Орбан: Съдбата на Европа се решава на българската граница

Съдбата на Европа днес се решава на южната граница на България. Българите укрепват сигурността на Унгария, но и защитават цяла Европа.

Обратно в новината

Коментари - Орбан: Съдбата на Европа се решава на българската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкова много написано а нищо не се казва.... повтаряме едно мерси по 20 различни начина....

Значи Европа е обречена, щом зависи от Боко Лайното и помийната яма булгаристан населена основно с говорещи свине.

Emilia

господин коко, имам чувството че вас ви държи жив единствено злобата и злословенето. Държава Булгаристан има само във вашето измъчено и болно съзнание. Ако няма какво смислено да кажете идете в някой друг форум, където всеки злослови и изпитва оргазъм от това. Престанете да обиждате хората, които живеят в България, както и страната ни. А доколкото за Боко, жалко че много хубави приказки е наредил да каже, но на практика не ги изпълнява баш.. Хайде коко сега да си гледа коко_шките, става ли?

Да - ТАКА е когато не трявба да гожорите за КТБ и другите ни проблеми Или за това как руски агенти са образували цигански дружества. Или за това как русли агенти са в нашите тракииски дружества! Същите тези агенти които за били избонени за противодържавна дейност от ПОЛША! СЪЩИТЕ ИМЕНА които са и пратили УНГАРСКИ цигани в Брюксел да се оплакват за да не влезе Унгария в ЕС. И от там са изгонени същите дето се снимат в нашите тракийски дружества! Затова сега ни плашат с емигрантите докато прочистват целия про европейски елит!

По време на предизборната кампания Корнелия и Румчо дойдоха до Съюза на Тракийските Дружества в България на Стефан Караджа 7А. Лелята твърдеше, че Румчо бил от потомък на бежанци. Тя беше много бъбрива и усмихната, а Румчо изломоти две-три приказки на кръст за дядо му. Хъката-мъката, изплюха камъчето най-сетне. Тогаз разбрахме, че искат да агитираме Тракийците да гласуват за него. Дотогава нито го бяхме виждали, нито бяхме чували за него.

Нещо за знаковата кражбата на мандата ГРОБ КТБ да кажеш герберски кавал?

Кажи на шефовете да ти сменят опорната точка кавал ...

On Monday alone, Italian and international rescuers reportedly pulled 1,400 people from the water.  В Италия тази седмица са СПАСЕНИ 1400 емигранти! Това става постоянно! Иналианците имат много право да са националисти - Но не са!

Закъсали сме го ако ордата от Турция тръгне към нас. Сметнете колко българи сме, а после колко паплач може да се излее плюс наште турчоля и циганите и ставаме тотално малцинство.

ах ах - Италия спасява хиляди на седмица, германия има над милион за година ... ТАКА е когато не трявба да гожорите за КТБ и другите ни проблеми Или за това как руски агенти са образували цигански дружества. Или за това как русли агенти са в нашите тракииски дружества! Същите тези агенти които за били избонени за противодържавна дейност от ПОЛША! СЪЩИТЕ ИМЕНА които са и пратили УНГАРСКИ цигани в Брюксел да се оплакват за да не влезе Унгария в ЕС. И от там са изгонени същите дето се снимат в нашите тракийски дружества! Затова сега ни плашат с емигрантите докато прочистват целия проевропейски елит!

Tezi naгради ще се раздават и за в бъдеще,за да задържиме целата цигания на наша територия,че са ни малко наще цигански боклуци,че още.Страшно ще става в България!!!

Тези награди са платени,не се чудете и не възхвалявайте мутрата.

Така е батко Орбане, личност е пожарникаря от банкя, европейска и световна, а не като другите български комунистически плашипутарници...

Първо пътят ще е през гърците понеже отдавна са черни на турците. Второ няма емигрант, който да има представа, че може да иска да стъпи тук. Просто имат нервен тик от времето на Александър Велики и като чуят "македонски" обръщат надругаде. Там има толкова Александрии, че афганец и иракчанин никак не им е до българи. Даже и Орбан си няма представа какви пичове са били траките, когато са минали чак до индийската джунгла.

Сърбия, Унгария и Македония вече затвориха границите. Не пиши глупости олигофрен. Първо помисли, после пиши, а не само да спамиш. Тъп капут.

Токо пат би за ино "конграчулейша".

