаги се полагат всякакви нечестиви усилия да бъде пробутано нещо, което абсолютното мнозинство отрича напълно. на тази система преди ѝ викаха диктатура, при това същите тез/онез, които днес ни налагат насила нео-либерасизъма си, към всички, които им плащат заплатите, пенсиите, здравното осигуряване и зулумите около пропаднали и пропадащи "престижни" "проекти", струващи милиарди. с една дума, властта е тръгнала на война (унищожителен/на похоТ) срещу народите си. краят на която никак няма да ви хареса, "управляващи" - управлявани от подземните сили.

Някой да е очаквал нещо друго? Борисов винаги е бил послушен и изпълнителен. Резултатът за България от това не е никак в наша полза. Губим, губим и пак губим! Той обаче е щастлив, че го потупват по рамото. И сега случаят е такъв. Пет пари не дава за народопсихологията на българина.Не му стига интелект да разбере, че разговорът не е за насилието над жените! Нима смята, че тия които са против тази конвенция, одобряват и поощряват насилието над жените?Глупост някаква. И то завършена. Проблемът е, че съгласно тази конвенция, ВСЕКИ ИМА ПРАВО САМ ДА ОПРЕДЕЛЯ ПОЛОВАТА СИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ! Не както е рекъл дядо господ, а сам.Точно тук е скандалът.Преди два дни гледах две българки, които са сключили брак в страна от Европейският съюз.Бяха възмутени, че българските власти отказват да регистрират този брак. А КОГАТО "ТОЙ" РЕШИ, ЧЕ Е "ТЯ" И ПОИСКА ДА СЕ ОМЪЖИ, КАКВО ПРАВИМ?

Ти ще направиш всичко възможно за ратификация на конвенцията, а пък аз като български избирател ще направя всичко възможно повече никога да не гласувам за теб и партията ти! Призовавам всички нормални мъже и жени да ме подкрепят! Иначе... виждате всичко вече ерешено, както винаги без някой да се съобразява снас. И разбира се сега някой гей-модератор ще ме изтрие!

Всички нормални хора те подкрепят,и ще ги накажем тези слуги които беропотно изпълняват всички извращения на ЕС.,който ни взе децата,а тези дето са останали да ги побъркат,чрез това ново образование,първи по смъртност,първи по бедност и какво добро за народа НИЩО.

Спомнил си е за Симитли....

Борисов за пореден път ни потопи в срам със своето изключително тъпоумие и глупости които дрънка -карал министри да събират блатни кокичета???Аланкоолу , началниците създават организация , а не събират !Бил за гейската конвенция ?Ама тя още не е ратифицирана бре аланкоолу - или ти си България?Тъпотия до шия!

Добър повод да се преброят третополовите в парламента. Изненадата ще дойде от БСП - очаквам поне 20-ина да подкрепят Борисов.

ХОМО САПИЕНС НАСИЛСТВЕНО СЕ ТРАНСФОРМИРА ЗА ПО-КРАТКО И ЯСНО САМО НА ХОМО !!!!!

МЪЖЕТЕ ЩЕЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА НОСЯТ ВЕДНАЖ МЕСЕЧНО ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ , ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ И ДЕМОНСТРАЦИЯ НА РАВНОПОСТАВЕНОСТ НА ПОЛОВЕТЕ !

Е, стига рева, де - ние пък ще пием солидарно хапчета за простатата, когато "ви алармира";)

Язе мислим да свием опашката.

Щом така нареждат началниците друго не може да бъде!

Край, хораа! Идва апокалипсисът! Рогатият! Тази конвенция е от сатаната сякаш написана! Третополовите посягат на нашите деца! Това е краят на България! Трябва да одушим триполовото докато е в зародиш! СОРОС и еврогейският ЕС искат да съсипят нашата България!................. -из безкрайните дебри на комунистическия мозък-

Явно на теб изобщо пък ти липсва мозък за съжаление.

