Борисов: Европаспорти за страните на Балканите, извън ЕС

Премиерът Бойко Борисов се обяви гражданите на Балканите, чиито държави още не са приети в ЕС, да имат европейски паспорти по определени критерии.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Европаспорти за страните на Балканите, извън ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЯ ТИКВУНДЕР ПАК ДРЪНКА ПРОСТОТИИ !

...колко хубаво би било да си малчиш...а идеалнiят варiaнт е да си при "баи Cтаври "..дето бил "строг но справедлив" ....

За интеграцията питайте Т.Живков-по времето на соца ромите се вкарваха в час,а тези дето не се интегрираха-прав им път,а за другите имаще трудово превъзпитание...

"Борисов: Европаспорти за страните на Балканите, извън ЕС" Баце и Дядо Дуфалак гаче са отворили БЮРО ЗА ДАВАНЕ НА ГЛУПАВИ ИДЕИ...

Бългрия не я искат в Шенген, ама тоя тъпан реве за европаспорти на "балканците". Ако се приеме тъпата идея на Боко, не знам дали ще се намали евроскептицизмът на косовските джихадисти. Със сигурност обаче евроскептицизмът ще нарасне в Австрия, в страните от Вишеградската четворка и в България.

Снимката е ...ТРЕПАЧ ...

Интеграцията е погрешна дума внедрена в политиката от някой в Брюксел, който не знае къде се намира. Ние като древна европейска държава има какво да дадем на Брюксел, а това е опита на бай Тошо, който набързо задължително интегрира ромите в трудови войски и резултата е отличен.

мислехме че има разлика от лаината на соца и сегашните демократични лаина ... едни и същи лаина , само че сега можем свободно да пишем глупости по форумите ... а кервана си върви ...

ето, соц лаината все още имате свободата да пишете тук.

Реален епизод от ''бай Ганьо премиер" Скоро гледах по телевизията репртаж от един от воаяжите на Борисов в Брюксел. На преден план Меркел разговаряше с някакъв политик . Изведнъж буквално от нищото в кадър влетя нашия лумпен. Без дори да каже едно "sorry" или "excuse me" ме на събеседника на Меркел, се нахвърли върху канцлерката с юнашко здрависване и целуване естествено и по същия безпардонен начин се измете от кадъра без да обърне грам внимание на събеседника на Меркел, когото прекъсна най-нагло. Това вече е проява на простотията, липсата на домашно възпитание, вклиянието на дълги години прекарани на улицата със себеподобни терикати. Защото едно е да не си научил чужд език -много хора не го знаят, а съвсем друго е да си закоравял простак!

браво момче

по-тъп от борисов е само тръмп (путин не се брои за човек).

Борисоффф, празна тикво, не ръси глупости, по добре мълчи. В тази объркана със заплахи от трроризъм Европа не трябва да се раздават на ангро европейски паспорти и да се пускат бежанци и емигранти!

Такъв, онакъв - личност. Корнелия... абе истерия на квадрат. Това е. Факт.

Ха,ха, банкянският селяндур е излязъл на снимката като светец с ореол!!Кърти мивки мутрака, ходи му като на прасе звънче!!А какво е казал, въобще не чета, много отдавна, той или казва простотии, или това, което му наредят господарите от Брюксел и ул. Козяк, така че, друме ми какво е казал....

Цигани и мюсюлмани не могат да се интегрират никъде. Доказано е от практиката.

Борисов е велик бугарин!

Любов струи от коментарите по всички сайтове. Ако това е търсел, в безкрайно обърканата си и клиширана от чужди мисли и самоизтъкване реч, постигнал го е. Народът го обича, грубо, брутално и нецензурно, но го обича, макар да е малко симитлийската.

Вие не загубихте изборите от Бойко. Вие ги загубихте срещу българския НАРОД. Така че по полека с вашите истерии защото следващия път НАРОДЪТ може да подходи и по-грубичко с вас.

Съгласен.

при положение че шеисет процента не са гласували , петнадесет процента не правят ,,народа,,!!!

Чети повече и тогава пиши. А вашите гласове пък въобще няма да ги броим.

в Америка бият негрите!

Верно. Само дето има една малка разлика Борисов, милиардере. На теб ти дадоха милиони за интеграцията. После обра парите без да има резултат. Като сложиш пачката на масата тогава ще даваш акъл.

Свети Бойко с ореол от европейски звезди!

днес почитаме ,,светият дух,,...??? за ,,ореола,, става дума...!!!

чакаш си с ,,хъба,, и за да те свържат плащаш каквато цена ,,кажат,,...!!! ,,народа,, плаща!!! баба ,,мариика,, от село щеше да има по добра ,,политика,,!!!

Ехаа, ама той си оправил неговата държава и тръгнал да оправя другите балкански страни, които не са в ЕС, ще им издава европейски паспорти. Пълен смях. Глупаците гласуваха пак за него, но той е толкова ......., че сам ще се закопае.

трябва да знаеш кога ,,мълчанието,, е ,,злато,,...!!! това не се ,,отнася,, за ,,глупаците,,...!!!

От Балканите тръгва съвременната цивилизация. Тук са открити най-древните артефакти. Алооооо Борисов говориш отново глупости, че от Балканите тръгват само лоши неща. Усарските ти господари ли ти заповядаха? Срам ме е от теб, безродник...

,,..В същото време гражданите на Балканите са европейски граждани и ако се намери инструмент за тези, които са покрили съответните критерии - защото,, мафиотите ,,отдавна са заминали, където си искат - става дума за обикновения гражданин,..,,??? при ,,нас,, е обратното...!!!

