БСП купувала гласове в мина, раздавала хляб на роми

Бойко Борисов заяви, че БСП купува гласове в мината в Бобов дол. Николай Бареков обясни, че Христо Ковачки дава по 100 лв. на работници, за да гласуват за БСП.

Обратно в новината

Коментари - БСП купувала гласове в мина, раздавала хляб на роми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво

ГЛАСУВАЙТЕ без страх.Гласувайте за да освободим децата си от алчните и ненаситни търтей.БСП,ДПС,АтакаыББЦ са марионетките на ДС.ГЛАСУВАЙТЕ!Докога ще ни грабят и изпиват силите ни като пиявици.Подготвили са се с манипулации и резултати,но не са повече от нас.ДА ГИ ИЗМЕТЕМ!! ГЛАСУВАЙТЕ!!!!

Среден пръст на тия в парламента. Гласувайте за друга партия.

Ужас. Няма оправия в тая държавица. За които и да гласуваш все мизерия.

всичко е лая,,,никои не ни е агитирал,,предизборни воини ,вкараха и миниорите в този театар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Червени боклуци. Заради вас сме най-бедната страна в Европа.

НЯМА ПРАВЕДНОСТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА. Икономически роби, политически роби, бедни до оскотяване в борба за оцеляване, тарикати, крадци, измамници,продажници,изнудвачи,изналсивачи, бандитизъм в селата обира и последните трохи,нагаждачи,подмазвачи и всякаква измет стана каймака на обществото. Безсърдечие,бездушие,равнодушие,безнадежност .Страх.Няма бог,няма цар,няма полиция,няма съд,няма справедливост,няма възмездие,.Всички греховни,навързани кат свински черва кланове- семейни,партийни,икономически,щридически,лекарски,преподавателски,полицейски,прокурорски,съдебни административни,чиновнически изсмукват всеки принаден продукт произведен в тази страна.КАК ДА ЖИВЕЕШ В ТАКАВА ДЪРЖАВА. ГЛАСУВАЙТЕ масово,по съвест,а не по принуда,независимо от формата и.Ако на 25.05 всичко остане същото, нашият съвет е хващайте пътя за Света.

В методиката за гласуване от ЦИК, публикувана в интернет, се предвижда: бюлетина, на която не е откъснато номерчето, да се приема за валидна! Това означава, че на всички платени гласуващи ще им се пускат бюлетините без да е скъса номерчето - по взаинмно съгласие между комисията и гласуващия - там, където властва една партия в малко населено място. При това никой наблюдател не може да реагира, защотто това е вече законно!! Такава маркирана с номер бюлетина няма да се счита за невалидна бюлетина! По принцип при избори е забранено маркирането на бюлетината по какъвто и да е начин. А тук ще имам не просто маркиране, а ще имаме уникален номер на гласувалия, който лесно се запомня и записва при гласуването. Така ще бъдат отчитани платените гласоподаватели. Ето за това вече мизата се вдигна на 100 лева, защото проверката е гарантирана, а сигурността на политическия подкуп - също. Писах на президента и на ЦИК. Получих отговор само от администрацията на президента, който е оправил питането до ЦИК. Моля коментирайте бъркам ли? Ако една бюлетина, на която не е откъснто номерчето е валидна, това анонимно гласуване ли е? ЦИК го е изтълкувал като анонимно :). Ето за това бяха големите патаклами колко члена то тази партия и колко от онази да има в ЦИК. ЦИК е днес на БСП. Можем да смятаме, че този план е на БСП. И ще го изпълнят! Вие съгласни ли те с това? Това е официално опорочен вот! А такъв вот е недопустим за демократична държава, престъпва Конституцията ни.

Коя ли е тази партия-наивница която очаква гласове от Ковачки?! Та този господин кого ли не е измамил вече ... едно време горещо подкрепяше царя , Кошлуков беше кандидат от партия Лидер , после влезе в съюз с ВМРО и земеделците , в същото време се кълнеше във вярност на Доган , флиртуваше с всички и ....мамеше всички!! Колко прост трябва да е човек та да се хване с Ковачки-писателя на романи???

Ето такива манипулации ме отвращават. В каква държава живеем? И съм сигурен, че не само БСП пазарят гласове а и ГЕРБ, пък ДПС си ги знаем с техните автобуси.

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И БСП!

Не разбрахме ГЕРБ как купуват гласове! Защото те едва ли са спали тия дни.

"Дани"...16:51... ти си БСП трол!!! Н Само не знам :защо днес се излъчва пресконференцията на прокурорите - Цацаров - Сарафов по канал 3--- ??? В деня за размисъл?