Един тъпак е ментор на още по-голям тъпак!!! Жалка картинка!!!

copy-paste: .............В борбата срещу османското нашествие българският народ изиграва важна роля. Повече от половин столетие сам или в коалиции той оказва ожесточена съпротива, като ангажира и изтощава значителни ресурси на османската държава и армия. Съпротивата му се оказва мощна преграда за османската експанзия към Централна Европа и допринася за отслабване ударната сила на османската армия. Борбата на българския народ, която той води срещу нашествениците, остава в народния епос като страница на изключителен героизъм, мъжество и себеотрицание. ..

На снимката са 'от глупав по-глупав'!!!

награда за заслуги към европа и Унгария и за предателството спрямо България и българите

Ние пазим западната граница, южната никой не го интересува!

Не се изтрива с медал кафеварката! Никой медал не може да изтрие огледалото КОЙ!

Трябва ни български Путин. Това е. Някой, който страстно да обича страната си и да е на изключително високо интелектуално и професионално ниво. Настанал е момента за такива политици - национално отговорни и решително отстояващи своите национални интереси. ББ като бивша мутра е твърде компрометиран и зависим, освен това милиардите си ги държи на Запад или на места подконтролни на условния Запад /то няма къде другаде/, което го прави управляем.

Западните страни си гонят техните интереси . Правилно на България и трябва човек като Путин. Не е времето сега за служебно правителство по добре за сега да си остане сегашното правителство; Европа е в голяма опасност,1во пилем пари за избори защото много ги имаме . България е на път да се дестабилизира губи време.Депутатите не мислят с мозаците си не си дават сметка какво може да се случи в България при оставката на правителството само се плюят вместо да се съюзят и да вземат правилното решение за снраната ни във напрегната военна обстановка .Кога най после ще спрете злобата си едни към други партии засрамете се отговорни сте към българския народ имате децки акълища.

Та кой ли не го потупа по рамото нашия герой ? Меркел, го тупаше като баскетболба топка, англета, франсета, италиано и кой ли не и след всяко потупване мечтата да се оправим и да станем нормална държава се отдалечаваха все повече и повече. Те се оправят, ние затъваме. Но, къде са те, къде сме ние ? С тези 200 км магистрали, дето ги построихме срещу 20 млрд.,не могат да ни стигнат и срещу нас да тръгнат. Да не говорим за граничните ограждения последна мода. Сами се охраняват. Мигрантите могат само да ги заобикалят и тук таме да ги режат. Но влезли у нас, се лишават от всичките си парични средства и всичко влиза в бюджета. Нема лабаво. И как при тази пасторална картина Орбан да не го награди ? Ами, такива овце в Унгария няма открити, няма и да има. Само се чудя, как не са създали и Орден на глупака.

Тая цъвул смотан няма нито лице нито дупе да тропне по масата и да посика 1000 унгарски граничари, нито 1000 австрийски граничари и т.н да дойдат да помагат на нашата граница и всичките за сметка на техните Правителства. Ние безплатно ли да ги пазим?

Всеки политик гледа интересите първо на своята държава.Така и Орбан,но не и Борисов.

Ако нещо не разбираш по добре си мълчи.

Добре де унгарци, медали речи. И с какво това ни помага за опазване на границата? Нужни са пари, оборудване и хора. Дайте тях поне, след като става дума за вашето опазване. За Унгария е идеално да държи проблема далеч от себе си, просто трябва да помага по всички възможни начини.

Чета думите на Орбан и не вярвам на очите си. Този човек е Премиер а говори на нормален човешки език. Няма клишета, няма "политическа коректност", което е другото име на лицемерието. Мисля си ако Борисов е Президент в Президентска република дали, ще заприлича повече на Орбан? Спасението на Европа, както винаги е наша отговорност България-Унгария. Православнокатолическа уния, за защита.

Орбан дава награда на ББ за да пази Унгария и Европа от мигранти като насила ги държи в България.Това е отвратително лицемерие.

Отвратително е твоето внушение.

Орбане, ордени на страхливци не се дават!

Ако, си реалист не значи, че си страхливец. Реална подкрепа в случай на пожар декларира само Вишеградската група.

До вчера Орбан беше винаги прав и срещу Европа! Днес обаче го засипват с плюнки, защото дава висока оценка на Тиквата!!!!! Оди ги разбери булгаристанците!

Оценката и наградата малко касаят Борисов. Тя е израз на близостта и съпричастността между нашите два народа. Както винаги Орбан пак е прав в оценките си. Добре е нашите политици да се научат от него как се отстояват национални интереси. Защото Борисов хич го няма в това отношение. Знае да слушка и изпълнява командите от Брюксел,а нашият интерес него вълнува. Точно заради него не се състояха важни стратегически за България проекти.

