Борисов: БСП е като ”Бузлуджа” - лъсната отвън, разруха отвътре

Държавата ще прехвърли собствеността на Дом паметника „Бузлуджа" на БСП, ако от червената партия поискат.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: БСП е като ”Бузлуджа” - лъсната отвън, разруха отвътре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ,АЗ ВИ КАЗАХ,ЧЕ С ДОГАН ПАК ЩЕ ВИ ЯЗДИМ И ЩЕ ТРАЕТЕ!!ДОГАН И БСП - ПОБЕДА НАД ГЯУРИТЕ!!

Метинчо, не така бре, сус. Не така с лошо. То тъй кат пишеш е много лесно да си силен да викаш - Победа..., ама утре кат са срещнем да не викаш -Вай аллах! Да знайш много ши та "убиждам".

... и от мен да знаеш, Метинчо. Дядо ми на такива като тебе кожите е драл, задето са тормозели "гяурите" и хич не го е било страх, аз на него съм се метнал и твоята бих одрал, Метинчо ...

Можеше навремето да дереш, когато Дядо Иван беше зад гърба ни. Сега можаш да си съдереш само цървулите. България е обречена.

Виждали ли сте снимка на българския министър-председател? От такъв неандерталец какво да очакваш?!

А виждали ли сте профани, които преценяват хората по външния им вид? Мислех, че това е поведение на зле възпитаните деца в детската градина - на който госпожата им дърпа ушите и ги наказва в ъгъла. Но не се чудя, защото нивото на един комунист е фактически ограничено от манталитета му. Това е и генно предопределено - известен факт е, че болшевиките са от работническо селски произход, т.е. хора, не принадлежащи на интелектуалния труд. Когато са завзели властта с убийства (с ум не могат), се е получило нещо като изплуване на тинята над бистрата вода. Е, случват се в природата такива неща, сега се утаява наново. А борисов е един от утаителите н аболшевики. Ето че метна и Валентин Златев. Преди това и най-напред подкара Станишев и Първанов. Бойко е истински мъж и тъкмо правилно ориентирана политическа фигура към настоящия момент. Хем е от ниско, че да им знае дамара, хем е доста интелигентен (очевидно добре се справя не на думи, а на практика) и успява да свърже миналото с бъдещето на цяла една държава.

Що са хабиш толкова да обясняваш какъв бил Бойко? Га че ли не знаем какъв е. Без да му гледаме физиомутрата.

сега ... ами ако беше станал някой инцидент, кого щяхте да оплювате тогава ????? ... то се видя, че БКП(БСП) спазват законите когато им отърва...имаше нагледно показно как се прави, после вадят съчките от окото на другите.

А ,,вие'' господин борисов какъв сте ??? Как се качихте до този пост ??? Всички сте едни и същи ,нещо като дъщерни фирми на БСП.

ОТВЪН ТИКВА,А ОТВЪТРЕ БРЪМБАРИ!!!ЩО Е ТО?ПЪРВИЯТ ПОЗНАЛ ПЕЧЕЛИ АВТОГРАФ С ЛИКА НА ПРЕМИЕРА!!!

как кой, ми аз съм!!! ХАХАХАХАХА

Бойко Борисов е член на БКП. Цецо Шлифера - също.

Бивш член. По принуда - за да живее нормално. Слава Богу е бил чист. И на мен ми предлагаха да стана член, отказах. Ако беше 5 години по-рано, щях да приема и да се противопоставям отвътре. И без да съм вътре, пак са се обаждали от високо да питат кой съм, че не ги траех болшевишките им номера. Има едно голямо разминаване - комунизмът е една идея, но диктатурата е нещо различно. Болшевизмът е комунизъм, приложен от лулмпени. Бойко никога не е бил привърженик, дококлто знаем. Просто е бил нормален човек, който е трябвало да живее нормално. Да си полицай или пожарникар, няма как да не си член, брат! То беше голям геноцид! Разбирам го напълно!

Че Гевара е убиец и престъпник..

Твоята надежда трябва да е в по-силни лекарства.

