Борисов и Кери ангажирани с енергийната ни независимост

Премиерът Бойко Борисов и държавният секретар на САЩ Джон Кери препотвърдиха поетите ангажименти за мерки в подкрепа на енергийната независимост на България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Кери ангажирани с енергийната ни независимост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко израстна от борец бродяга до кръстник в БГ. Кръстник Кери много си го харесва, прави повече от колкото му се каже и нищо не иска в замяна.

"Препотвърдихме поетите ангажименти, които бяха обсъдени при последното посещение на Кери в България преди една година. " Конкретно може ли някой политик или жуналист да напише какви ангажименти кой е поел. И за колко сребърника се продава Родината?

след надупването, му остана само да коленичи.

Барабата припада от щастие като го похвалят от запад. Кери да си вземе ваксаджията като си го харесват толкова много.

Целта на Обама е да задуши финансово Русия. За тази цел България трябва да плати. Ако бяхме с разменени места, УСА със сигурност щеше да прокара ЮП. Не на чуждастранни диктати! Кери да не идва в БГ да дава нареждания, нареждания, които не носят добро за БГ.

Краварите сигурно си хранят кравите и с тикви! Но такава тиква, ГМО, с език облизващ задници сигурно виждат за първи път!

Украйна успешно замени руският газ с .....руски газ ! Реверсира от Словакия, която импортира на 90% газ от Газпром и от Унгария/76%/ Национал Интерес/Вашингтон 2.2.16

Колкото по далече от Русия,толкова по енергийно независими ще бъдем.

Отивай направо на луната, брато. Там че си най-независим. Ама с паричките от тролене на сайтове- няма независимост и там.

Кери "ангажиран" с какво...?!?

Имаме за политици едни безгръбначи плужеци, това е...

Путин на една конференция пита- Газ не искате, атомната енергетика не развивате, на дърва ли ще се топлите? Не забравяйте, че и дървата в Европа са в Русия! Тогава!?

да си гледа МИЗЕРИЯТА в Рашата и да ЧЕЗНЕ !!! ... Яко ДИМ !!!!

Просто ти се подиграва. С основание. И Обама ти се подиграва, но освен това, се и възползва от глупостта ти. Но с толкова мозък, няма как да го схванеш, така че, няма и да ти го обяснявам. Надявам се край теб да има някой, дето ще ти го "обясни" както си му е ред.

Благодарение на тоя кравар, ние наистина сме независими, от нас не зависи вече нищо в енергетиката

България е абсолютно предвидим партньор! Още не съм си помислил нещо и те вече го изпълняват!

До си енергийно независим, това значи да си имаш всичко. Да ама ние нямаме всичко. Дали ще сме зависими от Русия или от САЩ е борба между тях. Но избора на теория е наш, но на практика не е защото сме със свалени гащи пред едните.А това че Кравара и Борисов обсъждали нещо е заблуда само за пред народа.

Не ги интересува нашата независимост,а целта е да прецакат руснаците да не могат да продават и да получават финанси.

... И ГО ПОТУПАХА ПО ГЪРБА ОДОБРИТЕЛНО... ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА НИ ОТ ДРУГИТЕ И ЗАВИСИМОСТТА ОТ АМЕРИКА...

Да бе ! Нещо май не си в час! Нафта бензин и газ внасяме само от Америка ??????????? :))))))))

Бъркаш друже! Не са го потупали по гърба, а под гърба при това с конфигурация от три пръста с преобладание на средния... :)

Целта е ясна в колонията България в областта на енергетиката все още контрола на западните капитали не е около 90% както в цялата останала икономика , отбрана , финанси , култура , образование / всъщност и тук има малки проблеми напоследък но сигурно и тях са ги обсъдили неофициално / . В колониите хората преживяват бедно и лошо и "съжителстват" с господарите си.

А нещо за американските централи в България! Ще има ли ревизия на неизгодните договори, че Цацаров е готов с обвиненията?!

Не са американски, а са наши офшорки, регикстрирани в Холандия :)

Кери няма ли да издърпа ушите на австрийците заради подкрепата им към руската енергийна зависимост, тоест Северен поток 2?

Бацето е толкова залупен , че един злополучен велоситедист с очевидни тежки травми на главата го развежда , като циганин мечка по панаирите.Препотвърждения бол , резултати йок , или по-точно ужасяващи и за енергетика и за икономика.

ама Яко ... от злоба !!!

Толкува са загрижени и двамата, че са се разбрали американци да инвестират във възродяването на старото българско производство на свещи.Смешници.

Защо? Какво има неудобно да се каже, че САЩ искат от нас, от позиция на силата си, да не ползваме енергетични ресурси от Русия, а да купуваме на безбожни цени техни такива по техни политически причини. Страхотно! Егати, балъците сме!