БСП че купува - купува, ама и ГРРб не остават по-назад.

БСП са гнусна работа! Думи нямам!

Червени хлебарки. Няма да се гласува за вас! Не !

Тези от дир защо не качът клипа за Бобов дол.

ВИЖ В ПИК.

Защото са червени подлоги...

ГЛАСУВАЙТЕ!

Купуване на гласове, безкрайна арогантност, нападения над журналисти и ... наблюдаващи и нищо правещи институции. Истинска държава членка на ЕС. А МВР нека само си регистрира спадовете в престъпността, Прокуратурата да си обслужва собствените интереси, ДАНС си играят на 007, но само колкото да бройкат момичета, а заплатите да си вървят ...то както им е втълпено оправия няма и все някъде другаде са виновни

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Лъсна целият запис за аферата в Бобов дол! Вижте как се обещават заплати в замяна на гласове за БСП! (видео)

Щом партиите купуват гласове да се спрат държавните дотации на всички партии със закон.

Докато не бъдат елиминирани един път и завинаги комунистите, докато не се изселят в Сибир, докато не се отнемат заграбените, откраднатите и обсебените преди, по време и понастоящем имоти и финансови средства БЪЛГАРИЯ не в ЕС, а вмеждузвездния съюз да членува ПАК ще е последната дупка на кавала, ако ИЗОБЩО и отредят дупка!!!

Явно има червени кръвопийци, които заливат с кръв всичко справедливо, компетентно и обективно споделено мнение!! Веднага заливат с кофи кръв постовете отразяващи същността на БСП/БКП, коалиционните им партньори ДПС и жалкия Долен Сиктеров!!

LeGrandTulup

Ку ку.

Партиите купуват гласове с вашите пари, за да ви смучат кръвта като пиявици и пак да ви вземат парите за да си купят и следващите избори.

Те да въведат електронно гласуване пък нека си купуват гласове колкото искат. Тогава и да съм за риба, вадя телефона и гласувам!

да успееш, щото ще си се наял с гъби (непроверени)....

Положението щеше да е много интересно ако в случая гласовете бяха за герб .Оня тъпанар бареков барабар с маноловица ,се здраха цял ден да крещят (в деня за размисъл ) какво се случвало в печатницата в костинброд ,кой бил манипулирал .А сега слушаме по новините и като стане въпрос за кой номер бюлетина карат хората и заглушават да не се чуе .И защо бе огласете измамата ,предишния път всички освен нова телевизия не спряха а сега-имаме информация за това за онова и не казват ,очевидно са платени и те от комунистите .Ми айде нека знаят и най големите простаци комунисти дето гласуват за вас колко сте "честни" !

На работниците в предприятията на Ковачки до колкото разбрах са им намалили заплатите. Много хора са недоволни, ама няма къде да идат. Сега те са лесно манипулируеми със заплахи. Да им се дадат заплатите на време е нормално, но за нормална държава. Ама олигарсите това, че изобщо дават някога някаква заплата го ползват като оръжие. Е, до кога ще търпите???

Аз апелирам към българите в чужбина да намалят изпращаните към България пари до колкото е възможно докато БСП-ДПС са на власт. Парите на българите работещи в чужбина са най-голямото перо в постъпленията в България. Ако спрерм тези пари веднага ще се усети в цяла България. Аз лично не съм пращал пари за последната година и няма да го правя докато тези не паднат.

Стига глупости. Парите изпращани от чужбина нямат нищо общо с БСП. Хората подпомагат семейства и роднини. Няма да ги оставят да мизерстват заради БСП.

Тези пари влизат в банките а после и в обръщение. Плаща се ДДС. Който е на власт по един или друг начин разполага с тези пари, поне частично. Аз лично имам леля която си гласува редовно за БСП. Е, добър съм си с нея защото ми е рода, но помощ никаква. Тези дето са излизали из Европа са видели. Видели са, че по-добре са държавите където социализъм изобщо не е имало. Повече има ли нужда да се коментира?

дори и за миячка на чинии не ставаш...

ще спечели изборите? И за кои избори става въпрос?

В неделя ще спечели евро-вота .За лицата които ще ни представляват пред света .

Ето къде отиват част от изтеглените милиарди заем!!!!! За купуване на гласове и манипулиране на изборите!!! И накрая ние ще ги връщаме тези пари,които те изтеглиха!!! Народа ще връща парите,които сега се дават за купуване на гласовете на малцинствата и простолюдието!!! А изродите горе отново ще плющят и пълнят бездънните си стомаси на гърба на всички нас!!!! И ,какво се оказва,кой е по умния в случая?????