Каквото и да се обиждат партиите истината е една - големите престъпници са на свобода,безработицата и сивия сектор се увеличават. Това са сигурни доказателства, че в Бг все още няма партия, която се интересува от народа...

stingdim@

Дошло е време разделно ! Народът ни се състои : от една страна 2 500 000 пенсионери - нашите майки и бащи, нашите баби и дядовци гласуващи за БСП .Живяли по друг начин - но тайно мечтаеха да работят частно. Мозъците им владее Станишев -като мислят, че само той раздава и вдига пенсиите им едиствените им приходи .От другата страна сме ние-синове,дъщери и внуци.С по десни идеи,работещи като или при частници гласуващи за други партии. Приблизително сме едни срещу други : 50 на 50 в проценти. Лошото е че, по средата са ДПС етническа, забранена от конституцията партия. Кога бяха честни ДПС : със СДС,НДСВ или с БСП ? или единсвенната им идея- да са близо до кацата с мед на власта? Ще кажа :и двете, плюс това- че не искат да има силна държава, най добре за тях, ако я няма й държавата ни ! тази партия накланяше везните на нашето изборно равновесие в угодна на нея посока-но винаги във власта. Българските партии заради разделението ни не можеха да съставят сами правителства.Затова винаги включваха угодческата ДПС в коалиция, за да имат мнозинство в парламента и ставаха заложници на нейните политически рекети.Сигурен съм, че ако която и да е една партия имаше мнозинство тя щеше да направи много неща за България .Но не се случваше защото нито пенсионерите отстъпиха заради пенсиите си ,нито децата им при избори се отказаха от своите идеи. Само ако в края на живота си възрасните хора помислят за най-важното -бъдещето на децата и внуците си и гласуват не за БСП може да променим живота на България !! Дошло е време разделно-миналото или бъдещето!!! Мислете умно!

Цепенячето Веско щял да кандидатства да става член на БСП. Това момче акъл има ли, здраво ли е? Въобще момче ли е ? Бъдещето на тази партия се поставя под сериозен въпрос с такива ,,младежи". Много стават, даже ръководството им такова, а все пак българинът си остава традиционалист...

Тук се появи някакъв си Веско на 18 годинки. Както се казва цепеняче. Но знае ли човек, може пък някой дърт педал като Азер Меликов да се прави на младеж. Ако пък все пак е млад социалист, може би го готвят за харема на Доган - за мъжка секретарка го готвят. Първо на митинг на Бузлуджа, после на "стаж" в сараите на Доган. И няма да прави само кафета....

Вместо да се опиташ да го прикоткаш това момченце към вашата герберастка партия - ти си взел да говориш глупости! Не виждаш ли, колко ще ви подхожда? Толкова ли ти е малко мозъка, че да не се сещаш, че и на вас ви трябва млада кръв? Пък и виж как хубаво и убедено говори момчето - досущ като теб. Ти нали си бил ченге и си вербувал хора - не знаеш ли как стават нещата? Ама си започнал като идола си да настройваш всички против вас. Големи некадърници и неудачници сте! Ходете си докато е време!

Млада кръв й трябва на БСП-то. Че столкова много пенсионери миришете на пръст. Някой ще попита какъв пръст, да не би да е среден. Сложен отговор, но може и така да се интерпретира. Особено ако накй е заврял този пръст отзад на Станишката. На ДПС-то му трябва млада мръвка - като този млад социалист Веско. Как се облизват гавазите на Доганя - като котараци на котешко парти. Що се отнася до некадърници и неудачници - за справка БСП-то. Там е пълно със специалисти по съветски униформи и история на БКП. И Рабфак-овци, Рабфак-овци. А ехото повтаря - овци, -овци ....

Абе Бойко ти като казваш че БСП е като "Бузлуджа"-лъсната отвън,разруха отвътре не мислишли,че това се отнаси за теб - лъснат отвънка,кух отвътре.

stingdim@

Личи че си от платените партийни хакерчета. Вие не сте българи , а цифрова паплач. Не знаете къде живеете. Ела да поживееш 1 ден в Кърджали да ти надуят главата воя от джамиите ,да се молиш за работа в турските цехове,децата ни учат турски за да ги включат в игрите. До 30 години ще измрат 3 милиона пенсионери-българи. Ще останат 3 партии циганска, турска и българска . и тогава твоите деца ще те попитат тате ти какво правеше тогава бори ли се за нашето бъдеще . но ще бъде много късно за промяна . ти мислиш сега с консуматорския си задник -направи нещо смислено за децата си !!!!

