”Фигаро”: Този ”агент Буда” стана български премиер

В обширен анализ авторитетният френски консервативен вестник "Фигаро" пише за разкритията за "Агент Буда, който стана премиер".

Обратно в новината

Коментари - ”Фигаро”: Този ”агент Буда” стана български премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов и ГЕРБ са Развалина - Политическа и Морална !!! Тези хора нямат право да управляват дори и останалите 5 месеца ! Те са за затвора !!!

ще управляват и няма да отидат в затвора, а на бас:)))

хора! вземете бъдещето в ръцете си не чакайте изборите! след тях пак ще видите късата клечка и нова Тояга не им я давайте! ползваите съгласно упътването

Айде сега този Блюдолизец Николай Бареков да вземе да скъса и този вестник в ефира , за да угоди на своя покровител Буда !

Днеска Буда, утре Шиива в другиден кой знае! Що е то?

АХ , ЧЕ ХУБАВ АГЕНТ

Какво се оказа? Един будист за 3 години направи повече за България, отколкото християни и мохамедани взети заедно за 20те години преди това.

Като ти чета коментара си мисля, че Борисов ще се окаже прав. Една лъжа повторена 100 пъти, наистина е на път да се превърне в истина.

и на мерцедес да се возиш пак си прост, или не си чел нищо за България до преди 5 години. България имаше най- доброто здравеопазване без пускане в джобовете на белите престилки, най- доброто средно и висше образование без такси, работни места за всеки според образованието и способностите му , метрото ако не знаеш се проектира и строи от 1976г

За кое време говориш, колега? Всичко това ми се чини е било преди 89та, откогато наистина нямам спомени.

Мой приятел работеше под земята покрай Перловска река през 1972г.

реже лентички на обекти след ремонт е какво ново ? Всичко е от преди ,проекти финансиране поднесено беше на тепсия за изпълнение и юмрук в гърдите ей дупка си направи на гърдите да се бие тоя самовлюбен Нарцис

Срамувам се,че съм българка!

Ния не се срамувай ,че си българка , гордей се, аз от десетилетия се гордея с това и затова съм тук, слушам и гледам някои грозни неща , но идва юни и дано умните и честните да ни управляват

Направи ли ви впечатление края на материала : "Статията е в превод на БГНЕС". Горките от дир-а искат да се оправдаят, за да не би утре да им хакнат сайта като Бивола и да останат без работа.

Вече не само циганите няма да са добре дошли във Франция и други приятелски страни.

ПЛАНЪТ "БУДА" - ТОТАЛНО СЛЕДЕНЕ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПРЕСТЪПНАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА БОРИСОВ - документ от 6 страници изтипосан тази сутрин на БИВОЛЪ ... На опрашените кочове Честито !

тъпи българи=разпра за нахални крадци и испански олигофрени сменящи се всеки 4 год. Спрете нещастници, заради вашата простотия и мързел ( в неделя няма да има нито един стрхливец на митинга за тъпите капиталисти)са сатрапи на БГ. Ударете се по главите поне да имате по 1 гънка и да се сетите за какво шушнете в интернет с олигофрения

тъпи българи=разпра за нахални крадци и испански олигофрени сменящи се всеки 4 год. Спрете нещастници, заради вашата простотия и мързел ( в неделя няма да има нито един стрхливец на митинга за тъпите капиталисти)са сатрапи на БГ. Ударете се по главите поне да имате по 1 гънка и да се сетите за какво шушнете в интернет с олигофрения

добре де нема да гласуваме повече за боико, ами по тази логика не трябва да гласуваме и за останалите, защо досега нема поне един престъпник осъден, къде са галевите и прочие, хеи червени боклуци та вие сте тези които сте създали тази система а сега сте толкова гладни че не се спирате пред нищо за да хванете кокала, но нали знаете с вашите камъни по вашите глави такаче внимаваите.