Тъп си като на слон гъза. Ако си риба, на бастун ще те хванат.

Илияне, или Яне, кой кьде те хване!

.ТОВА Е ПОДИГРАВКА С ВСЕКИ ЧЕСТЕН ИЗБИРАТЕЛ , ТОВА Е ПОДИГРАВКА С ДЪРЖАВАТА ДАЛА МИЛИОНИ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИЗБОРИ ! ШЕПА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ЧРЕЗ МАШИНАЦИИ , ТРИКОВЕ И ПАРИ , НИ ПЛЮЯТ В ЛИЦЕТО ! ТОВА СА СЕЛСКИТЕ НОМЕРА НА МАЯ И КОМПАНИЯ ! ДОКОГА !!!

Който го може, го може... Ти и любимата ти тиква като не можете и г*за си да избършете без охраната да помага, сами сте си виновни...

ЧЕРВЕН БОКЛУК И ТРОЛ.НЕ МОЖЕШ ДА КАЦНЕШ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА БОРИСОВ!ЗАВИЖДАТЕ МУ ЧЕ Е ХАРИЗМАТИЧЕН И ХОРАТА ГО ОБИЧАТ А НЕ Е КОМПЛЕКСАР И ПЕДЕРУНГЕЛ КАТО ВАС ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!

ПИПО

Другари, още два дена ви остават. Как е настроението?

бъркаш Пипо не са два дена защото това не са парламентарни избори а от нас зависи колко още ще ги търпим

ПИПО

Ако успеем да ги победим сега, със сигурност ще има предсрочни парламентарни избори. Трябва народа, да гласува масово. Трябва един път завинаги, да сложим край на хегемоняиата Станишев-Доган. На това зло трябва да се сложи карй, защото вече 25 години ни тровят живота и вече не се издържа.

Който не гласува математически гласува за БСП и ДПС. Това е математика и никой не може да я обори! Седнете и сметнете и сами ще се обедите, че съм прав.

се гътнеш от ужас неконтролируем? Ние ще си гласуваме за ДПС и ще гледаме после как наш местан го нацепва отново на тиквата, както направи и на миналите избори, пък вие си вийте на умряло...

А простите роми,не знаят,че с това ще си и останат,с раздаването на хляб и по някой лев,а после никой няма да ги е*ава!!!! Но простия си е прост и се продава и за 20 лв ,и късче хляб! А лисугерите ще бъркат в кацата с мед и ще се къпят с него,до,като простия народ ще се дави в блатото на мизерията!!!

Който и да дойде няма да им даде повече от парче хляб. Трабва да разчитат на себе си и с работа, а не с кражби да си подобрят живота. Ама в Б-я има поговрки като от работа не се забогява и др.подобни, които навяват мисълта само за кражби и далавери.

В момента всички червени алабаши са активирани да настояват да не гласувате. Така купените гласуве имат още по-голяма тежест. Който иска да го управлява Местан-Сокол-Дудук и други подобни да не гласува.

Но пък ти си толкова тъп, че забравяш, че това не са парламентарни избори за български парламент, а за ЕП... Айде сега кажи като как мен ще ме управлява европейският парламент? Не знаеш, щото си тъп, ама мнооого!

тикво управлява те еп и то как. нали те приемат поредния регламент (съвместно със съвета) - за дължината на краставиците, за височината на полета на гаргите... и тн. и то всичко се прилага и в бг

Ами Борисов по закон не е прав, защото БСП рално не купува гласове. Правят го нейните боклуци през ДПС като Ковачки. По закон БСП са невини, но по неписан закон са виновни на 100%.

За бога братя българи, ГЛАСУВАЙТЕ. За когото искате но ГЛАСУВАЙТЕ !!!!

Точно заради такива тролчета герберастки като теб няма да гласуваме!

вие от Посирано ли няма да гласувате? Е, голям кеф, ако е така.

Ти специално правилно ще направиш.

Абе кухо лейко човека ти казва да се гласува независимо за кого но да се гласува

Luna0102

Другарю, тролчетата са съседите ти по стол! А ти недей да гласуваш, направи услуга на България!

Е те 57 милиона надбавка за пенсионерите за Великден беше точно това, купуване на гласове. И то не с техни пари а с наши, от данъци!