Ма, Калитко, ти наистина си бил овчарче, при това от Кърджали! Ееех, сега разбирам защо си толкова насъбрал въобще и изобщо! То всъщност, че си от там - лошо няма. Ама ти кажи твоите любимци от гробокопаческата партия какво направиха против воя на джамиите например? Не ги ли оставиха пак да вият, макар и "намалено"? И защо другият ти любимец 13 Болен въпреки всичко пак гласува за Войко (размяната на първите им букви е преднамерена)? За да не помислим, че ще се връща при старите си сини и червени авери ли? Не беше ли по-удачно да гласува "въздържал се" поне? А колкото до партиите, които ще останат - че коя ще е тая, българската партия? Щото едва ли след 10 години за гробарите някой ще си спомня дори. А колкото до циганска партия - циганин къща не може да свърти, ти в партия искаш да го вкараш.

ГЕРБ си има младежка организация с достатъчен по количество и качество състав. Без трафиканти като Кирил Добрев и разни Весковци/модераторчета/. Тия хич ги не щем, да си стоят към БКП/БСП-то. Там си им е мястото.

То и в ГЕРБ е пълно с такива - все пак крушата не пада по-далеч от дървото. Почти целия висш ръководен състав на партията е от бивши членове на БКП. Ама нали знаеш, че бивш комунист и бивш негър няма.

Борисов стана ДЪРЖАВАТА, КОЯТО ДАРЯВА???

Защо се гневите? Направете по-добра, по-справедлива, по- трайна от БСП , и тогава ще дойдем младите при вас

Кой ви се гневи? Хората просто ви се присмиват за ,,добрината", ,,справедливоатта" и трайността, вече вкиснала и издаваща отвратителен предсмъртен дъх...

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов.

40-50 хиляди на Бузлуджа никога нямаше да се съберат на празник на БСП ако не беше безплатния транспорт до там.Десетки хиляди пенсионери въпреки,че не са никакви симпатизанти на БСП са се възползвали от възможността да разнообразят скучното си ежедневие и да идат на безплатна екскурзия.От много години е така.По селата събират желаещи,които срещу един-два лева ги разхождат до прословутия връх и после си ги връщат по домовете.

Защо се гневите? Направете партия по-добра, по-справедлива, по- трайна от БСП , и тогава ще дойдем младите при вас

Скъпи Веско, Още Другаря Владимир Илич е казал, цитирам "Убеждението е най-силното оръжие на комуниста !" Дерзай,Другарю,...Дерзай...

Ти ще кажеш кой ще кара влака!

Звездата е била захранена от съседен ЧАСТЕН лифт! Както се казва "no comment". Гласуващите за БСП бедни хорица трябва да знаят, че в България почти няма частно предприятие, което да не е собственост на бивши комунисти или на тяхното потомство.

Кучетата си лаят,керванат си върви! ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!

На 18,5г.съм. Вчера бях на Бузлуджа. Щом започна тържеството, дъждът спря и изгря 100% българското слънце! Действително имаше м-у 40000 и 50000 човека от всички краища на България. 120 бяха само новоприетите младежи. Изненадан съм от великолепната организация!!! НЕ ЧУХ НИТО ЕДНА ГЛУПОСТ!!! И аз ще кандидатствам в тази партия.

коку

Ооо млад комсомолец :-) Молодец! Само така! БКП в най-новото си превъплъщение пак е на ръба на пропастта и пак се готви да направи уверена крачка напред, а още има заблудени, които искат да я направят с нея...

не подигравай момчето за изкривеното му мислене. Родителите са отговорни ;). А нали се сещате ако са от 'ония'

Вескоо, ку - ку .... Къде си бил и къде остана...

Браво мойто момче,браво модераторче...само така,дерзай малчик....след това на амбразурата!

Само ще те използват моето момче. Те всички са милионери и престъпници. Освен ако и ти не си наследник на такъв.

С безплатен транспорт ли те закараха на Бузлуджа или родителите ти дадоха 3 лева за пътни.

100% Слънцето е на Северна Корея.Събудете се най-накрая!

