Борисов призова служебния кабинет за нов държавен дълг

Пари в държавата няма и не се очертава да има, обяви Бойко Борисов. Той призова служебния кабинет да започне подготовка за вземане на нов държавен дълг.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призова служебния кабинет за нов държавен дълг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бандит станал ген. секретар на МВР и Министър-председател...И булгарина пак за него ще гласува!Е...нема такава държава!

Защо медиите не отразяват протестите на граждани пред къщата на ББ в Банкя???!!!

Всички знаем защо го искаш. Чиста демагогия , който ти се връзва. Веднаж източихте КТБ, сега трябват пари държавата да върне всички депозити на милионерите. А ти - ни лук ял, ни лук мирисал. Най-добре си знаеш...Баламите ще плащаме.

Сигурно се повтаря, Но Бойко няма да е министърпредседател.

за пореден път тиквата си противоречи като казва ДА за дълг , а само месец преди това казваше НЕ в никакъв случай заем........оххх

до кога тази тиква ще бъде неприкъснато на вниманието на общественоста с помиярските си изяви и слаебоуми4е

За да може като дойде на власт да има готови пари за харчене и после да разправя че не той е заробил държавата с този дълг. Хитрец от Банкя!

ЛЪЖЕЕЕЕЕШ , ЛЪЖЕШ И МАЖЕШ , ЗА КРАДЛИВАТА И ПРОДАЖНА СГАН В ПАРЛАМАТА ОТ КЪДЕ ИДВАТ ПАРИТЕ , АААА . СТРАШНОТО Е , ЧЕ МНОГО ХОРА СА КУПЕНИ , ЗАБЛУДЕНИ ИЛИ СЛЕПИ И ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПАЛАЧИТЕ СИ .НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН СЪМ , НЕ СЪМ ПЛАТЕН , ЗАЩОТО МИСЛЯ ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ АБОНАМЕНТНО ГЛАСУВАЩИ . МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ ГЛУПОСТИИИИИИИИ

КОЛКО Е ПРОСТО? Пари ще има в Бг ,когато политиците и циганите спрат да крадат....,НО ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ .

А бре Боце , оти не си дремеш у Банкя. Акъло, акъло ти малък брате. Теа чалъме дето ги пробутваш са селски пич масале.

Може да се повтаря, Но Бойко няма да е министър председател!

Неискам повече в управлението на БГ да влизат БСП,ДПС,Атакае ГЕРБ също. Имам своето самоуважение и несмятам,че Борисов може да ми размахва пръст и да ми внушава колко гласа иска и ако ги няма какво ще се случи... такова говорене и такава арогатност нехаресвам.. Този човек неправи никакво усилие да обедини дясното ,а напротив..той го разби..Неискам да упрамвлява сам -никога.. Хубаво е да силно дясно и да са в управление две или три партии с разрисани ясни декларации.. лично аз симпатизирам на личността Радан Кънев -39 или 40 годишен мъж .. следя изявленията и говоренето му в медиите... допада ми начина му на говорене... програмата им ,като намерения... но е жалко,че явно някой спъва умишлено или пък те са опасност за Борисов и др. партии ....има нещо. Но смятам,че има разумни хора и може да има изненади на тези избори....мисля,че ще има хора,които ще застанат зад неговата партия...Така,че Борисов да смекчи малко тона и да не се надува като петел... доста хора се отдръпват от ГЕРБ и то точно от начина му на говорене,арогатност и тези заявки за 10 турски министри....и много други издънки.. Лично аз не си представям министъра на БГ точно ,като тази личност-Борисов.Имаме изключително интелигентни и еродирани и мъже и жени в БГ.. /Искам мажоритарен вот и точно такива хора да се представят в листите,сигурна съм ,че хората ще ги разпознаят ...за това си мечтая.

