Нинова: Вадят ни от ”Позитано”, Борисов, няма да се получи

С пълномощно на Лиляна Павлова и областната управителка частни лица влизат на „Позитано“ и вадят партията от партерните помещения, обяви Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Вадят ни от ”Позитано”, Борисов, няма да се получи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова е последният глиган, изкочил от най-дългата в света гора на българските партизани. Играе го ятак на бедните, а зурлата и рие ли рие за кокал.

от Костов. Там беше висш ръководител на най-апетитните, най-богатите агенции, раздържави ги, разпродаде ги, и от тъмно синя стана тъмно червена. Много отдавна съм чела Жозеф Фуше от Стефан Цвайг. Този Фуше се е местил от Бонапартистите до монархистите - който е на власт няколко пъти и естествено за облаги. Но си мисля - ряпа да яде, Нинова го е задминала.

какво няма да се получи на Борисов - да ги извади от партера, та това не е негова работа. Най-сетне една справедлива присъда. Ама бяхте свикнали веднага след 44 г. да нахлувате в чуждите домове, да изваждате хората с дрехите на гърба им и да ги изпращате по лагери , затвори и в най-добрия случай да ги изселвате. Нинова, боли ли, били ли?

от "лява България" - не ви ли омръзна при всеки избор да си сменяте името. Та нали сте леви - предполага се, че вашите лидери защитават по-бедната прислойка. Четете в Гугъл "Корнелия Нинова - жената хамелион" и се попитайте откъде дойде тази при вас, кой я предложи и защо е на върха. Аз нямам отговор.

Ами те са милионерите на страната, да си купят своя сграда. Кво са се разпищели сега.

Тая хептен изтрещя. Що Боко и е виновен като тази сага се точи 15 години вече? Хем не била страна, хем се оплаква, че не били я викали в съда.

още не са ли се изнесли?Чакат съдия-изпълнител със полиция ли?

Който иска да прилича на нея да стане социалист след 40-те години.

Tези, комуняги пак, по "партизанският" начин влезли в сградата,....хахаха както навремето са влизали в мандрите и фурните, крадяли и убивали, взривявали и на това му викали: бяхме на "акция"???!! ;)) Hа акция, но срещу обикновенните хора във фурните и мандрите, не срещу властта??!! Oтврат, крадливи гниди!!;))

Дааааа даже седем годишния Стойне от Ястребино беше отрязъл главата на един полицай и я риташе по поляната!мама му и комуняга!бе де ви намират толкоз злобни и прозти!!!!!!!!!!!

Крадеца вика дръжте крадеца! Опашката на гущера, изяде гущера.

Андреев спипа Нинова в лъжа скрила, че е собственик на 37% от Техноимпекс-98. Как е Курнелия? Как се чувствате? Продължавайте да бъдете все така арогантна!

Престъпление ли е да си вземеш обратно това което крадецът ти е откраднал? (Mein Kampf) Кажете другарко Нинова!

Корнелия Нинова е жената, която ще довърши БСП и всички, които мислеха, че тази партия може да бъде по-различна от историята си. Всеки здравомислещ човек напуска редиците й и се опитва да бъде с времето си. Тази жена има гениално нахалство!

точно бившите комунисти ли трябва да се 'борят' срещу канадското споразумение. Дотам ли стигнахме - едни гламари да се възползват от грешните ходове на други гламари , за да си пишат точки. Тая 'партия' извини ли се за 40-те години простотии поне или ??

комунета - прочетете в Гугъл Корнелия нинова - жената хамелион. А пък после ми говорете за Цецка цачева - комунистката

Вън от Позитано, вън от страната, вън от Парламента.

изстрили са ме, защото нарекох Корнелия едно животно, което се коли по Коледа. Нарекох я много умалително и умилително - мислих, че ще мине. Не съм познал - само Борисов могат да наричат тиква, тиквун, мафиат и квото си искат, но сакън Ниновата - за нея само добро или нищо.

