Борисов за шистовия газ: Ако още ме дразнят, ще подпиша на инат

Премиерът Бойко Борисов бе посрещнат от недоволни граждани в Добрич срещу проучването и добива на шистов газ. На тези, които издигат плакати, искам да им кажа, че продължават да изпълняват партийна повеля на някой, каза Борисов и добави: „Ако това продължава, ще подпишем на инат”.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за шистовия газ: Ако още ме дразнят, ще подпиша на инат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На жителите на нашата прекрасна страна - да ни е честито! От избори на избори все по-големи лумпени и порно актьори излизат на политическата сцена в България. Тези, уредили живота си в чужбина да се върнат?! Фъргет ит, пъмпкин!

Бойко, откривай обект след обект. Сигурен начин форумните наемни поплювковци да ти правят безплата и ефективна реклама.

Комуниста е отчаян комуниста е унил Партията се разпада лидерът е педофил как не ви е срамдругари?! сдадохте властта без бой Ленин ще ви порицае спи ли червения герой?!! кво да правим? що да сторим? да си върнем пак властта ний на всичко сме готови че е тежка участта този Бойко връх висок е нищоний ще го свалим! както мандрите сме крали можем пак да победим Без униние другари вий напреде аз отзад дайте да се понапънем да измислим компромат

Браво, страхотно стихотворение! Сигурно цяла нощ сте го измисляли! Продължавате изкуствената поляризация ГЕРБ - БСП, с което се създава измамна представа, че едното е алтернатива на другото и се печелят повече гласове от двете партии. Истината е, че ГЕРБ и БСП са една и съща партия, с едни интереси - да се съхрани властта в бившите агенти на ДС и бившите първи от БКП на всяка цена!

психиатрията бе, психопат?! Я пий си лекарствата и се обади на джипито си, да те приберат отново. Съвсем си изтрещял! Палячо!

Е как рамо до рамо : партизанската внучка и уж засегнатият от комунистите бат Бойко...И ВНИМАВАЙТЕ НЕ ГО ДРАЗНЕТЕ, ЗАЩОТО....

Рамо до рамо - бедро до бедро /пардом/ крило до крило . както винаги е било!

Как иначе ще се вдигне цената на царските имоти без магистрала. За сведение ние трудно си копуваме билети за градския транспорт та да ни интерисуват някакви си магистрали. НАГЛИ.

ИНАТЪТ И ЗЛОБАТА СА ОТЛИЧИТЕЛНАТА ЧЕРТА НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ!!!

Абе скоро май ще отстрелват самозабравили се политици!

Ами то дали има някой да не го дразни. Той да си зададе въпроса защо е така. Щом пълни хазната с незаконно събрани пари от народа.

долям зама! това са думите на премиера! значи не става дума за логично ресчение а за раздразнения и инат? а историята показва и други подобни водачи... а после какво следва? а премиера няма ли съветници? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хора, намерете в youtube и гледайте сериите Gasland и тогава всичко ще ви стане ясно...искат да направят един голям концентрационен лагер, където всички българи ще сме лагерници. На инат и главно за пари.

ЗА КОЙ СЕ МИСЛИШ ТИ БРЕ МУТРО МАЛОУМНА ТОВА ДА НЕ ТИ Е НИВАТА У БАНКЯ МАЙМУНО ТЪПА

Имаш много тънки нервички, вече се изпускаш и в гащите...

Ти пък си много дебелокож.

еи,няма ли кои да го научи нашия премиер как да се даржи,малко дипломация да проявява.нека да подтиска злобата и селскя си инат.хората градират,а тои деградира.еи хора около него,научете го как да се даржи и как да говори

"р", изобщо нищо не мове да се направи за "ошлайфането" на този диамант -Бойко Борисов. Така ще си умре човечецът, мутричка. Ти обаче, може отново да захванеш с правописа и граматиката. Иначе ще излезе, че се ебаваш с премиера ни.

това,а не тва,глупец!Я не ми се прави на интересен ,а хващай буквара и речника заправопис!Омръзнал си ми неграмотнико!

И ние ще те махнеме на инат на следващите избори, ако не и преди тва. И още нещо - смърт за платените писачи.

Няма как да стане...Не ти ли омръзна да повтаряш едно и също...години наред.

Кое повтарям години наред? :D:D:D

И ние ще те махнеме на инат на следващите избори, ако не и преди тва.

