Овчаров видя политическа репресия за газа

Премиерът и изпълнителната власт имат прекалено нагло отношение спрямо инакомислещите, използвайки и прокуратурата на своя страна.

Обратно в новината

Коментари - Овчаров видя политическа репресия за газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти пък явно имаш какво да кажеш - ама и то не струва 1 спукана стотинка

говорите на изуст; въпросният анекс дори не сте го виждали, а аз съм; в дотогава действащия договор България получаваше 1.2 млрд. кубика газ на година - демек транзитната такса те я плащаха с газ по 83 долара на 1000 кубика; след намесата на Руменчо взимаме по 500 млн. кубука газ - това не само е недоговаряне на нови цени ами и влошаване на старите - в този смисъл е договорил нови цени, по-лоши този измислен нефтопровод е бил спиран и преди...той не ни трябва и не е в национален интерес - помислете защо го строят, каква ще му е функцията и какво става с Нефтохим ако го построят; а този проект е на 16 години вече..дали ще се направи... Р.Овч. в затвора

Другарю Овчаров, Вие и Вашата партия репресирате десетилетия наред политически, икономически, идеологически, психологически, физически, информационно и всякак всеки човек, който не е от Вашите.

р.овч.не извъртай както ти е удобно,нека фактите излязат на яве,ако си чист защо се страхуваш,или искаш всичко да е скрито покрито.значи един въпрос е експертен,когато трябва да се покрие, но не експертен когато чрез референдум търсите политически диведенти.

Репресия до дупка за тази продажна червена сган. Трябват да бъдат мачкани и тъпкани, както тъпкаха нас толкова години!

Хайде първо да дадът да се прочете договора пък тогава коментирайте но ББ не го дава Защо нали е за прозрачност пък иска стенограми за разговори на които не е бил. Голяма клюкарка е

Един наглец винаги наглее, и винаги нагло .

За да не ни облъчват ,непрекъснато с глупости, и управляващи и опозиция.Нека се публикуват сравнителни цени ,на какви цени "Газпром " продава на други страни от ЕС -газ.Преди посредниците да се намесят.и преди да се начисляват транзитни такси.Все пак растоянията имат значение.

А това тук е газовата "Илиада".

Не се притеснявай Румба. Най-добре да ти заведат дело и да получиш оправдателна присъда. Изпираш си биографията и никой не може копче да ти каже. Разбирам ги аз тези работи.

ако не лежи, народът ще го ступа като го види на улицата

Нима най-доброто, което може да се случи на България е да обслужва всякакви видове руски тръби преминаващи през нейна територия?

По думите на Овчъров договорът е в защита на националния интерес, който изисквал непрекъснато увеличаване на цената на газа до колапса на държавата и непрекъснато обедняване на населението. На България не и трябва руски газ на измислени цени, включващи 10 посредника и нашите лапачи, а и трябват алтернативи, колкото повече по-добре.

Този е за затвора ! Но другарите му ги е страх.....................защото и те трябва да го последват !

Онзи ден Овчаров разправяше,че договорите са между търговски дружества и той не ги е подписвал, днес говори за решение на министерския съвет.А след като пробута и любимата на комунистите тема за политическа репресия,работата започва вече сериозно да мирише.Ако не сте забелязали,при всяко повдигнато за далавери обвинение,другарите се оплакват от политическа репресия.Овчаров,я по-добре си признай.

Защо така, бе Овчи? Навремето битуваше една приказка за казармата: "Казармата е тежка, в замяана на това е продължителна" И тези приказки на Р. Овч ме връщат към този каламбур. Така значи, ще увеличаваме газта, но в замяна ще ни натресат и нефтопровода "Бургас Александрупулис", проект, който е само в полза на Гърция и Русия. За някакви си 30 млн. годишно поемаме огромни ангажименти, без никой да ни дава никави гаранции. За зла участ съвсем скоро стана аварията със сондата на "Бритиш петролиъм" в мексиканския залив. Щетите до тук се оценяват на над 30 млрд, и продължават да нарастват. Като знам какви мърлячи са руснаците вероятността от авария е огромна. какво правим, а? Ще покриваме щетите 1000 години? БСП и компания винаги са били проводник на руските интереси. тях България никога не ги е интересувала. И сега този овчар да ми ги приказва тези глупости! На прокурор! И там да се види кой кум кой сват кой на булката брат. Съд и в панделата. При манафите. Където им е мястото.

Имаш желязна логика!!!! Бритиш петролеум оплеска залива --> руснаци мърлячи били. Би ли ме светнал по въпроса, че не мога да стигна височината на твоя интелект

Е како, не се прави на две и половина, както казваше тати. KGB казва, че руснаците са мърлячи по природа. И е много прав, мърлячи са, във всяко отношение. Например, лично аз не съм виждала нищо по мърляво и смрадливо от рускиня. Нищо лично към теб.