на това му се вика "Нерде Станбул, нерде Ямбол". Не съм фен на Боко, но тук ми се губи връзката.

не съм спала, като разбрах че ги гонят. Ама от собствеността ли ги гонят бе, тя тяхна ли е както когато гониха от собствени жилища хората и ги пращаха по лагери и в най-добрия случай изселваха. Срам нямат ли да вият? Комунист няма срам и съвест. Не съм стъпвал там - гнус ме е, но казват че имало луксозна сладкарница, май и ресторант.Я марш на вън!

Политиката е като тоалетната...

ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ТАЗИ ЛЯГА И СТАВА С БОРИСОВ, ЩОМ И РЕШЕНИЕТО НА СЪДЪ ЗАВИСИ ОТ НЕГО !!СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ПРИЧИНАТА Е ДРУГА, НО ЯВНО ТОЙ НЕ СИ ПАДА ПО МОНТАФОНКИ !!

Хммм, май парите на БПС за тролове сършиха! Много много слабо тези дни. Помня в началото на месеца имаше тролски коментари с хиляди под подобни новини.

Ядосахте Борисов и той ви опразни живота, хахахахахах!

За сведение на посрещачите: Това е същата Корнелия, дето по Костово време (назначена на 29-30 години за генерален директор) раздър-жавяваше и приватизираше външно-търговски активи...

Само напишете в "Гугъл" "Корнелия Нинова - жената хамелеон" и ще получите комплекс за малоценност, щом не сте могли като нея да станете с 2 год. общ трудов стаж като юрист-консулт генерален директор на "Техноекспорт" Както казва Бай Ганьо: "Ох, на дяда - тука ли си, там стой..."

"Никой в съда не ни е призовал да вземем участие в процеса" ---------------- Толкова ли нямате грамотни юристи в БСП та да ви кажат, че наемателят няма никакво основание да участва в подобен процес? БСП не е страна по спора. Не е нито ищец, нито ответник. Само повод да се квичи...

....ми така де другарке вади, тури,вади,тури и пак вади ма то се вътре не може да остане...бреиии ненаситна, ква беля си взех с тая!!!

Боко колабира и си показва рогата ..

Червените милионери все ще отделят някой лев за нова централа.Или те не знаят да дават,а само да взимат(най-вече нещо,което не им принадлежи).

Направете си централата на Бузлуджа. Там им се полага на тия мърши

вместо да купувате хотели, панаири и цум, вашите милионери-милиардери, които са в централния ви съвет, защо не купиха сградата? Да бе да - тя ви е наследство. Партизаните я донесоха от планината. ха-ха-ха.

Защо е трябвало дело ,за да си върнат собствеността на хорицата?! Това е тяхното човеколюбие! И явно подготвяната "бомба " с договора с Канада е поредната зле скалъпена интрижка На България й са и жизнено необходими солидни инвестиции Но на инвеститорите им са необходими твърди гаранции и за да са сигурни ,че няма да бъдат опраскани предлагат свои вариант. нормално и без конфликт на интереси двустранно!

Нинова винаги ме е удивлявала с празнословието си, но сега надмина себе си. За такива хората казват ..." куха лейка"....

Г-жо Нинова, ресторантската част е реституирана по закона "Лучников" вече от доста години. Досега явно наемът е задоволявал собствениците, но все пак те имат право да се разпореждат със собствеността си. Останала част от сградата е държавна собственост и вашата партия, в която има милионери можеше много пъти да я закупи и сега да спите спокойно. Но вашите паралии купуват хотели и панаири, е сега да Ви купят 2-3 офиса, има доста такива в новопостроените сгради. Това трябва да бъде политиката на държавата не само към вашата партия, а към всички, а не да се ползва държавна и общинска собственост за жълти стотинки.