Пожарникар съм прост и знам, че гъзът ми е посран, но се хиля кат' разпран, щот' нали съм Буда-ла лайнян. Барам меча аз в захлас. и се радвам кат' филия с мас.

Прекаляването с алкохола не е най-доброто средство да заличиш вродената си олигофрения!

този "компромат" не е предизборен

rado_7_6@

Фигаро тук - Фигаро там -- бесеапаш-поганци на власт - повече НИКОГА

страхотен коментар сте "вдигнали" от дира... браво, за пореден път се доказвате!

rado_7_6@

Като казвате пореден... Значи сте редовен тук. Правилата за участие са известни и общо взето не са точно квантова механика. Кое Ви затруднява? Кое е мистичното и неразгадаемото?

И платените клакьори вече нервничат и пишат глупости. Не че нещо умно са писали.

Bъобще не ме интересува къде и с кого спят собствениците на "Bиволъ",а само това,което пишат.

Дедо, а ти я си гледай бастуна, че ти се е зацапал. Къде си тръгнал акъл на Фигаро да даваш? Кой те бръсне за слива, па и мерак за цензура имаш. Лъскай имиджа дедо, твоя па може и Боковия, че малко ви остава.

Комунистите са обезумяли от страх.Абе тъпаци няма повече да видите власт,колкото и да се напъвате да плюете.

Здравей Будисте, народът не е прост, за вас не сме сигурни, но имаме "обосновано предположение"

Прав си комунистите от гроб наистина обезумяха от страх,но и изпростяха като теб!

Ето отговор на въпроса "Колко Будисти са нужни за да сменят електрическа крушка?" А вий си отговерете сами "Колко Будисти са нужни за да отворят досието на Буда ? :) ... Сколько дзэн-буддистов нужно, чтобы поменять перегоревшую лампочку? Трое: один - чтобы поменять её, второй - чтобы не поменять её и третий - чтобы и поменять, и не поменять её.

Мини притча Запитали един пророк то било нявга в древността какво той смята на света за най-големия порок: лъжата, измамата или разврата? Набръчкал своя древен лик, като че ли тоз въпрос е чакал, отговорил мъдрият старик: ВЛАСТТА в ръцете на простака.

Те са се объркали с външния му вид...

Досиета,кълбета,будалета;българите винаги избират от злото,по-малкото зло и така близо два века!Умните докато се наумуват в форумите,лудите ще се налудуват в кочината-политика!Знам,кой ще спечели изборите,но ще премълча;не харесвам червения палец.РС С досие в ВГ,пътят към успеха е сигурен.За жалост!!!

Дали още е актуална тази информация: "Ivan - 27.02.2011 г. 20:29:48 - Асен Йорданов и Атанас Чобанов са собствениците на МедиаПоол и на Бивол. Те са всъшност и Гей Любовници и провалили се драскачи, които искат да минат за журналисти, но никой не ги забелязва. Така че се нагъзват на когото им плати, за да клеветят."

А.Йорданов е доведения син на Н.Йорданов-старши и журналист в Бургас.Минал е през няколко вестника но като се знае,че е доведен брат на малкия Н.Йорданов който беше собственик преди на в. Уйкенд а след това и на друг жълт вестник+Галерия.....изводите си правете сами

То и ти си се нагъзил за пари,но след изборите ще ви уволним от държавната службица.

IQ, тези от консервативния Фигаро също са комундета и комуноиди нали? Въпреки, че имаш "висок коефициент" на интелигентност, "обосновано мога да предположа", че не си особено умен, а си поредният посредствен интелект, един от мнозинството.

хаиде всички да гласуваме пак за бсп, дпс и да се радваме да ни ограбват, лъят, стнишев да се усмихва като лалугер, доган да си ебка млади българки във сараите, царя да си реже горите, емел етем да си строи вилички по морето, егати кефа а, хаиде пак така да си гласуваме. промити червени глави.

