Обама: Борисов е изключително ефективен лидер, а България - остров на стабилност

България е изключителен съюзник на САЩ, заяви американският президент Барак Обама, който прие премиера Бойко Борисов в Овалния кабинет на Белия дом. Срещата продължи с 35 минути повече от предвидените 45, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Обама: Борисов е изключително ефективен лидер, а България - остров на стабилност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези да не са решили целия свят да стане остров на стабилността и мизерията по наш модел, че затова толкова ни хвалят?

Вземи го при тебе!

А вие комунистите съвсем не сте посредствени. И децата от детските градини знаят че дойдохте от паланките, окрадохте де що беше събирано с ум и търпение и сега - много сте били умни.А защо си отидохте - от много акъл. Прост, абдал, комунист.

Последните 20 г ни управляват различни фракции на БКП. Така 1е кои комунист, кои демократ, но винаги на БКП сват. ТИ си мисли че избираш на изборите

Прави сте братя комунисти - плюйте наред, най-вече САЩ, пък после искайте като просяци какво е обещал Обама. А вашите деца ако са кадърни ще отидат в САЩ там да работят дори и да не е паднал визовият режим. А вие си останете само магали, комунисти и пенсионери.Блестящо бъдеще.

Обама е комунист - само с ласкателства получи това за което един мъж в капитализма си плаща ;) (опитах се да го приложа и аз на една лека женичка, викам и много си хубава, с теб имаме най-добрите отношения в целия свят, ти си остров на еротика и сексапил, а тя ми вика, -ААААА без пари не става) ;)

И ти какво, стана женичка?

Бойко е умен мъж и знае,че за нещо го четкат,а от Америка нищо добро не сме видели.Да не би с нещо да са ни помогнали,но то ще се разбере.

За срещи от този род има Протокол. ББ го привикаха, както привикват слугите и конярите... Жалко!!!!

Не остров, а застояло блато на реакция и фашизъм. Скоро ще се удивите, когато България стане арена на същността на насилниците от милицията на Бенито Борисов. Ще се изумите как кте чули подобди дивотии в пресата. Една фалшива държава я чака само тъмно бъдеще, пълно с кръв и кошмари. Дано не изпуснете този тъпак, за да даде сметка за делата си на реакционер, консерватор и простак, неспоменал никога думана " народ", "работници и селяни", нация".

Едно ченге, обсебило властта с цел кражби и лъжи, един дивак с бицепси и с акъл на пиле, един примитив, който сега се среща с големия свят, който аз видях за пръв път през 1961 година на Запад, за лазлика от него, ограничения махленски хулиган и пройдоха, един пъдар и селски тарикат от рода на Живков, бил невероятен... То бива плоски глупости, ама дори един президент на САЩ тлябва де си мери приказките. Хвали един доказан мафиот с тъмно минало, син на комунистически офицер, недоучен и тъп, не създал дори семейство, пълно ампе и елементарен тип , които на Женския пазар има с хиляди като него, днес се пише консерватор и доведе нацията до истерия. Доведе хората до пълна деградация по подобие на кадрите на Симеоново - тарикати, използвачи, злобни и отмъстителни селски чукундури. Това е ГЕРБ, това е цялата им същност на провокатори и скорошни насилници и убийци на онези, които ще излязат на площадите да търсят сметка за състоянието на държавата.

Защо Обама извика Тиквата, Лоената топка и Апартаментчика? Те не са му на ранг. Плевнелиев му е на нивото. Ще иска нови бази в БЪЛГАРИЯ ЗА БЕЗ ПАРИ. АМЕРИКАНЦИТЕ НИЩО НЕ ДАВАТ НЕ САМО БЕЗ ПАРИ, НО И С ПАРИ.ТЕ ВЗЕМАТ И ИСКАТ БЕЗПРЕКОСЛОВНО.

Тя се вижда ,ще си изберем пак Бойко -смел и решителен...и уважаван!

С американски президенти са имали срещи и лидери от предишни правителства, като Станишев, Филип Димитров, Г. Първанов и др. Казвали са се същите думи, дори и по-добри за нашите представители. Но такова велико преекспониране и величаене на събитиети от правителствените медии като БНТ, BTV, NOVA, БНР, и най-вече TV7 не е имало никога. Кратка справка показва и друго, че може би последната е наи-кратката среща. Такова показно картелно чудо от посочените медии не е имало до сега. По всички тези медии, като се започне от сутринта до късна вечер новините са едни и същи и се повтарят до втръсване.

Имаше, но телевизиите бяха две и се ходеше в Москва и показваха прегръдки и целувки на изкукали старци - диктатори.

