Преасфалтират 15 км от новата „Тракия”

15 км от лот 3 на автомагистрала „Тракия” от Нова Загора до Ямбол ще бъдат преасфалтирани, каза в Ямбол премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Преасфалтират 15 км от новата „Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"От фирмата изпълнител - гръцката "Актор", обясниха, че е станала компютърна грешка при смесването на компонентите" Айде стига,бе - сякаш не си ги знаем византийците как ги правят тези "грешки"...: )) . Да ги разправят на Европат-а. Ние тук в един цирк играем...

Нещастници! Къде са нашите специалисти които строяха магистрали в Либия, Ирак и къде ли не още? Там можеха да правят добри пътища, а у нас не! Дали причината не е в икономиите на материали и пълненето с тях на нечии джобове?

Жалък факт е, че нашите строителни фирми на запад работят много добре. Обаче тук са свикнали да правят магарии и до сега винаги е минавало. Изведнъж не могат да повярват, че магариите им вече не минават и ще трябва да строят и в България така, както строят и в Европа!

А досега построените кога ще ги пре асфлтират.

НА ЛОШ МАТ"РИЯЛ, ЛОША МАГИСТРАЛА!!!!КАЗАХ!!!

Не е задължително да е спестено нещо. Може някоя от съставките да е в повече. Така, както не можеш да направиш качествен бетон с малко цимент и много чакъл, не можеш и с много цимент и малко чакъл... Смесите трябва да се правят по рецептура, за да отговарят на параметрите си. А от грешки за съжаление никой не е застрахован... Важно е да има сигурен и навременен контрол, както от възложителя, така и от строителя.

Ами чия е фирмата? Кой си я избра да й налива народни пари? Не са избрали опозиционна фирма, я! Кажете кой я избра и защо.

Абе мързело влезни и прочети! Информация бол ама дупето ти тежи и мързел те гони!

плачко като знаеш много защо не започна ремонта на тия мостове и виадукти преди три години а се сети за тях когато почнаха да падат

Преди три години бяха заети да филмират залавянето на "абсолютни престъпници", които сега съдът оправда. След това да договарят на феноменално ниски цени / по думите на Плевнелиев/ изграждането на стотици километри магистрален път / за сведение предишните изградиха без да се бият в гърдите 143,7 км. магистрален път и без да ги превръщат от четрилентови в двулентови/. Феноменално ниските цени водят и до феноменалната идиотия, която ни поднасят сега без свян и угризения, а на всичко отгоре стоварват вината пак на предишните. Тия от герб се оказаха и лъжци и крадци и гнусни като капак. Дори оставените пари от предишните прилапаха, а направиха лунен пейзаж. За ремонт и подръжка и дума не може да става. И сега когато три години лапаха, като за световно и проспаха ремонтните дейности, пак други виниовни. Всички в л-на, а те целите в бели блатни кокичета.

Та къде го построиха тоя път предишните ...тези 147 км в Конго? Тиквата си е тиква -когато хората гладуват без работа ги храни с магистрали ...ама ти си по голяма тиква защото ти липсва елементарна обективност.

ама ще им плащаме пак...

компютрите не грешат, правят каквото им кажеш. проблемът е кой какво е въвел като рецепти

тия 15 км що не ги преасфалтираха при пазарджик. там вече цялата магистрала е ужасна, а при нова загора - евентуално щеше да стане такава след 3 години :). поне 3 години щяхме да караме на хубава :)

Цялата ни работа е такава - с две думи бошлав работа. Няма нищо читаво в тази държава- като започнеш от тротоарите, пътищата, локвите и стигнеш до управляващата класа. Спомням си за Цариградско шосе - щяха взимат банкови гаранции, щеше да се ремонтира и не знам си какво още.До момента нищо Околовръстното - прословутата южна дъга - при всеки по сериозен дъжд става непроходима.Иначе вече колко време слушаме за тройната коалиция, за световната криза и т.н. Ще дойдат следващите и ще се започне Герб това са виновни, герб онова с авиновни. Няма оправия за нас - сбъркано ни е нещо в гените на нас българите.

сбъркано ти е на теб,щото си правен из кофите по столипиново..а на нас, българите нищо ни няма

А какво става с блатното кокиче на къмпинг КОРАЛ? Защо там е отписано?

Kalin

Бойковите ли асфалтови и бетонни възли доставят новия материал?;-))))

Боки гледай само и ние така да не объркаме бюлетините догодина,както фирмата за която говориш е объркала битума,че тогава"ойде коня у ряката"!!! А иначе от мен имаш отличен 6 за"захаросаното оправдание"относно неспазването на крайния срок за пускане на магистралата!!! И започвайте вече ти и компания да мислите следващото такова,защото и до средата на юли тази магистрала пак няма да я има!!!