Ей джендър изтрещял, който не е съгласен с шизофренията ви е комунист, така ли? Вие сте на един кантар с комунистите бе, тъпи безмозъчни гниди. Яж си фекалиите там и мълчи боклук.

Преди малко написах, че ще изразя своята гражданска позиция под формата на протест по повод ратификацията на Истамбулската Конвенция. Коментарът от 16.41 е скрит понеже бил "Извън темата или съдържа спам". На това аз нямам коментар, но все пак ще направя каквото съм написал.

Успех, надявам се изразяваш позиция и по други въпроси, като например насилието над жени и деца. А не само по политически обагрени тени.

Можеш да прочетеш позицията ми направена в 14.24 часа.

Обсада на парламента в деня на гласуване...после ако трябва и публичен линч по стълбовете...

ББ остарява. Къде остана мъжкото в него. Да не би някой път да е прекалил с чашката , реформаторите да са злоупотребили с доверието му, но на да Му е харесало и да е обърнал табелата.

Иаз не мога да го позная, помня как отряза Хилъри Клинтън, когато му дойде на крака в София за шистовия газ - "Българската природа ми е по-скъпа", каза тогава пред журналистите. Или, когато го питаха кой виновен за атентата в Сарафово, Цветанов каза, че са виновни от Хизбула, но Борисов заяви, че няма доказателства.

Ще пукне накрая някой комунист от напъни в този форум :)

Бойко, гарантиеам, че дъщеря ти пак ще ти се кара, когато се организира протест пред къщата ти в Банкя... И пак дъщеря ти ще ти реве да се СИРАШ с тая пуста политика......ами права е не е за теб политиката.

"...Ще положа всички усилия Истанбулската конвенция да мине в българския парламент, каза Бойко Борисов ...":)))))) ....такъв четвъртит си го самозаби Бою Симитлията----че вота на недоверие е нищо!:)))))))

Къде бяха защитниците на правата на жените и децата, когато приемаха решенията за удължаване стажа и възрастта за пенсиониране на жените, закриване и приватизиране на детски градини и ясли,съкращаване на срока за майчинство, а сега раждане на малолетни и непреследване на бащите за педофилия? Лицемерие европейско. Който ви вярва е по-голям извратеняк от вас.

А ти къде беше? Или ти се показваш от кенефа само, когато нещо има за врякане.

А ти къде беше? Нещо направи ли,или само си врякаме.

СПОРЕД ИЗВРАТЕНАТА КОНВЕНЦИЯ, ПОСТАВЯ ЖЕНИТЕ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ !!!! СЕГА СЕ УМУВА , КАК ДА БЪДЕ ПОЕТ НАПОЛОВИНА ОТ МЪЖЕТЕ . ДЕЧИЦАТА ЩЕ ПИШКАТ ЗАЕДНО - ПРАВИ !!! ИЛИ НАВЕДЕНИ ?! ИЛИ ЩЕ ИМ СМЕНЯТ РОЛИТЕ, ДОКАТО НЕ ИМ "ХАРЕСА" !!!! О ИЗРОДИ БЕЗРОДНИ ! О ИДИОТИ РАБОЛЕПНИ !!! ПРЕДАТЕЛИ !!!!

РЕФЕРЕНДУМ !!!

Постнах го под друг материал, но ще го постнс и тук, защото трябва да се знае какво ни се готви: От Конвенцията чл. 3: в. пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики,  които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;  г. насилие над жените, основано на пола означава насилие, което е насочено  срещу жена, защото тя е жена, или което засяга предимно жените;  Уловката в Конвенцията за налагане на третия пол е още в самото начало, там където са заложени основните положения. В преамбюла и в чл. 3. Та значи, ако един биологичен МЪЖ играе социално изградена роля, има поведение, извършва дейности и притежава характеристики,  които определено общество смята за подходящи за жените..., защото той се чувства като ЖЕНА(нищо, че биологично е МЪЖ), то той автоматично попада под закрилата на Конвенцията, което пък от своя страна легитимира законодателно чужди за обществото ни нрави и сексуални практики! А пък тези сексуални практики от своя страна задължително ще трябва да се изучават в училище според Конвенцията! И децата ще бъдат убеждавани, че в тях няма нищо лошо, че са напълно нормални.... Шах и мат в два хода, а!  Ето какво всъщност се готвят да ни натресат с Истанбулската Конвенция! Аз не съм съгласен, а Вие????

