Борисов: Няма да дам оставка заради тока пак, ще ги разнищя

Странно съвпадение на събитията от последните дни и тези от февруари 2013 година видя премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да дам оставка заради тока пак, ще ги разнищя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блъфовете за ДЕБИЛИ - сделката . е между частни субекти блъф, ЧЕЗ е държавна фирма. Освен това сделката е междудържавна и държавата (устойчиво приближаваща се към статут на територия) България не може да няма отношение към нея. Не може един нормален премиер да не знае, какво става в двора му. - се насажда мнението в обществото ,че Гинка от Пазарджик прави сделка, а някой от правителството стои зад нея. Защо тогава така скоропостижно другата Гинка (министърка), и цял Председател на комисия в НС, така скоропостижно си подават оставките - Само преди дни казваше, че познава Гинка - Ако ще се търсят пари да се национализира или да се откупуват проценти, тогава питам защо само за едното дружество, а не и за трите Ами, кой ви караше да продавате и трите клона?! Алчността! И тъпите ви съветници ЛИБЕРАЛИТЕ! Те съсипаха икономическия и правния морал, играейки гнусно върху тъпото частнособственическо чувство на бая ви Ганя. А защо не контролирате вампира частна собственост??? Вземете пример от Швеция!!! Ама на ви се ще, няма далавера, няма милиарди

боко тъпата тиква викнал магарешки и му предложил да купи чез магарешки като кавалер му казал, че вече си има едно магаре (плевню) и му предложил магаричката си ГИНКА за да бъдела сделката в унисон с истамбулската конфекция и тиквоча възсторжено се съгласил сега очакваме плевню да зареже е банова и да му потекат лигите към пазарджик

СПЕТНАЛИ,ИЗНЕНАДАЛИ ГИ.....Управляващите са смущаващо некомпетентни и неподготвени за постовете ,които заемат....Тоз пич,нещо стратегия ,тактика ,оперативно управление да е чувал някога???разузнавателни сводки да чете--амиииии.

чез; ктб; нек; техноимпех;ик поради несправяне с работните задалжения това правителство трябва да се смени окончателно

Руски офшорки лапват ЧЕЗ и увеличават тока - следват протести и оставка както през 2012. Идва КурНи и прегръща всички патоци и БеляНе та Само че Бочку се усети и тоз път протестърите ще ядат бой

Кога да го чакаме боя и от кого? Бочко ви обича на тъмно и през задните входове, като истински недеполитизиран милиционер - да смуче от комунистическите куфарчета и да вика колко голям антикомунист е. И втория въпрос е от кога да го чакаме боя? Повечето му колеги от Аполо и годините на трафик на цигари и кражби на банки вече са специалисти по енергетика и искарват по 60,000 на месец от ЧЕЗ. То не останаха биячи. Маргините ги изгони в Испания, Маджо в Хърватско, всички са експерт-политици с огромни семейни дрийм тимове, кой ще бие? Дано да са професионалисти, че да не се мъчим много, а и да не натоварваме Здравната каса излишно, че само грижи ще му докараме на банкянския отличен ученик.

Брей, какво прозрение ... Много по-рано се Е усетил твоят кумир, диригентите изобщо не се усещат, те знаят всичко, затова са диригенти. Когато разпродаваха стратегически отрасли, тогава трябваше да се усетят. Костовци, Мостовци, тути-кванти - В ЗАТВОРА И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТОТО ИМ, ЗА ДА СИ ЗАКУПИ БЪЛГАРИЯ ПРОДАДЕНОТО ЗА СТОТИНКИ НАРОДНО ИМУЩЕСТВО.

Бой ще ядат гейберастите. Върви в някоя кръчма и декларирай, че си гейбераст, може и да не те бият, но ще задоволят всичките ти роднини.

Е гати наглеца ! Ще си идеш и песен ще пееш,тоз народ дълго ви търпя безобразията,лъжите,кражбите ,заради вас сме на тоя хал,е има още да се краде ,ти и затова припикаваш наоколо,но тоя път наистина ще си отидеш и то ЗАВИНАГИ-ОСТАВКА,КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ -ЗАТВОР !

Благодаря ви! Довиждане, за мене беше ЧЕЗ! Да, ама не. Недеполитизирания антикомунист, дето разбра за Света Неделя някъде в края на 2009 година иска да стои още и да лапа още нищо, че за три мандата нито една инвестиция от чужбина, нито една реформа, само държавните чиновници се увеличават. Демографски проблем, българите намаляват с един Батак на година, както през Османско време не са избивани, ама ние искаме да стоиме и да лапаме вечно или поне докато не излапаме всичко.

