Борисов осъди Сидеров за 180 000 лв. заради клевети

Бойко Борисов осъди Волен Сидеров да му плати 180 000 лв. за четири клевети, изречени в интервю. Лидерът на ГЕРБ се закани, че и други ще си получат заслуженото

Обратно в новината

Коментари - Борисов осъди Сидеров за 180 000 лв. заради клевети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то и Цвъцко го осъдиха ефективно, а гледам станал кандидат депутат от два избирателни района.?!

съдииката била герберастко назначение. и игнорирала дадените и материали, че думите на г-н Сидеров са цитати от материали в български медии писани от други. така че на следваща инстанция следва да падне подобна абсурдна присъда. но какво падение отново на Тиквата и герберастията!

Май съдиите се усетиха който ще управлява скоро и вече му се слагат ...

Ами ще съди, като му трябват пари за пълна победа на изборите през октомври. Как иначе да сбъдне своята мечта и мечтите на верните си другари Цв. Цветанов и Цецка Цачева. Президентът, служебното правителство , областни, общински управи, ЦИК, ВИК и т. н всички са завладени от хора верни и служещи на капризите и желанията на вожда Винету- бог Бойко.

А на колко ще го осъди народа български за обидите изречени от устата на бившия и бъдещият премиер от Герб Борисов?

браво бойко най после да си намерат мястото и сидеров и бареков поздравления

ПОМИЯРА СИДЕРОВ НАЙ-ПОСЛЕ,ЩЕ СИ СЕДНЕ НА ЗАДНИКА!!!СЪДА, ТРЯБВА ТАКА ДА СЪДИ И ЗА ДРУГИ ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ОБИКНОВЕННИ БЪЛ.ГРАЖДАНИ.

"Ние всячески ще поддържаме така наречените творци, които ще насаждат и вдълбават в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма, предателството... Незабелязано ние ще способстваме за оглупяването на чиновниците, корупцията и безпринципността. Честността и порядъчността ще бъдат осмивани и ще се превърнат в анахронизъм. И само изключително малка част от хората ще се досещат или даже ще разберат какво става. Но тези хора ние ще поставим в безпомощно състояние, ще ги превърнем в посмешище, ще ги обявим за ненормални..." Алън Дълес (Allen Welsh Dulles) - бивш директор на ЦРУ Познайте кого се опитват всячекси да го изкарат луд медиите?

С ТЕЗИ ПАРИ ДА КУПИШ СВЕЩИ И ПАЕЦЕЛИ В ОРЛАНДОВЦИ ЗА НАИ БЛИЗКИТЕ СИ!

Бабо Мравке, дали знаеш нашенската поговрка- "КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМУ, САМ ПАДА В НЕГО!"

Сидерката здраво я закъса. Трябва да връща и парите за разходките с Денничка до Варадеро, Париж, Брюксел, Виена, Москва ... А Бойко го захлюпи със 180 000 лв + 12 900. Сидеров най-после разбра какво е среден пръст. ТВ Атака е пред закриване. Бъдещето на Волен е да проси по софийските улици. Така се получава с продажници, които не оправдават възложените им надежди и не се справят със задачите от Позитано и сараите.

А за убийство на човек колко плащат?

Абстрахирайки се кой е тъжител и кой е осъденият, смятам присъдата за справедлива. Защо!? Защото изказване без доказателства се нарича клевета,а за клевета се носят последствия! По темата: през последната година и половина се наслушахме на какви ли не небивалици по адрес на бб и сие, но всичките твърдения рухваха в самото начало, че дори опровергаваха казаното и сочеха точно в посока твърдящия!!! Изводи: 1. Твърдящите са много глупави и не знаят как докажат твърденията си! 2. ББ е по-умен и знае как да се изплъзне от ситуацията! 3. Това,което му се прописва е просто измислици с цел преместване "светлината на прожекторите"! Три много актуални извода!!!

хората които основно подкрепят борисов са основните данакоплаци в българя,те за разлика от вас драскачи и креслиовци не разполагат с много време ,ама на мене ми писна да плащам за паразити като вас

Олеле! Само с какво се занимава претендент за държавник! Борисов е като махленска клюкарка, "на си ти парцалите, дай си ми куклите! Позор! И това ми било политик...ако написаното е вярно, разбира се, че и на статиите вече не може да се вярва съвсем.