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ДАМИ И ГОСПОДА(РИ) Пределно ясно и открито ПРАВИТЕЛЯТ ББ оповести поредната новина. "ТРАГЕДИЯТА НА ГЕРБ Е ПЪЛНА И ЗА ТОВА КОМЕНТАРЪТ Е НАПЪЛНО ИЗЛИШЕН". Затъването е не с дни, а с часове!!!

Наборе,пак забрави да си пиеш хапчетата днес,и памперса смени,че вони и не се трае

Бойко е отново образен и точен. А представяте ли си селяндур да възприеме този коментар?! Комунизтите направили простия му дядо директор, още живеят натъпкани в апартамента му цялата селска рода, та да си променят убежденията?! Абсурд! От селския кенеф без труд да получиш градски такъв - за урода е достатъчно да лиже задници поне 2 поколения. Интелигентът може за няколко години да постигне тази невъзможна иначе за простака цел. И да не очакваме, че простаците, получили с цената на убийства единсвения по рода си шанс да се почувстват властимащи, могат да забравят тази просташка гордост - да можеш да убиеш интелигент, да можеш да счупиш съдба... Това са низости, изживяванията от които никога няма да забравят... и винаги ще ценят.

То комуниЗтите всички бяха селяни преди 65г. но започнаха да се пишат след това за елит но пак си останаха прости цървули и не се научиха нито да пишат нито да говорят като хората.....това е ПЪЛЕН КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕНОСТ!

КомуниЗтите и селяните обновиха генофонда на схлупените и покрити с каменни плочи "градове"вероятно и твоятя фамилия!

Както винаги, Борисов е много точен и удря право в десетката. А тя е пълното безсмислие на червените другари бесепари, чиито глави са пълни с червени петолъчки и опикани и осрани измислени паметници. С които оскверняват исторически места.

а ти явно си поредния малоумник с промит мозък, я ми обясни кое е точно, май не си се качвал на Бузлуджа скоро... отвън е омазана и потрошена не по малко от вътре... а е пълна глупост, нещо толкова голямо и все пак част от историята ни, след като хиляди хора са работели по него доброволно или добросилно, да се остави да се разруши....

То и турско робство е оставило история, но не ходим да й се кланяме. Освен това трябва да си пълен олигофрен да не знаеш какво означаваше доброволно по време на комунистическата диктатура. Аз например трябваше доброволно да стоя в България и да не излизам в западни държави. Доброволно излизах на манифестация, никой не ме принуждаваше с пистолет. Доброволно се редях по опашки за маслини, за захар, а също и за банани и портокали. Доброволно отчуждиха къщата ми, за да изградят 'модерен' панелен блок и ме обезвъзмездиха доброволно с 4 000 лева за двора и къщатата ми. Доброволно плащах 18 000 лева за двустаен апартамент с години. Доброволно бих бил шут в задника на всеки, който ми обяснява как е било доброволно о колко е било хубаво да те управляват нискоинтелигентни малоумници доброволно. На фона на описаното Бойко е просто перфектен управляващ. Постига невиждан прогрес за страната ни.

Вие сте малоумникът. Що се изказвате неподготвен? Точен е прав и аз съм съгласен с него а не с Вас. Не искам да Ви обиждам, но след като си го просите...

На 18,5г.съм. Вчера бях на Бузлуджа. Щом започна тържеството, дъждът спря и изгря 100% българското слънце! Действително имаше м-у 40000 и 50000 човека от всички краища на България. 120 бяха само новоприетите младежи. Изненадан съм от великолепната организация!!! НЕ ЧУХ НИТО ЕДНА ГЛУПОСТ!!! И аз ще кандидатствам в тази партия.

Необходими са още усилия за да кандидатстваш за БСП. Лъжеш неправдоподобно, а трябва да овладееш това изкуство /лъженето/ до такова съвършенство, че все някой да ти повярва. И бъркаш 100% българско слънце със 100% червена петолъчка.

Mного дорбе казано! Hе вярвам да го е измислил сам!

Честита 120 годишнина на всички работници-комунисти!(не важи за буржоазните партии,БСП,ГЕРБ,СДС,Атака,ДПС,РЗС,НДСВ итяните креатури!)

