Борисов нареди бързо препломбиране на всички бензиноколонки

До събота всички бензиноколонки да са препломбирани, ако трябва зам.-министри, министри отивате от пломба на пломба и лично ще гледате всяка, нареди премиерът.

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди бързо препломбиране на всички бензиноколонки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От питам до отговарям -------- Има прилика,нали сме членки на Европейския съюз,нали Борисов се прегръща с Меркел. Във въпроса ми има ирония, искам Борисов да ми отговори, а не ти.. Ти слуша ли го по нова телевизия тази сутрин как ни баламосва. С една дума крадат повече от него.

има ли и една пррилика между Германия и България. Чак толкова тъпи питащи там няма.

още казваше, че който пищи, рита и недоволства значи, че са го настъпили, притиснали, а по-съвременно - стиснали за топките.А сега познайте защо пищят разните там вносители и разпространители на на горпива?

В Германия Меркел ли нарежда за пломбирането на колонките?

Потърси отговорност от този който е е отговарял за това,че колонките е трябвало да бъдат пломбирани, както е пломбиран моя водомер.Не се пиши, че се бориш с нередностите и кражбите. Всичко знаеш, както си знаеш интереса от това.

Този тъпак от снимката ? Като го видя прекъсвам връзката с интер нет!

Добродетелите потъват в интереса,така както цветята в морето-Ларошфуко.

Хич ги няма путиняците тази вечер...

Има ли някой нормален,който ще повярва на ББ и нещата ще се оправят у нас.Никога!

Чл.1 Да притежава канал има право всеки , при положение, че вече има собственост на извор, поточе, вада, бара, яз, вир, езерце, река, язовир, море, океан, стига тя да е придобита по време на този правителствен мандат. Чл.2 В случай на случайно притежание на посочените по-горе малоценни и малотрайни собствености, но придобити по друго време, то те могат да бъдат конфискувани или пък не, но във всички правнофискови отношения лицето по този член- няма право на канал. Чл.3 Разрешеният канал може да се използва по всякакво предназначение, като возене на туристи и бежанци, подводен тръбопровод до 17-ти кей в Солун, свързване с потоци др. и най-вече "парични потоци" . Чл.4 Който не е в притежание на канал следва незабавно да си направи антисептична яма във временно използваният имот. В противен случай глобата по този закон е 50 000 лева на лице от домакинството. Чл.5 Този Закон влиза в сила от 01.01. 1900-год. , като всеки е длъжен да докаже, защо е още жив, като това твърдение е по презумция и аксиома- невъзможно. Допълнителни разпоредби: - Ще бъдат издадени Постановления и Наредби, които уточняват написаното в този Закон, но те са неразделна и задължителна част от Него. - Нормативни актове, като Закона за ДБ през 2118 год., който ще бъде приет, вменяват в дълг съответните права и задължения на гражданите.

Защо бензина е 2.3 2.5 лв, след като:, Икономическият растеж на Норвегия се забавя през второто тримесечие, след като спадащите цени на петрола орязаха инвестициите и увеличиха безработицата в най-големия производител на петрол в Западна Европа, пише Bloomberg.

Правителството или този на снимката трябва ясно да обясни на народонаселението защо цената на газьола в Германия е еднаква с тази на същият в България?! Акциза върху горивата в България е най-ниският в ЕС, а освен това в цената на горивата в Германия са включени и пътните такси, т.е. гермаците не плащат винетки и магистрални такси. КАК ТАКА??? Обяснете на Ганю с думи прости. Кой лапа разликата??? Защо вземате от бай ви Ганя и пари за винетки? Защо плачете, че няма пари в бюджета и вземате заеми, а не вдигнете акциза на горивата та държавата да прибира парите, а не Лукоил. Обяснете това и на пенсионерите та да знаят защо пенсиите им са най-мизерните може би в света. Кой ви е по-мил = Русия или бай ви Ганя???? Май който дава пари под масата...

Добре си го написал, ама последното ти изречение уби змея. Какво общо има Русия, освен че е руска фирмата? Защо никой не я контролира тази фирма или е по-лесно да се търси някой друг виновен? Че кой друг освен правителството е виновно за ситуацията?

zooamigo

С БМБ напред!

