Бойко Борисов: Не ми трябва война в Черно море!

Премиерът Бойко Борисов е отклонил предложението България, Румъния, Турция и Украйна да създадат общ боен флот, който да неутрализира Русия.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Не ми трябва война в Черно море! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украина и Турция скоро няма да се оправят, защо ли?

Генерала отново показва класата си на умел ЛИДЕР! Няма никаква нужда да се навираме между шамарите и конфликтите на нато и Руската федерация. На нас ни трябват силен поток от чужденци който харчят тук яко и чисто море тоест стабилни приходи в държавата. Туризмът е нашата индустрия запомнете го това.

За пръв път Евала на Бойко! Има инстинкт човека. Дано само изказването му не е популистки предизборен ход ! дано само след спечелването на изборите не направи завой на 180 градуса и в неговия стил да забрави какво е казал. Дано се покаже като мъж поне веднъж.

Едно непремерено изказване на Борисов. Искам, неискам в Черно море. Кой си ти, господин Борисов, че някой да те пита. Имаме огромен флот, единна нация , природни ресурси и процъфтяваща икономика ли? Сега като се изказа, какво стана? Турция ще ни залее с нашественици. Едно нещо трябва да знаеш. Всяка жаба в гьола си! Мястото ти е в Банкя.

А мястото на Плевнята в гроба!

А, твоетро субективно премерено мнение си го заври знаеш къде. . . . Нее, не там където си помисли, там къдете си помисли си заври някой по-твърд и грапав обект. А твоето мнение захвхвърли в коша за боклук, където му е мястота, а впрочем и твоето!

Другите Опълченци на Шипка (...на 23 август пристигат първите подкрепления- около 200 българи от околните села. Посветено на тях.) Три дни се биха, без отдих, покой, Три дни трая неравният бой, На Сюлейман срещу зверската, турска тълпа, Изправена Българо-Руска, братска войска. Силите свършват, но надеждата стига, Едничка тя в този час ги крепи, Надеждата винаги последна умира, Нея последният воин във гърди я държи. И ето- през гори и скали, през дерета, Първа пристига на помощ Българска чета: Селяни прости от околни села, Оставили къщи, жени и деца, В черни ръце със откъснати сопи, С вили, с коси, със търнокопи... С разтуптени сърца, във гърдите без дъх, Стремглаво напират към заветния връх, Със 'ура те посрещат петвековният враг, И с воля корава го обръщат във бяг. Да, падат те- във кърви облени, Но изправени, горди, и несломени, За да отхвърлят робский хомот, Да положат готови своя живот. * Но днес Плевнелиев го няма никакъв там, На този връх вечен, на този Балкан. На Шипкa Плевнята не го и търсете, Той много зает е- лепи си тапети.

Както каза, Тома Томов премиерът си заслужи заплатата. Поне един нормален сред управляващите. А за РоЗко, Мончо Пасития и други подобни шушмиги не ми се говори. Жалко за България. Дано Борисов успее да ги МААНЕ

Най-после се вразуми! Започваш да ми харесваш! Изгони всички тези мишоци около теб и най-вече този лилипут Плевнелиев. Той е готов всяка секунда да ни продаде на когото и да било. Хубаво жена му казваше че този избор на президент е просто смешен,но народа-български не й повярва.

Нито целувка с масонските юдеи, нито прегръдка с мечката !

Войната днес е глупост, гарнирана не със стъпка, а с разходка назад във времето! Какво е ЕС, ами всеки да си ходи където иска, защо ти е нужно да завладяваш тук и там, като сега можеш да ходиш където си искаш! Премиерът се изказва първично, но е изключително далновиден!

Ако не се предприемат бързи мерки срещу Русия а акваторията на Черно море няма да остане независима държава. Рашите избиват украинци макар че са една кръв, повече от братя са. Рашите вече няма какво да губят, доходите им драстично намаляха, гладните и полугладните там са вече десетки милиони. Ако не за флотилията, България ще бъде нападната заради участието в съвместните учения с НАТО, за хилядите натовски войници подготвяни в българските натовски полигони. Рашите вместо да плащат стотици милиони долари за транспорт на нефт и газ през балканите ще го правят безплатно през окупирана България. И най важното, неприемането на предложенията на съюзниците е предателство и позор за страна официална членка на НАТО.

Патриот си, но не български. Няма нужда да влизаме в чужди филми. Румъния си гони интереса в Молдова, Турция вей османско знаме, украинците се вкараха във война с руснаците (8 мил.) в Домбас и Луганск. Русия не би нападнала никоя страна член на НАТО. За обратното не съм сигурен.

Историята показва добре ,кой кого е нападал?