ГЕРБЕРАСТЧЕ В ТАЯ ПАРТИЯ ВСИЧКИ СТЕ ТЪПИ И ПРОСТИ

krassikat@

Малко предпазливост никак няма да бъде излишна... Особено от КОМУНОИДЕН МАЛОУМНИК като теб...

Copy-Paste от Биволъ: "Укриващите се от правосъдието дупнишки барони Ангел Христов и Пламен Галев, осъдени на 5 години затвор, могат да гласуват на референдума в село Ресилово, близо до което се намира тяхното имение. Това показва проверка в сайта на ГРАО, където може да се направи справка по ЕГН за избирателната си секция."

Искаш да кажеш с това че не разбрах

krassikat@

Че е достъпен "ЗАБРАНЕНИЯ" САЙТ, нищо друго...

иска да каже,че сменя чипа.Добре дошъл в червените редици

много си проЗд Ванка,как ще разбереш с този кокоши мозък:))))))))

Хора ,в каква държава живеем? Спряха достъпа до Бивол!!!!!!!!!!!!! Това демокрация ли е или диктатура?

Спрели са ТАРАТАНЦИ...

защо нищо не казвате за агент гоце бре червени боклуци, въпреки миналото си, боико за 3 години направи нещо за българия, а другите само грабеха 20 години, аиде кажете че не е така.

Тормозиш с НЕГРАМОТНОТО си писане

престижен вестник фигаро, четат го само лумпените във франция пък и кои там знае що е това българия, аиде стига с тази пропаганда, боико нека бог да те пази така поне ще опази и българия от чуждите интереси и от по- лошото нашата завист и глупост.

Магьосници направиха така,че проблема Буда го замазаха с Хизбула и отвориха нови проблеми за простосмъртните,които не ги пазят и незнаят нищ0!

документите ще продължат да излизат НИЩО ЧЕ ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИЦИТЕ СПРЯДО ДОСТЪПА ДО БИВОЛ. Вбесените хора които ги е срам да признаят че една откровена мутра ги управлява са много. Все ще дадат път на БИВОЛ по друг начин.

Спрели са на върба... В момента съм вътре... Ама голям боклук тоя сайт бе, КОМУНОИДИ НЕЩАСТНИ...

IQ146- Айкю, айде, кютай, че вече замириса!

IQ,чудя ти се защо изобщо отговаряш на тези малоумни пенсионирани и зомбирани комуноиди-как ще признаят пред себе си,че целият им живот е минал в една огромна лъжа и те са вървели сляпо след нея-кауза пердута-те само тук могат да излеят злобата си от проваления си живот след като им затвориха ОФ клубовете и няма къде да си разказват "партизанските"подвизи:)))))))))

има рзлика между шега и реалност

тоя е подор за страната и народът който го е избарл трябва да се срамува.

Вече е ясно, че на всички всичко е ясно, дори и на тези, избрали мутрата да ги води към светлото бъдеще- наивници! НО, ако пак спечели "Герб" и то с фалшификации- мисля, че дори и най- смотан гербер ще се съгласи, че това е единствения път за спечелването им на изборите, та ако и тогава народа не се надигне, ще ви призная за мазохисти- амеби каквито няма на света!

интернет БЛИЗУ СПРЯ ДОТЪПА ДО БИВОЛ.

Искам да припомня на непаметливите за показните убийства, когато бб беше ГС на МВР. Над 100 бяха - нито едно разкрито. И забележете, голяма част от убитите бяха свързани със СИК. От шефовете останаха Пашата, Маргините, Маджо, Венци Йосифов(изчезнал от БГ, зарди заплахи в последно време) и бб, който не беше токлова силна фигура. Дали е било вътрешно прочистване, конкурентна групировка, имало ли е помощ отвън(ЦРУ и МОСАД), защото виждаме кореноплеклонния слугинаж на бб и цвцв за АЕЦ Белене, атентата - в това се корени генезисът на проблема. Моето скромно мнение е, че и двамата са се пре(о)дали на ЦРУ, като са им предоставили секретна информация, в замяна на пълна подкрепа.