Чуди се после защо като заредиш в Гръцко колата си върви на 6 а тук ти се прецакват филтри и какво компютъра писка за некачествено гориво. С тази корупция, с този овчи манталитет масите са пак в задънена улица. Добре че си внесах "GEET Plasma Reactor" генератор та каквато и нафта да сложа сега + каквито и добавки да са и наръгали онези скапа--яци + чиста вода 50% от мен все на изхода ми излиза качествено еко гориво. Поинтересувайте се и вие и ще останете доволни "GEET Plasma Reactor"

Ама как ги наритва пред пресата " коалиционните партньори" и те си траят.Дали са си нещо под наем за да бъдат министри и сега всичко може да се прави с тях.

Снощи слушах говорителя на КЗК М. Гаврилов , който, сред многото глупости, които ръсеше, каза и следното по повод на картелното споразумение: при проверка преди 1-2години били установени нарушения в големите вериги бензиностанции. Трябвало да платят , мисля, 10% от оборота си глоба. НО!!! КЗК и нарушителите се споразумели ?!ДЖЕНТЪЛМЕНтСКИ!!! ( вярвайте ми - това беше думата) те да се ПОПРАВЯТ, а КЗК да не ги закача! Никой ли от тия около Б. Борисов не гледа телевизия, та поне от там да разберат какви ги вършат в това КЗК

Та те самите правят тези споразумения, лапачка!

На 19.08.2015 е наредено. На 20.08.2015 вече се изпълнява. Ех, дано това да се превърне в практика на всички български Правителства!

Смешна държава! Пардон- страна!

Че не е смешно никак даже не е смешно. То е трагично и всички които не го виждат правят тази възможност реална. Верно сте тъпаци!

В БГ никой не си върши работата , за която е назначен Особено пък в такива институции като метрология, контрол, защита и т.н. Само като си спомня за една кикимора, която беше назначена за шеф в Института по метрология при идването на царя - тя беше толкова неграмотна, че дори не знаеше защо е там! На тези службички няма норма, няма изискване за качество, нма работно време - има само корупция и подкупи, ако се заядат с някого

Проблемът не е в колонките за бензин. Проблема е в това, че в момента цената на дизела в България е най-високата от всички страни в Европа. Същото важи и за бензина. В същото време акциза е най-нисък в България. Значи най-бедната страна купува най-скъпите горива, а в бюджета и влизат най-малко пари от данъци за този бензин. Въпроса е къде отиват тези пари.

Минахте вече 100 повторения на тази явна и леснопроверима ЛЪЖА, и пак не стана истина! Ха спрете се, де!

Кви пломби, кви пет лева бе мутро?! Свалете цената, на горивата! При сегашните цени на петрола, това е престъпление!

Браво на Борисов! Както винаги, впрочем... Човек, на когото може да се разчита... Най-хубавото е, че е мразен неистово от българската русифилистична сган... Докато е така, той е най-полезният за България ръководител през последните 25 години! И как не - кой резна трите тестисчета на Големия Член...? :-) Мммм...? ;)

Къв Борисов те гони, кви 6 и 50??? Ако обичаш да се самозаблуждаваш, добре, но ако ще правиш плетена реклама на поредната управлявана от вън(USA EU Ru Israel) мутра доказала само колко е некомпетентна и крадлива е вече престъпно и манафите вече питат за теб къде си и кои си. Скоро ще те намерят.

Vladimir Borisov

Ти ли ще го намериш бе? Ти не можеш дедовяка да си намериш...

Браво за кое? За поредното интервю в негов си стил, от което получи оргазъм ли?

Каква решителност! Какъв замах! Каква лексика!

Борисов ни говори глупости в очите. Всички в България без примиера, министрите, държавните чиновници и депутатите знаят истината. Да има конкуренция при бензиностанциите, но няма конкуренция при доставчиците на бензиностанциите. Проблема се нарича корупция и е в цялата ни държава. Тази корупция е навсякъде в законите, на чиновниците, в правосъдието, но проблема е най-вече че корумпицията е и при избирателите. Изборите са купени, което означава, че избирателите са корумпирани. Политическите партии също са корумпирани.