бб е забравил да допълни- това е само първи етап от преасфалтиране на всичко направено по негово време по магистрала тракия- то не само по нея- всичко правено от него и около него скоро ше лъсне и ше се види колко е качествено- както и цялата дърява която провали този малоумник - изгоги от страната нормалните хора и сега разчита само на мутри и дилъри- както и на доста по - тъпите от него които все оше му лият задника ... но докога и те - въпрос на време е- да го изоставят всички.... без цецка обикновенната перачка на милиончета....

Бе ти що не се кръсти "Баба Ванга"? По-можеше някой да ти повярва на прпрочествата. Брех, какви екстрасенси се навъдиха....

Kalin

НЕ Е НУЖНО ДА СИ ВАНГА ВИЖ ЦАРИГРАДСКО ПРАВЕНО ПО ББ КМЕТСКО ВРЕМЕ И ОСОБЕНО ЛОКАЛНОТО

а аз си мисля , колко много има да бършем след тая тиква- този освен да лъже за друго не става и не е сложен там друго да да прави, освен да краде и лъже- и само да се пъчи- и да омаива по-глупавите от него.... но тези явно намаляват - и лъжите му стават все по плоски и смешни....

да им тресне глоби ама нали преди това е зел едни пари нещо тук виздам далгата рака на европа иначе онази дунда да беше замела следите

Дека се ската Миро да тури един стандарт "Дунавски вълни" и готово. Както колега беше споменал по-долу.

Що наемате такива измекяри бе господин Премиер? Начаткайте им едни яки глоби на цената на магистралата и друг път като идват да строят в България ше го направят да издържа 100г. а не 3. Хората на запад само от такива дела пари печелят и живеят само от тва. А ний тука още са ослушваме.

Измекяр премиер - измекяри фирми. Нещо да не вдяваш? И така никой не обясни как по света (примерно!) километър нормална магистрала струва (пак казвам ПРИМЕРНО!) 20 милиона, а в България - 2 милиона. И после пък започваме да се чудим, защо ремонтите започват на първата година, а не на 20-тата. Така се чудихме и за Цариградско шосе, докато един пожарникар се правеше на кмет, ама мина време - свикнахме на вълните.

и другарят адолф хитлер е започнал своята политическа и фюрерска кариера сас строеж на германските аутобани.

Само, че неговите аутобани още стоят и "работят", а нашите не могат даже да се пуснат в експлоатация.

Кога алчните г....е ще знаят какво правят срещу милионите евро,които получават?Кога някой в тази клета държавица ще лапне едни милиони ама срещу поне средно ниво качествена работа?Иначе пълно все с патриоти-лапачи, пълни мизерници.

Компютърна грешка е станало при съставките на асфалта....алоо ние не пасем трева...не сам да преасфалтират ами и глоба за измама трябва да има.....ако мине номера мине....хмм скапна държавица

Борисов въвежда нови стандарти при харченето на държавните пари. И да падне от власт(засега не виждам кой ще го смени - около него само КРАДЦИ), не е възможно да се върне стария начин на управление на държавата - основно чрез КРАЖБИ. Тогава управлението ще бъде една наистина трудна и неблагодарна работа, още повече, че се забелязва как ПРОКУРАТУРАТА започва да се еманципира от КРАДЦИТЕ, които я назначаваха...

ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ ЕДНИ СИ БАЕ. ДО КОГА щЕ СЛУШАМЕ Б.Б. С ИЗТЪРКАНИ ФРАЗИ... ВСЕ ЕДНО И СЪщО.МНОГО ПРИКАЗКИ, А СЕГА П Р Е Р А Б О Т К А...ТАКОВА НЕщО ДО СЕГА ПРИ НИКОИ УПРАВЛЯВАщИ НЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО, ВЪПРЕКИ ЗЛОСТНИТЕ ДУМИ, ИЗРИЧАНИ И СЕГА ОТ Б.Б. ПРОТИВ УПРАВЛЯВАщИТЕ ПРЕДИ НЕГО.ЗАщО НЕ СПРЕ С ТЕЗИ ИЗТЪРКАНИ НОМЕРА???ВСИЧКО ПРИ ТЯХ Е САМО ЗА ПОКАЗ, А КАТО КАЧЕСТВО- НУЛА

В мутренски свят както и в природата има еволюция ... както показва историята на организираната престъпност в Италия и Гърция :) Едни мутри са още на ниво продажба кокаин, докато други мутри освояват европейски пари и строят километър магистрала за 2 милиона евро вместо за 1 милион ... Досега освен европейските помощи, последните да усвоят и 4 милиарда бг-лева от бюджетния резерв .... Бедни ми Хамлет-е :)

Това е някаква нов вид далавера, май! Дано някой разследващ журналист я разгадае, ако въобще има разследващи журналисти и независими от генерала медии!