След изборите Будата и Будито трябва да бъдат публично линчувани, и никой никога повече да не си и помисли, че такива като тях могат да управляват народа на България.

] :)

ТЪЙ КАТО НАРОДЪТ НИ Е ЛЪГАН И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ,ПРЕДЛАГАМ 0 ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ.ТЕ ТОГАВА ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ ЩЕ ВИДЯТ И УСЕТЯТ "КОН БОБ ЯДЕ ЛИ?"

SH

Ще ти се, ама - йок.... !!! Този път С ГЛАСУВАНЕ, ДА ПОДСИГУРИМ БЪДЕЩЕТО СИ!!!

Ха-ха.... искаш да уплашиш вълците с месо?

е - и - да смятаме ли французите и техните медии за ахмаци ... или да ги сравняваме с помиярите дудука и курвалезич ?! след като това е излязло в техните медии - това е средата на края ... края се начира началото на българия без изродите от герб ! Свобода или герб и бб !

измислих достоино име за нашия политически гури,б.б., будата...на галено....будка.....хе хе...ама съм умница...

колко си ми умничка Нане,явно си ми магистралка...няма как де друго с този мозък и ми идва едно сравнение с твоя ник ...ама ще си замълча,че нали си жена и.......ще удариш тавана от яд-май и ти се досещаш:)))))))

SH

"06 февруари 2013 Буда, Буда, харе, харе Нещо много станаха неизвестните в уравнението на "Буда-гейт": След 1989 година полицията не се занимава с политическо преследване и аз лично не виждам нищо неморално и осъдително в това да и сътрудничиш, особено когато става въпрос за противодействие на престъпността. За полицията е нормално да работи с информатори - така се залавят наркотици, разбиват се контрабандни канали, трафик на плът и на оръжия и т.н. Информаторите в масовия случай са дребни риби от криминалните среди. Рядко се случва, но се случва информаторът да е "лейтенант" или нагоре - обикновено в такъв случай целта е "голямата риба". Та като знам това горе (прочетено оттук-оттам и сглобено) не разбирам следното: С кои "оперативно интересни лица" контактува Борисов съгласно мотивът в предложението за вербовка? Ако (както твърди Младен Георгиев), целта на сътрудничество на Борисов е бил опитът му в охраната на Тодор Живков и Симеон , защо го вербува ЦСБОП, а не НСО? Ако през Декември 1996 г. службите са решили да почерпят опит от Борисов изхождайки от факта, че той охранява Живков и Царя, а те - Луканов (застрелян 2 месеца по-рано) и съответно "губят мача", казано на по-прост език - то не е ли по-просто да се консултират или да проведат няколко неофициални разговора с него, след като е такъв капацитет в охраната, без да се стига до вербуване? Не е ли малко странен този отказ от сътрудничество на Бойко Борисов, при положение че от 12 години му се лъска образа на ченге по рождение? Лично Борисов и на сън да го бутнеш, той едно си знае - за службите, за съвместните операции и наградите от чужбина, congratulations General и прочие сапунени опери - защо е отказал да сподели опита си с колегите? Каква е логиката делото за взривения джип на Цветелина Бориславова да бъде наречено "Буда"? От кого е наречено така? Къде е връзката между двете и значи ли това, че Борисов е бил "безименен" цели 3 месеца (от Декември 1996 до 27 Март 1997, когато взривяват Бориславова)? Защо досие на несъстояла се вербовка се съхранява цели 17 години? Това толкова секретна информация ли е, или е направено с друга цел? Откъде изплуваха и къде потънаха последователно в цялата схема Слави Бинев и "кръгът Банкя", Моника Йосифова, Татяна Дончева, Бриго Аспарухов и Атанас Атанасов и що премиерът всеки път се оправдава с някой от тях? Защо трети ден вече няма нищо черно на бяло - предложиха ми, отказах? Мисля си ги тия работи, пък се сетих, че всъщност цялата история тръгна от сайта Биволъ, а както добре знаем, Бойко не го чете тоя сайт и съответно изнесеното в него не е вярно. Та май и тия мисли ще ми останат за собствена консумация. Публикувано от Кентавър в 00:30 " ВЪПРОСИ.... ВЪПРОСИ........ А ОТГОВОР НЯМА..... -( -( -(

на будка краката са къси, на будка носа е голям на будка т как се друса ох, почервеня народа от срам...