Борисов освен препломбирането да разпореди и прокурорски проверки за ведомствата оторизирани да осъществяват тази дейност. На прокурор да отидат и всички агенции, НПО-та и пр. ПАРАЗИТНИ органи и организации, допуснали с действия и бездействия този бандитизъм - като качество, ценово и количествено!!

Борисов като започне от себе си и мине покраи целия парламент да се самосезират, да се саморазкрат, само изядът и да не ни се мяркат повече пред очите.

Проблемът НЯМА ДА СЕ РЕШИ С АКЦИИ И КАМПАНИИ, необходим е системен контрол, но преди всичко конкурентна среда, свободен пазар, който в българските условия не може да съществува.

Трябва да си природно улав,за да обявиш предварително проверки и да очакваш резултат.Отчитането на колонката се регулира нагоре и надолу и няма проблем след,като си предупреден по ТВ да си коригираш отчитането.Онова пък за терпентина си е обикновена човешка неосведоменост.Съвсем друг е въпроса защо Лукойл ежегодно не отчитат печалби-единствената рафинерия в света,работеща почти на загуба.Ама си правят делко с някой и този някой ги покрива.

Да бе да -я си помислете що ще ги подновяват- дрън дрън-Ей много тъпи ни станаха мъжете

Да осветлят и анализират и бизнеса на арендаторите в замеделието,достоверността на нотариалните актове,начина и нелегалната площ,която обработват,кантарите,горивата,далаверите с ремонта и поддръжката на техниката,финансирането,съхранението,продажбата и транспорта на зърното,укриването на данъци,адвокатите и нотариусите им!

Тоз бат бойко ще сдуха икономиката на Лукарски, че и срок му даде! За такива грешки трябваше да падат министерски глави!!!

На някой няма ли да му направи впечатление, че в коментарите на тази статия на жидомасонския ДИР между 18:04 и 19:29 ч. , т.е. почти час и половина няма нито един коментар! Обяснението е просто - жидомасонкият ДИР е изтрил ето това мое обявление в 18:55 и заради него е цензурирал с изрязване на още много изказвания: "Гад Заеби ( нерегистриран ) 19.08.2015 18:55 Мутрата слугува на В. Златев и Лукойл. Контрабандата сваля техния оборот. Мутрата не го интересуват щетите на гражданите,че ще карат с мръсни горива и ограбват заради това с безсрамно високи цени. Ако се интересуваше за българите, щеше да принуди монополиста чрез антимонополната комисия да свалят цените, които според настоящите световни цени на петрол би трябвало да са с 50-70 стотинки по-ниски. Да ги накара да се регистрират като българско АД и плащат корпоративен данък. Всичко което прави е в услуга на жидомутренската сган Ротшилд - Русия - Правец! И сега ДИР ще ме изтрие, защото жид е обидна народност!" ДИР също е сподвижник цените в България да са нагло високи, грабителски! А това е антиконституционна цензура, заглушаване на общественото мнение, на правото на мнение. Само че Гого Папионката, като скрит евреин, изобщо няма да се намеси в произвола на ДИР и няма да го санкционира. А дали омбудсманът няма да се намеси?

Най-после някой да ни обясни, на какво се дължат високите цени на горивата . . . на скъпия терпентин! Хвала на премиеринът ни!!!

ЕЙ ЖИВОТНО БЕЗМОЗЪЧНО, ЗЕМИ СЕ ЗАГРИЖИ ХОРАТА ДА ИМАТ РАБОТА И ДОХОДИ!!! ...ЧЕ ЕСЕНТА ДУПЕ ДА ТИ Е ЯКО, КОМУНЯГО МРЪСНА!!!!!!!!

Добре си се кръстил "ТОТАЛЕН МАЛОУМНИК".Разбирам те и ти съчувствам,че такава злост те пие по отношение на БОРИСОВ.Имаш САМОУСЕЩАНЕТО за БЕЗЛИЧНОСТ И НЕНУЖНОСТ.Опитай се да ми повярваш-това,че в собственото си падение си позволяваш да се обръщаш към ПРЕМИЕРА НИ с обръщението:"ей безмозъчно животно" с нищо няма да ти помогне ДА СТАНЕШ ПО-МОЗЪЧЕН.Твойте напътствия ТОЙ ОТДАВНА ГИ Е ОСЪЩЕСТВИЛ,ЗАЩОТО В ОСНОВАТА НА УПРАВЛЕНИЕ