Логиката, скъпа ми другарко, е следната: живея в Бургас, дишам перфектен въздух - благодаря на Лукойл за това;о( Преди 2-3 години на центъра на Бургас, в сградата на "Дома на Нефтохимика", руснаците от Лукойл барабар с бившия ни кмет с хляб, сол и девойки в народни носии откриха "видеостена" за гражданите на Бургас, за да се следят показателите на въздуха и да сме спокойни и щастливи колко чист въздух дишаме. Е, САМО ЕДНА СЕДМИЦА след откриването я демонтираха и до ден днешен събира прах из някой склад. ЗАЩО ли?

Браво!!! Един човек най-накрая да съзнае, че този нефтопровод е изгоден само за Гърция и Русия. Прав си и за природата! А за сондата на БП не се знае - говори се, че Хали Бъртън са икономисали кран по тръбата и при ремонта всичко е руьнало. Но те ще се оправят. А ние - когато този мерзавец лежи в панделата и нв пречи...

Румене, седни си у вас и си гледай живота докато е време. Каквото оплеска оплеска, лъжеш като циганин ама вече и бабите на село не ти вярват.

Еми те така и циганите се представят за репресирани, като не им дават да крадат, бият и убиват и изнасилват

Овчаров да не се срамува повече и да признание, че тук става борба между двата олигархични клана на БСП и ГЕРБ, кой да докопа по -големи парчета от баницата. Вместо да се оплаква да вземе и реши въпросът по най- миролюбив начин, така, както Доганя го реши като отчупи парче от бизнеса си с Катарския фонд и за ГЕРБ. По същия начин Овчаров да постъпи, да даде парче от своята "енергийна баница" и на ГЕРБ. Чиърз orgideyazabulgaria.org

Този Овчар е голям глупак и мясторо му е в затвора.

Колко са гарантирани доставките се видя през януари 2009 г.

Вярно е че с анекса на г-н Овчаров цените на газа са се увеличили плавно,ако може да се нарече плавно увеличението от 4 пъти за 4 години от 2007 до 2010г.,но защо тои не е отстоявал българските интереси да поиска и увеличение на транзитните такси,а ги е запазил на старите нива.Тои отчита и като голямо постижение сключването на договорите за петролопровода Бургас-Александруполис и Южен поток.Вчера излезе информация,че Турция настоява за създаване на гаранционен фонд за справяне с криза при авария на танкери преминаващи през Босфора.Това означава,че страните ,чиито танкери преминават през Босфора трябва да депозират значителни суми в този фонд.И нещо друго натиска над България за прекарването на тази тръба ще нарасне,за да се спестят таксите за преминаването на танкерите през проливите и парите,които ще трябва да се отделят за този фонд.И ако България не може да си отстоява националните интереси с по-високи транзитни такси или по-ниски цени на газа каква е ползата и от Южен поток.Само да повтаряме,че сме енергиен център на Балканите,затова,че през територията ни минават и се пресичат няколко тръби,обслужващи чужди национални интереси.

че трябва да смениш очилата си за четене с далекоглед, за да виждаш малко по-далеч от носа си.

Браво John , точно така е. Първо -да се гледа националния интерес. Но той се отстоява само ако имаме национално отговорен политически елит. За огромно нещастия в целия преход България не можа да изгради такъв политически елит, а изгради най- продажния политически елит в своята държавна история, който никога не е устоявал национални интереси, а само джобни интереси. Време е да го свалим от политическата власт- всичко там от всички партийни цветове пълнещо НС- защото ако националната ни съдба продължава да бъде в ръцете на този политически елит ще останем скоро само едно географско петно в Европа.ideyazabulgaria.org

говорите на изуст; въпросният анекс дори не сте го виждали, а аз съм; в дотогава действащия договор България получаваше 1.2 млрд. кубика газ на година - демек транзитната такса те я плащаха с газ по 83 долара на 1000 кубика; след намесата на Руменчо взимаме по 500 млн. кубука газ - това не само е недоговаряне на нови цени ами и влошаване на старите - в този смисъл е договорил нови цени, по-лоши този измислен нефтопровод е бил спиран и преди...той не ни трябва и не е в национален интерес - помислете защо го строят, каква ще му е функцията и какво става с Нефтохим ако го построят; а този проект е на 16 години вече..дали ще се направи...

Г-н Петров маи Вие говорите наизуст.Съгласно договора от 1998 г. България трябва да получава като транзитна такса 1,416 млрд. м3 газ на преференциални цени до 2010 г.,а след това до2013 съвсем малко отгоре.След подписването на допълнителното споразумение от 2006г. реално повишение на приходите от транзит няма,а само индексация в зависимост от промяната на лихвите в ЕС,която е минимална.А виждаме,че цената на газа реално се повишава 4 пъти.

Като гледам какви престъпления са вършили ДС и вождът им от с. Ковачевци, започвам да одобрявам това, че Бакърджиев им взриви мавзолея ! На селянина от Сирищник , дето преди е ползвал външна тоалетна, няма ли да му правят мавзолей ? А СПА центрове у селото му ?

Прокуратурата е комунистическа и си е твоя Румене, Румене... Ето защо няма качествено обвинени престъпници КАТО ТЕБ...

-Лелел тея как ме дразнят... -Ужасс няма ли кой да почне да ги трепа?