Да, БСП са богата олигархия, която продава по политически начин илюзии на стотици хиляди глупаци. За останалите не бих казал, че са чак много далеч от БСП, но разликата все пак е очевидна. Само след управление на БСП сме имали кризи до сега. Последната се натрупа със световната, но Бойко намали ефекта. Иначе щяхме да сме бетер от след Жан.

Питането му било провокирано от директорката на детска градина Мирослава Радка Гъркова, която търси пари, за да ремонтира кухненския блок на забавачницата си. Фратев звънял по дирекциите в общината, откъдето му отговорили, че за ремонти в детските градини нямало пари. Как били изразходвани даренията на Гергов за забавачниците и детските площадки, също не станало ясно, обяснява общинският съветник. Още на следващата сесия Славчо Атанасов трябва да отговори писмено на питанията на инж. Любозар Фратев за това къде са отишли парите на Гергов и кога Пловдив ще получи полагаемия му се 3-милионен дивидент от панаира

Заради това в бюджета на общината нямало как да влязат поисканите от градоначалника през септември 2010 г. милиони. В същото време през миналия юни и септември бизнесменът направил две дарения от общо 725 000 лв. за ремонти на забавачници и детски площадки в Пловдив, като обещал и 400 000 лв. за реконструкцията на местния зоокът. Как са изразходвани парите за ремонтите и кога община Пловдив ще получи дивидентите си от международния панаир, попита вчера в писмо до кмета Славчо Атанасов общинският съветник инж. Любозар Фратев.

Какво се получава когато некачествена яйцеклетка се слее с некачествен сперматозоид- ГЕРБЕРОИД БЕ , БАТКА

Получава се болшевик. И като доказателство можеш да прочетеш малко история. Що се отнася до РЕГБ, на която не съм член, именно ГЕРБ прави положителен икономически тренд по време на криза, докато БСП с подарени инвестиции отново забиха България в калта. Както Жан, както Луканов, както Живков... ами то при всяко управление се оказва едно и също :-) Като се вземе предвид, че електоратът предопределя и нивот на партията, смятай БСП за умряла. Всъщност има още няколко години, за да сдаде багажа окончателно.

Ти си рядко срещан наивник и баламурник , баце ...Добре , че вече сте малцинство и няма да попречите да разкараме герб за винаги от властта ..

Сигурно си прав, че БСП ще изчезне след няколко години, ама я кажи защо синьото лъвче издъхна преждевременно. Що го хвана толкова бързо охтиката и бере душа ни живо ни умряло. Нали щеше да царува с малко но завинаги. Защо единствената партия НДСВ спечелила избори с пълно болшинство сега я няма никаква и е погребана во век и веков. Защо, след като според теб БСП има предизвестен край и вече е умряло куче, Бойко Тиквата продължава да й вади нож и къде седне и къде стане се заяжда с нея. Обясни драги, че нещо не вдявам.

Положителен икономически тренд? Сигурно ти звучи добре казано,макар че не разбираш много какво значи,а?

ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ ИКОНОМИКАТА, НО ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА В ГЛАВАТА НА БОКО ТИКВАТА. В НЕГОВАТА ГЛАВА ОСВЕН АСФАЛТ И ЛЕНТИЧКИ ДРУГО И С МИКРОСКОП НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ.

Браво, страхотно сте го казали!Браво!

Очевидно е колко разбираш от бизес, кратуно. Без пътища няма бизнес, болшевишка недомислица такава! Вие сте болни от бедност, за съжаление сте! Толкова посредственост не мога да си представя, само нагледен пример като вас ми напомня, че съществува.

Специални благодарности на ГЕРБ за това, че решиха да не излъчват кандидат преди лятото. Иначе цяло лято щяхме да гледаме грозни компроматни войни, от рода на "Гласуваш за Бойко, печелиш Костов" и прочее простотии.

Купувам сградата паметник на връх Бузлуджа и технологично прилежащата и площ.

Ако има документ за собственост и акт 16 едва ли ще бъде продадена.Сградата е удобна ябълка за заяждане/раздор/

Прав е Бойко! Откъде да дойдат пари...От петолъчката на Бузлуджа ли?

онези, които ограбиха България - като Боко, Пашата, Цветелинка, олигарси.

Пропусна, че България е грабена 60 години от болшевики. А за ГЕРБ не съм чул още да са откраднали нещо, освен няколко персонални случая, които веднага отиват на съд. При БСП става дума за милиарди, а дребните кокошкари на ГЕРБ ги съдят, дори за хиляди. Който не може да брои нули в числата, нема и чувство за справедливост, както и елементарна ориентация.