"Пак ЧЕЗ, пак ток..." , пак се прави че нищо не знае! Пак се прави че е минстър председател на островите Кук но не и на България! Пак се извърта като "фурнаджииска лопата"! Пак другите му виновни!

Във Франция енергийните ресурси са в ръцете на държавата....даже и тотото им.

...Ти ли ще разнищиш бе...Срам.

Ще гледаме как ще ги разнищиш.Но лъжите които сипеш,май и себе си следва да разнищеш.Нещо от два дни се скри и мълчиш.Днес с Гинка изкара некъдърните си министри Дончев и Горанов да пелтечат.Тоя Дончев докога ще го търпиш,сигурно има защо.Чакаме разнищването

Един наглец, който има ежедневен абонамент да занимава народа си с просташки език и безхаберието си!

Щом реши да разнищваш, започни от себе си! Нямам грях пред България, защото никога не съм гласувал за измисления политически проект, наречен кой знае защо "граждани за европейско развитие..." Пълен провал! При всеки друг с тази международна конюнктура страната ни би се развивала много по-бързо.

борисов, трябва да освободиш работното място

Скри се Бойко във върбака, с трепет Гинка да изчака!

За каква репутация говори Винету-Буда, че нещо не разбрах? За най-лъжлив политик? Или какво? Ако е за първото, то репутацията му няма да пострада в случая, напротив! Само ще затвърди нещата! Иначе , за оставката! Кой му я иска въобще? И миналия път никой не му я искаше, но като го подкараха с камъни, той сам побягна преди вятъра! Сега явно е решил да стои с биковитата си глава срещу камъните, за да изпита твърдостта ѝ! Аз съм оптимист и тук за него! Главата му е мно-о-о-о-го твърда! Ще издържи! И даже няма да му се отрази на мислите! Ако ги има, разбира се!

2012 година продаде 33% за 80млн сега ще ги купува на двойна цена цацата няма ли да се събуди най сетне

Върбакова да подпише договор с държавата за продажба на ЧЕЗ инак фирмата заминава в обятията на офшорки и държавата ще получи нула лева данък печалба.

подавай бързо оставка, защото този път вместо в болницата, ще те закарат директно в затвора!

Спешно да се приемат нужните промени в Закона за енергетиката!

То да беше само тока, братче, с мед да го помажеш, ами то... На последно място в Европа по стандарт и по доходи, на първо по смъртност, нещастност на гражданите и демографски срив... НЕ ТИ ЛИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ???

И какво да му прави впечатление? Та то в паралелната реалност, в която са той и калинките му, такива неща в нашата държава няма!

КОГО ЩЕ РАЗНИЩИШ БЕ МУТРО! ЩО НЕ ОТИДЕ В НС ДА КАЖЕШ КОГО ЩЕ РАЗНИЩИШ И КОИ СА ГАДОВЕТЕ, ДА ОТГОВАРЯШ НА ВЪПРОСИ, ДА ТИ КАЖАТ КОЙ СИ И КАКЪВ СИ, А? ЗАЩО БЯГАШ И СЕ КРИЕШ И НЕ ЗАСТАВАШ НА ТРИБУНАТА НА НС, КОГАТО СИ НАСРАН? ЗА КОГО СЕ МИСЛИШ БЕ? ТИ НАД ЗАКОНА ЛИ СИ? КОЙ ТИ ДАВА ТОВА ПРАВО? ДО КОГА ЩЕ ЛЪЖЕШ И ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА ШУТ? ТОВА ЛИ ПРАВЕШЕ И ТОВА ЛИ ОБЕЩА НА ХОРАТА В ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ?

abasador

Относно: статията от 27.02.2018 Инерком отрича връзка с офшорни фирми при сделката за ЧЕЗ за пореден, път коментирам и питам, има ли право лицензираното ЧЕЗ, притежаващо надвижим имот на тереторията на България, да продава тези имоти, като процедурата по договорът да бъде водена по чешкото законодателство, по правото на чешката държава, на чешка теретория, а самият договор да бъде сключен и да се изпълнява по английското право! Ако държавата ни е продала на ЧЕЗ, част от българската енергетика с подобни каузи, то подписалите тези договори от българска страна, са направо за затвора! На практика излиза така, че ЧЕЗ могат да продат част от България на жител от Тимбукту по действащите закони на Джибути, ай си... стига бе! Лек ден. П.С. Много моля ако има колега адвокат, нека да ни обясни по-кратко и ясно този въпрос.

Всичко е въпрос на договор! И е напълно възможно! Няма нищо нередно в това! С изключение на факта, че подобен договор с такива клаузи спрямо Българската държава е меко казано странен! Но както се вижда, това никак не е вълнувало и не вълнува (О)правниците ни! Те своето са си прибрали при сделката!