дядо Петър лъжата. Ю. П. го спря Орешарски. А Белене според Прокуратурата е БСП далавера, Бургас Александропулист, го спря референдум.

помощ на българо -турската граница.. Борисов ли отказа...Орбан ли не предлага? Иначе Орбан съвместно със сърбите добре работи и пази в Унгария да не дойдат мигранти от нас през Сърбия.

Орбан знае, че нашият хубавец е суетен като жена и го гъделичка по тази линия със разни значки за да построи например още лагери за навлеци, които да останат тук. Три папи го били галили по празната кратуна.

Брей,много ни хвали този Орбан. Напомням,че след посещението му у нас,неговият министър на дипломацията предложи да се създаде в България бежанска зона. Дадоха някакви мижави 180 милиона,и сега ние трябва да пазим Европа.Напълнихме се с джагали. Но не е виновен Орбан,той си гледа унгарския интерес.

Само във Фрог: Командироват 250 спецполицаи да пазят оградата на # КОЙ Около 250 спецполицаи ще бъдат допълнително командировани в Харманли, за да пазят, докато се строи оградата на # КОЙ. Това научи Фрог нюз от високопоставен полицейски източник. Медията ни единствена съобщи, че фирмата Водсрой 98 АД, свързана с Делян Пеевски, е наета от Държавната агенция за бежанците да изгради оградните съоръжения около бежанския център в Харманли.

Моите уважения към Орбан, ама в случая се е объркал. Бойко не защитава българската и европейската граница, точно напротив! Бойко има най-много вина за всички нелегални имигранти в БГ в момента!

Той Орбан за това я дава тази награда, защото с оградите , които си направиха в Европа , нас ни направиха джоб и сега няма къде да се оттичат.Пак изтрадалия Български народ ще плаща за нещо , за което не е виновен , но това бе последния пирон в ковчега ни...За сега престъпленията на Мигрантите успяват да се скрият от народа , заради цензурата и полицейщината, но с всеки изминал ден броя на мигрантите се увеличава и само воденето на статистика на техните престъпления от полицаите ще ни доведат до национална катастрофа.За тези хора закони няма , грабят , изнасилват и убиват и да ги пуснеш да правят каквото си искат безнаказано ,е всеедно да пуснеш глутница вълци в обора при агнетата. От 2 години ви разправям , че ни гласят за Буферна мигрантска зона вие майтап си мислите...

Не съм руски трол,но ви казвам че от Будапеща не зависи нищоооо! Сега трябва спешно да си оправиме отношенията с Москва и Анкара.Положението е повече от страшно. Берлин да ме цуне отзад.

Напротив! Вишеградската четворка, преобъщат каруцата на Европа. Бойко Борисов отказа помощта им, както и на Австрия. Ердоган съвсем полудя, като меркелицата, защото губи. Единствено на Москва може да се вярва. P.S. Не съм руски трол, а обикновен изстрадал БЪЛГАРСКИ гражданин.

Те това е голямата радост на боко - да го кичат с дрънкулки, да му мерят телесата а България нека да се наводнява с навлеци дето са на гърба на българите а не на тия дето го потупват и награждават. Ако трябвашев българите да им се позволи да го ''наградят'' голям кютек щеше да получи

реалистъ. Без да искам го исписах, но отразява мнението ми: ДАНО нещо му влезе в главата на МУТРАТА от тази среща.

да се чете :"изписах" В бързината и гнева си, често правя гешки ;) Но едно знам - лицето ББ е вреден за държавата БЪЛГАРИЯ!

Добре Орбан,ама какво правят войниците от базите на НАТО в България-пушат и чакат руснацте да нахлуят откъм морето.Пушат и чакат,чакат и първи ще запрашят.

И Орбан го призна , браво заслужена награда! Най добрия политик от прехода насам!

Като превърнат БГ лагер за мигранти така ще си решат проблемите в лицемерния ЕС.

Лагерите започнаха да се строят при бат Серго и ореховото некадърно правителство!

Едно време сме спасили Европа от турското нашествие! Днес пак подобно се очертава! Дано се справим и този път, но с цената на предния!

не че нещо, но как точно сме спасили Европа от турско нашествие, след като сме се предали без бой?