Използвам повода за да обясня защо няма да гласувам. ПървУ(по любен корнезов):Никой от кандидатите за депутати(каквито и да са) не заслужава да бъде избран.Каквото и да приказват те са издигнати от една политическа сила-бившата комунистическа върхушка(бащи синове, внуци).Няма сдс , бсп,дпс ,герб.ВСИЧКИТЕ ТЕ ИМАТ ЕДИН НАЧАЛНИК.Който не разбира това е адски тъп.БГ тотално се контролира от тази върхушка.Тоталитаризма си е тук.Просто нова форма,някаква мутация или квото щете там.КОГОТО и ДА ИЗБЕРЕТЕ,ИЗБРАНИЯ СЕКОНТРОЛИРА ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО.И контролиорите не сте вие,мои сънародници. ФторУ(по същия автор):Ако гласувам това означава че аз заставам на една плоскост с хора които аз смятам че не са като мен.Това означава аз да се съглася стова че тези хора са ми равни.Е,не са ми равни.Просто някои БГ граждани трябва да бъдат лишени от право да гласуват.А на фасоните че европейците ще скочат отговора е съвсем прост:Европейците нямат много наши проблеми.Така че по този въпрос е по-добре ....

Няма негласували. Твоят глас се разпределя пропорционално между твърдия електорат на спечелилите избори.

Точно така не гласуваш и твоя се глас е така наречените остатъчни гласове и разпределя пропорционално на спечелелите партии

Ако искате мога и с имена?За върхушката де.Ама само ако много ми се помолите

Толкова ли е сложно да разберете че ако днес не гласувате, утре ще имате моралното право да излезете на улицата...Ако днес гласувате утре няма да имате това право.Толкова ли е сложно.Или за улицата трябва здрав задник.

Толкова ли ти е сложно да разбереш, че като не гласуваш днеск нямаш НИКАКВО право да се оплакваш???? Прост пример за 5 годишни като тебе - не си се наредил на опашката за банички - не си получил баничка. Не се оплакваш... друго е ако свършат преди тебе или ако е стара или ако е мухлясала... капиш другарю????

Гласувайте за да обезсилите циганските купени гласове. Гласувайте за когото искате, само НЕ БСП-ДПС-Атака, Бареков. Концентриран вот зас ГЕРБ и/или РБ ще е най-добре. БСП-ДПС са управлявали достатъчно дълго и много мандати. Резултата е беднотия и мизерия. ГЕРБ управляваха по-малко от 4 години и построиха нещо. БСП похарчиха 2 млрд за Белене, а там няма нищо построено. Има ли още някой да им вярва на обещанията? Сега притискат миньорите да гласуват чрез заплахи за уволнение. Това е то фашизъм в действие. До кога ще търпите и вярвате на лужите на комунистите и подпората им ДПС???

не продължите да си миете чиниите в чужбината (за друго не ставате) и да не се бъркате в българските работи?

Ами ти продължавай да тролничиш и се надявай на трохите от трапезата на БСП. АЗ съм СВОБОДЕН! Като ида на избори отивам и гласувам за когото АЗ преценя. Никой не може да ми заповяда и да ме манипулира.

във всяко българско семейство има минимум един човек, който се труди или учи в чужбина (основно в Европа). Изкарва пари, които тук никога не би могъл да изкара, помага на близките си в България. Работещите българи в чужбина по официални данни са най-големият инвеститор в България. Така че, млъкни гнусен червен болен мозък

Като се върнеш тук да си те башибузучат ГЕРБерастите или Кунева да подари всичко което родителите ти са построили, тогава ще даваш акъли. Сега не определяй другите какво да правят. Като си толкова тарикат що не се върна като ГЕРБерастите бяха на власт?

Това "концентиран вот", дето го употребяваш във всеки твой коментар като концентиран сок от портокал ли да го разбираме, или концентрирана сярна киселина, изп*кана от тиквата буда от яд, че губи всичко?

каква чужбина си ми ти, като ай-пи-то ти е от милиционерското училище?

ХА-ХА-ХААА!

Нямам думи!Няма да гласувам,призовавам всички хора да не гласуват!Отвратена съм от всички политици!По-отвратителна политическа класа по света едва ли саществува!Призовавам към бойкот на изборите!!!

Купените така или иначе ще гласуват! С отказа си от вот само облекчаваш кукловодите!

Много хубава опорна точка. И с две махали ма...ли БСП ще получи 80 %.

с това,че не гласуваш,легитимираш всички тия купени гласове-Само с гласуване може да се обезличи контролирания вот!Гласувайте,хора,гласувайте!!!

И се получава следното БСП и ДПС с твърд ама яко послушен електорат печелят и могада ти кажа честито

Мая, успокой се... Верно, че пак ще загубите, ама недей тъка на два стана. На теб сме ти възложили бюлетините, призивите за бойкот на изборите са задача на другаря Кутев.