ЦИРКА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ! ИДВАНЕТО НА ДОНАЛД ТРЪМП ОЗНАЧАВА ВЪВЕЖДАНЕТО НА ДОГОВОРЕНИТЕ В МАЛТА ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКИ ГРАНИЦИ ОЧЕРТАНИ ОТ ДЪРЖАВИТЕ В КОИТО СЕ ИЗПОВЯДВА ПРАВОСЛАВИЕ! БОЦКО ЗНАЕ КАКВА ХУРКА НИ ЧАКА И ЗАЕМА ПОДОБАВАЩАТА ПОЗИЦИЯ НА НИСКО ПРИВЕДЕН!

Този президент, дето и жена му го няма за нищо сега се е разпищолил. Прави гаф след гаф и никой не може да го спре. Добре, че Б. Борисов се сети та да потуши малко оргромния гаф. Предлагам да му забрани да плещи глупости или въобще да говори. Да си седи в президенството до есента(да си пуска климатика) и да си трае. Че България трябва да я има и след него!

1. Чехъл от няколко месеца вдига врява че РФ ехее вече е нападлана нашата нещастна държава - БОКО МЪЛЧИ 2. Излиза нещастника дето е военен министър Пърхутко и се изцепва и той 400 човека, преди това жена изпратиха да командва войниците в Авганистан - БОКО МЪЛЧИ 3. Излиза румънския министър и казва ще правим флотилия - БОКО МЪЛЧИ 4. ИЗЛИЗА БОКО И СЕ ПРАВИ НА ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ - хехехехехе как да се несмееш на лъжеца!

Само едно трябва да им е ясно на нашите управници...вкарат ли България във военни действия и то срещу Русия, българите никога няма да им го простят!

Боцеее, на теб явно ти стана ясно на къде ни тикат твоите аверчета-президент, военен министър,външен министър, Соломончо Паси......отново към студена война, а в последствие и топла...под командването на Турците. Честито на всички българи!

Твърде много време остава все още Плевнелиев да е президент. Това недуразумение трябва час по-скоро дабъде махнато от президентството ! България никога не е имала държавник с толкова високо неудобрение ! Този човек няма ли срам, малоумен ли е ? Борисов преди време го постави за президент, като си мислеше че така ще контролира президентската институция, но едва ли е предвидил с какъв идиот си има работа ! Стига срам за цяла България ! Плевнелиев - вън от президентството !

Браво Бойко, ти наистина с всеки изминал ден се доказваш като един разумен държавник, а не като онези твои подчинени около теб и президента, продаващи се за чужди интереси!

Хаха това е кризисен ПР бе душко! 1. Толкова месеци Бойко мълчи и дума не продумва въпреки лудите изказвания на Чехъла и Народно събрание мълчи Веднага си казваш Бойко е съгласен и участва в предателството! 2. Сега в един момент се изказва против и то срещу Чехъла и онова недоносче дето е военнен има нещо съмнително И какво излиза че Бойко не управлява вече или просто Бойко се опитва да си измие ръцете за предателството което се прави вмомента от Бойко и Чехъла. А ти Бойко голям държавник хаха дърт боклук е той!

ДОСТОЙНА ПОЗИЦИЯ НА БОРИСОВ ! ДНЕС ТОЙ ПОКАЗА НИВО!

Тоя т.н.- президент в месеците които му остават ще направи сума ти бели! Да се върже!

И да му се запуши устата за да не говори идиотщини!

хора срещу ръжена несе рита руснаците знаят какво е радiяция

евала на путин че постави всичкият бокук на място!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЕЙ, най-накрая една Генералска дума!Айде на избори!ТИ си ПРЕЗИДЕНТА! Надявам се на тази вече възраст, да си разбрал, че няма ковчег с джобове.Името, ИМЕТО Е ИМАНЕТО, на всеки що се е родил!

Ето сега един смислен отговор.Какво ще се набутваме да защитаваме интересите на Турция.

много се радвам че има мозък в главата на бб .това трябваше даго направи 5 гoдини назат и да критне кравите там от където са дошли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не бъди наивен-това е демагогия-ще видиш че това ще стане!

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света..... Трябва да имаме общ флот с приятелските на България държави срещу руските окупатори . И Украйна беше приятелска страна но виждаме какво и се случи.

Изтрещял ахмак

Я, бързо да си влизаш в усмирителната риза .. !

Браво бе. Общ фронт ще неутрализира Русия. Че тя само една подводница клас Акула ще топне всичко с което разполагат тези страни.

Както поводницата Куркс ли?..ха.ха

Щерю, за Подводница "Трешър" знаеш ли?

Па да вземеш името на КУРСК да напишеш правилно поне а?

нещо да кажеш?