И НИЕ,НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА,ЩЕГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ ТЕБЕ ,НАГЛА , НЕУКА МУТРО И НА ИНАТ ЩЕ ТЕ ИЗРИТАМЕ ЗА ВИНАГИ ,ДОЛНО ПРЕСТЪПНО,МУТРЕНСКО СЪЩЕСТВО .

Бойко ме кефи. Още по-вече, като чета такива писания...90% от хората в РБ са за него.

Как изчисли, че 90% са за мутрата, бе милиционер?

ХА- ХАХА. Това вица на деня ли е ...Кефят сесамо простаците и чалгарите на Вратльо. А те са под 10 процента .

надявайте-ще се гласува за Бойко с пълна сила!Това се вижда и с просто око!А вашето квичене,не ще ви помогне,другари от БСП!Вземете и изключете този боклук Станишев,защото той съвсем ви закопа!Този херсонски цървул не става за това едно дете да направи,та партия и власт ли ще държи?!Но това са си ваши проблеми-ние си имаме водам от мускули и мозък,и нямаме вашите проблеми!Оправяйте се,защото искам да има умна опозиция,с градивно мислене ,а не само да плещи глупости на инат!

Продължавате изкуствената поляризация ГЕРБ - БСП, с което се създава измамна представа, че едното е алтернатива на другото и се печелят повече гласове от двете партии. Истината е, че ГЕРБ и БСП са една и съща партия, с едни интереси - да се съхрани властта в бившите агенти на ДС и бившите първи от БКП на всяка цена!

не се прави на "дръж ми шапката"-много добре знаеш,че Бойко преследва като стършел,всеки опит за корупция!Бъркаш ни с комунистите,въпреки че си наясно с това,че при нас "шменти-капели "няма!Комунист и циганин без кражба не могат!

Само ти си мислиш така, а в действителност? Защо се потулва брокерската далавера в софийска община тогава аз не съм бил кмет на София, а настоящия премиер. Както знаеш на него не му убягва никаква далавера от очите , било то цигари, алкохол , бира, асфалтиране на пътища/ някога в София , а сега и по магистралите/, енергийни проекти и други. Който не се отчита - гори! Така , че си много далеч от истината Другарю Петров,я!

Бойко е продукт на дългосрочен ПиАр проект. Господарят му е гаулайтера от САЩ. Как си представяте един лакей да се опълчи на господаря си. Спомнете си последния гаулайтер на наъв резил го направи в парламента наскоро. Труман казвал за Трухильо (демократично избран диктатор на Доминиканската република) - "Може да е негодник, но е нашият негодник". Такава е имперската повеля.

руски гъзолизци!Ако не беше американска ,а руска компания,щяха да се избият да искат от правителството да дупчи земята и нямаше да има жал ни за земи,ни за води,ни за красоти-всичко под ножа!Русите щяха да хазяйничат и да направят всичко бербат,ама пак щяха да са доволни!Давай Бойко на инат,с тебе сме всички антикомунисти,а това да наречеш волята инат ,е твоя грешка!С много воля-против старото,Русия и комунизма!Да ние сме за Ю Ес Ей!

Правилно, руските дупета са малки , а виж американските гъзове са си гъзове. Заради това си се ориентирал към тях , че има много да ги лижеш!

Брей, какви промити мозъци... Преди бяха проруски, а сега - проамерикански. Все тая. Безмозъчни сте.

Предполагам,че вече Борисов и компания са нахранени от съответните фирми ,така,че няма как да не подпишат,каквото ще да става.След Борисов,ако ще и потоп!

В какво положение са поставени кметовете в момента? Замисляли ли сте се? Опитват се да направят нещо за населеното място от което са избрани, в повечето случаи без никаква помощ от правителството и накрая идва Бойко и обира лаврите. Ако кмета не е от ГЕРБ среща само пречки, но въпреки това при рязането на лентата успеха се приписва на ГЕРБ. Но дори и кмета да е от ГЕРБ не е честно Борисов да си приписва успеха, защото всеки кмет се е опитвал да остави нещо след себе си и да бъде запомнен с добро, независимо от всичките вътрешни борби и далавери в една община. Крайно унизително от страна на управляващите и много нечестно спрямо всички нас, защото за всеки проект и ние имаме заслуги.

