ЕК одобри и последните две оперативни програми за България

ЕК одобри днес две оперативни програми за България. Впечатлена съм от работата на българските власти, заяви в София еврокомисарят Корина Крецу

Обратно в новината

Коментари - ЕК одобри и последните две оперативни програми за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли пък зависи от вас, форумни несретници?

данс = продажници провокирам ви като ви казвам, че не правите педе-аски работи , просто не заслужавате това определение ! ееее каква провокация за диалог, но никакъв отговор гузни сте нали ? Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

Ха сега белким с поредната европомощ съсипят окончателно БЪЛГАРИЯ!

Водещата тема за "патриотите" е агресивно модерирана. Едни мнения не се пускат, други се забавят, за да бъдат затрупани от удобен про-правителствен спам. Що така ги пазите "патриотите" от народната любов?

Този трябва да избере или стероиди, или плюскане до пръсване- от Армани вече бият отбой относно номерацията на костюмите за този! Знам, че не му е лесно- все пак плюска за цял един народ, ама ще се пръсне, ей, че и минискус вече скърца, онзи, оригиналния!

ТАЯ КОРИНА КЛЕЦУ НЕ ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ В БГ ВЕЧЕ НЯМА СЕЛА И ГАРДОВЕ????БГ ИЗЧЕЗВА, ПОТЪВА, ОТИВА НА МАЙ....СИ

до обикновения човек достига не повече от 1% във вид на заплати - всичко останало са вносни материали и най-вече преразпределена печалба

Тези пари не се дават за заплати. Заплатата си изкарай сам с учение и работа. Никой не е длъжен да те храни.

Абсолютно подкрепям коментара ,даже мога да добавя че така е по целия нормален свят .

След като сме най-корумпирата държава в ЕС, по-редно е да се казва че сме откраднали парите, а не че сме ги усвоили. Бойко е като Ципрас - иска да финансира държавата с чужди пари... и го прави.

данс = продажници провокирам ви като ви казвам, че не правите педе-аски работи , просто не заслужавате това определение ! ееее каква провокация за диалог, но никакъв отговор гузни сте нали ? Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

някой има ли представа за шансовете на" бнрп "??

Бойко който се издържа само от заплата вече е кандидатсдтвал с офшорните фирми ,за народа голям УЙ

България тегли 16 милиардза заем ,тези с дребни лихви баламосват в будаласъюза

Плевнелиев каза: "Ще усвоим" и излъга. Да беше казал"Ще си присвоим", та да му повярва човек

"усвояването на евросредствата е над 76,3%" Вярно е! И мога да бъда по-точен. Усвоени са 100% от тях. И мога да бъда най-точен - присвоени са 100% от тях.

От ЕК са "впечатлени", т.е. ги устройва положението на страната ни. Бедността, безработицата, лошата инфраструктура, разградените институции, бандитизма, самоубийствата, миграцията, отрицателния прираст. Също политическата класа, която ни управлява - и тя явно ги "впечатлява", както и 106-тото място в света по свобода на словото. Хубаво. А защо не казахте на хората, че това ги чака? Единствената полза от това ЕС беше краткия период на трепетното очакване от влизането там. После - уелкъм риалити.

Борисоооооов! Връщай се в България страхливецо!!! Тя е пламнала и няма пожарникар, който да я загаси!

На българите отдавна ни е омръзнало да слушаме как запада ни хвали колко сме добре и какъв прогрес имаме след прехода, а всъщност реалността да е огледално отражение на това, което говорят. За 25 години преход към демокрация населението затъпя, голяма част избяга в чужбина, циганите ни налазиха като паразити. От целия преход спечели не повече от 20% от населението. До кога ще търпиш, българино?

И какво точно искаш от европейците?! Все още не е по силите на науката да присажда мозък.

Ами например като срещнат тъп и некомпетентен министър, да го кажат, но те си играят на дипломация. Цецо и Бойко ги хвалеха откъде ли не, а ние си останахме най-корумпираната държава в ЕС.

данс = продажници провокирам ви като ви казвам, че не правите педе-аски работи , просто не заслужавате това определение ! ееее каква провокация за диалог, но никакъв отговор гузни сте нали ? Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

Защо днешните управляващи ненавиждат романа "Под игото" - защото се разпознават в Кириак Стефчов, тоя мазен, сладкогласен слуга на Империята (все едно коя), на чуждия интерес (все едно кой, стига да е чужд), тоя нагаждач към диплите на конюнктурата (все едно коя, стига да гарантира приятно и престижно обществено битуване). Те не понасят Вазов, този кремълски петоколонник, ама де е Стамболов, да го изгони, ведно със зловредните му книжлета!

+100

Ку-Ку

При червените некадърници и крадци бяха блокирани еврофондовете. Важното е да се пишат неща извън темата и да се критикува, хули и осъжда, както правят всички неадекватни и изперкали изкопаеми. Явно дървена глава трудно ще сътвори нещо смислено.

Злобата е в изобилие на онези, които се разпознават успешно в Кириак Стефчов, пардон днешните ПСЕВДОДЕМОКРАТИ....

Не си присвоявайте Вазов. Той е разобличил руското лицемерие. Истинските бълг. патриоти са се противопоставяли на руските домогвания. А рубладжиите са национални предатели.

Кога и къде сме добре?От ден на ден живота ни става по лош.Няма нищо работещо.Селата се обезлюдиха,защото няма път до тях.А в самите села всичко е на доизживяване,няма пари за никакви ремонти.Къде потъват тези евро пари?Къде?

И аз съм много впечатлен от властите - по-големи предатели и йес-мени не сме имали! Каквото и да заповядат от Вашингтон или Брюксел - веднага се изпълнява.