Хи-хи!!!

"Черноморският регион е вече стратегически от гледна точка не само на нашия, но и на европейския и дори на глобалния интерес за повече сигурност", коментира Плевнелиев.Хей такова "чудо" досега не сме имали.Сънава какво върши и продължава да предава род, родина България.Ако се кандидатира пак ще получи само 1 глас и това ще е неговият собствен.Той ще оглави списъка на предателите на България.

Ей тая подлога Бойко за идиоти ли ни има?? Туристите на морето се плашат от мутри и борци, не се плашат от военни в парадна униформа. Нито от корабите им!! Ако се плашеха Крим нямаше да бъде превърнат в военна крепост. Русия е милитаризирана държава, там никой не се плаши от униформа. Там и бебетата си обличат във военни дрехи, а Тиквата в свой стил показва че е идиот. Затова ли хората ходят да посещават корабите на НАТО когато са във Варна??

В днешната джунгла наречена Земя, при наличието на САЩ, всяка държава, която има възможност се стреми да се милитаризира, защото не иска да я излапа империята на злото.

Браво, Борисов !

ЗА ДА НЯМА ВОЙНА - ВЪНШНИЯ И ВОЕННИЯ МИНИСТЪР ........В СИБИР

За пръв път,25 години след така наречените демократични промени реакцията на по-голямата част от българите сериозно притесни агентите на ЦРУ в България. В резултат на това те веднага дръпнаха конците на местните слуги и само няколко часа след като новината за изграждане на американска военна база на Челно море предизвика много остра реакция сред българите , беше свикан извънреден брифинг от Плевналиев, Ненчев и Борисов. Брифинга беше голям цирк. Тримцата бяха толкова жалки в опитите си да обяснят на журналистите, че не са били разбрани и не са казали това което са казали, та на човек направо му се повдигаше. Страхът от народният гняв очевидно е толкова силен, че на журналистите които трябва да разсеят страхът на българите, че ще се превърнат в мишена на руските ракети , не беше дадена никаква възможност да задават въпроси. Основният извод от този брифинг е :българи бдете и съдете само по делата, защото ни управляват национални предатели.

Бокич, човека ти кзава, че ще запалят пак конфликта в молдова, а ти се правиш на луд. Като запалят Молдова и дестабилизират региона, ти кво ще правиш бе сине майчин? Ей аман от стратези!

Като си любител не прави стратегически анализи.

Глупак продажен.

Премиера бе направено така, че да бъде официално: видяно, чуто и отразено по световните агенции/ медии, а не като за "вътрешна употреба", щеше да бъде Впечатляващо! Смело и Разумно! Така отразено, като нещо "казано в обикновен разговор между двама души", звучи някак двусмислено, манипулативно...За съжаление! Нека повтори изявлението си официално пред Света, за да му повярваме и подкрепим! Защото Справедливостта изисква да се каже Истината, че: "нищо не налага разполагането на допълнително войски в района, че това е опит за въвличане на България в конфликт! Защо да ставаме "пушечно месо" заради чужди,американски интереси?!

Кви чужди интереси бе, руски еничарин. Руснаците ще запалят пак Молдова и румънсия президент, който за разлика от тебе не е руско-цигански еничарин, го казва в прав текст. Аман от клоуни, Руснаците работят за съсипването на ЕС и ние сме на мушката, каквото и да правим. Който не храни своята армия, ще храни чужда.

Може да си любител на различни неща, но определено мисленето не влиза в любителските ти занимания. Кой унищожи българската армия бе, кухавел ? Руснаците, които я бяха вооръжили до зъби, те ли я унищожиха ?

Така като гледам накъде върви ЕС, руснаците май няма нужда да се месят. Швейцария се отказа да влиза в ЕС а Англия ще излиза скоро. Това чудо се разпада само.

Изтрещял ахмак

и каски НАТО и чалми сложете и напред. Вече правят списък на желаещите за сюнет.....

Ползва от самодейни военни операции в района извън НАТО може да има само Кремъл, това би им дало възможност да пратят зелените си човечета. Тяхна работа е тая идея. НАТО е ОТБРАНИТЕЛЕН съюз, няма да се притече на помощ на страна-членка нападнала някого. Руските слуги помагат както винаги на кремъл предавайки ПАК народа ни на вражеска страна.

Едни ще са безработни, а други ще работят на бариерата до ам.посолство.кой както се уреди, всеки се спасява по единично, дори и президента, няма как да му се сърдим.

Предложението за общ натовски флот в Черно море, представено от Йоханис като Регионална черноморска инициатива, срещна подкрепата на президента Росен Плевнелиев. Не съм предполагал, че един бивш комсомолски секретар ще се трансформира в американски "ястреб" , и то от най-крайните. Явно Плевнелиев има добро предложение от американците за следпрезидентският му период.