Азсъм пенсионер.На колко да го осъдя задето ме нарече в чужбина лош материал,когато по лош от него няма. А сега да видим другите пенсионери коко са на брой и циганите го вкарат в съда за уринване авторитета на страната в лицето на тези хора.Олеле.Утре ще се консултирам с адвокат.Дерзайте приятели.Щом за истини съдят какво ли ще осъдят за лъжи

Това, че не си го осъдил, доказва, че си лош материал.

Оффцете трябва да платят, нали за туй са ни избрали, да плащат всичко, всеки път, когато ний сме се осрали. Оффцете трябва да платят, а не да ходят по протести. Те трябва вкъщи да седят и към телевизора да блеят. Оффцете трябва да платят, за да оцелеят във кошара. Оффцете трябва да платят на този, който там ги вкарa. Оффцете трябва да платят и на Вълка, и на Овчара. Така устроен е светът, Оффцете винаги ще плащат, дори да блеят и врещят със всички сили, че отказват. Оффцата е оффца, докато не разбере това, нали. Беее$!$

та така блееш и нареждаш, нищо че скритом на вълк се правиш, но ти не си дори чакал или бездомнво куче. От овен и овца си ти зачент та за това толкоз силно зееш и роболепно пред овчар и вълк срещу събратята си блееш та дано ти ножа отървеш но с овчия си ум не се усещаш, че си много опосталял и отдавна си остриган и оглозган та за това не ставаш за нож дори, а оставен си за стадната им мърша.

Обиждат се , после уж се съдят, абе зрелище за простолюдието, после за 2-3 месеца всичко се забравя, а те си плетат кошницате на наш гръб.

Свещения ибрик има още да пати!Първия в света националист приел исляма!Продал и гъз и родина!Скоро ще свършат триисете сребърника!няма да има охрана и по улиците ще го подритват като топка!Нещастен предател!

Ако ББ наистина е натрупал 4млд (в което силно се съмнявам), тогава той е всичко друго , но не и ТЪП!!!

Аз пак да улесня Сидеров, шайката му и няколкото му трола тук: това са почти 4,5 милиона рубли.

Точно така, г-н Борисов, мачкай ги! Успех! Поне тези пари от злоба ще отидат за нещо добро като се помогне на недъгави!

Боко и Цоко никой не може да ги осъди. Тяхната мафиотска мрежа е навсякъде. То и Сидеров не е стока, но има ли някой надежден от българските политици.

В колонизирана от западните "приятели"България няма нещо по-лесно от това да бъде окарикатурен,осъден и обект на всякакви идиотски писания човек като Сидеров,който се е посветил на ПАТРИОТИЧНАТА БЪЛГАРСКА кауза.Заедно с това в слугинската ни нещастна територия/няма истинска държава/ е съвсем закономерно истинските най-верни и аморални слуги от типа на ББ да се гаврят с българите,да наглеят безогледно и да се смятат за вечни във властта както и да си позволяват всякакви мръсни номера на истински патриоти като Сидеров щом това е в угода на задокеанския им господар.А т.н. съд!?! и той е в същия калъп щом осъжда Сидеров,който ЦИТИРА написаното в медиите, а не самите медии,които изнасят компрометиращата ББ информация.

ХАХАХАХХХАХАХАХАХХАХ

Не, не си здравомислещ, а мислещ инерционно. Не зная дали някой ти е дал засилка или инерцията ти е просто гравитационна, но не оказваш никаква съпротива. Думите ти са клиширани и лишени от анализ. А зрънцето истина, спестено в тях е, че същите мерки не са предприети срещу "тъжителя". А това е "двоен аршин" и здравомислещ човек не би го адмирирал. Наказателните съдебни действия са целенасочени и персонално, както и политически обвързани с една черна от глава до пети личност и финансовите й възможности.

Ред е и на лъжливия Додук да си плати.

Аз се чудя защо Болен изчезна от сцената безследно. Явно спестените му парици почват да се топят от много приказки и мускули.

