Борисов: В парламента има замесени с наркотрафик и купен вот

Като морален жест приехме оставката на Николай Петров, а в парламента стоят хора, замесени с наркотрафик и купуване на гласове от затворници, заяви Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: В парламента има замесени с наркотрафик и купен вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, като има наркотрафиканти в парламента, вкарайте ги в затвора бе. Аз ли да ви уча.

Не ни трябва реформа в съдебната система. Ние си имаме Върховен съдия!!!

Тиквоча знае всичко! Нали БОРКУР е негов и работи (СПИ) за него на наша издръжка. Що не сложиш Бъчварова за министър на САЩ в България? Тя и без това от МВР не разбира, БорКур е наред - а с американските фрегати и тецове кой ще се оправя? Я виж на Доналд кук без нея какво се случи...

добрютро, г-н милиционер! Всички знаем за делата на Вторият в ГЕРБ.

Същото като дебилен матриял. Лошото е, че съгласно "съпромат" всеки материал, материя и гипсокартон се противопоставя на натиск и простотии

имало едно време един човечец, който преценил,че човек може да притежава само една доза в себе си и няма да попада в съда - така бе въведена "дозата", нещо което не се продава официално в държавата в никой магазин или аптека, но иначе други в държавата продават какво ли не, браво на умния човечец- дозичка, добре го е измислил.....

за министерския съвет пък лаф да не става))))

Има и мутри от Ипон!

Аааааааааааа!!!

Щом знае, че има наркотрафиканти в парламента, премиерът веднага трябва да им каже имената. В противен случаи следва да носи отговорност за укривателство.

Боико ами нали това ти обяснявам! Парламента, правителството и полициата са пряко замесени в наркотрафик, купуване на гласове, убийства, геноцид и безрасъдно ограбване на БЪЛГАРИЯ. Прокуратурата и съдебната система си пийват и оправят държавните работи за вкллючване в преразпределението на паричните потоци от тези дейности! Ех пък и аз, ТИ като ли, че не си го знаеш? Държавни работи? - Нали!

Работи тя, ама за кого? Не и за нас, май? Да имаш някое печелившо апетитно бизнесче, че да видиш как ще заработи, за да си смени собственика...

Какво мислите, че ще ви каже Боко? Той никога не отговаря на това, което го питат. Няколко хиляди пъти вече съм чул само за санирането, магистралите, метрото, спортните зали, пречиствателните станции(все обекти от които може яко да се краде). Друго не знае. Като го хванат натясно има още три теми в резерв: едната за дядо му "убит от комунистите", другата - "комунистите са кръвопийци, а внуците им кръволоци" и третата за трудното му детство - хранил свини с помия, садил картофи и ял филии с мас докато ритал топка със скъсани гуменки. Това запълва целия му капацитет. И за да сме обективни - прочел е Винету (според него), но няма преки доказателства за това върховно интелектуално усилие.

Борисов намеква и за "дебилите" в изказването на Иво Христов. Интелектуалният потенциал на проф. Иво Христов превишава потенциала на всички депутати на ГЕРБ, взети заедно. Нима може да се очаква такива посредствени хора да го оценяват достойно! След като нямат като него в своите редове, на ръководството на ГЕРБ много им се иска поне да нямат за опонент такъв изключителен ерудит. Те се страхуват да водят сериозна политическа дискусия с него. Биха направили всичко, за да го дискредитират като политик. Затова настояват с настървение той да си подаде оставката или БСП да го отстрани. И така да ги спаси от неговата разгромяваща интелектуална мощ в парламентарните пледоарии.

Защитавате Христов,но с това си изказване той не само не блесна с интелект,а напротив.Защо Христов от комунистическата,пардон социалистическата партия не понесе отговорност за глупостите,които наговори и не подаде оставка?-хмм кога комунист сдава власт...