Абсолютно вярно. Който не вярва да гледа интервюто с кмета на Созопол по БТВ.

Напук, аз ще живея, макар и кучешки живот. Б.Б. и С.Д., по заповед на СБ и МВФ, няма да ми "размразят" пенсията. Това е толкова ясно, че вместо да ръмжа, ЩЕ ЛАЯ КАНСКИ. И дано завали пастърма от Небето.

Не те знам дали си образован и интелигентен-напротив силно се съмнявам,че това е така!но съм сигурен,че си лекомислен и повърхностен!Нещата са доста по-сложни за твоето пипе,сине!

тИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ,ИЛИ ПРОДАЖНО К.....Е . ЗАЩОТО АКО СИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ,ЩЕ ЗАКЛЕЙМИШ НАЙ- АНТИБЪЛГАРСКОТО ,МУТРЕНСКО И ПРОАМЕРИКАНСКО ПРАВИТЕЛСТВО ВА ГЕРБ . ИСТОРИЯТА И ВРЕМЕТО ЩЕ ВИ СЪДЯТ- ГНУСНИ БЪЛГАРОФОБИ И АМЕРИКАНОФИЛИ .

Ти не си истински българин, просто си прост.

СЛЕД ТИЯ ИЗЯВЛЕНИЯ НА МУТРАТА ,САМО ПСИХОПАТ , ИЛИ ТЪПА Н..А ЖЕНКА ,БИ ГЛАСУВАЛ ЗА ГРОБОКОПАЧА И РАЗРУШИТЕР ПЪРВИ НА БЪЛГАРИЯ В ЦЯЛАТА 1330 ГОДИШНИНА .АНАТЕМОСВАМ ВСИЧКИ , КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА МУТРАТА ,ЗАЩОТО ТЕ СА ПЛИТКОУМНИ И ДЕЦАТА ИМ СЛЕД НЕДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ ПИЯТ ОТРОВЕНИ ВОДИ И ЩЕ ЯДАТ МУТАНТИ ,ПЪЛНИ С ГМО . ПРОКЛЕТ ДА Е ЧАСА,В КОЙТО НАЙ- ГОЛЕМИЯТ РАЗРУШИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ- МУТРАТА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ХАУ ...

Б е д н и г л у п ч о....

бедна мутреске , идва краят ви . С изчезването на празноглавите ,дебеловрати мутри , и ние мутреските ще изчезнете от само себе си . Долни п..и

Нелиии , когато децата и внучетата ти се родат с две глави,два крака , две ръце , когато с извинение започнат да повръщат кръв ,обади ми се . Прекалено си необразована и неука , за да ти обяснявам неща, които твоето плиткоумно чалгарско мозъче няма да разбере ...

Бойко, Аз като един образован и интелигентен млад гражданин на България, виждам в твоето лице, човек който не мисли за бъдещето на България. На човек на вашият пост не подобава да има толкова ограничен разговорен език и мислене. Все пак ние ви избрахме да управлявате България а не бригада от общи работници. На идните избори аз ще ви кажа НЕ, защото искам да остана в България.

Аз пък съм втрещена от крехката душевност, която демонстрират повечето от писалите до момента- къде сте живели до днес, бе хора ?! Я се поогледайте - да виждате нещо по-кадърно и решително от ББ ?!! И в ситуацията напоследък на: " да фалира или да не фалира" някой от вас да е вярвал, че България изобщо няма да е сред споменатите , а ?!!!! Много обидчиви пък станахме- говорели ни като на четири годишни....А Масларова, Доган, Миков, Радев и прочие/ сигурно се сещате за още/ като на какво ни говореха....пък накрая техните роднини с фирми за милиони, те бизнесмени, техните деца все в Кембридж завършили...Е, айде стига

Вие, госпожа, не сте нито с ум, нито с разум. И ако живеете в България, то явно сте от приближените на Б.Б. Няма друго обяснение за неверните неща, които сте написали. Вървете да ги кажете на хората в мизерно положение, които не могат да си изхранват децата или не могат да си купят лекарствата. И тези ситуации се влошават с всеки изминат ден. Как е възможно въобще, да сте на страната на един некадърник, повел други некадърници, който отгоре на това е ненадминат простак?!

Я стъпи на земята. Стига си ни говорила глупости набити ти в главата! Я отвори някой вестник, пусни си радио, поогледай се малко, пък тогава ни разправяй небивалици!