абстрахирайки се кой е тъжител и кой е осъденият,смятам присъдата за справедлива-защо!? защото изказване без доказателства се нарича клевета,а за клевета се носят последствия!!! по темата: през последната година се наслушахме на какви ли не небивалици по адрес на бб и сие,но всичките твърдения рухваха в самото начало,че дори опровергаваха казаното и сочеха точно в посока твърдящия!!! изводи: 1.твърдящите са много глупави и не знаят как докажат твърденията си! 2.бб е по-умен и знае как да се изплъзне от ситуацията! 3.това,което му се прописва е просто измислици с цел преместване "светлината на прожекторите"! три много актуални извода!!!

Ами така е-има си прокурор, има си съдия, има и пари-ще печели дела разбира се!

Няма такова нещо като облагодетелстване от канали. "Независимият" български съд го каза.

УНИКАЛНА СНИМКА! КАТО НАЯДЕНА ВЪШКА ,КАЧИЛА СЕ НА ЧЕЛОТО! БРАВО НА ТОЗИ КОЙТО Е ПОДБРАЛ КАДРОТО ! КОЛКО ЛИ СЕ Е КЕФИЛ ! БРАВО ПИЧОВЕ БЪЗИКАЙТЕ ГО ДО ПАДАНЕ В НЕСВЯСТ!!! ТОЯ ВЕЧЕ И ПОЖАРНИКАР НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ С ТОВА ЕГО. ОСТАВА МУ ДА САДИ КАРТОФИ......

ала Дуче, някога. Знаем обаче, как свърши диктатора...

ЧЛ.162, АЛ.1 ПРЕДВИЖДА ОТ 1 ДО 4Г ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА ОМРАЗА НА РАСОВА И ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА! "На четири очи с Бойко Борисов епизод 32" КОГА ЦАЦАРОВ ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРА???

БАРЕКОВ МИ ВИКАЙ МУ ПРАВОЪГЪЛЕН ,ТО НЕ Е ПО-ЛОШО НО ПЪК ТЕ ПАЗИ ОТ ЗАКОНА! ЕДИН ЧОВЕК КАТО ТОЗИ ПРАВОЪГЪЛНИЯ КОЙТО НЕ РАЗБИРА ОТ ДОБРО ИСКА САМО ДА ГО ТУПАТ ПО РАМОТО ДА МУ КАЗВАТ КОЛКО Е ВЕЛИК И ТОЙ ДА ПЪТУВА! НАЛИ ЗНАЕШ ТОВА Е ДИАГНОЗА! ОСТАВИ ЧОВЕКА В ПОКОЙ! УМНИЯ ЧОВЕК ТЪРСИ КОРЕКТИВ КОЛКОТО И НЕПРИЯТНИ НЕЩА ДА ЧУВА!!! НО КЪДЕ ТУК Е УМНИЯ ЧОВЕК! ЕДНО ВРЕМЕ ТЪРСИХМЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ ДИПЛОМАТА ,СЕГА ТЪРСИМ УМНИЯТ!!! САМО ЧАКАМ ДА ВИДЯ КАК ЩЕ СЕ РАЗПИЛЕЯТ ХЛЕБАРКИТЕ ПОКРАЙ НЕГО ,ЦЕЦКИ МЕЦКИ,ЦВ.,ДЕБЕЛАТА ДОКТОРКА ПО ВЪПРОСИТЕ ЗА ВЪРБИТЕ,ДРУГАТА СПЕЦИАЛИСТКА ПО ЗДРАВНА КАСА ,КЪДЕ ГИ НАМЕРИ ТЕЗИ ГРОЗОТИИ ПЪК И СЪС СЛАБИЧКИ ВЪЗМОЖНОСТИ!!!СЪЩО ПРАВОЪГЪЛНИ!!!

Време беше клеветниците, комунисти-айдути, да бъдат осъдени! Гадни методи, ченгелийски - зомбираха народа,бе!

осъдило друго леке. Крайно време беше Сидеров да си намери майстора. Със свещ си го търсеше. Сега да плаща. Ама и другото леке ББ-Т кога ще го подхващат. Поне половината от изказванията му попадат под категория: обида, лъжа, клевета.

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

Ще бъде ОДРАН от БЕДНИТЕ И УНИЗЕНИ БЪЛГАРИ!!! Съвсем скоро ще усетите любовта на народа-десни деформатори,продажни турски чалми и социалисти(капиталисти) Времето ви накъсява....