Чета коментари,слушам медии и съответно мисля... Стигам до извода,че хората се опитваха в изминалата година ,чрез протестите си да кажат "Не" на всички досега управляващи..." Да "правят се ,че неразбират това,което хората искат .. "Да " никой неиска да излезе от властта и това е понятно. Но аз виждам и чувам ,че пак в листите са се написали досегашните управляващи .. е аз не съм мазохистка .. няма да гласувам за никоя партия... не е нормално да избираме все едни и същи и ако някой мисли,че тези политици могат да възпроизведат нов модел на управление в БГ - се лъжи..Искам реформи във всички сфери и то радикални реформи...склонна съм да преживея трудности и нови заеми само ,ако има партия която да предложи такава програма и да ме убеди,че това,ще се случи-е няма такава досега.. Толкова ли няма млади хора нови лица от друго поколение,хора специалисти в БГ. Да не допускат нови лица и нови политици,че и един политик да се представя в три листи и три града... е това неразбирам.Всички представени партии в момента са икономически обвързани,морално и физически изхабени и опорочени... това се дължи на дългогодишното им седене в парламента.. Така ,че лично аз невярвам ,че така представените ни партии -участници в изборите ще работят за гражданите в тази държава.. Моля всички разумни граждани.. да покажем на политиците,които се гласят пак да ни излъжат ,че няма да гласуваме ,докато в листите им не влязат- нови, млади и интелигентни хора,които не са управлявали до сега и програми кой, как мисли да извърши реформите в БГ .. и последно.. Невиждам смисъл да се тегляд милиарди кредити,които аз и децата ми ще плащат при положение,че моят живот по никакъв нчин не се е променил към добро и както виждам няма да се промени с тия психично -болни политици за съжеление...

Борисов кара Служебното правителство да тегли нов заем. Хитрец! Така ще осигури пари за своите другари от Герб , ако спечелят изборите, но отговорността ще носи служебното правителство.( ако се хванат на " кукичката " на Винету, като шараните).

Pазбивам,пробивам,съсипвам,мачкам,вземам,не давам,преиначавам,според целта,дайте ми държава,де,загрял съм,тренирам ,не спирам, докато не я съборя,който и да я вземе,и него ще довърша, аз съм винаги първи,винаги прав,аз съм държавата!ама къде е тази държавата,тук беше преди малко,е,е,е,изчезна!къде ми е хеликоптера,тръгвам да я търся!държаво,държаво!що дъражата я няма вече,аз кой съм!

За срещата в Уелс с НАТО ще трябва да отчетете даването на пари . Не знам какво сте обещавали ама няма да мине момера , заплаха от Русия нямаме и в нито един ежедневник нито в нета е побликувана такава заплаха . Излезе визията на новата времянка еднодневка Министъра на МО за даването на пари .

Всъщност най - простата схема за крадене от народа са заемите. 25 г, престъпниците, които ни управляват, теглят заеми от български банки, нашите пари и не ги връщат. Теглят за сметка на всички нас заеми от чужбина за разни измислени програми и цели, тези заеми ние и децата и внуците ни ще трябва да плащаме. Всичко това трябва да се пресече веднъж за винаги и да се държи сметка за всеки похарчен лев, защото това са нашите пари, те не са ничии. Не са на шиб_ните крадливи мутри и не трябва страхливо и с лека ръка да пропиляваме нашето и това на децана ни и внуците ни бъдеще.

Аре бе нали нема пари. Нека спрат субсидиите за партиите и за малцинствата. Илиу това са теми табу, пари за партиите и за малцинствата, които ги избират винаги ще има. А останалите са длъжни да плащат и да мрат. Тикво до кога ще лъжеш. Дянков Господ го наказа, теб все още не е, но не е късно и мадридския комарджия си получи наказанието. И твоя ред ще дойде.

Тиквуне, кой те излъга, че въобще разбираш нещичко от икономика? По тъпо от от това пожарникар да е кмет и министър председател е на тези постове да е боксьор.

КОЙ ЩЕ ГО ВРЪЩА БЕ ГОВЕДО?

След като за 3.5 г. ГЕРБ опоскаха 9.4 млрд /4 от бюджета+4 заем и 1.4 от Здравната каса/ доста нагло и лицемерно е да искаш отново да опоскаш 6 млрд. Вече наистина си мисля, че в тази държава няма сериозен и знаещ икономист , който обосновано и разбрано за хората да разясни демагогията на ББ, или ако има такъв е затикан в някаква полутъмна стая на някой университет, страхувайки се да не му намажат ските когато ГЕРБ се върне на власт. Вече е ясно, че социолозите се появяват постоянно ни в клин ни в ръкав, за да обявяват някакви прогнози, че мутрите се връщат на власт за да държат знаещите хора настрани от медиите и журналистите от тях.