няма да си издаде партньорите, я

Да оставим настрана, че се държи като квартална мутра вместо като премиер. Не може премиерът на една държава от ЕС да прикрива депутати замесени в наркотрафик! Или е подал сигнал в прокуратурата или да го обвиняват за съучастие. Или ще отговаря за лъжите като премиер, клюките са за мутресите с изскубаните вежди и събраните очи, не че нямат общо. :)))))))

Като има, защо не сезира прокуратурата? Или той няма нищо против? То и в контрабандата с цигари има замесени, ама що за тях си трае?

чл. 205, ал. 1 от НПК- всеки гражданин е морално задължен да уведоми прокуратурата или органите, ако има данни за извършено престъпление....нещо такова си спомням ,че пишеше.Беше " недоносителство"-форма на съучастие.

Слушах в предаването на Сашо Диков за злополучния журналист от ТІВ Стоян Тричков. Бойко съвсем коректно го отсвири като проводник, глашатай и автор на фалшиви новини!! Жалкото репортерче се опита чрез тенденциозно деформирания, фалшифициран и манипулативно зададения въпрос (с претенцията за автентичен цитат) да провокира министър председателя!! НЕ МУ СЕ ПОЛУЧИ!! Жалко за Сашо Диков!! Имах го за доста по-точен, справедлив и човек, на когото може да се вярва?! Той се самоуби!!

Цвъки, ти ли си бе. Дотам ли стигна, да пишеш коментари, като нас - дебилите, които ви търпим?

Не мога да повярвам! Най доказаният (а може би и най големият) наркотрафикант на Балканите говори че други били такива!

"В парламента има замесени с наркотрафик и купен вот" - това самопризнание лие, разкаяние ли е или просто прах в очите на хората, с призив "да се държи крадеца"?

ЗАЩО НЕ СА РАЗСЛЕДВАНИ ДО СЕГА ТЕЗИ МЕКЕРЕТА В ПАРЛАМЕНТА ???? ИЛИ ПАЗИШ СЪБИТИЕТО ЗА УДОБЕН СЛУЧАЙ ?! ВСИЧКИТЕ, АМА ВСИЧКИТЕ СТЕ ДС -КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛАЙНА !!!!

" Аз тогава им викам понеже всички сме прости' Цитатът май не е точен. май по-точно беше: "Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме"

Абе урунгел нали ти се каза 100 пъти. Това беше на някаква стачка на миньори. Нито е казвал, че народът е прост нито нещо подобно. Кажи за 80% дебили на Христов. Защо го защитавате за анти-българските твърдения и обидите към народа??

Ти определено си от "лошия мат'рял" на Бащицата!

Ами то и за дебилите май не е било пред камера на БНТ ама ти и останалите много ревете. Докато за простите го има записано от няколко различни медии.

Един приятел на баща ми ми каза: "Абе ти ми кажи фактите, аз сам ще си направя заключенията, достатъчно интелигентен съм. А не този такъв, онзи онакъв". А БоБо май няма факти. Иначе досега доста повече депутати да са без имунитет.

Г-н Борисов, моля кажете на публиката кои са тези личности или информирайте прокуратурата за наркотрафикантите и купувачите на гласове в българските затвори.Ако не го сторите то вие сте ЛЪЖЕЦ.

Няма абсолютно никакво значение от коя политическа партия са наркотрафикантите и купувачите на гласове.Казвайте г-н Борисов кои са.

Да, бе, колкото върна награбеното от бандитската приватизация обратно на пенсионерите! Нали с такива обещания дойде на власт за първи път! Сега се повтаря, а за помнещите пуска и по някой нов кьорфишек, като тоя!

БСП трябва да се освободи от тези депутати които са доказано прегрешили пред закона и морала, колкото и тежко да е това.

Значи и ти знаеш кои са замесени в наркотрафик,а мълчиш?Кажи кой е,та всички да знаем или си съучастник,може би?

Крадеца вика дръжте крадеца: Най-големия трафикант на амфетамини и купувач на гласове, вика: дръжте трафикантите и купувачите. Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко.

тука някакви общонационални тайни се вихрят.... цялия парламент е в отбора...

Освен собственото си АЗ, кой друг слушаш, г-н министър Председателю?

моравотиквеничовче, на кой Парламент служиш, щом не на Българския, Бойко?