и какво ще видя ?!! Нещо различно от това около мен ли? Защото може би живеем в един квартал, но на мен ми е ясно, че, ако до вчера са ми крали държавата / при това абсолютно всички/ днес не мога да очаквам 1500 евро заплата. пък и да ми я дадат сега ще ми е ясно, че децата ми ще трябва да я връщат А на теб явно няма и да ти се изясни - продължавай да мечтаеш, но поне наум

Аз пък съм притеснен от вашата крехка умствена изостаналост. Вече съм напълно сигурен какви хора подкрепят уважаемата Персона Борисов. Хора без образование и вярващи на всичко което им кажат по платената телевизия и което им каже комшията. Жалко за хора като вас.

На мен пък не ми е " жалко за вас"- поне докато не Ви стане ясно, че, за да промените нещо първо трябва да имате готова алтернатива - при това обмислена отвсякъде, а не , както обичайно става в тая държава - през просото ! Давай, предложи друг вариант

Ти да не им преброи милионите, ма? Как разбра колко милиони имат? А на ГЕРБ имотите и милионите защо не си ги осчетоводила? Ти ако обичаш да те правят на трътка, ние не обичаме. Всеки втори човек е по-кадърен от Борисов... Той, горкия, не може да говори, та какво му е кадърното?

От написаното от вас , мога категорично да кажа, че най-малкото което притежавате е някакво количество разум. Това обаче в никакъв случай не ме радва , а много ме тревожи, защото винаги има по - добро и това са изборите ! За съжаление аз не се чувствам горд от сегашното управление , представящо България по един унизителен начин с своя мутренско феодален режим на управление. Неразумен съм защото не се прекланям пред некомпетентния лаик имащ се за баща на нацията, това е присъщо за страни като Туркмения и други в този регион там имат бащи на народите си. Там наистина са в феодалния строй и тука ли искате да стане така!

Да не изпростяваме излишно, но според мен тази персона си мечтае по цял ден за Бочко, тръби и маркучи. Перфектна комбинация.

Добре е, че Борисов им припомня от кого зависят нещата. В заблудите си някои другарчета се самозалъгват до самозабравяне. И както казва KGB, Бойко им показва къде е аспуха на Мурджо...

За същия Бойко ли става въпрос, който целуваше аспуха на царя?

Ще подпишеш,къде ще ходиш!Що си взел рушвета,а , другарю милиционер?Ядосвали са те ?И аз искам да ми подарят някалко милиона щатски долара и да ме ядосват!И аз ще подпиша необходимите документи!

Как няма да подпише? Защо американският посланик Уорлик го подкрепя и ходи с него при ленторязане? Пък и Уикилийкс не са пуснали грами от него, за да видим какво мисли и пише за ББ? Предишните посланици тука едно говореха, но сега виждаме какво са писали в грамите се? Пълно разминаване между едното и другото.

ако и тои продулява да ни дразни и ние пук може да решим да не гласуваме на него и обкружението му. да не е толкова самонадеян!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Премиерът шеговита подхвърля фраза ли?!!! Не драги, една полуграмотна мутра вече две години се подиграва и се отнася с презрение към целия български народ. Подобно отношение (фраза) не би си и помислил да произнесе един европейски политик. Просто подобни неща са немислими в Европа (Същото се отнася за Северна Америка)

Кои хора са му се радвали? Отвсякъде е обграден от хора на ГЕРБ!

тежко ни с такива управляващи да ги изритаме по скоро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма пък...

А така, подпиши!

Поведението на тези момчете и момичетаот добрич беше като в приказката за бачо Иван:"Ти му казваш бачо Иване,то тича за к...да те хване"!В момента в който им откриваш почти обновен града,и то в условия на незапомнена криза си отделил 5 млн.лв. и си направил неща,за които Масларова ще присвои 200 млн.,някаква саката дружинка от 3-4 мушморочета,започва да бълва глупотевици и да създава провокативна суматоха!Полицаи се пипат за палките,граждани се възмущават и искат спокойствие,а премиерът шеговите подхвърля фраза,с която успокоява обстановката1Всички са доволни ,с изключение на 3-4 платени писарушки в този сайт!Щи ги отнесем след един месец!А сега нега подсмърчат глуповато!