Думата демагогия е твърде сложна за герб, то тяхното си е пладнешко крадене.

Няма насита тоя. Нямат насита и еврейските финансисти да ни набутат нов заробващ дълг.

До всички политици. Аз съм за имитирането на нов дълг , само при условие , че вие ще го плащате от вашия джоб и че ще си платите всички стари задължение , които сте натрупали за сметка на държавата. По - точно , на нашата смета. Та , така, неуважаеми политици. Как възнамерявате да си платите сметката. Чрез ваши пари в брой или като измете мръсните чинии, от които ядохте 25 години. О, да. И още нещо. Няма безплатен обяд. Рано или късно всеки си плаща. Вашето време дойде. Изберете , как ще платите. Кеш или чрез работа.

Уважаеми колеги поне Вие, които не пишете за пари. В България съществува една партия, която за жалост командва страната ни. Това са служителите на бившата държавна сигурност. Те колят и бесят в България. Техни са игричките със СДС, където внедриха тяхната агентура. Те докараха мадридския комарджия и създадоха измислената партия НДСВ. Те измислиха и партията ГРОБ от бивши комунисти за да объркат в свой интерес съвсем нещата. Сега ни се надсмиват и се готвят отново да ни управляват. Само пълна лустрация може да спаси страната ни. Бог да пази България

Ей страшно си прав. Но ако незнаеш зад ДС седят МАСОНИ и чужди разузнавания ръководени от тях.

Съвсем наскоро беше против, а сега желае заем в милиарди. В качеството на какъв? Защо? А временното правителство има ли право да тегли пари на наш гръб? Ако да, защо? Нали е временно?

Бойко разбира от икономика колкото Искра Фидосова от таратор.

Ей, тогава много разбира, защото ако Искра не разбира от ядене кой тогава Пеевски ли?

Гледам снимката на проф. Христина Вучева във в. Сега, гледам снимката на всезнайкото и сравнявам мненията им. Пак гледам двете снимки и пак чета и си блъскам главата, толкова ли сме прости, та си избираме все когото не трябва.

Проблема е, че на днешно време мутрите и чалгиите са модерни. Умните и учени хора не са интересни, те не са нагли и не крадат като първите и с това не са удобни за комунягите, които от 25 г, ни управляват.

Като, ще е толкова тежко положението не се кандидатирай, остави други да се мъчат. Ние българският народ сме щастливци, че в нашата родина се роди такъв гений като Борисов, разбира от всичко, това милиони милиарди за нищо ги няма.

Като няма пари за какъв чеп правим избори през година бе, изроди??? щото огладнявате и да се облизвате около кокала, нали? а народа....той да плаща данъци Мръсници долни. - махнете си партийните субсидии - махнете стотиците агенции и чиновници-лапачи - намалете депутатите наполовина - намалете си колите, безсмислените екскурзии по чужбина. - хилядите чиновници....и пари ще има. И оня Цв.Цв. вместо да е в панделата пак точи лиги..."ще съм министър ако капитана каже"...изрод....да се прави пак на Рамбо. Докога ще търпим??????????????

Може да се повтаря. Но Борисов няма да е министърпредседател.

Никога!

ББ се очертава като най-големият прахосник на държавни средства. Когато се опитваше да бъде премиер ни профука 8 милиарда, завещани Му от лошия Станишев. Сега се готви да раздава на свойте котараци няколко пъти повече. Българино, стегни се и не позволявай на лъжемесии да те грабят под предлог, че те спасяват. ББ е главатар на разбойници и се знае крайния резултат. После ще е по-трудно да го изгониш с ритници.

Като горила изправен стои да заблуждава ни, а той да трупа пари, че иска кокала и власт, а беднотията за нас....

Дали не е по добре, ББ първо да се заеме с управлението на "семеен" или "фирмен" /малка и средна фирма/ бюджет и чак след това да дава "компетентното" си мнение за Държавен Бюджет! Тръгнали с Лилето Павлова да ми говорят за милиарди, абе "капацитети", започнете от ежедневните стотинки и левчета ...