Добре си се кръстил "ТОТАЛЕН МАЛОУМНИК".Разбирам те и ти съчувствам,че такава злост те пие по отношение на БОРИСОВ.Имаш САМОУСЕЩАНЕТО за БЕЗЛИЧНОСТ И НЕНУЖНОСТ.Опитай се да ми повярваш-това,че в собственото си падение си позволяваш да се обръщаш към ПРЕМИЕРА НИ с обръщението:"ей безмозъчно животно" с нищо няма да ти помогне ДА СТАНЕШ ПО-МОЗЪЧЕН.Твойте напътствия ТОЙ ОТДАВНА ГИ Е ОСЪЩЕСТВИЛ,ЗАЩОТО В ОСНОВАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ДЕЙСТВИЯТА СИ ДОКАЗВА ЗАГРИЖЕНОСТ КЪМ БЪЛГАРИТЕ.ТОЙ НАИСТИНА Е ЗАГРИЖЕН ЗА ХОРАТА,НО ТИ НЕ СИ РАЗБРАЛ,ЗАЩОТО ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗДАВА МОЗЪК.А КОЛКОТО ДО ЕСЕНТА И ТИ ЩЕ ВИДИШ КАК СЕ БРОЯТ ПИЛЦИТЕ НА ЕСЕН-ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОЩИНИ.КАКТО ВИНАГИ МЪДРИЯТ НИ,ВЕЛИКОДУШЕН ПРЕМИЕР БОРИСОВ ЩЕ ВИ ОСТАВИ НЯКОЯ И ДРУГА СЕЛСКА ОБЩИНКА,КЪДЕТО ДА ЖИВЕЯТ И ДА СЕ ЧУВСТВАТ ДОБРЕ КАКТО СРЕД СВОИ,ТАКИВА "УМНИЦИ" КАТО ТЕБ.

ЩЕ СЛОЖАТ ЛИ? ИЛИ ОТНОВО НЕФТОХИМА ЩЕ Е НА ЗАГУБА!

Г-н борисов, пломби по бензиностанциите добре, обаче е необходима голяма пломба на границата, защото мургавите ще ни изядат и ушите.

"Но стана ти и с яд, разметнала коси, одеждите разкъса, своето нещастие! Кикотене безумно храма огласи Ти в блудна голота вертеп на сладострастие душата ми направи: че бе което си! " П. Яворов

Атушка Маркова, не е само тя бе човекоооо, хиляди са такива, червената нишка тънката червена нишка ги сполотява в престъпните им намерения, не се плашат, не се страхуват от наказание, недосегаеми са, едни падат от власт други идват пак същите, ... няма чест, морал нищо не остана в опустошените ни умове не можем да накараме децата си да учат, да мислят, всеобщо отчаяние и падение навсякъде, не са малко неграмотните вече, удобни лесни за еб..е, иска се да работят, това е. Жалко за хубава България, така сме много слаби, като ни еб...т народа свои!

Да така е с малка разлика че тънката нишка са парите. Никой вече не му пука от партиите, защото там няма идеи за развитие на България, а идеите са за паричките.

ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА МЕТРОЛОГИЧЕН И ТЕХНИЧЕСКИ НАДЗОР (ДАМТН) е държавният надзорен орган който е отговорен за контрола на качеството на течните горива и за метрологичния надзор. Правителството добре, че се сети да освободи функционално неграмотната Атушка Маркова, която бе назначена за заместник-председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор със заповед на експремиера Пламен Орешарски. Петричанката Атушка Маркова бе един от най-дейните лидери на Движението за права и свободи в региона на община Петрич. Движението за права и свободи разви кариерата на тази тъмна фигура на българския преход много бързо, тя напусна града и се изнесе в София с ранг на заместник- министър. Атушка Маркова е обвързана с почти всички тъмни знакови имена и фигури на сенчестия и криминален български преход.

Ясно значи според теб Ат.Маркова обикаля бензиностанциите в страната и оставя пломбите хлабави за 50-100лв. рушвет от бензиностанция.

терпентииин, терпентин! тралала лаааа, трала лаааа мерзавци мръснииии, долнииии и да виждаме как ни го начукватееее ко може да направииим, ах вашта ма...аааа, мръсна долна ах министрии продажни, ах престъпнааа, държавицааа майчице що ги няма вече военните режими!