Ама как да не изпълнявам...Ами ако не изпълнявам, няма и похвали за МЕНЕ...

Стига сте се вторачили в тези еврофондове. Погледнете комисарката!

Вие хубаво ще усвоите, а за народа?

,,.. Впечатлена съм от работата на българските власти..,,,??? да видиш ,,народът,,!!! толкова са ,,впечатлени,, че спряха да ядът!!!

Ха Ха,червените кухоглави хейтърчета в действие!Те ще са най-доволни да ни спрат еврофондовете,червената енергийна мафия пак да си разиграва коня заедно с петата колона на руските фашаги,да има контрабанда на всички кпп-та и т.н и т.н.-глад, мизерия и гръцко сиртаки

А бе Борисов, ако не друго - гледай телевизия - и тогава ако не те е срам, се показвай и ти по телевизора и прави на голямата работа.

защо не види как се строят и от кого се усвояват отпуснатите средства. Скоро четох една статия в немски вестник, че европарите са се превърнали в основен източник на корупция в България. Важното е, че ББ получава поредното потупване по рамото, а това че има невиждана по размери корупция, беднотия до шия, цигански набези - нейсе.

Нещата си идват на мястото им - Европейската комисия вече пряко се намесва във вътрешните работи на страната ни за това кое правителство да управлява България... Спомняте си може би, че още на втория ден от правителството на Лизашки, същата тази комисия каза, че се освобождават еврофондовете... Сега правителството е "правилното" и потекоха похвали като мед и масло...

Поздравления за коментара Ви!

мед и масло и ............свинска мас!

Българският среден и дребен бизнес е пред фалит, хората са без работа, престъпността е в пъти повече, младите бягат от България, но другарката от ЕК е доволна. И е доволна, защото западняците са ни завзели и сме КОЛОНИЯ !

Като толкова много присвояваме, пардон усвояваме, от чий --- взехме 16000 млн заемче, че п и 4000 млн....в началото на годината?!

Заем няма има събрани в повече средства и не се налага. Глупак.

Е па щом си рекъл....Кретен.

Българите са най-бедните и нещастни хора в Европа. Това правителство е на власт вече 5 (ПЕТ) години. Втори мандат на ГЕРБ и нещата стават все по-лоши. Но понеже ББ е наведена прислужница и знае само YES !, белите господари от Запада го хвалят. Толкова е простичко. Западняците си защитават интересите, а те изключват силна Българи, Гърция, Унгария и т.н. ТОВА Е ИСТИНАТА !

Ха, ха, много лесно се впечатляват европейските чиновници!

И ние сме впечатлени но нашите впечатления са различни. Явно говорим за различни Българии. Успяха да построят втора - паралелна Б-я само за тях.

Явно ББ яко я е опънал, Курина Клеци щом като е толкова впечатлена а и изглежда доволна.

На голия ни гъз и мизерията си е чиста подигравка. "Хвалели ни" - така избутахте предишните избори, втори път номера дъл ша мине?

Като толкова ни Хвалят , що не ни искат в "Шенген" ????

Заради червената своч в службите. Как си представяш ЕС да предостави достъп до системите си на тия които не могат да схванат от къде им изтичат собствените разработки? Кой нормален ще повери секретна информация на български милиционер?

Бре много хвалят управляващите! Как няма да ги хвалят като изпълняват безропотно каквото им кажат от ЕК - но за интересите на България не мислят - душа дават но не своята а душата на народа.

И аз да имах такъв слуга като Тиквата, щях да го хваля. На всичко е съгласен, само да не го питат за миналото му и откъде са милиардите в сметките му.

"С това решение и седемте оперативни програми на България за периода 2014-2020 г., чиято обща стойност за финансиране по политиката на сближаване на ЕС възлиза на 7,6 милиарда евро, вече са приети. По думите на еврокомисаря от Румъния - Корина Крецу, започва процесът на изпълнение, при който инвестициите ще се насочат към ключови области, където ще създаде заетост, ще се развиват иновациите, ще се насърчат младите хора, ще се подкрепят инфраструктурни проекти." ... ДАААААА ... очертават се МНОГО интересни и важни МЕСТНИ ИЗБОРИ ... ЯКО ще се КУПУВА и ПЛАЩА ... ЯКО ...

Храчете, плюйте, но България макр и бавно пъпли напред! Да си спомним за Гея, Бейя и Злодея и да оценим реално случващото се - а то е - идват пари и нещо се работи!

Ти кажи кога ще се научиш да пишеш правилно?

Това ли ти е аргумента?

Никой не е срещу България и измъкването й. Ще е добре за всички живущи тук. Както казваш нещо се работи, ама нещо, както и ти не знаеш, но си харесваш ГЕРБ, няма нищо лошо. Всеки има право на мнение.

Що бе бате си показваш навсякъде ГЕРБерастката простотия. Не видиш ли, че тиквоча стана за кашмер на сериозните политици в Европа. А за СерГея - щем, не щем-продължава да е единственият български политик, заемащ висок, с европейска значимост пост!

А защо тогава живеем все по-зле?

Няма промяна в начина на живто през последните две-три години! Крадците на КТБ още ни дръпнаха назад!

Ти не лъжи - цените скачат, заплатите - не! Какъв българин си ти бе? Чии интереси обслужваш?

Ми супер беши, всички ми се усмихваха и кланяха, купих си нова рокля от мола... нямам забележки към Боливия, или май беше Бавария, хе хе , все тая....

Хвалят ни, а тава жлъч се излива тук. Какво ли ще е, ако ни критикуват...

За какво те хвалят, че усвояваш някакви пари които се усвояват по някакъв начин. Виждаш ли някакъв напредък? Да не би да сме излезли от класациите за страни от третия свят?