И аз не съм съгласна. Сега- като ни се спука тръбата за вода и не намерихме майстор, аз макар че съм жена хванах клещите и каквото трябва и я смених.Мъжа си няма хал хабер от такива работи- казва той. През това време пък мъжа ми взе прахосмукачката и осмука къщата. Значи той защото е прахосмукал- типично женско занятие попада в категорията жена, а аз дето смених тръбата в категорията мъж. Значи той е защитен, но не и аз или какво?

Конституция на Р.България, чл. 46, ал.2: Съпрузите имат равни права и задължения в брака и семейството. Не се притесявай, правата ти, както и тези на межа ти са гарантирани и без Истанбулската Конвенция. Пак повтарям, замаскирана под благи намерения, Конвенцията има за цел да легитимира и узакони чужди за менталността на българина сексуални извращения.

ЗА ТИЯ ДЕТО НЕЗНАЯТ ПО ВРЕМЕТ ОНА СОЦИАЛИЗМА И НРБ ДОСТА ЧЕСТО СЕ ВЗИМАХА РЕШЕНИЯ БЕЗ ДА БЪДЕ ПИТАН НАРОДА! ОБАЧЕ СЕГА КАТО ВЗЕМЕМ ДА НАПРАВИМ СРАВНЕНИЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ ТОГАВА ВЪПРЕКИ ЧЕ Е БКП УПРАВЛЯВАШЕ ТОТАЛИТАРНО ПОВЕЧЕТО И РЕШЕНИЯ СЕ ОТРАЗЯВАХА ПОЛОЖИТЕЛНО ВЪРХУ ЖИВОТА НА НАРОДА! СЕГА НАРОДА УМИРА И ИЗОБЩО ИЗЧЕЗВА! ВЗИМАТ СЕ РЕШЕНИЯ БЕЗ ДА БЪДЕ ПИТАН НАРОДА ПАК НА ТОТАЛИТАРЕН ПРИНЦИП! СЕГА ОБАЧЕ РЕШЕНИЯТА СА ВЪВ ВРЕДА НА НАРОДА! ХАХАХХА ТА ТАКА БЪЛГАРИ ЖИВЕЕТЕ В ТОТАЛИТАРНО ВРЕМЕ, АМА ИСТИНСКИ ТОТАЛИТАРИЗЪМ И ЗА ТВА МРЕТЕ КАТО МУХИ!

Боко нали беше охрана на Тато,на всички тънкости го е научил.Изчетох всички мнения и тук там някой трол го защитава.ВСЕКИ РАЗУМЕН ЧОВЕК НЕ ВЯРВА,ЧЕ ИМА НЕЩО ДОБРО ,,УЖ,,ЗА ЖЕНИТЕ.ЩОМ И НАЙ ГОЛЕМИЯТ НАДИЛА ИСКА ДА НАЛОЖИ МНЕНИЕТО СИ ,ЗНАЧИ,ЧЕ ТАМ ЩЕ ,,ПАДАТ,,МНОГО ПАРИ. НО нали ГораноФФФ и сие каза ,че ще трябват още много администрация за това ,,Джендър,,а сега да видим,как ще обърне,,резбата,,какво нареди шефа.И тоя път ,ако пак си наложи мнението,изпълни европедалското извращение,никога повече Герб,не може да работиш против НАРОДНАТА ВОЛЯ. Няма нормале българин да иска ,,да иска да бият дъщеря му,но ние си имаме закони,но Ц.Цачева да си влезе в ролята на министър и да започне да раноти правосъдната система и тогава ,,боя,,ще се сведе до минимум.Та не ни убеждавайте ,че тази конвенция ще спаси жените

Незабавна оставка на Бойко - аза.