Много се чудих какъв ще е последния удар. Е, стана ясно. Като не намериха друго, натопиха БСП за купуване на гласове. И всички "чисти" в един глас изригнаха - Бойко, Бареков и кой ли не още. сестра ти билла к..ва, вземи обяснявай, че нямаш сестра. Случаят е аналогичен. важното е да се лъже безобразно. Така, смятат някои, е по-достоверно. Особено когато е казано с апломб.

Много си права натопиха БСП като показаха репортажа по тв А там където няма скрити камери има само разговори за времето утре

"Натопиха", а??? Всичко си е ачик, ачик, с лица, имена и т.н. Натопяването беше миналата година с Костинброд

Вместо да пишеш глупости, по-добре гледай репортажа със скритата камера. Мошеници...

Кейт, с такова мислене се казваш максимум Мара или Пена, но Кейт - имаш много здраве.

Luna0102

Това е партизанското и име, срещу него се подписва като си взема заплатата от Позитано.

Аз ще гласувам. А вие?

Няма да гласуваме! Това не са парламентарни избори за български парламент, че да се хабим... А популистко-демагогските дитирамби, че който не гласувал, оставял на мангали и не знам си какви да ни управляват си ги оставете за нискоинтелигентните герберасти - само те могат да им се вържат, щото са тъпи като любимата си тиква...

Ще идеш да гласуваш мушморок, ще идеш я си атакистче, я дудуче, я бесепарче я някое друго педалче. Викаш си колкото по-малко хора ще гласуват толкова повече педали ще лудуват.

Абе умнико за тебе няма ли значение кой ще те представлява в Еропа

Кои сте "вие"? Ти няколко човека ли имаш в главата??? Говори за себе си. Ама ако имаш раздвоение на личността, това вече е друго....

"Вие", ако сте от БСП, или Атака, или ДПС, или ББЦ, е добре да не гласувате. Останете си вкъщи или идете на въздух за риба, това ще е полезно за психическото ви здраве

Luna0102

По-добре тъпи като ниско интелигентната тиква, който може да те сложи в малкото си джобче по интелект и образование, отколкото остри като любимият ти хамстер, на когото способностите са да шие копчета на руски шинели.

Хора ГЛАСУВАЙТЕ! Няма значение за кого, просто не позволявайте нискообразовани и цигани да избират КОЙ ще ви оправлява данъците и държата!!!!

има значение за кого гласува човек. или гласуваш за измамниците бареков и станишев или гласуваш за герб за по-добро европеиско бадеще. поне боико е честен и си казва истината и има план за развитие. на останалите плана им е как да ограбят и малкото останало в страната. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има и друг начин. Ще гласувам за най-никаквата партия, дето няма шансове, за да не ми вземат гласа измамниците. Хем съм го дала, хем все едно не съм, защото и аз смятам, че цялото ни политическо представителство е...е, няма толкова обидна дума!

Ако не знаете кой спретна "аферата Костинброт" тва е Йовчев. А сега чакайте полицията да си свърши работата :)

Да, това беше неговият "личен" проект

А когато Бареков раздава кебапчета и прави курбан, това купуване на гласове ли е или е новина, коята се съобщава като голямо събитие по телевизията?

Загрижен е за народа - храни го! Ама до кога ще е така - до изборите!

Абе пичове, що не се държат номерата на партиите в тайна до началото на изборния ден? Така който не може да чете или който е склероза ще има леки затруднения да гласува наизуст.

По добре да въведат ограничение по ценз и възраст , примерно от 18 до 50 години , останалите ще гледат ТВ!

Абсолютно съгласен. Не може човек, който не е в състояние да си напише името или да изговори свързано едно просто изречение да решава кое е добро и кое не за страната. Задължително да се въведе образователен ценз, за да имаш право да гласуваш

Скоро показаха един цех в който правят нови прозрачни урни за гласуване при наличие на стари които се пазят във всички общини и това ако не е разхищение здраве му кажи

Една от причините да гласувам за ГЕРБ е мръсните пари на БС69ДПС и "Цензура", дадени за купуване на гласове да отидат на вятъра...

Въпреки че БСП , ДПС и юроша на СидерОглу СИ НАЗНАЧИХА ЦИК !?!? ИЗЦЯЛО от ТЕХНИ протежета Т Е З И партии ЩЕ ДУХАТ супата на 25 май вечерта!! Генерала ЩЕ ГИ О Т В Е Е !!! Колкото ПОВЕЧЕ българи гласуваме на 25 , толкова вероятността да се ОТЪРВЕМ от сегашните МАРОДЕРИ е по- голяма! Г Л А С У В А Й Т Е !!!