А знаете ли , че в БГ е най-високата производствена цена на бензин за целия европейски съюз с едно изключение. Явно много бавно го произвеждат, много големи данъци плащат и скъпо им доставят петрол от Русия.

Правилно казва BRSK, ако та еб...т в едната, запушваш другата да не издиша, ако та еб...т в другата, запушваш първата, само трябва да внимава коя запушва, че цяла България го гледа, ха ха ха ха ...

Хахаха! Това прилича на болен от някакъв вирус да се лекува с бой с тояга по цялото тяло за да се убие вирусът. Хехехе.Вътре в компютъра е шашмата..: 2000 г верига "Тортънс" САЩ е обвинена в машинации и шашми с качеството и количеството на горивото. Установено е,че с манипулиране на температурния коефищент на компютъра се ощетяват клиентите и им се продава по-малко количество гориво, демек измама и грабеж. резултат-СТОП на веригата. Глоби, лицензи -всичко аут! След като започнаха отниво работа 7 год продаваха гориво с $0,2$/ гал. по-евтино и ако заредиш можеш да си купиш храна сруваща $5 за $1 и кола/кафе/чай без пари. Вътре в САЩ кражбата се наказва жестоко .Но, Това не се отнася за извън. Напротив: САЩ имат интерес в цял свят,/ без тях/ да се краде, защото парите отиват в Амер банки чрез офшорките и чрез директно бъркане в хазната на слабите държави и партньори.Освен това крадците се наблюдават от Ам спец служби, водят се на отчет и са вече безплатно и завинаги вербувани за каквото се сетят зад Оки.

Не съм запознат с цените на терпентина и какъв точно се ползва в случая, но ровнах в гугле и видях цена от 5.60 на литър. Ако съм объркал вида и хайде цената да по-ниска на едро, да докараме цена от 2.50.. при цена на нафтата от 2.40 и то макс моушъна, няма никаква логика. Ясно е обаче, че нафтата ни е боклук ! Дали слагат терпентин или зарзават - все тая. Бензина също е лош ! Не пломби, ами по един милиционер ще трябва да се сложи на всяка колонка... Бройката им е достатъчна :)

mdkbg

Милиционера ще стане милионер.

"Министерският съвет определи управителя на Българската народна банка Димитър Радев за управител за България в Международния валутен фонд. Със същото решение подуправителят на БНБ и ръководител на управление "Банков надзор" Димитър Костов е определен за заместник-управител за страната в организациите от Групата на Световната банка" - от една друга новина в ДИР - БГ ... ТЕРПЕНТИН, а ... ТЕРПЕНТИН ...

БРЦК

Никой не смее да внесе по-евтино гориво щото ще фалира моментално. Още преди да влезне на границата Лукойл ще свали цените 10% под неговите. И никой няма да му го купи. Затова се внасят минимални количества.

Питам щото не знам - Б.Б кум ли е на Валентин Златев? Щото ако е кум чий го дърви? Щото ако е кум на шефа на най-мощната руска фирма у нас на какъв русофоб ми се прави? Аз съм русофил и го казвам ясно и открито. Но да плямпаш наляво и надясно глупости срещу Русия, за да се харесаш на новите господари и в същото време тайно да служиш на Русия, значи имаш две добре разработени дупки.

Лукойл не е най-мощната руска фирма, а и не е руска. Елцин бая гювеч пусна тогава на някои.

Цените на горивата в България са си чиста проба пладнежки грабеж. А само преди повече от година Реформаторите уж се бореха срещу монопола и КОЙ. Днес са във властта. Нито дума.

Боце, ама в този терпентин има и бензин ли?

А с оная проверка, дето май пак Борисов съвсем лично я беше наредил, защо петролът удря 6-годишно дъно, а цените на бензина си седят същите, какво се случи?

Еееее, много го юркаш премиера!;о) Той да не е слънце да огрее навсякъде! Пък и нека мине сезона, че да си напълнят прасенце-касичката от компанията. После ще я изпразват целесъобразно - идват избори!

ако не оставите хората да пооткраднат малко или да излъжaт от данъци, пак ще има уволнение.