Тинтири-минтири !! Меден кавал за овцете !!

Само така, Кермит, направи българите енергийно независими като Латвия! На цената на две атомни централи си построиха Станция за сгъстен газ, сключиха си договор със САЩ за доставка и вече имат най-скъпия, но независим природен газ в Европа!!! Е, ще позатворят повечето производства, но това е щото са неефективни според техните реформатори - скъпо им ставало производството.... Ще им обеднее бая населението, ама така е, като са лош материал, че и все още имат някаква собственост! Продават, емигрират, обират им парите и са свободни...да умрат гладни, но достойно като евро-атлантици! ....

е то бива гьонсурат ама чак толкова-Кери да затвори американската ТЕЦ-вярватели -може ако боко каже всичко става

Кери се ангажирал с енергийната независимост на България ... И поемал ангажименти пред Бойко.

лобира коньо Кери за юдейте от Шеврона. Ша го турне на наш доверчив Бобко еваш еваш.

САЩ е срещу Русия. Затова буквално си купува "съюзници" с територии близки до Русия. Ние сме от тези спазарените съюзници. И ставаме верни слуги на САЩ. Обръщаме резбата. От "най-верният сателит на СССР" както едно време са ни наричали на запад ставаме на пудела, който бясно лае по руската мечка. Такива въртиопашки като нас никой не ги обича и уважава, а ние заради акъла си сме най бедните в ЕС. Интересът на САЩ към нас е нещо временно. Може да трае още 5, може и 15, може и 30 години. След това нещата ще се завъртят и повече няма да им трябваме. Те са през цял континент и океан от нас. А православна славянска Русия е до нас. Сещайте се как ще се държим тогава, как пак ще донаместваме историята и т.н. все познати вече неща.

А дали сме били най-верния сателит на СССР по собствена воля и желание ?? Щом и Людмила Живкова се "разболя" и умря , смятай !

Образно: ние сма най-зле, защото вървим към нормална европейска държава постоянно дърпайки се и гледайки НАЗАД - към Кремъл Полша, Чехия, Прибалтика и тн, даже и Румъния са загърбили миналото си и уверено вървят напред и нагоре

...по-скоро сме толкова добре, колкото фашистка украйна! А относно примера ти с другите....актуализирай си информацията за вървежа нагоре! Освен ако нямаш предвид, че народите им бързо-бързо предават богу дух!

Нищо ново под слънцето. Едно обаче не спира да ме изумява - каква е тази нова мода да се прави политика през Фейса? Пръв Вигенин започна, Радан и той там, точно като тинейджър, и ББ също да не остане по-назад. Интересно, Кери или Камерън дали правят същото?

Е Вагинин и Рапан са им местните представители, бе! Нима очакваш такива наследствено-синьокръви персони да си общуват с второкласни хора като българите (според тяхната ценностна система)?

Вече коя година Джим Кери се занимава с енергийната ни независимост и резултат НУЛА. Даже по-зле работата става. На Боце ТИквата му стана три пъти по-голема от разправии да угажда на Черния Дом

Когато Кери уреди проблемите с ТЕЦовете Марица 1 и3, тогава може да се предполага,че имат добри намерения.

Има независимост ако имаш източник. Ядрените реактори ги закриват поетапно. Въздуха го дадохме ,за кво ние я. Водните ни ресурси са нищожни. Въглищата са на САщ. Златото не МВФ. Не виждам друг ресурс освен Бостана с тиквите , но и те са повечето вносни.

Те ангажименти и потвърждения не се ядат.

Божее,боже."разговарях".Как бе аланкоолу?Та на теб и българският ти е на жаргон.Ей,правилно го е казал Тони Филипов:"В България никога не е имало по-прост човек на по- високо място".

"Препотвърдихме поетите ангажименти" - не трябва само приказки, а и малко дела!!!

При соц-а Българската Народна Република се крепеше на евтин руски газ и нефт, който ние препродавахме. Същото сега се случва с ДНР, ЛНР, Приднестровие, Беларус, Армения и всички руски холопи. Руската хибридна война означава преди всичко енергийна зависимост. Да се измъкнем от лапите на Кремъл и най-после да тръгнем по нашия Европейски и НАТО-вски път

Много си гръмак на думи, също като ББ, ама предложи варианти, намери пари за инвестициите, дай план за действие!!!! Иначе само Русия ти бърка в задника и тя ти е виновна за всичко!!!

днешна дата всъщност 26 години страната ни както и редица други балъми страни се крепят на клишета и кухи фрази и на нищо друго-без икономика,без селско стопанство,без образование без спорт.и т.н.