Нямам пари да съдя Мутрата, но ще го осъдя на изборите. За всичките обиди, за геноцида над българите, за убийствата, за всичките му престъпления. Когато гейберастката банда не е легитимирана на избори, ще се разпадне. Гласувайте братя българи и не допускайте Цветанов пак да фалшифицира изборите.

ДА

Хора, българи не забравяйте как Волен ходеше в парламента с оръжие, как буташе, блъскаше и заплашваше журналист от една телевизия, как клатеше телевизионната станция на друга телевия пред същия този парламент, как ходеше по нощите с групата си по улиците на София и заплашваше нас-гласоподавателите, помнете му пурата и шапките му по скъпите хотели на Париж и Куба. Хора бдете и помнете!

Супер,точно това в случая ми трябва.Помня,помня,един луд,който е казвал и истини и няма задръжки може да ни отърве от от други не дотам луди, но не по-малко опасни за държавата.Може и един катарзис да промени най-сетне нещата в тая държава и да се тръгне в правилна посока-след катарзиса разбира се,него не го броя.Той ще внесе само прочистването.

само в балгария могат да казат че девственна зена е курва и немозеш нищо да направиш. а сега тази присада ме изуми. нима ще станем нормална дарзава. а дано

И кой в случая е девственикът , непорочникът или там квото и да било подобно.А ако наречеш курвата,курва престъпление ли е-просто казваш истината.Ако истината е подсъдна,тона нормална държава ли е ?Така,че пак загуби надежда.

маика ти сестра ти лüбимата ти говедо

ДИРа за пореден път трие плюсовете към коментари "накърняващи доброто име" на мутрата! Което за пореден път показва,че и медиите /както съда/ замитат следите на Мутрьо. За радост на чалгаджиите, студентчетата и тези, които докато всяка вечер си пият ракийката със салатката, подаряват държавата ни на явен бандит и продажник и стават негови съучастници в затриването на страната ни / и на самите себе си, глупаци!/

Тая държава я докарахте дотам,че така или иначе съм я отписал.Остава обаче шоуто.Фортуна е непостоянна и своенравна богиня.Та питам се,как ще изглежда сурато на фотото,ако Воленчо обстоятелствата го изтласкат до върховете на властта.Дребен животец живеем,дребни цели си поставяме.Много ми се ще да видя това самодоволно мутре,как ще мутира в препикано мушкато.Готов съм и да запратя цената-дали ще е един или друг,луд или тъп вече ми е все едно.

....тоя изрод със самодоволната физиономия..защо е на свобода.....питам аз...

Питаш,а отговор нема.Извод-не умеем да задаваме въпроси.

И една проститутка може да осъди този, който я нарече ку.ва, нали, защото той как ще докаже, че е проститутка! Пита се: 1. Обидата "ку.ва" накърнява ли нейния авторитет и добро име. 2. Осъдителната присъда на 'клеветника' прави ли а непроститутка. Предлагам коментара като тест за логическо мислене!

Все ъм си мислил, че тия двечките думички не са синоними. Според мен да си проститутка си е професия. Докато да си курва си е състояние на духа и отношение към секса...

По това дело и тези обвинения присъдата е логична ( въпросът за размера по 50 000 лева е дискусионен ). Фразата "варвам в българския съд" я произнесе и Цветанов, когато го оправдаха по първото дело, но няколко дни по-късно каза, че е невинна жертва на поръчково съдийство. Борисов няма проблем да се отмята от думите си, интересно ми е в бъдеще какво ще каже за българския съд.

Надявам се парите от делата да ги дари за лечение на болни деца и детски градини, доколкото бях чул. А психарите Болен и Дудука си го заслужават и без това нагушиха доста от нашите пари.

Обаче Волен си държи парите в КТБ и няма как да ги изтегли. Бойко също си държи парите там и няма как да ги внесе. България...

МУТРАТА И КРАДЕЦА, ОФШОРНИЯТ КРАДЕТ, БУДА-ДОНОСНИКЪТ, ПОДЛОГАТА-ОХРАНИТЕЛ НА ДР.Т.ЖИВКОВ-ДА СЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАПОЛЕОН БОНАПАРТ-ПО СЪДБА ЩЕ МУ Е ДРУГАР, А ЗА ДРУГОГО ДЪЛГО ЩЕ ТЪГУВА, ГЛЕДАЙКИ НЕБЕТО ПРЕЗ КЛЕТКАТА!!