Уважаеми, Mon! Прибавете поне още един към 3-4-те "мушморочета", които посочихте. Аз съм възмутена от простотията, независимо дали идва от Доган, Румен Петков, ББ, Веждито, Божката Димитров, Ехнатон Игнатов или друг. А колкото до това дали възмутените са едва няколко, точно с подобни трикове си служеше социалистическата пропаганда!

Има си хас Мимито да не е дълбоко възмутена и покъртена до дъното на ранимата си душа. Макар, че си няма и представа за какво става дума, Мими издига глас против простотията на соц. пропагандата в днешно време и се присъединява към протеста на 3/4 ,,мушмурочета"с червена окраска от Добрич...Слаба роля...

Обновен град? Хахаха! Новото име на Добрич да не е Сеул? Този нов Сеул да не се състои от една обновена отсечка, някакво игрище и площад?

Ти не си стъпвал в Добрич откакто му смениха името от Толбухин. Каквото и да напишеш, не можеш да замажеш безумното поведение на Борисов и да омаловажиш думите му. Един министър председател ТРЯБВА да си мери думите. Той не е Стоичков на терена, където може да си псува, плюе и мучи. Такова беше поведението на мутро-шефовете преди 15 години, явно това му е останало на Борисов като идеал за поведение.

Сер ГЕЙ и недъгавата му партиика!Той и бандитите му се инатят на всичко!Знайно е ,че не разбира от политика,защото е учил за шивач,но нека се поинтересува какво е това опозиционно поведение!

Тежко и горко на народ, дето го премиерът му се държи като четири годишно дете. Ако ти наричаш това опозиция, аз го наричам инфантилност.

На инат дупе се насира

Светльо Витков е спасението.

ПРЕМИЕРЪТ ДАВА ТОН!!!ДА ЖИВЕЕМ НА ИНАТ,ДА ГЛАСУВАМЕ НА ИНАТ,АБЕ ДА ГИ ПУКНЕМ НА ИНАТ!

е то ние и живеем на инат...

Борисов бе посрещнат с много любов и внимание в Добрич. Всичко друго не е истина. Както не е истина много от написаното в този форум, от предубедени наемници с ниска интилигентност.

Това, драги, не е "накрая", въпреки очевадно високата ти "интилигентност".

Ха-ха-ха! Разсмиваш... Нека, благодарим на др. Тодор..., пардон, Бойко Борисов за това, че съществуваме! ;) Слава! Ураааа! :)))

Ало, "интилигента", накрая кажи ти от кои си с ниската или никаква степен на интелигентност. От предаването видях всеобвилни клакьори, няма да се учудя ако не са били докарани под дулата на полицейската държавна машина за да не загубят местата си в административния апарат на държавата водена под вещото ръководство на любимата политическа партия.

Какво е това ЦК ??? Някоя стара абревиатура или нещо друго ???

Изпишете" газланд" в you tube и ще видите покъртителна картина вследствие на разработването на шистовия газ в щатите в няколко филма! Никаква финансова изгода не може да оправдае онова което се случва като последствие!

абе вие не разбрахте ли, че на ББ му е голяма устата... подозирам, че скоро от ООН ще искат да се регистрира като оръжие за масово поразяване. ;-)

То и седалищните му части са много големи......даже не се знае кое му е по голямо ха ха ха ха ха

...задава се пак избор да се гласува срещу някой, а не ЗА някой...както ставаше досега за съжаление.

Ние искаме тези гласове "ЗА". "ЗА", защото мафията не допуска до кацата с меда "кой" да е. А, ако народът ни, ни припознае като свои представители... може и да започне най - сетне да се случва ПРЕХОДЪТ КЪМ ДЕМОКРАЦИЯ.

ГЕРБ Е БОРИСОВ БЕЗ БОРИСОВ КАКВО Е ГЕРБ И КАКВА ОРИЕНТАЦИЯ ЩЕ ИМА БЕЗ ТОЗИ ПЕХЛИВАНИН

Поведение и думи на незрял и на недорасъл във всяко отношение човек. Как ли се чувстват и какво си мислят след това негово изказване симпатизантите и избирателите му от Добрич, които са сред протестиращте?

Изкарахте го зелено дребно човече ?!

Голямо зелено л.й.0 !!!

Юнако, всички ние сме хайдути, но питам де е Караджата...