Остави го човека да си избива комплексите. За съжаление наистина сме паднали без бой. Съпротивата на отделни крепости не се брои. Реално по това време тук броят ма монасите е бил десетки пъти повече от броя на войниците. Гледали са си пъпа и са чакали да видят светлина. А болярите са се надпреварвали да легнат пред турците, само и само да запазят властта си. Това са фактите.

,, българите укрепват ситорността на Унгария но защитават и цяла Европа ,, _ ето защо е наградата , некой да споменава България , превърната в гореща точка от предателя на българите бокоІІбългароубиец. Награждават го за сигорността на Унгария.

Бат Бойко като Хан Тервел!

Не обиждай ХАН ТЕРВЕЛ СПАСИТЕЛЯР НА ЕВРОПА! Бат ти намкойси е един обикновен регистратор и сапунен балон.

А дано, ама надали.:)

Орбан да не вярва толкова на Мутрата ни, а да попита сърбите защо вдигат спешно ограда по границата с България! Да попита и Бай Х. защо, когато унгарецът дойде да гледа оградата ни с Турция, нашият му показа само изградената част, а за отворените за каналджиите участъци - нито дума! Да го попита какво ще правят главорезите от лагера в Харманли в почти луксозни фургони на самата българска граница! Да го попита за броя на изнасилванията и скритите от българите престъпления на нашествениците, бродещи из България! Да го попита кога пак ББ-то ще ходи до Истанбул да прави съвместни заседания на българо-турското правителство, да вика "Мараба, Аскер!", да се кланя с поредните метани на Главния Фес и да го моли на колене да не праща ислямската сган в България!...И после, уважаваният от всички нормални европейци Виктор Орбан, да връчи на неуважаемата ни Тиква Голям тиквен медал за заслуги!

Aди бе,маитапиш се,всички знаем че Oрбан се подиграва с боко.

Oх на мама грухчето,наградиха ли те маминото,добре,макар че не си на нивото на Oрбан и никога няма да бъдеш,твоето време свърши,маминото дебелаче.

не плямпайте само,а защитете бълг.народ от напастта,затворете всички граници и осигурете войска и да се стреля,а не да ги прибирате тия окупатори,ще ни изядат сурови

Колкото повече предават родината и работят за чужди интереси толкова повече ги нахъсват да ни унищожат.Срам за всички от гроб и възмездие

Орбан си гледа Унгария. Още като беше тук каза, че иска България да стане буферна зона, да задържа ордите тук, пък те щели да ни помогнат финансово. ЕС затова даде 160 мил., за разселването. Сега четка Боко, всички виждат че е суетен и се лови на четки. И с турските орди е било така, ние сме ги задържали и сме спасили Европа.

Без да ви чета поръчковата статия , награда за заслуги към европа и Унгария и за предателството спрямо България и българите, за съгласието на бокоІІбългароубиец да защити блудницата като направи БГ ГОРЕЩА ТОЧКА и лично от Орбан за Кристалина , троянския кон на ква им беше общата партия в ес и помоща изиграла за избора на португалеца.

как ще погледне на тая дружба с Орбан?

Народа в Бг не иска медали , а достойно уважение и равноправно членство в ЕС и НАТО , което за съжаление ЛИПСВА ....

Съдбата на Европа се решава от дерайлиралия влак в Берлин.Орбан да ходи да вади машинистката,а не да дава кръстове за храброст,и то за какво-за комарника на границата ни.С комарника и без него те вече са в тила ни.

За какво награждават Бацето - за послушанието му на Запад и за унищожаването на собствения си народ. Защо магнолията от банкя не елиминира "каналджиите" на 100% ? Защо не затвори границата на 100% ? Защо не се разпореди използването на оръжие срещу диверсантите, ни ги наричайте бежанци, моля ? Най-голямият проблем с ЕС е, че те искат да чуват само това което им харесва. Те искат да отговарят на въпросите на които им е удобно. На останалите въпроси мълчат като риби. Например - защо България е най-бедната страна в ЕС ? Защо ни налагат закони, които са противочовечни, анти български. Например, защо трябва да има БХК, защо трябва да се оставят ромите да вилнеят, убиват и изнасилват безнаказано. Ето на такива въпроси няма да ни отговорят, а защо ? Българският народ изчезва под зоркото око на ЕС и неговото вярно кутре - магнолията. Тези ордени са излишни.

еее кой да вярваше през 2007ма че и евросъюза ще распаднем - в съюз де сме влезли все се е сгромолясъл