Нагли тъпи комунисти, глозгат всичко като глисти

Др. Нинова ако успеете да ми върнете един имот , който дядо ми е притежавал и след това 'любезно' се е отказал от него след 1944 година, аз Ви обещавам че ще ви го дам под наем да го ползвате. Ами тъй де няма социалистическото (комунист.) братство да остане на улицата! Дядо ми е разказвал колко е лошо това ...!!

А колко семейства останаха на улицата заради вас и крадливите ви политици? Колко разбити съдби има заради вас? В съдебната система и специалните служби още се управляват от ваши протежета.

Не само от Позитано но и кирливите вИ гащи...скоро,ще извадят!

Така да ви извадят от страната ни.

каква е вразката между решението на сада да варне собствеността, заграбена от бсп на собствениците и премиера ,или за всеки ваш неуспех е виновен борисов или някои друг,защото сте свикнали да грабите и да не вращате

едното крило на бившатата бкп, много плоско се опитва да "напомпи" подкрепа за другото крило на бкп

Дано са почистили и обезпаразитили основно помещенията обитавани от цялата тази гнусна зган!

Тая женица става все по- истерична

ДИРА ако обичате не слагайте снимки на КУРнелия,че децата заочнаха нощно време да сре напикават! Добре ще е когато я показват по телевизията да бъде с метла?

Ама сигурно се радват като видят Цецка нали!то изродството е наследствено ша знайш!!!!!!!!!!!!!

Волът рие, рие и от към гърба се закопава. Ще си намерят белята.

Не ги гонете,моля ви!Не ги изнервяйте,преди изборите.Така беше и при предишните избори.Изпратили им писмо,но те се помолили и хората ги разбрали.След това забравили,че трябва да освободят сградата.Сега пак ви молят.НЕ НАПУСКАЙТЕ!Бъдете твърди и неотстъпни,безмилостни,както бяхте когато взимахте на хората къщи и имоти,когато ги въдворявахте по лагерите,когато избивахте,когато изселвахте.Вие не сте се променили с преименуването си.Бъдете такива каквито партията ви е възпитала! "Не човек,а желязо...

Корито Няма да им се Даде. Това Дете Селско "Планинарче" е "минало" през СДС-тата и Им нае "кътните зъбки" от Сливиците до Усраните Гащи. Тя и затуй е Хубаво Опърничева, щото ако започне да говори "по Същество" и на Боко ще му умре "Картофа в панталона". Умна и Хубава Жена. Българче от всякъде. --------- И гледам вече "Един Женски Вампир" от едни разлепени постери и си викам- Боже, до къде я докарахме

Нинова: Вадят ни от "Позитано", Борисов, пак се изс.а в гащите ми! Нинова: Дойде ми! Борисов, няма да успееш да ме умориш!

Тази новина ми оправи деня! "Не ги искат в село, те за попската къща питат" червени б.клу.и!

щото скоро ние ще се смеем последни.

...И С КАКАЛАШКИ НА НЯКОИ ИНТИМНИ МЕСТА...

Ми съда така е решил защо пак ядеш г... на Борисов.С него лягаш и с него ставаш.Виж се в огледалото и се чукни по главата.Нямаш ли син мъж да те спрат и да не се излагаш Забрави ли зулумите като вице на Овчаров иДимитров

блонди, нещо много предизборно е "решението" на съда, не усещаш ли, щото вади очи и вони на разправа? А що се отнася до Овчаров и Димитров сигурно не си чула, че всеки е невинен до доказване на противното. Но ти си блонди, т.е. тъпа по дефиниция и в допълнение герберастка - също проста по дефиниция. Между другото нямам нищо общо с БСП, но както е тръгнало с мутромилиционерщината, подкрепата за БСП май ще стане наложителна за всички, които ви ненавиждат и се чувстват длъжни да ви разкарат. Ако трябва ще стане и с насилие, независимо дали бесепарите са съгласни.

Бе те убуу че почват да ви вадят, ама коги най-сетне ше почнат да ви натикват в панделата, мамка ви комунистическа.

в село, овчи, и не се навирай в шамарите! Където и да сме пак ще треперят осраните ви гащи!