Автокрадецът, ядосал Борисов, пуснат предсрочно от затвора

Автокрадецът Ярослав Димитров, който преди 2 години стана известен с това, че ядоса премиера Бойко Борисов, е бил освободен предсрочно от затвора.

Обратно в новината

Коментари - Автокрадецът, ядосал Борисов, пуснат предсрочно от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живее българския съд, най-"хуманният" съд по сичките земни кълбета!

Хора, този наистина се е поправил! Още утре ще започне работа като продавач в плод зеленчука! Що не ми вярвате бе, балъци? Да живей нашата неподкупна съдебна извращения!

Дано открадне кола на някой от тези дето са го пуснали. Тогава ще видят колко се е превъзпитал.

gonzales

по-вероятно е да открадне кола и да я подари на съдията , който го е пуснал. той знае как да си я узакони.

Добре де Те тия правят по около 20-50 кражби докато/ако ги хванат по 30 бона кола, това приблизително си делят по 300 000 лева. Лежи в затвора 2 години. Демек прави по 150 000 лв на година. Я сега ми кажете, кой от вас тук изкарва над 150 000 лв на година?

Този е по главен от ядосаният Борисов! Затворническата администрация,която го гледа ката ден не е съгласна / прокуратурата я манете/.Този престъпник има висящо дело за което го очаква нова присъда.Тези съдии не са заподозрени за корупция или подкуп,те просто са реализирали една идея за пари.Остава ни да си избръснем баджаците и да ги навирим!Извинете ме за скодоумието!

То и на децата е ясно при всичките досегашни прояви на мъжагата, няма да седне да си изкарва парите с честен труд. Може би той има различни разбирания какво е честен труд. Интересно ми е какво ще е наказанието за въпросните апелативни съдии и ако няма какво ще направим ние, обикновените хора. А сетих се - НИЩО.

След. 1990 г. - Престъпници на свобода, ние - зад решетки!!!

Мисля, че това изречение обяснява всичко:"Забелязват се коренно противоположни изводи за личността на Димитров, които правят съдиите, постановили присъдата, и тези, които са разрешили пускането му. "Изводи се правят на базата на доводи. Явно едните доводи са ги измислили финикийците.

Очевадно - Апелативните съдии (Вера Цветкова-председател, Петър Гунчев- докладчик и Маргаритка Шербанова) са корумпирани, ама няма КОЙ да ги уволни.

АКО ИСКАТА САМО ОТ ЕДНО ДЕЛО ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО НАЦИОНАЛНО УНИЖЕНИЕ Е БЪЛГАРСКИЯТ СЪД, ВИЖТЕ В НЕТА ДЕЛОТО БОРИЛСКИ. ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ НА БЪЛГАРИЯ, ТАКА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УНИЩОЖАВАТ ЧУВСТВОТО НИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ.

Тези които го пускат трябва да долежат оставащото за да отработят полученото и да разберат повече за превъзпитанието

Не се кахърете!Майтап да става!

14 юни, когато съдия Антон Урумов от Софийския градски съд (СГС) е уважил молбата му, е имал да изтърпява малко повече от 9 месеца зад решетките.. Защо съдията е уважил молбата му? Защо?

gonzales

защото малко по-надолу е написано защо.

Ядосал Бойко ама умилостивил съдиите - как - негова си работа.Важно че е хванало ред.

samo...??? ,,bez komentar,,...!!!

Много е странно - аз като направя грешка в работата си, си плащам като поп. Тези хубавци ако "сгрешат" ги боли капата. Що като сгрешат не носят отговорност? Вземат решение, оказва се грешно и....? Мъгла.

Щом не можеш да обясниш на дете, значи си шарлатанин - пишат за "пенитенциарното заведение". Колко време мина откак завършихте право, уважаеми? За толкова години не намерихте ли българската дума?

нема оценка на рииска и тва си е,при една добра оценка на риска,този негодяй щеше да търка затворническия си стол поне 10 години

Толерантният и свободолюбив български съд в пълния му блясък, дами и господа. Най-големият бисер е това за ниската оценка на риска на затворника...това при целия му бекграунд, изпълнен с осъждания и още висящи дела. За другата глупост вече трябва да се поправи закона и там съдиите не са толкова виновни, а именно предсрочното освобождаване трябва да става след изтърпяване на поне 2/3 от присъдата, а не само половината както е момента. Иначе какво става...престъпник, осъден примерно на 10 години, след като работи в затвора и му се намалява наказанието тази половина ще дойде по-рано и може да си излезе на свобода след само 3-4 години зад решетките.

А не требе ли оценка на риско, при назначение на съдии, и оти до сега не е сторено?

Ще се радвам ако следващите ,които ще изпищят заради изчезналите си возила,са съдиите от СГС,които са пуснали негодника на свобода.

Няма да се зарадваш. Техните коли не се пипат.

ЗА ДА ГО ЯДОСА ПАК, като прочете в ДИР.

Освободили го с уговорка:Кради ,но се отчитай подобаващо на нас.Мутроландия е превзета от крадци и мутри.

Съдии, адвокати, прокурори, всички юристи са най гнусната корумпирана и презрена утайка на българския народ. Заслужават само едно: бой до посиране и още, докато мърдат.

След като ГЕРБ имат МНОЗИНСТВО и са УПРАВЛЯВАЩИ , защо все още не се прави РЕФОРМА в Бг-съд. система?

Съда е спазил същия тоя закон който ГЕРБ са приели, има законови изисквания за предсрочното освобождаване които са изпълнени ... Като не искат предстрочно освобождаване, да го махнат от закона ... депутатите са за хулене не съдията в тоя случай.