"В парламента имало замесени с наркотрафик и купен вот"???! Добро утро бе аланколу! Изглежда си на път да откриеш топлата вода?! Сетил се нашият за купеният вот дето сами го практикуват от десетилетия, пък и за наркотрафик .... също.

При буря, в пороя, лайната изплуват най отгоре.. от 1944 г до сега у нас се вихри буря...

И кой е замесен в трафик на наркотици,че не разбрах?Веднага да каже и да сезира прокуратурата!Ако той знае и не е сезирал съответните органи означава,че има съучастие от негова страна!А колкото до "дебилите" снощи по BIT един "дебилен" журналист го попита за "лошия мат'реал,а Бойко го заплаши публично със съд.Разбира се останалите 3 телевизии си мълчат - "не чух","не видях" ,"не знам"!

Причтелю, ти хапчетата пи ли си? От съд се плашат само престъпниците, по обясними причини. Ако казваш истината - съдът не ти е проблем. Заплашва се по други начини, драги. А в случая, понеже няма какво да напишеш се опитваш да подмениш реалноста с паралелна!

babavimeca@abv.bg

Ще те подпаля, ще те пребия, ще те убия - ЕТО ТОВА СА ЗАПЛАХИ! Ще те съдя не е заплаха, а предупреждение! Ако те е страх от съда, значи има нещо, коеото прикриваш или директно лъжеш!

Не аз,а ти няма какво да напишеш след поредната изцепка на любимия ти вожд!Аз хапчета нямам и не се нуждая от психотерапия,но явно ти се нуждаеш спешно от такава,за това ти препоръчвам да ходиш да бръснеш калинки и да стрижеш врабци пред централата на ГЕРБ,а ако и това не те успокои - бягай да търкаляш леблебии по някоя читава магистрала преди да е завалял сняг!

Приятелю, вождът ти сам по себе си е тест за дебилност, а ти, приятелю, го издържа успешно!

В диктатура като сегашната, където един човек назначава всички, праща прокурори, ползва всички силови служби да "удря" тези които го критикуват, как няма ги ес трах хората. В момента режима е много по чудовищен от този при комунизма.

Че как в парламента да няма замесени с наркотрафик и купен вот при 80 депутатина от БСП, а както знаем, на всичко що е ВИС, СИК, мутри, наркотрафиканти и пр. престъпници, майката му е БСП, а началото сложи бащицата им Луканов?!

Не БСП, а БКП! То май бащицата беше член на последната партийка и не щя да я напуска?

Грешите, бесепарю! Фактите друго показват: "...Премиерът коментира вчерашното решение за експресното уволнение на заместник-министъра на вътрешните работи Иван Иванов, за когото стана ясно, че е работил за групировката СИК, предаде БТА. Назначаването на Иванов е вторият голям гаф на правителството след предложението Делян Пеевски да бъде назначен за шеф на ДАНС. ... Дъбов: Аз бях "...Номинацията на Иван Иванов за заместник-министър в Министерството на вътрешните работи е на БСП и лично моя", призна пред Радио Шумен депутатът от Коалиция за България Димитър Дъбов. Уволненият Иван Иванов и Дъбов са депутати от Шумен. Димитър Дъбов обаче смята, че в миналото на Иван Иванов няма нищо укоримо и нарече кампанията срещу него "сценарий с ясни подбудители и автори"..." Публикувано в Дир бг на 20 юни 2013г. под заглавието "Орешарски: Ще уволнявам всеки неподходящ и съмнителен".

Като знае кои са замесени в наркотрафик да ги каже на прокуратурата и да ги арестуват!

Това значи да се самоиздаде и да изпорти колегите си като ЦвЦв.

Това го знае всяко дете бе баце...ама кой ги учи на тия неща а?

На Нинова хората заработват стотинки за банички... Мизерници!

,,На На "ти в ред ли си? Къде е Нинова,а къде е Борисов бивш член на БКП,После на БСП ,а след това виден деец на СИК.