борисов, дните ви са преброени!

Мутро тлъста и корумпирана, познавам 10-на македонци завършили Техническия в София и взели БГ паспорт. Нне ни броят за две стотинки. При първа възможност духват на запад с БГ паспорт и БГ диплома. Ти, тлъст подлецо , отказа Южен поток по заповед от САЩ и един месец шпо-късно турците го взеха. Понеже си тъп , ти обяснявам , че това беше активно мероприятие на турските служби с ЦРУ да ни вземат бизнеса, защото знаеха , че освен че си тъп, си и кукла на конци за американците. Дори само за това предателство си за затвора. И стига с тия общи лафове , защото на 85 % българи им се повръща като ти гледат мазната разшлякана мутра всеки ден.

Бойко е една дребничка цветарка, която бърза от локал в локал, за да си продаде душата за жълти стотинки. Мнението на този пожарникар не е от значение за когото и да било.

Значи гьола Белене не е съвсем гьол и след като с наши пари платихме реакторите сега търсим на кой да го подарим.И за газа пак така, голям го вадехте и хоп изведнъж се оказа че всички трасета ни заобиколиха а той пари за хъб чака

Тъпанар.

Ака е добро, нека да бъде. По-хубаво от свободата няма-да се движиш свободно, без пречки, прегради, изкуствени ограничения...

надали има по голям тъпанар от тoзи на снимката с ореола над главата му ... поне 1 западен език да беше научил... живков поне беше хитър селянин ...

Белене е в процес на довършване а не в процес на предстоящ строеж. Явно се готвят да подарят на някого централата под предтекст че е само гьол.

Закарах майка ми до поликлиниката с колата и какво беше учудването ми да видя, че 2/3 от чакащите бяха ма*гали от всички възможни възрасти, като една голяма част бяха здрави, прави, на моята възраст мъже и жени. Кой кого е интегрирал и работи, за да го издържа - май е обратна дискриминацията в България!

"Как да кажа, че няма, при положение, че имаше в Сарафово?" Ами аз да ти кажа ли бе, Бойко? Да ти кажа ли аз? Това което беше в Сарафово не беше от Ислямска Държава. В Сарафово терористите имаха за цел евреи туристи. Тези в Лондон не са имали за цел евреи нали? Човек като няма какво да каже по-добре е да мълчи, ама Бойко да мълчи може ли? Не се трае направо!

Абе,БАНКЯНСКА МУТРО,нали ти спря и трите проекта,бе ??? Сега ревеш като вдовица,че сме оставали "ИЗВЪН КЛАСАЦИИТЕ" и затова сте подписали т.нар.ПЪТНА КАРТА за газа,а ??? ДЕМАГОГИЯТА ти - КРАЙ НЯМА !!!

клоун...

Цитат : "Когато говорим за България, винаги се поставя въпросът за интеграция на ромите. Сега като гледам как са интегрирани етносите във Великобритания, в Белгия, във Франция, мисля, че и на тях трябва да им поставим въпроса как са интегрирани. Всъщност не са успели"." Ами постави им го, боко!!!

ЛИ Е - БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ?????!!!!!!

Трагедията и мизерията са злокобни, поне за мнозинството българи !! След няколко години няма да има и пари за пенсии и социални добавки !! Поверили сте управлението на живота и държавата си на негодни и посредствени, а даже и корумпирани хора и сте се примирили с това. По зле сме от бананова република, т.е. задния двор на ЕС до нужника !!

борисов, ако с едно раздаване на паспорти се оправяха нещата... нали раздадохте паспорти на всички поканени от комунето меркел. нали службите ви работят с терористите. и какво става? нас пак ни избиват по улиците, а на вас не ви пука, защото имате охрана, за която ние ви плащаме. единственото е, че и ти започна да говориш като мама си меркел. "ние трябва да..." ми като трябва, защо не го правите бе комсомолец?

Баце да не са го канонизирали в Брюксел , гледам на снимката като светец с ореол.

борисов моите неуважения към теб неуки,а наште МАФИОТИ кога ще замината си натискат парцалите тук?Отговори?Нима България ти се вижда немафиотска държава.Ти я създаде такава,държава на ченгетата и неуките и крадците и нахалните ,държавата на МУТРИТЕ.България вече я няма ,но те са още тук.Скоро ще го усетиш,какво означава да си прогониш населението и да се дупиш на всеки.Работа няма,но и хора за работа не останаха.Никой няма да дойде да работи тук ,славата ни се носи по цял свят,особенно каква правова държава сме.

Общото на ромските и арабските гета тук и на запад е, че хората са изолирани и без социална реализация. Въпросите са социални , а не религиозни. Много им се иска нашите роми да са дискриминирани, че българите лоши, а ония там цъфнали и имали всичко, ама лошия ислям ги подхлъзнал. Проблемите са основно социални и ислямът е следствие, а не причина за тероризма. Това е политически ислям като доктрина на днешния пролетариат, който води своеобразна класова борба за социалните си права.

Имам чувството че баце реши да затрие ЕС )))

Пореднният метан на бОко,пак ниско наведен на чужди интереси.

СЕГА СЕ СЕЩАМ НЕЩО. НАВЪРХ рождения си ден Винету Неграмотни, ще се среща с Ердоган. Пощенското Гълбче, Чака да му отплющят задника пак.

Да ти ева май..а тъпа ! На всяко гърне меродия

Приличам на Винету Неграмотни. Ти също