еиии, дирту са палави днес.....на триенеца ли си играме..'секи път триете на бокото ... на будата де....будкиния .....аз пак ша си го напечатам...

знаех си,че си магистралка...то и правописа ти е на такава ама и вие хляб трябва да ядете та ви е простено

Поживьом, увидим Румеееее:)

С продължаващата си политика, опозицията може и в парламента да не влезе на следващите избори!!!

Ако това стане, ще е за първи път от 10.11.1989г. И спокойно можем да върнем чл.1 от Конституцията. Ама ми се вижда малко вероятно.

Ей не мога да повярвам ,колко тъпи и заблудени хора има след ,като подкрепят един доказан престъпник ,като бойко борисов и един доказал се лъжец ,като цветанов е за това може би си заслужаваме управниците

Когато голям инвеститор /каквито рядко се срещат у нас/ реши да инвестира в дадена държава, нашата например, той не се обажда на Меркел, Обама, Оланд и пр. да ги пита. Поръчват проучвания. И в тези проучвания, освен икономическите анализи, фигурират всички неща, които са станали достояние в обществото. Публикации във вестници, сайтове, грами, медийни скандали, флашки, СРС-та и пр. Западните инвеститори не се просълзяват от умиление, като чуят за Бойко - строителят на съвременна България, спортни зали, театри, детски градини и пр. На България и трябват реални инвестиции, а не разкриване на аутсорсинг центрове, представителства на счетоводни компании и пр. Трябват и производствени мощности. Производства. А не наемане или купуване на офис площи, представяни като инвестиции. Имаше една статия, в която се казваше, че в България, ако си нямаш работа с мафията е спокойно за работа и живеене. Та представете си как се прави голяма инвестиция, след като за премиера на държавата има подозрения, не че има връзки с мафията /като Синатра например/, а че направо си е част от нея.

Mimi,защо всички гербовисти сте,все едно,че една майка ви е раждала?-Май Бойко-Будата,добре ви е,,изпил,,мозаците, (ако имате такива).Много ще се рaдвам,когато,след 7 юли ви,,уклюмат,, ушите,защото,освен вие и хората на фурнаджийската лопата Яне(който незнае колко уши има на главата си),друг за вашият Бойко-Мутрата,няма да гласува.А да ви видим,тогава,каква песен,ще запеете?

Бабет,нещо си се объркала,да не си сменила хапчетата нещо,че пишеш тези глупости-на кого промиваха не само мозъците ами.....да не казвам какво още през твоя живот,че си мислиш другите за глупави-смени си памперса,пийни една шепа хапчета и си лягай,че стана късничко вече за теб

Като се има в предвид, че ГДБОП е искала сведения от агент Буда /ББ/ за политиците, и неуспехите на службата в борбата с организираната престъпност, то излиза, че ГДБОП е съвременното шесто управление на ДС.

Аз, всяка държава си има своето Шесто. Също своето разузнаване. Ти от Марс ли падаш? Само че в България мекеретата на чужди интереси решиха да си разсекретим и шпионите в странство, да си изуем гащите, да заклеймим например хората, които донесаха "История славяноболгарска" у нас, след като трупаше прах в Атон. И разни безродници после решиха да я върнат в онзи небългарски манастир...

Нееее, не се прав. У нас агенти ги оплюха, за да няма държава и да се окраде всичко. Това няма нищо общо с дейността на службите в една нормална държава.