Остров на стабилност докато САЩ не са решили да възобновят политическите си игри на етническа основа, както бяха започноли в края на 80-те години. Тогава бяха подръчнали нашите мюсюлмани за автономия, а резултатът, знаем какъв беше през 1989г. ТА докато по-големия брат още не е решил да разръчка българското население добре, но ако му скимне нещо, ще го направят. Аман от демокрацията им.

От официалният сайт на белият дом се вижда, че срещата е продължила точно 10 минути - от 3:05 до 3:15 часа. Какви са тия глупости, че са били 35, 45 минути???? На въпроса защо Обама е привикал борисов, отговорът е много елементарен. Българският премиер е известен по света с простотията си и глупостите които приказва, затова и Обама го е поканил за да се посмее на якия като бик и почти толкова интелигентен борисов !!!

щом тоя ни хвали заминали сме си

А бе - тоа не изневерява на черния си костюм- явно иска да впечатли другаря му по професия- Барак Обама .... Нали не си мисли, че Бараката не е посмял да го прочете какво престъпно мутроидно парче е в статийте на Уикилийкс.... Нали не си мисли да обяснява на Обама какви проводници на жълтата преса са "Уикилийкс" и "Бивол".... Нали не си мисли , да отрича очевадното- че от дрогата пласирана от неговите хора в България вкарва пари в политиката - за да купува медии и постове на негови подставени мутри.... И изобщо - облечен така в черно- като бандюга от 60-те години , знае ли някой какво си мисли тъпата банкянска мутра ?????????? Всичко знаем обаче ние , мутрите- ама си трайкаме- казваме само на наще хора по някой факт само за мезе - да се знае истината ! А цялата истина не е добре да я знаете- не е добре за здравето ви...

Сбогом другарю Борисов, нищо лично, но се провалихте, а страната ви е много красива, всеки американец го знае.

Лелее! Голям смях. Кръв акате БесеПарите. Тази среща на Б. Б с лидера на света (защото президентите на САЩ определят световната политика от време оно) ви бръкна във всички възможни телесни дупки. Надявам се, че модератора ще ми пусне коментара.

Лидер на света??? И Брежнев беше лидер на света. Обаче те старите навици трудно се забравят!!!

Гледам, има нова професия: интернет-форумен комунист. Той е един, но пере тука като за 300 интернет форумни комунисти. Давай приятел, ти си :)

11 юни 2007 "Американският президент Джордж Буш явно е проучил премиера Сергей Станишев, защото по време на срещата им го дари с кожено рокерско яке. Както е известно министър-председателят е фен на кожените якета, моторите и рокерските събори. На левия ръкав на якето е ръчно избродирано името на Станишев, а на десния са флаговете на България и САЩ. Нашият премиер пък даде на Буш позлатено копие на съд от Панагюрското съкровище, изработен като глава на амазонка. Двамата политици се срещнаха в Министерския съвет, казаха от пресслужбата. Буш явно много се в увлякъл от разговора със Станишев, защото го поканил в автомобила си на път за официалния обяд в резиденция Бояна."

Също така Президента с най-ниско IQ от всички американски президенти-91, нарече СерГей М-р Клийн. ЕС обаче, като по-интелигентни от Буш, го обявиха за М-р Дърти и му спряха евро фондовете за МРЪСНИ КРАЖБИ

20.06.2008 "Вие сте силен лидер", с тези думи американският президент Джордж Буш се обърна към премиера Сергей Станишев. Буш прие българския министър-председател в Овалния кабинет на Белия дом в сряда в 19 ч. българско време. "Аплодирам вас и правителството ви за борбата с корупцията", каза Буш. "

28 май 2011 "Диверсификацията на енергийните източници и трасета е една от темите, които президентът Георги Първанов е поставил пред американския президент Барак Обама на работната вечеря във Варшава. "

Обама: Борисов е изключително ефективен лидер, а България - остров на стабилност. Нямам какво да добавя към тези думи. Прав сте, г-н Обама!

Абсолютно ВЯРНО! При такова зомбирано население, който и да беше вместо ББ(Тиквата) резултатът щеше да е същият!

17.10.2005 "Разговор "на четири очи" между президентите на България и САЩ Георги Първанов и Джордж Буш ще се състои днес в Овалния кабинет на Белия дом във Вашингтон, съобщиха за "Монитор" от "Дондуков" 2. Българският държавен глава вчера замина на четиридневно официално посещение в Америка по покана на своя колега."

11.06.2007 г. "Президентът Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова са домакини на официален обяд в чест на Джордж Буш и съпругата му Лора. На официалния обяд в Слънчевата зала в Националния исторически музей присъства единствено премиерът Станишев."

сме остров на стабилната мизерия и бедност. Но пък сме стабилни и с черен колан, да му ... мамата.