Че какво лошо има да препродаваш, бе "бегеец".То и Германия това прави-препродава руски газ, даже и на Украина. Ами, че за това се бори и Турция и ББ- да препродават, защото си нямат свое. Да препродаваш е най-изгодното нещо, ако собственика на стоката ти се довери. Само, че и ние и турците се осраха. За сега ще "препродава" само Германия.

Ако Фалита на Държавата е нашия Европейски път - мерси ! След като евтината работна сила се евакуира от страната, единствения ни път е " свободно падане " - 20 Общини са пред фалит !

Каква наглост , тези които запалиха и потдържат войната в Сирия и региона провеждат мирна конференция. Мирна за кого и на каква цена ? важното е те да постигнат своето - да се разпореждат с ресурсите на региона , а броя на жертвите за тях не е важен- НЕГОДНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!

да обвинявате представителя на ООН и организатор на срещата..а стига бе, Волен ли ви каза.

Една година... Какво направихте за тази една година след разговора с Кери? Мечти за хъбче у Варна, мечти на Таско за тЪрби между Русия, Румъния и България и... мерак за тайни преговори на Теменужка с русняците в края на февруари..Какво друго???

Първите думи на Бойко били - Джим, ако може едно газово хъбче за мен ... Ще съм верен докрай

Не на чуждите вмешателства в България. Бойко бандита да се омита на запад. Искаме Южния Поток и да не идват от запад да ни казват какво на нас ни харесва. Аман от господари.

Барабата се разбира с Кери-Кръстника само с поглед. Барабата е спец по мафиотските работи и е високо ценен от Вашингтон и Брюксел.

Когато западен политик хвали наш политик знайте, че нашия е предател.

от руския канал на истината..

Абе, за каква независимост на БГ непрекъснато някой говори? Независим си, когато имаш онова, от което се нуждаеш. Ние зависим от всеки, който ни продава въглеводороди. Разговора тук е да не зависим от Русия, а от втечнения газ на Америка, или от Германия, която също продава руски газ. Защо правите хората на идиоти?

Бойко дали научи името на държавния секретар. Или се е обърнал към него с думите - Драги приятелю Джим ...

"Препотвърдихме поетите ангажименти..."Убедем съм, че е така.Само, че не е в полза на България- и в това също съм убеден.Затова и не подкрепихте предложението за Южен поток от който България има нужда ВИДНО Е-" ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ"....

На конференцията за Сирия явно са останали без работа и са се заели с енергийната независимост/зависимост на България.Ако е постигнат някакъв резултат,то тогава трябва ББ да го покаже,че е така- да събере ""независимите"" медии.да се тупне няколко пъти в гъдите и да изреве силно- Булгар,булгар-индепедънс!

Реална енергийна независимост не може да има докато няма диверсификация на доставчиците на енергоносители. Това минава през умиротворяване на близкия изток, но товарищ Путкин не разрешава. Добрата новина е, чевъзможностите на Русия далеч не са безкрайни.

Не, не са безкрайни, но са достатъчно. Хитлер казвал, че Русия е колос на глинени крака. Един удар по краката и всичко се срутва. Но завърши в бункер с куршум в черепа докато руските войници са се запознавали с достойнствата на германките над него.

Реална енергийна независимост може да има в България, когато спрем напълно АЕЦ-а, когато разработим всички наши находиша на нефт и газ и когато спрем изцало вноса на какъвто и да е енергиен ресурс. Това звучи ли ти възможно? Колко изобщо в света са енергийно независимите държави, знаеш ли?

От Израел до Турция по дъното на Средиземно море е е по-малко от черноморския участък на Южен поток. Опъвай тръбата, никой не ти пречи!

Николовв

То туй да не ти е да опънеш телта между коловете в двора ти! А и какво ще вземаш от Израел?!?!

Всяка лъжа си има опашка !

Те американците ни оправят 26 години и още колко ли ще ни оправят?! Докато ни управляват подлоги ще сме все така!!!

Газпром, и не само вас, но и Гърция, Сърбия.. Де що има фенове Газпром ги оправя.

Николовв

Абе май Германия и западно европейските държави на които доставя Газпром не се оплакват и нямат проблем?!?! Само на нас ни го туриха и то без мехлем заради укропите за да не загубят едни 4 милиарда годишно!!!

Problemite sa zashtoto predi tova 45 godini ni opravyaha rusnacite,a i produlzavat da se opitvat.

тия колкко смятат да го направят тоя ток ве? като гледам мариците, голема независимост ни чака...

НА РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ТУКА, ГАЗПРОМ СКОРО ЩЕ ИМ СПРЕ РУБЛИТЕ, ХАХАХА

Не знам за Газпром и рублите, ама онзи ден твоят кумир узакони фалшифицирането на изборни протоколи. Теб дали не те притеснява това?

Тя раша са усра 1долар-90 рубли

Николовв

е и? Теб това какво те грее?!