България е символ за промяна. Пък кой както ще да се тършка и да се хапе.

бойко най добре ще е да направиш на бузлуджа фабрика за ножици и лентички .

Бойко пак срита червената кочина. Чува се пронизително педалско квичене.

А ние ,народа през есента него ще сритаме . Такъв герберастки ритник по тиквата ще получи , че повече никога няма да се сети за власт ,а може и да не отърве затвора,...

от 20 години бесепе не е народа и народа не е партията, ай стиаг заучени постановки в аонсу! А там общо взете се изучаваше само един предмет: "Как да излъжем народа и да го оглупим по-резултатно" . Какъв народ, каква партия, каво бесепе! И в Пловдив децата знаят: "Чичко социалист краде"!

Преди да риташ, си подготви ковчега, че като залитнеш, да си отидеш на мястото според възрастта. Цялата ви партия е една дърташка, една пръдлива. Сборното ви място е на Бузлуджа, та да се проветрява зловонието. И за това почистват след вас България. Много долна проба човекоподобни сте!

На България са нужни политици, които търсят и намират разбирателство помежду си, за да тръгнем към по-добро. Това, което прави Борисов е НЕГРАМОТНОСТ - ПОЛИТИЧЕСКА И ЧОВЕШКА неграмотност. Такъв политик, с такъв умствен багаж България не е имала в историята си.

Разбирателство с Мафията и с комунистите-милионери. Както и с престъпниците от ЛУКОЙЛ и мобилните оператори. Браво на Вас!

Вярно,но и експерти,визия и залагане на главата в торбата. Това ,което всичко са в момента са една безнаказана сган- от местните дерибеи та чак до върха...

Станишев,погледни си смешната партиика и тогава коментирай останалите.

Социалната партия бесепе краде от детските градини и болници! Социалисти, социалисти и от децата ли почнахте да крадете! Гергов отказва да плати 3 млн. лв. дивидент за Пловдив Бизнесменът дарил 725 бона за ремонт на забавачници и детски площадки Олигархът Георги Гергов няма да изплати 3 млн. лева дивидент на община Пловдив от смесеното дружество Пълдин туринвест, което е собственик на Международния панаир. Той изпратил писмен отказ до кмета Славчо Атанасов, в който му обяснявал, че дружеството е инвестиционно, а не търговско

е БСП в цялото ти малоумно излияние и какво точно БСП е откраднала. Не съм от БСП, но такава крещяща глупост като твоя коментар скоро не бях чел.

Понеже не си "разбрал" , аз ще ти припомня част от далаверите : 120 милиона между батко и братко, още толкова от Вальо топлото, МИЛИАРДИ от преподписването на договора за газа между Р.ОВЧ и матушката, 11 милиона масларова итн итн. Това са малка част за която публично се знае, а колко още не знаеме ??? Аааа щях да забравя "готината" Мургина, там също има няма няколко стотин милиона, дребна работа за комуноидите !

Какъв проницателен коментар на изпълнен със съдържание държавник, който въобще не обича показността. БСП и Герб са като ВИС и СИК, уж са врагове, а работят за един и същи команден център.

бойко кажи ,че на 9 септември ще режеш лента и там и очаквай всичко ще е наред.

Демоде са всички политически партии в България,понеже са се пръкнали от недрата на шибания комунизъм,а БКП-БСп са си умрели завалиите!А смъртта им приляга!

Че те не са се грижили за този паметник 20 години, дано сега като Борисов ги подстрикава да си направят ремонт! Срамота!

Тиз земи са научиш как си пиши-стига си ни подстрикавал!

Майна, ама ти сИриозно ли си "учитИл"?

Бойко нали си е комунист веднага предлага да им я вьрне,стига те да пожелаят.

Ей ... все след комунистите да се мете и да се чисти ... още малко и сте метла жалки комунисти ... баста и бегом към Русия и Турция ... хахахахахахаха ... :) ;) :P

А петолъчката вечно ще свети.

тя ше свети ако от БСП не и окрадът и кабелите

В нездравата ти кратуна...Ех, дядка, дядка....