ефективен зер нали си е мутра и всичките му кирливи ризи са у мен ай гъкнал ай съм го съблякъл пред всички ))))))

Дрън, дрън ярина! Дано се появи някой сайт като уикилийкс, та да разберем защо Борисов бе привикан по спешност. Но по делата ще ги познаеме.

Браво!Финансово стабилна България!От 3г. пенсий и заплати не мърдат!Как да не е стабилна!Съдебната система е супер-Само условни присъди раздава!Защо да харчат от парите за затворниците!По-добре да ги свият!Българи вие сте по-добре от Американците!Защо ли бягате в Америка?Щастливи сте българите!

Аз викам, брато Обама- сиганин такъв, яла у България да живееш на социални помощи... И да видим тогава- сиганетата да одоат боси, сиганката да ражда сека година.. да те питам тогава.. Ше крадеш и ти, сиганин такъв, повече и от нас..

Обама си мълчи като папуняк по въпроса за турския неоосманизъм и заплахата за България, а Бойко не поставя въпроса пред Обама. За мен хвалбите на Обама са празни думи.

Много може да се говори за езиковите грешки, т.нар лапсуси. Не случайно на концерт Мадона заяви че САЩ имат за президент черен мюсулманин. Как тогава очакваш разглеждането на подобни въпроси, никой не върви срещу своите. А и Бойко така хубаво му се е нагъ..зил.

Чукотската Успешна Коалиция /ЧУК/ официално заявява,че не е финансирана и промотирана от други организации и/или физически лица.На нас чукчите ни писна да гледаме как безплатно пързалят дружествения български народ.В процеса на определени финансови и политически завъртания,част от населението излита регулярно по допирателна.Този процес някои наричат емиграция.За разлика от подобни процеси в природата,където имигриралите индивиди след период от време се връщат по родните места.в конкретния случай се забелязва само превод на значителни средства по Western Union.Останалите неимигрирали индивиди са доведени до състояние на постоянен световъртеж.Същият в последно време се опитват да го лекуват с глад.Това е толкова успешно лечение,колкото е било кръвопускането в период на епидемия.Малък брой индивиди по ред обективни обстоятелства все още се държат на краката си.Любопитно обстоятелство е фактът,че те се срещат най-често около купчини асфалт. А лично на Вас писна ли ви ? Ако отговорите с "ДА" лично Вие следва да гласувате за ЧУК.Ще получите безплатна шейна преди изборите.А в случай на преминаване на 4 % бариера Ви бъде предоставен и безплатен елен.Той следва да се използува само като транспортно средство.И без това бензинът е непосилен за Вас.Така по естествен път ще ударим кепенците на рафинерията в Бургас.Нека ръководството на комбината си почине играейки голф в района гр.Правец. Заедно за победата на ЧУК !

Не забравяйте и Комитета за ускорено развитие и европейски ценности "КУРЕЦ". Ние сме за Борисов.

Не виждаме пречка да сте за Борисов и да гласувате за ЧУК По-добре Чукотка на Балканите до края на 2013 ,отколкото Северна Корея на Балканите 2020 !!

щото от моя инглиш , че побегнеш в гората, и ще ме оставиш, сас вино испйеьно, и срце разбЙеьно! Ne me qitte pas?

Какъв остров на стабилност БЕ? Колят ни цигани както турчин не ни е клал. Обири, изнасилвания и конски каруци навсякъде. Полицията спи, СПИ в пряк и преносен смисъл... а интелигенцията в затвора. Корупция във властта и БОНУСИ отзад за народа. Този... Обама да не иска да направи България полигон на US и на Шеврон?

Ей, на втора маса, ще обявите война на САЩ, бе! Я си пийте метиловата ракийка и затъпявайте! Водката е по-чиста,но скъпа...

Най обичам политподготовката провеждана от неодучени политкомисари... Този форум нали е в интернет значи всеки може да напише в коя да е търсачка Първанов Буш посещение и тогава тия дето се пенят че Първанов не бил виждал очите на жив американски президент как трябва да ги наречеме. Пък ако се зачетете в българските прес-съобщения спокойно може да се объркате текстовете са почти идентични само дето в днешното вместо Първанов пише Борисов.

Тебе, другарю ще те наречемЕЕЕЕ неграмотен! Пише се наречем! Освен да мислиш по комунистически, научи се да пишеш на български!

Добре бе е неграмотен съм... а да обориш по същество това което съм написал ще ли можеш-)

ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ, ЗА ДА ОБСЛУЖВА ОБАМА ОЩЕ 4 ГОДИНИ ... И В СИРИЯ, А ЗАЩО НЕ И В ИРАН?