Туй със семеен не връзва,трябва по-отрано със създаване на семейство.Иначе добро предложение,но пък идва проблемът,че някой друг ББ може да му трови дребния и среден бизнес и виж работата се закучила.Може въобще да не изкласи и така,кога ще стигне до голямата игра.Затова къщата от покрива и смело напред,пък другите да му мислят и като хамстера да въртят колелото и се уместо да си стоят.

ТЪНКАТА МИСЪЛ ТЕГЛЕТЕ ВИЕ АЗ ИДВАМ ЩЕ ИМА КВО ДА ХАРЧА И ЗА КВО ДА ВИ ПЛЮЯ. ЕХ БОЧЕЕЕ...

И АЗ ОТДАВНА ТЕ ПРИЗОВАВАМ ДА СИ НАМЕРИШ ЕДНА БУЛЯ И ДА СИ ЯДЕШ СПОКОЙНО ЗАКРАДНАТОТО НЯКЪДЕ АМА ТИ НЕ ТА НЕ.ПРОЖЕКТОРА Е ГОЛЯМА РАБОТА ЗАСЛЕПЯВАТЕ ДО ГРОБ ОСОБЕНО И АКО СИ И С НАРЦИС.

Буда, хайде в пеща!

Може да се повтаря. Но Борисов няма да е премиер.

А защо избяга от Парламента и не гласува промяна в Бюджета за вземане на заем 3,4 млд. ?.......

Изберете Бойко! Времето ще е хубаво и няма да има наводнения, нито земетресения!

Боко да си даде 2-та милиарда на БГ, за да я подпомогне, вместо да взема дългов. Той е патриот и няма да заробва България! :(

Мутрата ревеше как предишните щяли да взимат заеми и внуците щяли да го плащат??Сега иска заеми???На Буда му се иска лесното.Да има мнозинство и да има милиарди да харчи безразборно,да реже ленти и да му се радват хората-колко много е направил Слънцето.Ама така може всеки!!Но 2009год имаше голям бюджетен излишък и можеше да харчи и да не спира да плюе по тези,които го бяха осигурили този излишък.Сега е друго,ще трябва да се справя с това ,което се изкарва година за година.

Ваньо Танов защо го върнаха в митниците , чии сметки да пълни - държавните ли или офшорни?. Тези сметки на Борисов са верни само ако да края на годината в хазната не постъпи ни един лев! Приятелите му в Банкя на галено му викат Будьони.

"Събирач" бил,каза новия финансов,сякаш или като че ли го познава лично или е работил на митниците или разбира от контрабанда,та събирал,събирал Ваньо е само 500 млн.но за държавата,а извън... знаят тези които си разбират от работата!Но никой не протестира,няма "Будни",няма кинти,така им било добре.Та такива работи!

Няма да е лошо, ако кажете какво ще има и какво ще направите, това ,че няма го знаят всички.

Пари няма и да има ако си на власт.

По добре крадец защитен от правовия ред,отколкото крадец на свободна практика.Поздравления Боце,туй си го схванал правилно.

Кинти кинтиииииииииии, искам много кинти !!!

Ще му се на Бочката много,много пари за да има да харчи,да харчи ,ама този път може котка път да му мине.И нашето търпение си има граници.

Господа, слушайте внимателно: Българският народ не иска и да слуша за кризи, заеми, липса на пари за заплати, съкращения и т.н., защото Вие само това можете. Той иска да чуе за намаляване в пъти на безсмислените средства от бюджетта за още по-безмислените Ви обществени поръчки, за намаляване на кохортата от безделници заместник-министри с кабинети, съветници и т.н., за премахване субсидите на партиите, за намаляване броя на депутатите, за намаляване на стотиците Ви агенции и т.н. Иначе е ясно. Предишните крадяха, но от народа не пипаха, даже и трохи му даваха от време на време. А Вие искате да вземете и трохите от хората, за да ги окрадете. Ето това е квиесенцията ва Вашата поритика - Да оберем и последната стотинка от хората.

Бойко няма да е министър председател.

Дай Боже!От твоята уста в ушите на всички българи.

Амин!

тъпо копеле

Защо ли има толкова гнусна физиономия на селски тарикат!?

Този ако влезе във власта, както е тръгнало, скоро ще го гони народа с камъни!