Бойко Борисов: Аз на всички прощавам, простете и вие

Многократно съм заставал пред Бог и пред хората, за да призная грешките си и да измоля прошка, написа премиерът във Фейсбук

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Аз на всички прощавам, простете и вие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагло, Бойчо, нагло. Не ти прощавам аз. #оставка!

Привет на всички. Ако искате да си докарате допълнителни средства от вкъщи ви предлагам: https://yivmoney.xyz/439005225896835/ Пробвайте, не изисква инвестиция. Само по няколко минути на ден. Лесно е. Бъдете здрави.

За теб и хунтата бобсуне, никаква прошка !

Премиера е добре известен че пред медиите говори едно, а иначе мисли съвсем друго.

Няма дан гласувам за ГЕРБ колкото и да се усуква Баце

Мутрата в затвора!

Крадем целогодишно и един ден в годината хайде прошка. Само въпрос това за последно ли беше или се готвиш още няколко години по същата схема.

Щеше да има прошка ако преди година беше подал оставка ! Сега може да получиш само присъда за корупция е некадърност довела държавата до фалит ! Докара държавата до 4 национална катастрофа !

То хубаво, ама днес се иска прошка. И може да се даде, когато ти се поиска. А не обратното - първо дълго обясняваш и щедро раздаваш непоискана прошка, после с две думички уж искаш такава. Некрасиво е.

Уф. Аман. Изчерпа се.

За тебе няма прошка.

За теб само вън от политиката и съд!

Направихме ти вече технически паспорт на теб и чекмеджетата ,чупка и никога не се връщай!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дали ще ти простим...?! Ти как мислиш?!

Високомерен и нагъл както винаги

Разсипа живота на няколко поколения българи, а сега лицемерно, "извинете". Ако Бог ти прости, хубаво, но аз не мога - изгони децата ми и мен от България, умори родителите ми!

прощавам ви до изборите, после ще видите една прошка, знам как се прави

Ще ти простя на оня свят тулуп скапан!

Joe69

А без тия! Никаква прошка за тебе мутро!

Здрасти, Севде.. :)))

Не, няма прошка! Ти окраде и предаде Родината!

Е такава наглост няма никъде по света.Нали преди казваше,че ни мразиш,защото и ние те мразим.Сага ни прощавал.Този простак наистина трябва да си изчегърта от лицето на земята.

бог прощава, ние - не

Наистина сте нагли това русофилистиците !

Свиня гнусна, ебахти изрода е тоя гнусен капут.

НА ТОЗИ ПРОСТАК НЕ МУ ПРОЩАВАМ И БОГ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ. ЧЕ ВСИЧКО УВЕЛИЧАВА ЗА ДА ОГРАБИ НАРОДА -.ТО СГРАДНИ ПАСПОРТИ, ТОК, ВОДА И ТЕЗИ МАФИОТИ ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ КОИТО СЕ ОБОГАТЯВАТ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА БЕЗ ДА ТЕ СЪДЯТ И ТИ ДА НЕ ЗНАЕШ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ЛИСТ И ХОП А ЧЕ СИ ПЛАТИЛ... НО ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА А ВСИЧКИ СА БЪЛГАРО УБИЙЦИ. И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ НЕЩА. НЯМА ПРОШКА .

Простено ти е г-н Борисов! Гласете се за следващ мандат !!!

Не ти искаме прошката. Ти свърши много добре задачата си, а именно - унищожението на българите. Махай се, защото не те понасяме повече, тъпако!

Аз ти прощавам, Бойко, но се надявам някой ден да бъдеш справедливо съден от независим и демократичен съд, който обективно да прецени има ли за какво и може ли да ти се прости според законите.

Затвор и в каменните кариери да троши с гумен чук за общественополезен труд! Такава ще е прошката за 4 национална катастрофа до която докара България!

Прощаваш за какво? - Окрадените милиарди - Хилядите измрели - Милионите прокудени - Разрушените бизнеси - Изсечените гори - Бетонираното море - Тоновете боклуци За какво съжалявяш мутро????

За да ти простим, трябва да си се разкаял, а ти не си сторил това богоугодно дело. Мислиш как само да присвоиш кинтите в шкафчето. Няма прошка за теб. Късно е! И началника няма да ти прости - поискай от НЕГО!

Психопат. И няма разлика между неговото ниво и това на бащата на Фончо.

Ще ти простим като пукнеш.

Никаква прошка! Нито на теб, нито на семйството ти, до девето коляно сте проклети

Господ прощава и разполага! Ние искаме ваксини и нормален живот! Кога?

Никаква прошка, престъпнико. Ти си най-големия сатрап, след ментора ти Тодор Живков. Българоубиецо, идва видов ден!!!

Вий, каза, прощавате ли на враговете си? - А, това е работа на Господ. Моята работа е да им уредя среща...

Аве, Борисов, отиващите на смърт ти прощават и те поздравяват за лицемерието !

по БНТ...България е сключила само 2 договора с Астра Зенека и Санофи за ваксини....Защо бе??????Втората не успа да създаде ваксина. И ти ни прощаваш, на НАС?

Този неандерталец , който ограби и превзе държавата , който изгони 3 мил. българи и иска прошка . Няма по нагъл човек на земята , а много се съмнявам този дали е от човешки произход .

Той и физкултурникът преди дни се извини на тия, които е обидил!

другарю Борисов, малко съвсем загубихте връзка с реалността. Такива изказвания в стил цар - самодържец, говорят за дълбока мозъчна проблемация.

започне-сега!

Егаси журналистиката- новина на глупака поста в мрежата...ОСТАВКА за всички некадърия в тази държава.

Няма прошка за тебе корумпирана и нагла свиня. Ше те намерим където и да се скриеш.

Бойко е лицемер, прост с 'з' и 'д' и нека 4.4.2021г. народът чрез изборите му го каже. Дали ще го разбере? Съмнявам се, едва ли.. Бог да му прости греховете ни.

Що за цинизъм! За какъв се има този? За разрушената и ограбена България няма прошка!

Прощавамр ти бойкоо, не за една, за четири години ти прощаваме! И хайде жив и здрав да си, още четири да ни управляваш! Бойко е Великия български владетел на 21 век! България ще живее с такива държавници!!

Нагла мутра!