Тези не са на Нинова. На Костов са. След като ритуално СДС си направи сепуко, стаааарият вожд стяга редици за нова парламентарна битка. От левите няма как да откъсне избиратели. Таргет остава само Борисов... Та за това. А ниновците едно са много по-малко, друго - опорните им точки имат и партиен привкус.

Бойко Борисов все повече се очертава ,като виден слухар клюкар.Дали се увреди от властоимането си или е по рождение увреден това може само докторите да кажат.Не може при прокуратури и съд Борисов публично да обвинява депутати в наркотрафик и купени вотове.Тосва ли е работата на м-р председателя ни ,да ,разнася слухове?Защо не сезира гл.прокурор по случаите ,а публично се приравнява до селска клюйарка.

Ами защото трябва да има сеир за дебилите.....

ВИЖДАЛ СЪМ ЛИЧНО БОЙКО БОРИСОВ С ИПОНА ДА ОХРАНЯВА ТИР С КОКАИН НА СИК ОТ КАПИТАН АНДРЕЕВО ДО БОРОВЕЦ :)) .. РЕСТОРАНТА НА БАЙ МИТЬО ТЪПОТО :))

РЕСТОРАНТА НА БАЙ МИТЬО ТЪПОТО, БЕШЕ ПЪРВИЯ РЕСТОРАНТ ОТДЯСНО ВЕДНАГА СЛЕД БАРИЕРАТА НА КАП.АНДРЕЕВО КАТО ВЛЕЗЕШ В БЪЛГАРИЯ .. ОТ ДРУГАТА СТРАНА БЕШЕ ВЪРБАТА . КОКАИНА ГО ТВАРЕХА ОТ РЕСТОРАНТА ДО БОРОВЕЦ - СИК И ИПОН ... ОТ БОРОВЕЦ ГО ПОЕМАШЕ ЙОЦА АМСТЕРДАМА :))

Ако ти е верна информацията, бегай в Сърбия щото, ааааа ти от Сърбия ли пишеш?

Щом министър председателят казва, значи знае и прикрива извършители на престъпления - замесени в наркотрафик, които се укриват в Парламента?! Къде е ПРОКУРАТУРАТА да се самосезира?!

Точно той?!прочетете в сайта"Афера"показанията на Васко-кеца пред съда за Борисов и наркотрафика и как всички се правят на умрели!!

батка ,не се прави ни лук ял ,ни лук мирисал,те хората може да са прости ама не чак толкова, ако не почнеш да действаш с корупцията приказките няма да ти помогнат ,хората може да ги баламосваш до определен период, а ти си почнал вече да губиш електорат ако не се усещаш!!!

ЦвЦв му набавя достатъчно електорат - "мъртви души" и Сигани колкото щеш.

Като е казал А ,да каже и Б.Кои депутати са наркопласьори и да си получат заслуженото?Иначе излиза ,че държавата няма намерение да се бори с наркоразпространението и е безразлична към хората и тяхното здраве.Да вземат пример от Дутерте на Филипините .Изчистил си е държавата от наркопласьори.

Франс Интернасионал: В България доминира корупцията и тайните споразумения между медии, политици, олигарси и Пеевски 12.11.2017 В България доминира корупцията и тайните споразумения между медии, политици и олигарси, включително и Делян Пеевски Медийната империя на Пеевски е сред най-големите бенифициенти на средства от ЕС, разпределяни от правителството. След това жълтите таблоиди фабрикуват фалшиви новини за европредседателството. Това отбеляза вчера Франс Интернасионал в безпощадна публикация за българската действителност. Материалът, подписан от Жан Ван Дермаде , изцяло е посветен на липсата на медийна свобода в България, където след около 1,5 месеца стартира председателството на ЕС. 12.11.201 Чуждестранната медия отбелязва един изключително срамен факт, а именно, че парите, отпуснати от ЕС за България не отиват на правилното място. Нещо повече, уточнено е, че тази несправедливост става с активната роля на българското правителство. До тези изводи Жан Ван Дермаде стига благодарение на скандалният случай с уволнената журналистка Диляна Гайтанджиева. След разследването й за българските оръжия, които достигат до джихадистите в Сирия, тя бе уволнена от собственика на в-к Труд Петьо Блъсков. Във Франс Интернасионал разказват: България, която е с най-лош резултат по отношение на свободата на пресата, ще поеме председателството на ЕС през януари. Последните статистики показват, че тя е паднала на 109 позиция от 179 възможни през 2017 г. Това поставя България наред с Боливия, Габон и Парагвай. На 24 август 2014 г. журналистката Диляна Гайтанджиева беше уволнена от нейния вестник. Като репортер в масово издавания вестник Труд , тя написала публикация, в която обвинява, че огромни количества оръжия от САЩ , Саудитска Арабия и България били транспортирани от азербайджанските авиолинии за Сирия. В крайна сметка тези оръжия са попаднали в ръцете на джихадисти , свързани с Ал Кайда и Ал Нусра . Оръжия за Сирия