ще видим, ще видим дали ще го изберете.пак не забравяите че не сте само вие...

КОМУНДЕТАТА СЕ СКЪСАХА ДА ПЛЮЯТ И КЛЕВЕТЯТ БОРИСОВ. ЗНАЧИ Е НА ПРАВ ПЪТ. ЗНАЧИ, ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ, ЗНАЧИ :)

Виждам,че мазохизмът не Ви е чужд

Мрачно тъгуват другарите, не могат да сварят сълзи да бършат те, да пишат за всичко друго, освен за това, защо 13 години НИКОЙ НИКЪДЕ не покани Първанов и червено-депесарските му ДВА кабинета...Нито пък някой дойде ТУК!

Българи, има изход за вас - застреляйте си децата и след това едно масово самоубийство - така България ще се оправи. ООН ще насели земите с китайци след това и готово.

Мрачно тъгуват другарите, не могат да сварят сълзи да бършат те, да пишат за всичко друго, освен затова, защо 13 години никой никъде не покани Първанов и червено-депесарските му ДВА кабинета...

В интерес на истината - идваха им на крака президентите, не беше нужно нашите да ходят където и да е. Явно имаш избирателна памет.

Като помниш- кажи година и дата и КОЙ е дошъл? По времето на Стоянов и Костов- дойде Бил Клинтън, Холандската кралица и Английския престолонаследник, да изброявам ли още? Щото бяха много! А кажи от времто на Кобурга, през Тройната коалиция и двата мандата на Първанов КОЙ Е ДОШЪЛ ТУК? Кажи, бе умнико роден, умнико червен.

"Борисов коментира, че е невероятно как за един извършител има визуални и ДНК данни, а все още не е заловен ..." ... Глупости,на извършителя му Заловиха Главата !! Остава да заловят Тялото му ! Това е 50% Разрешен случай ! Браво на ГЕРБ, Тероризма в България Намаля с 50% !!

Много коментар, много нещо...Ами има за какво. Иначе Гоце Първанов 10 години ходи само по азиатските степи, за да стреля по архари и НКОЙ НИКЪДЕ не го покани. Цели ДЕСЕТ ГОДИНИ- два мандата...И още...мълчание и изолация, за Царя, за Сергей и Тройната коалиция, още два мандата! Мъкаааа! Мъка и срам за червените!

Първанов и Станишев и Кобурга се Срещнаха със САЩ Президенти в първите години на управленията си !! .... Ако Обама не беше Преизбран , нямаше да му се Налага да се среща с Боко въобще !

Я уточни в кои "първи години на управленито си", че нещо не си спомням?! Я кажи кога е бил в Белия Дом Първанов и ли Кобурга?Не се прави на умен, че шта побъркам от цифри и факти, умнико нзнан, умнико червен...

а бе кух-Тиквата не бе поканен а бе привикан-- и не на официално- а на работно посещение ... не забеляза ли къде го разкарваха преди да седне в Овалния- на гробищата и да се поусети- при октопода...- за да знае , че не е чак толкова голяма работа- какво като е наркодилър средна ръка...

"Хвали ли те врагът, знай, че си сбъркал" - мисъл на древен пълководец!

Ми кво да са прай- няма ги "братушките" да ни хвалят и да ни гушкат от векове за векове...

А къде изчезнаха "поздравите за първата дама"?

Йарабице улавлена , тарабите прескочио, да би тебе полюбио! Па да стане...раскопчал йе йелек госта, милованья ни су доста ... Аууу....ох, да затварам, чувам в далечината Братварварина, от който гората плаче, а киркинези кикирики тужно евридей!

Явно е, че ще изпращаме военни в Афгатистан- Франция си заминава от там!

Ами ще летите за Афганистан я! Кой Ви караше да биете френските спецове?... :) Хайде сега на тяхно място!!!

Да, Удроу Уилсън на 23 декември 1913 година е "отложил" фалитът на САЩ. Сега Боко и Цоко му припомнят на Обама, че е чернокож, а след изборите в САЩ през ноември, че е И последен американски президент. Ние това го знаем от Вангелия Гущерова, но вече 2 седмици Обама се чуди на Цветан Цветанов защо не го е "светнал" по времето на атентата в Сарафово на 18 юли, за тази прокоба. Също и защо американските айни служби не са повярвали на "Бистришките тигри" за срещата им с "Роженските мечки". Как е можело само към България, от цялото земно кълбо Бог на 30-ти септември да облъчва територията ни, а Обама да научава постфактум. Много зле става за доларът, за тайните служби, ... след Великият парад на планетите.

Ммм даааааа ! На съдията всичко е яснооооооо !!! Да влезе УБИТИЯТ !!!