Бойко Борисов номиниран за ”Европейска личност на годината”

Премиерът Бойко Борисов е номиниран за "Европейска личност на годината".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са големи шегаджии...

След като Борисов"нацелува" психопатите от Брюксел, дали не е кацнал и във Вашингтон, да нацелува и Тръмп, иначе защо ще го номинират за някаква си личност? Българите не смятат Борисов за личност, камо ли Европейска. РЕЗИЛ...

Превъплащение на една нашенска мутра в "европейски" лидер! Дали и западните "европейски" лидери са подобни?

Това е европеиски виц на годината. Да номинират за личност на годината някой който въобще не е личност. Личност преди всичко е човек с характер. А нашия Бочко какви черти от характера си ни демонстрира. Има една единствена черта благодарение на която е на власт и до днес.Това е изкуството да си прави пиар от фсяка ситуация.Тука мисля че е номер едно не само в България но и в целия свят.

Сега разбрах за кого дядо Вазов е написал стиха-Стига ми тази награда,да каже народа живях за правда и за ....бати Бойко три пъти Ура!Ура!Ура!

Майкоу-у-у-у-у-у-у-у-у!!!!!!!

Вместо да бъде осъден и вкаран в затвора, те го номинирали за "европейска личност на годината". Пълна гавра със законите и справедливостта!

Тъп и Хитър са две различни неща.Печели Награда..

Абе хора къде сте когато гласуваме ? Докога?!!

Егати ,европейската личност , щом в центъра на града му се правят показни арести на длъжностни лица....Не сме забравили случая с бившия министър, дето ни осъди в Страсбург. И сега ще стане същото!!!!!!

Фарс! Повръща ми се!

Ехооооооооооооо тук ли сме?

Жената барабар с двамата сина двете снахи и внучетата директно АУТ от BG

Как можах да гласувам за този Вол

джендъри номинират джендъро престъпника мутроит суджукоядец мишобирове ало ваньовеца

ХАХАХА това е падението на целия ЕС престъпници прегръщат престъпник и се галят нежно и целуват по джендърски и си дават подаръци и номинации .... позор, гнусота, смрад, погнуса пълна! За пред 80% може и да мине но има и оставащи 20% .....

Няма да чета, просто отивам да повръщам... Айде лека...

За това ли продава интересите на страната? Жив да го ожалиш.

Пълен цирк. Докато брюкселските зелки развличат себе си с наградите на шутове, клоуни, дакото хвалят и галят верните си кучета по гравичката, всичко в нашата страна се срива все повече и повече. Никакво здравеопазване, нулево образование, унищожена наука и култура, смишни инвестиции, умираша провинция, кражби, корупция, мутри, престъпници, олигарси и дебелогъзи депутати... И този на снимката бил номиниран за европейска личност на годината?!?!?!?! Пърен цирк и подигравка!

Виц на годината...

Тези съвсем са изтрещели. Каква европейска личност, какви пет лева?

Тези съвсем са изтрещели. Каква личност, какви пет лева?

Чекай,чекай Бойко! Не обещавай на всяко куцо и сакато по балканите, че ще ги приемеш в ЕС! Първо прочети до края онази книга от детството ти за да разбереш, че Винету не е дебеловрат бандит, а полезен герой на народа си!

ЕС Номинация... за ДЕградация...

ЕС Номонация... за ДЕградация.....

на Бай Ганьо в Европа за мафиотска личност на годината! Я "гушни" и Цвъцко до тебе на номинацията организирана от умопобърканите!!!

ЦЦЦЦЦЦ....Аз се надявах Нинова или Радев да са номинирани....Язък...ЦЦЦЦЦ....

Ама,недей така. Идеята не е добра. Кой ще го чисти този паметник денонощно? Може би,пожарникарите с маркучите,вързани с Перловската река....

И да не се забравя за 23 тел. екипа, че да засвидетелстват събитието! Смях в залата!

abasador

уважаеми, от Танюг, защо пускате новината с шеснадесет дни закъснение, да не за вас днес първи април по някакъв стар календар? Лек ден.

Тази награда от какъв ранг е? Сараево? Сараево ли определя коя е личността на Европа. Да не Брюксел да се е преместил в Сараево?

МАКАРОН ГО ПОЛЯ С ВРЯЛА ВОДА. Язък за напъните........Абе,тия луди ли са????

Тази награда от какъв разряд е? Сараево? Да не е новата столица на Европа?

А бе, Дир, 85 % българи не гласуват за тулупа на снимката, 70% от коментарите са изтрити, а останалите 30% повтарят казаното в изтритите коментари за тулупа. И каква услуга си мислите , че му правите, като ни натрапвате налудничави статии като тази?

Ей, Дир, 85 % българи не гласуват за тоя тулуп! Половината от коментарите са изтрити поради нежните чувства , изразени към тулупа! 80% от неизтритите коментари покриват смисъла на изтритите коментари! Каква услуга си въобразявате , че правите на феноменалния тулуп на снимката, като публикуваяте такива налудничави статии?

Ама това е култ към личността бе!

А другите номинирани кои са? За стане по-ясна картинката все пак.

Лелеее, отдела за автоцензура не може да смогне да трие коментарите веча като пусне такъв геройски материал за нашия геройски супермен. "Европеец на годината", браво! Европа ще си опикае брадата с радост. Нямаме нужда от нова европейска номенклатура!

Да не сте объркали "Европейска личност" с "'Европейски простак"?

Ghosts

Ха-ха-ха !!! "Независима" босненска агенция прави "независим" конкурс за личност от която нищо не зависи :))) Само името на този конкурс е европейско, това си е частна "инициатива" и подмазване! А ако се връчва и парична награда на победителя, то това си е скрита форма на корупция !

Не. Номинираният е платил.

Шведска тройка, кой кой е?

Шведска тройка, кой кой е?

Евроатлантически ценности, сър:)