Трябва да си пълен идиот за да твърдиш към днешна дата, че сделката межу ЧЕЗ е Инерком груп ЕООД е сделка между частни субекти... коментира не кой и да е, а министър-председателят Борисов. Хайде, чакат ни нови избори! Субект (кратко) ... е юридическо лице, което притежава правоспособност и дееспособност.

февруари 2013 добре че борисов подава оставка за да спре около него и от него сьздалата се ситуация; сега отиде много далече

бабиш не е изпращал документ на борисов а само са разговаряли на срещата в чехия; документа депозиран от борисов са изрески от чешкия служебен вестник на чешкия премиер; бнб трябва да изплати дьлга от120 млн евро на чез по заповед на борисов, която само тои може да даде на бнб; за сделката трябва да има сертификат на фирмата на гинка т.е фирмата на сьпруга на гинка, шеф на сик; европеиския сьюз не приема договори с офшорки борисов много е здраво е закьсал

Явно, Разнищването се отдава на всички български политици - вече сме разнищени почти до край.

Такаам... Преди няколко години другарят Борисов реши да подгони чешката държавна компания ЧЕЗ и да направи така, че да се откажат от бизнеса си в България. Да припомням ли за какво ставаше дума, за какви заплахи, какви глоби понесоха ЧЕЗ, че даже и Каратиста назначиха на служба при тях - само мира да има, да угодят на галеният от папи и Юнкер по тиквата! Още преди 3-4 години 70 процентният собственик на ЧЕЗ, т.е. Чехия - повдигнаха в Брюксел въпроса за гоненията срещу тях в България - не помните ли? Проверете си, а и - припомнете си КОЙ беше КАРАТИСТА и на каква длъжност в ЧЕЗ. Е, сега С УДОВОЛСТВИЕ ГЛЕДАМ СЕИРА НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ, КОГОТО ЧЕШКИ ПРЕМИЕР ПОЧТИ ДИРЕКТНО ОБЯВИ В ЛЪЖА И ТО НАЙ-ДОЛНОПРОБНА!!! Ехх, другарю Борисов - ТОЗИ ПЪТ ИМАШ ПРЕДИЗВИКАН ОТ ТЕБЕ ВРАГ В ЛИЦЕТО НА ДЪРЖАВА, КОЯТО НЕ Е КОЙ И ДА Е В ЕВРОПА!!! Това не ти е другарката Курнелия или клакьорчета около тебе като Боленчо, Валерката и Караалкохолчанов! Не ти е и "приватизацията" на Булгартабак! Само като погледнеш КОИ са банките, които гарантират сделката - ми то кипърският селянин и бат Цеко Юленски са основата на манджата, а и за какъв ти беше да турнете и ББР, на която случайно турнахте нов управител Маврудчо миналата година септември, когато Гинка си направила фирмите? Боце, ей сега ще видиш какво е подкрепа от приятели, на които ходи по акъла 10 години (понеже видимо НЯМАШ такъв!)! Ще видиш и какво е народна любов дори и от тия, на които раздавахте кебапчета! Между другото - бе тия дни нещо доста гербаджийски кметове започнаха да прибират, що тъй???

Ще!Ще!Този път ще стане!

Заплашваш НАРОДА ли, бе нагъл гьонсурат гьотферен? Гражданска война ли искаш да предизвикаш, българска кръв да проливаш? Ти и Карл Май не си чел, но прочети как е свършил Бенито Мусолини, Изгледай старите новини и виж какво стана с диктаторите Садам и Кадафи.

Ще купи ЧЕЗ и вдигне тока и хоп оставка Иде КурНи която прегръща всички рушки енергийни изгъзици Само че Баце се усети и тоз път ще има як кютек за протестйрите !

...сега правиш ли вразка...защо Junker те плясна по картуната....да те подсети ,че ти е доShло времето !!!...явно и те са решили ,че много се ояде...!!!

Ми как ша подадеш оставка ? Все пак си хитрец(и менторите ти също) и знаеш поговорката: "Един път стомна за вода, втори път стомна за вода и ... на третият път ....". А има и други такива народни творения.

...Borisov,че си нагал до безобразие го знаем !...а дано този пат не се разминеш само с оставка !!!...нали знаеш ...а ако незнае ще ти каja " глас народен ..глас божи " !!!...и това няма абсолютно нищо общо с европеиските ти прятели и с тези зад океана !!!