Ще положа всички усилия Истанбулската конвенция да мине в българския парламент,.... Което означава САМО ЕДНО-с/у нея в страната има силна съпротива, но аз ще я прекърша.... И ще я приемат-ВЪПРЕКИ ПРОТЕСТА на целия народ... БЕЗСИЛНИ ли сме???

Aми Tуск нали за това му каза : "че може да се изправи и да спре не един Tракийски воин!", разкрий метафората на финалното изречение на Tуск, която е че ние Hарода сме Tракийските воини, обаче борисов ще се изправи срещу нас и ще ни спре????... ще ни спре ли?!!!

елементарна реч за приоритетите, където единствено присъстваше изречението, "както вие решите", по-скоро беше предизборна реч на симпатизанти , говореше се за новопостроените градинки, асфалти и всичко за което се сещате, незапознатите с бг биха решили, че България започва с боко.

Четвърто, според Захариева, терминът социален пол всъщност е от 70-те години, много широк в социологията, който означава разчупване на стереотипите за двата пола - мъж и жена, които поставят жената в неравноправно положение. И това не е вярно! В конвенцията е дадено ясно ново определение за пол: пол означава социално изградена роля, поведение, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и мъжете. Чиста глупост е и допълнението на Цачева:Не става дума за трети пол, категорично е записано, че понятието пол не замества съдържанието на понятията мъж и жена, а това е само за целите и нуждите на Конвенцията. Как е възможно за целите на един документ да се въвеждат нови понятия, които разрушават предствата за човешкия род и това да го приемем! И да ни го пробутват като нещо нормално!

според изявлението на двете министърки, Конвенцията не задължава страната ни да узаконява еднополови бракове, да приема бежанци с пол, различен от мъжкия и женския. Това не е вярно! Конвенцията задължава страните, ако е необходимо да се променят конситуционни текстове така, че те да бъдат в синхрон с текстовете на Конвенцията. А приемем ли "социален пол", трябва да примем и социалната му роля да създава семейство.

ТОВА Е ВЕРУЮ САМО НА ИДИОТА !!!

Пожелавам от сърце на Бойко Борисов внуците да му докарат джендърите в къщи и да се уредят с хомобракове. Да го видим тогава.

"...Ще положа всички усилия Истанбулската конвенция да мине в българския парламент, каза Бойко Борисов при представянето на приоритетите на председателството в ЕП..." Сега става ясно, че основната цел пред Борисов в тези 6 месеца ще е да наложи на българите третия пол...

Трето, обществото вече познава Конвенцията. Просветените са я прочели и са видяли подводните камъни в нея, които под маската за защита от насилие вкарват и понятието социален пол с всичките му права на биологичния пол. Чуха се мнения на конституционалисти, на юристи, на експерти, днес подробно разяснение даде и вицепрезидентът Маргарита Попова. И след всичко това да твърдиш, че в Конвенциата няма текстове за трети пол, е меко казано, въвеждане в заблуждение! В Конвенцията има текст за социален пол, в който влизат всички онези разновидности на небиологичния пол - трети, четвърти, n-ти...

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ! ХАЙДЕ, ПАТРИОТИ, КЪДЕ СТЕ, НАЛИ ЗАТОВА ИСКАХТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА?!

На 10.02 18:00 пред НС.

На 10.02 18:00 пред НДК, извинявам се.

Борисов се е осъзнал, като ЧОВЕК НЕ от мъжки, а от СОЦИАЛЕН ПОЛ...да ни е честит първия различен премиер, нито от женски, нито от мъжки пол!

БЕШЕ АНГАХИРАЛ ДВА СТОЛА В ПАРЛАМЕНТА ЗА СЕБЕ СИ! ТОВА ДАВА НЯКАКВА ПРЕДСТАВА ЩО Е ТО НЕОПРЕДЕЛЕН ПОЛ !! НЕЩО РАЗКРАЧЕНО, КОЕТО СЕДИ НА ДВА СТОЛА :-) НЕ СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА КОНВЕНЦИОНАЛНО. ДРУГОТО И НАУКАТА ОЩЕ УМУВА :-))

Абе третият пол на колко години ще се пенсионира? Дайте и това да уточним.