оценява "цялостното поведение" на затворника, докато е в затвора? Не е ли затворническата администрация?И как съдиите от Апелативния съд прецениха доброто поведение на пандизчията, при условие, че затворническата администрация твърди, че превъзпитанието му още не е приключило?

За срока на присъдата, няма провинения и работи (работа се разрешава на тия с добро поведение)...Значи затворническата администрация с действията си показва едно а после казва друго, кой е виновен ?

Мангала бих завързал за джипа и бих обиколил София с него, докато не се превърне с кървава пихтия...

съдийките, които го освобождават, трябва да бъдат вкарани в затвора незабавно

по-надолу коментари с нелепите твърдения, че щом законът позволявал това, значи съдиите са абсолютно прави!? И никой не забелязва смотаното между редовете "съдиите са преценили", че поведението на автоджамбазина в "пенитенциарното поведение" били примерно , читаво, направо гражданин за пример....Едновременно с това затворническата администрация е ПРОТИВ освобождаването на "превъзпитания"!? Тогава е основателен въпроса кой е дал положителния атестат на затворника- може би съкилийниците му,а?!

съдиите, че пачката столевки е по-дебела от 4 см, значи са налице всички законови основания

да припомним събитията отпреди няколко месеца - кой промени закона точно в тази част и най-вече - защо? (заради кого е по-правилно, може би).

дава възможност за предсрочно освобождаване, не задължава съдиите да освобождават поголовно!

Колко ли е платил крадеца на шибаните съдии за да го пуснат? Предлагам кура да бъде турен (про КУРа ТУРАта) на двете съдиики и съдията пуснали крадеца да заместят разбойника в неговата килия.

Съда е спазил същия тоя закон който ГЕРБ са приели, има законови изисквания за предсрочното освобождаване които са изпълнени. Ако съдията не постанови каквото пише в закона, ше го уволнят ...

Айде пак оревете всичко, че Цацаров и Прокуроратурата са виновни и в тях е проблема - НЯМА работещ съд в България, какот и законите не са читави. Дори новоизлюпен адвокат може да ги прескочи и заобиколи с лекота.

Ние ги хващаме, те ги пущат!

Тоя пак ще краде и до 2 години ще слушаме за него.

ахааааа "пенитенциарно заведение" си е с една дума "панделата"....Иначе нашите неграмотни съдии какво ли не измислят за да изглеждат по-умни....!

След като законът го разрешава, занчи не съдиите са виновни, а онзи, възмущаващият се :) Дано тоз джигит неговия джип да гепи следващия път.

Ще гепи, ама ще има среща с Мишо Бирата и Ваньо Танов!

Бацето нямали да се ядоса, дето отборът му "Бистришките тигри" ги думкат, като шкембе в дувар? Я да облича пак фланелката! Лаптопа и тези мързеливци какво искат? Правителствени самолети, фолк певици, купони, нов стадион и пак падат!

Виц за съдебната система в България: "Шерлок Холмс на посещение в България: - Виж, Уотсън, крадат, но законът е на тяхна страна" Тъжно, но факт!!! Колкото и макарон-а да ни подкрепят за Шенген, никога няма да влезем с това "кривосъдие"!!!

Не плюйте съдебната власт защото в статията ясно е написано, налице са всички законови изисквания за да бъде освободен предсрочно. Та тези небивалици, престъпника да се споразумява с прокуратурата и да се намаля с 1/3 присъдата, сами да искат предсрочно освобождаване и др., не са ги измислили съдиите.

Съдията, съдията, съдията .... ПЕД.... педагог бе драги зрители !

У НАС Е НАЙ-ЯКО!!! КЪДЕ ИМА ИЗМАМНИЦИ МИЛИОНЕРИ НА СВОБОДА?? САМО У НАС!! В БЪЛГАРИЯ!!! ТУКА ОБИРАМ УТРЕ ЕДНА БАНКА..ВЗИМАМ 20 МИЛИОНА ЛЕВА..ХВАЩАТ МЕ...ДАВАМ ИМ НА МВР,ПРОКУРАТУРА,СЪДИИ..ЛЕЖА В ЗАТВОРА ЗА 1-2 ГОДИНИ И ИЗЛИЗАМ С 15 МИЛИОНА!!! УНИКАЛНА ДЪРЖАВА СМЕ!!!! ВСИЧКИ МОЖЕМ ДА СМЕ МИЛИОНЕРИ...САМО СМЕЛОСТ И ТЪРПЕНИЕ!!

Прост народ, слаба държава.

Най добре плуват Лайната в съдебната власт и съдии и осъдени

Нама по-нагла институция от Независимата Съдебна Власт. Сама се захранва като пуска престъпниците отново и отново за да лапа кинти. Това е система , която е вредна за българското общество, нищо не произвежда а носи само злини на хората.

Ако не се е поправил,както твърдят при следващо провинение заедно с него в затвора и тогава ще спре тяхната алчност и без отговорност

Трябва си Белене. Направо да строят тези атомната електроцентрала. Да има някаква полза от тях. Едно време към края на присъдите, затворници строяха блоковете на МВР.

Белене, където са били затворниците при комунизЪма е остров в река Дунав. Какви атомни централи ви гонят не знам. Поне се обадете за нови опорни точки.

Работете така,че да не ядосвате величието от село Банкя софийско. А.. законите кучета ги яли.Първо го питайте и тогава вдишвайте въздух.

в някои държави: съдии-жени на работа до навършване на 60, а за мъжете 65 годишна възраст,

Съдиите са най-големите боклуци в България

Как ще се ядоса Бат Бойко, пак!