И ДА НЕ ПОДАВАШ ОСТАВКА, НИЕ ЩЕ ТИ Я ВЗЕМЕМ.ВЕЧЕ СИ ПРОСТО ДВЕ НУЛИ

ТИ НА КОГО СЕ ЗЪБИШ,БЕ. НЕЩО ЗАБРАВИ,ЧЕ РАЗПРАВЯШЕ ЛАКАРДИИ ЗА ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА. ОБАЧЕ НИЕ ПОМНИМ. ПОМНИМ ОЩЕ КАК ГИ ПРИЗОВАВАШЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ МРАЗЯТ, ЧЕ ДА СЕ СЛЕДЯТ. ПОМНИМ И "ЛАЙНОТО В ЦЕЛОФАН". ПОМНИМ И МИШО БИРАТА И РАЗНИ ДРУГИ РАБОТИ ЩЕ ТИ ПРИПОМНИМ, КОГАТО ПАДНЕШ ОТ ВЛАСТ

баш анализатор ( нерегистриран ) 28.02.2018 14:16 . Анализатор ( нерегистриран ) 28.02.2018 13:18 . Гледах пресконференцията и констатирах следното: 1. Фалцетът в гласа на Борисов показа, че той е много ядосан, но и много уплашен. 2. Заплахите за разнищване се нещо като сватбарска стрелба, защото не става ясно кой ще бъде обекта на това действие. 3. Борисов не беше убедителен, че е изненадан от сделката поради простата причина, че без негово знание това не може да се случи. Тук важна роля може да изиграе президентът, който съм сигурен, че разполага с изключително важна информация. 4. Като гледах как бяха зяпнали коалиционните партньори, имах чувството, че се намирам в цирка и гледам най-смешният номер от представлението. 5. Не знам защо, но в съзнанието ми изплува един филм от детските ми години, кокйто се казваше "Али Баба и 40-те разбойника". Призивът да се протестира пред чешкото посолство е направен от приятел на Боко. Ако си спомним приказката за зелника и лудия, чехите нямат вина, че могат да си играят с нас и разни Гинки. затова протестът трябва да е под прозорците на Боко, защото той отглежда разни "дамски буби" като калинка, теменужка, Гинка и други подобни дамски буби (срамни въшки)

ДОЛУ МАФИЯТА! ДОЛУ ПРОСТАЩИНАТА! ДОЛУ БОРИСОВ!

НАРОДЪТ МУ ПОВЯРВА, ТОЙ ОТВРАТИ НАРОДА. НАРОДЪТ ГО ХАРЕСВАШЕ,НО ВЕЧЕ МУ СЕ ОТЩЯВА ОТ ДОЛНОПРОБНИТЕ МУ ЛЪЖИ И КРАЖБИ. ШАЙКАТА НИ ТАКОВА МАЙКАТА

КОГО, КОГО ЩЕ РАЗНИЩИШ,БОРИСОВ? ЗАПОЧНИ ОТ СЕБЕ СИ. ВЕЧЕ МНОГО МИРИШЕШ НА ЛОШО. И СТАВА ВСЕ ПО ЛОШО

Борисов и Сидеров.... За какво говори това?

Страхливата Тиква е неадекватна- уплашена и осрана до ушите...

Буда дали лъжел!!!

естествено, че няма да дава оставка. Сега има много повече време до изборите. Сега ако подаде оставка - няма някакви други да го изядат сиренясал заради тъпотиите му, а ще дойдат и ще стоят дълго време и ще закърпят нещата до следващите избори. Съответно оставка няма да даде, защото как така ще си развали калимерата.

Ако теб Бойко те разнищят в тази далавера ,кво правиш ? Ето даже Бабиш каза ,че писмо с документи не ти е пращал.Какво означава това Бойко? Това означава ,че меко казано лъжеш и явно си в кюпа с Гинка от Стамболийски ,другарчето ти Пеевски за ЧЕЗ.

бОКО не лъже, той сам си вЕрва.Щото той е комплексната еманация на всичко "българско": Бай ГанЮ, АндрешкУ, НанЕ и ВутЕ... и за къде смебез "подправки" като поп кръстЮ И кириак стефчов.

Какво ти "спретнаха" бе шибек? Нали имаш ДАНС, разузнаване , служби...... Не ти ли докладваха? Ако не са ти докладвали защо не ги разчекна веднага? Щото си в кереча, нали бе шибек!

Браво на Гинчето .Разклати цялата България. Само не ми е ясно сега дали ще ходи с високо вдигната глава по улиците

Мен пък ми е интересно друго : Покрай тая смърдяща "сделка" кой пръв "ще получи инфаркт"- Боцко,или Гинка ?...:)

Инфаркт?! При ГЬОНСУРАТИ !!!???