Оръжия за Сирия От документите, с които тя разполага, става ясно как САЩ , Саудитска Арабия, България и други страни наемат азербайджанските авиолинии, за да транспортират големи количества оръжия за Сирия. Документите потвърждават разкритията на Гайтанджиева след пътуването й през декември 2016 г. до Алепо, след като частите на сирийската армия превземат града. Там тя казва, че местните жители са я насочили към подземен склад, изоставен от предполагаеми джихадисти . Въпросният склад е бил пълен с мини и гранати, произведени в България. Въпроси по националната сигурност Само месец и половин, след като историята е публикувана, според Гайтанджиева, тя получава обаждане от ДАНС, където я привикват . Нямах призовка или предварително известие, че ще бъда разпитвана. Просто агент на ДАНС ми се обади по телефона предния ден, каза тя пред чуждестранната медия. В ДАНС само са я питали за изтеклите документи, но не и за оръжията. Почувствах се ядосана, защото никой не ме разпита за намерените български оръжия в Алепо, заяви тя. Намеса на медиите Два часа след като излиза от ДАНС , главният редактор на вестника настоява спешно да се върне в редакцията, където за нейна изненада й било казано, че трябва незабавно да напусне работа. През това време тя готвела ново пътуване до Сирия. Петьо Блъсков -собственик и главен редактор на Труд не отговори на изпратените по имейл въпрос от Франс интернешанъл за уволнението на Диляна Гайтанджиева. Има много случаи като този. Това е схема, казва Лада Трифонова-Прайз, преподавател по журналистика в Шефилдския университет. Журналисти са били или физически малтретирани, заплашвани или уволнявани. Понякога и понижавани в службата си, допълва тя. Според медията, причина за това е доминиращата корупция в България, както и тайните споразумения между медиите, политиците и олигарсите, включително и Делян Пеевски.

Проучване от 2014 година на Европейската асоциация на журналистите, разкрива, че повече от 52 процента от българските журналисти признават за политически натиск, упражнен върху тяхната медия. Повече от 30 процента заявяват политически натиск върху самите тях, като това се проявява под различни форми. Франс Интернасионал отбелязва още, че премиерът Бойко Борисов е бивш треньор по карате. Уточнява също: Част от европейските фондове се вливат в България под формата на подкрепа. Но тя не остива на правилните места. Тазгодишно проучване на международната неправителствена организация IREX показва, че медийната империя на Делян Пеевски е сред най-големите бенифициенти на средства от ЕС, разпределяни от правителството. По този начин таблоидите на жълтата преса разпространяват фалшиви новини, за да представят българското председателство на ЕС, казва журналистът Росен Босев. Изданието цитира и Репортери без граници: Този процес води до пълна липса на прозрачност, подкупване на редактори, за да се улесни правителството в политическото им представяне и покриване на някои проблемни истории. Междувременно ЕС сигнализира неколкократно и издава строги предупреждения и доклади, в които се подчертават злоупотребите и нарушенията на свободата на българските медии. ЕС изглежда използва твърде мек подход, въпреки изразеният ангажимент за свобода на медиите. Те непрекъснато призовават правителството да зачита свободата на медиите, общественият дебат, но няма конкретни действия за постигане на това, допълва изданието. В края на материала, авторът отново се връща към случая с журналистката Диляна Гайтанджиева, която вече е на свободна практика. Тя отново работи по разследване, свързано с незаконна търговия на оръжия. Сега определено се чувствам по-добре, тъй като не съм задължена да следвам политиката на редакцията, казва тя пред Франс Интернасионал.