КАРАТ ДОКАТО МОГАТ :-)))

да работиш и да не ти плащат,да има ровещии по кофите за смет,да живеем като скотове гладни,на студено.Сметките за ток и парно да те обричат на мизерия и много,много други престъпления с/у народа.Защо няма конвенция за защита на болните,пенсионерите,работещи бедни,за кастрираното образование и т.н

Насилие е и това да искаш от една жена 38 години стаж понастоящем за да й дадеш мижава пенсия или изобщо да не й дадеш такава.

боклук мутренски малоумен, пожелаваме ти заедно с цялата герберастка смрад да минеш в отвъдното в най-скоро време!

Според Анадолската ти конвенцийка, Кафяв от кой джендър си?

Тези, който ни набутват в блатото на джендъридеолозите, ще платят политическата и моралната цена на това ! Не превода а самата същност на тази конвенция е сбъркан. Най-разумното е не просто да не се приема а да се гласува Софийска такава, която по своята същност да бъде ясен и точен, критически анализ на джендър идеологията. Нека бъдем българи, нека бъдем лидери, такива каквито винаги сме били в историята а не либералстващо-папагалстващи NGO-активисти.Глупави и неморални родоотстъпници.

Борисов определено не е добре, За едното потупване по рамото и погалване по егото от еврогосподарите, готов е да ни продаде. Явно европредседателството съвсем го е замаяло и вече фърка в нисък полет. Определено с него нещо не е у ред. Имам чувството, че някой го държи с нещо. Да не би да са му блокирали авоарите и сега да го държат на къс повод.

Тази, конвенция дали ще мине в парламента, или няма да мине решава Българския народ....Нито Бойко, нито Меркел, могат да решат това, нито Ес... Това е преценка на гражданите на България... Дори да се приеме скандалната конвенция, следват ПРОТЕСТИ пред НДК и Парламента...после налагане на вето от президента....Оставка на правителството, и гласуване на ново след ч година...я камилата я камиларя.....и при всеки случай, тази конвенция няма как да мине и да се приеме.

Ще мине и ти много добре го знаеш. Само че някой ти плаща за да пишеш простотии тек. Отдавна българският народ нищо не решава.

Що не е минала досега 7 години? Кой да ми плаща бе джендър умрял. Това , че народа си е малчал до сега не значи, че винаги ще е така, това ИМАХ в превид, че народа ще решава.

Чул те Господ!

Защо, показвате мнение на един премиер, като Борисов, който ще приеме дори и отрова от Ес без да противоречи.? Бойко Борисов , няма право да решава, той само казва за ЗАПОВЕДИТЕ на началниците му.... Въпроса е, Българския народ има ли началници, защото си мисля, че Българския народ е РАБОТОДАТЕЛ и шеф, както на Борисов, така и на Ес....

Болшевизмът се завръща от новите неолибералисти!!! Кой не е джендър, е червен...

Цяла седмица в България се вихри обществено цунами, породено от Истанбулската конвенция, а Борисов мълчеше. В типичният си стил изпрати на амбразурата три женички, социално осъзнали се като мъже, да защитават конвенцията. Едва днес далече от България божеството проговори и подкрепи конвенцията. Мила родна картинка- би казал Чудомир , ако беше жив.

Aми, състоянието на тези "три женички" е следствие на отровните храни с които ни хранят вече з0 години печатарите на книжните €, храни обработени умишлено с хормони и др. с които ни хранят вече 30 години и разболяха поне 20% от населението в Eвропа и в другите континенти! A сега вместо да се излекуват(като спрат да ядат месо с хормони) и да се върнат в Oбществото на здравите хора, те ще пишат законите и ще искат здравите 80% да станем и ние болни(да ни вкарат и причислят в тяхната група и да ни обучават("образоват" как да станем болни мозъци и ние!!!