Какво се чудиш ? Доказано е, че който плаща, той поръчва музиката.

Щерев да го пращаме в Диарбекир, щом толкова е мераклия за там. Да им повдигне ... духа, че нещо кюрдите правят здрави фойерверки и скоро няма да мирясат. Който е "за", едно плюсче на поста.

Събрали се мишките и решили да сложат на котката звънче,че много ги гонела та да я чуват отдалеч,но от страх никой не искал да и го окачи на врата!!!!!!!!!!!!!!та котката и до сега си ходи без звънче и яде мишките на поразия!!!!!!!!!!!!прав е Бойко не му трябва с мечка дренки да яде!!!!!!!!!!!!

В целия свят има много идиоти.Но като чета форума се убеждавам, че доста неравномерно са разпределени и по волята Божия тук в България са повечко!Ето това ни е ПРОБЛЕМА!

Няма луд, който да не се смята за единственият нормален човек.

Как смяташ? Колко общо има пост-а ти с темата? Сега отново се върни на пост-а си и сам си отговори.

Трябва да си върнем Северна Добруджа, която е по-златна и от Южна. В замяна на Ромеите ще дадем чукарите от югозападните помашки райони от Пиринско до Струмица.

Много добро предложение! Именно там е и селото на Прецедента гоце делчево. Ако се пръкне от там, друг такъв идиот, ще го пратят в затвор до живот.

Премиерът постъпва добре, но му трябва още малко смелост да каже, че България не вижда противник или заплаха в лицето на Русия и че, България смята да разширява взаимоизгодните отношения с тази приятелска страна. Това е естественото поведение, което Българските политици трябва да имат по отношение на Русия. Конфликти в нашия регино се създават единствено и само с помощтта на "приятелите" от САЩ и техния стратегически партньор на Балканите Турция. Спрете да промивате мозъците на хората с несъществуваща руска зплаха господин Президент, вие и без това сте палячо, който си отива. Толкова е прозрачна вашата безусловна подкрепа за американската политика, че просто става нетърпима. Защо ли? Защото е в ущърб на българските национални интереси. Засрамете се господа, вървите против народа, който ви е избрал.

Турция спира да спира бежанците, защото отказваме тази горната коалиция.

И кво от това. По далече от Гадна Турция.

Очаквам ББ пак да се врътне. Само гледайте.

Споко ! Те "бежанците" искат да ходят на Меркел.

По нашата граница ги стрелят

леле мале 'бало си мамата интриги на високо ниво и бокича го играе хитър ама мръсните американи ще се напънат д аго подхлъзнат някак а президентаааа боже опази нямам думи за това слагаческо недоразумение ...ще отане като най-калпавият безличен президент с намазано дупе в история за време пълно с тлеещи конфликти и дипломатически интриги наоколо

Решение ден до пладне.Ще клекне ,защото ердоганя го държи за....Утре друга песен ще запее ,не го превъзнасяйте толкова,познаваме се ,знаем на какво е способен.

С какво го държи Ердоган? Ти ако си си подложил задните части, това е съвсем отделен казус:)

2000 коментара от хора,които никой не ги брои за нищо и само си чешат езиците.Матряле ????

Депутат от ДПС обясни защо война с Русия е невъзможна, дори в най-болните амбиции на някои политици..Не срещу Русия, много ясно трябва да се знае и да се каже, че война с Русия е невъзможна, според мен дори в най-болните амбиции на някои политици. Това няма как да се случи, каза той. По думите му България трябва да инвестира в собствената си сигурност, за да осигурява спокойствие и стабилност на българските граждани. Ние нямаме намерение да нападаме никого. Искаме българските граждани да живеят спокойно и инвеститорите, които идват тук да се чувстват сигурни в средствата, които влагат тук, посочи народният представител. ДПС Е СПОЛУЧЛИВ РУСКИ ПРОЕК ОТ БЕЗРОДНИЦИ .Тия задници от ДПС(дс) ,Путин вече ги е анексирал заедно с птичите им мозъци. Говори се за защита на България като натовска държава не да водим война с Русия.

Firi

Ние някога ходихме ли у москва или Санкт Петербург? Не нали? А альоша чий го дири у филибето като ние никога не обявихме война на СССР/ Русия? Начи не трее сме по долни гащи бих казал.

По времето на СССР нашият основен враг беше НАТО, но в България никога не е имало руски военни бази, за да ни пазят от НАТО. Защо сега в България трябва да има американски бази за да ни пазят от Русия ?

Не иска да правим общ флот, просто защото нямаме и един читав кораб..това е истината