Дутерте ги разстрелва ,а бб се хвали ,че тук си правят заедно законите . но от тикви не може да се очаква нещо нормално ,все пак .

И ако ми задавате неудобни въпроси, първо ще те уволня, после ще те съдя при Цацаров, а междувременно ще ти пратя ДАНС и данъчните на проверка! А сега си помисли какво още ще ме попиташ- иначе няма цензура в България!

Дори зная кой е. Поименно: бб

Тоя 80 процентовият забравили,че след 2009-та (Точно с неговото царуване) контрабандата избуя.

Абе тоя да не би най- после да е решил вичко да си признае!

Tрафикът на метаамфетамини стана публична тема през пролетта на 2008 г, след прочутата среща на Румен Петков с Братя Галеви под шефството на Алексей Петров. Скандалът доведе до оставката на Петков. Месец по-късно, в началото на май 2008, бившият шеф на НСС ген. Атанас Атанасов хвърли бомба с твърдението, че фармацевтична компания в Дупница произвежда нелегално синтетична дрога, която се изнася за арабските страни, а приходите пълнят червените партийни каси. В Дупница е заводът Актавис, собственост на исландския милиардер със спорна репутация Тор Бьорголфсон, който е и съдружник на Цветелина Бориславова в СИБАНК. Ген. Атанасов тогава заяви, че в МВР има данни за метамфетаминовия трафик, по които не се работи и обеща по-подробни разкрития Когато му дойде времето. Когато искат да омаловажат написаното от американските дипломати, засегнатите по рефлекс изтъкват, че става въпрос едва ли не за слухове, които просто са регистрирани от усърдни чиновници в посолството. Разбира се, това не е вярно, защото по тази абсурдна логика излиза, че информационната система на САЩ работи по слухове и клюки. Нескопосните опити да се омаловажи неудобната някому информация се превръщат в бумеранг с обратна сила. Пример за подобни трагикомични напъни бяха изявленията на бившия министър на МВР Румен Петков да квалифицира американските посланици с обидното определение треторазрядни доносници, след като лъснаха на бял свят подробности за неговия морален облик. В горната грама обаче имаме нещо много по-сериозно. Тя е колективен труд на почти целия дипломатически екип на посолството. Освен това за достоверността на информацията е посочен и конкретен източник, на който Байърли се е позовал. Това е загадъчното SIMO, което потвърждава оперативните данни за участието на Борисов в сериозни криминални структури и деяния.

WIKILEAKS: БОЙКО БОРИСОВ МАЩАБНА КОНТРАБАНДА НА АМФЕТАМИНИ И ЗАВИСИМОСТ ОТ ЛУКОЙЛ Докладът е със степен на конфиденциалност СЕКРЕТНО//НЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ. Над тази степен са само грамите ТОП СЕКРЕТНО, с които Wikileaks не разполага. Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа това е заключението на дипломатически доклад посветен на Бойко Борисов, изпратен от посланик Байърли на 9 май 2006 г. [06SOFIA647] Мръсотията Така е озаглавил Байърли раздела, резюмиращ криминалното минало на Бойко Борисов. По една случайност параграфът носи и щастливия номер 13, а в скобите след него е нивото на класификация, което никак не е случайно и отговаря на най-високото ниво на секретност за грамата SECRET//NOFORN: 13. (S/NF) Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO (ЦРУ бел.ред) е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата).

Абстрактната драсканица на Баце - "Сънувани гЪзопроводи!" поставена в рамка на стената. А в туй време ТЕМЕНУЖКАТА МУ ги каканиже: "Петкова: Газовият хъб е невъзможен без руски доставки." Без руския газ няма как да бъде реализирана концепцията за газоразпределителен центъра на територията на България, заяви енергийният министър Теменужка Петкова.