Г-Н МУТРЕВ , КАКВО СТАНА С ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ , КОЕТО ТИ РЕМОНТИРА ДОКАТО БЕШЕ КМЕТ . СЕГА ТО ПРИЛИЧА НА ВСИЧКО ДРУГО , НО НЕ И НА ВХОДНА ВРАТА НА СОФИЯ. ТИ БЕШЕ ОБЕЩАЛ , ЧЕ ЩЕ ГО ПРЕАСФАЛТИРАТ ЗА СМЕТКА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ФИРМА. ТАЯ ФИРМА ТИ ЗАТВОРИ ЛАКОМАТА УСТА С ТЛЪСТИ ПАЧКИ И ТИ МАЙ ЗАБРАВИ ЗА КАЗАНОТО. ДОГОДИНА ЩЕ ТИ ГО ПРИПОМНИМ НА ИЗБОРИТЕ.

Де, да гласуват на изборите хората срещу ГЕРБ, или по-точно срещу Ген.Б.Борисов! Да, ама не! Б.Борисов има някакво имплантирано ново психо-оръжие в себе си, което действа на хората по особен начин. Хората които не го харесват се блокират и не отиват да гласуват! Отиват под строи само зависимите служебно от ГЕРБ. А, те не са малко! Това са полиция, охранителни фирми, бригадите от подземният свят, общинските и държавни администрации и всички те със семействата си правят не по-малко от 1 300 000 избиратели. Към тях се добавят и много заблудени жени, които си харесват Б.Борисов като Мачо от рекламите за неговата мъжественост! Против ГЕРБ гласуват само възрастни хора и по-здравомислещи, на които това пробно американско, психотронно оръжие не им действа!

Крокодил

Няма психотронно оръжие, има т.нар. Стокхолмски синдром, при който жертвите започват да симпатизират на насилниците си, да се асоциират с тях и да ги защитават от "лошите".......

Не забравяй най-важните гласоподаватели - ордите цигани, които срещу 20 лв пускат каквото им кажеш в урната. За тях боко тиквата взима рушветите, иначе той лично пари си има - 2 милиарда не са малко пари.

аз вече се надявам само на началника да внесе справедливост в тази загубена дарзава да изчити всички тикви.

И кой ще плати целият този масраф, фирмата изпълнител ли?

Да, фирмата която я строи

Много социалисти тук плюят бре. Каза го човека - изхарчихте един милиард за някакво водно огледало на майната си. Трябваше да краднете от някъде и ви мързеше да го правите като хората на запад: да свършите нещо и да си вземете 10-те гнусни процента. Но вие не, ще крадете както винаги като простаци около 50% и тва дет сте го направили нема да върши работа. Дано на тия заблудени пенсии дет гласуват за вас и оживеят до тогава им уврат най-после кухите глави и дано поне 80% от ВСИЧКИ българи гласуват следващия път за да няма значение за кой са гласували мангалите и турците. Тогава ще видите парламенти, баници и обръчи от фирми на кукуво лято, мамка ви нескопосана и крадлива!

Някакво си водно огледало "на майната си"! Аман от комплексирани "софиянци"!!! И завистливи, че не могат да крадат като хората, ами са я подкарали през просото. След тях остава само разруха. Аман от некадърници!!!

Споко бе следващите ще кажат милярди дадохте за тея магистрали дето се скапаха за 2 години... знаем си ги ние политиците цвета е без значение, за да се хванеш с тая работа трябва да си или идеалист /такива откакто са разстреляли Вапцаров няма/ или КРАДЕЦ ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ!

Весело си живеете ВИЕ! Бащицата ВИ идва и решава директно всеки належащ проблем който имате - магистрали ВИ, саниране на панелки ВИ, киселото ВИ мляко, щастие за кокошките ВИ и прасчовците ВИ, онанизма ВИ, комунизма ВИ и прочие и прочие ВИ..... И както си върви зад ралото и кравата Сивушка, на човек в един момент му се иска да запее песен "За Партията майка и ВОЖДА МУ"

То с индийски и турски рецепти асфалт не се прави...

Контролните органи да проверят как се строи от "Трейс" Лот 2 на магистрала "Тракия". Но май там не смеят да пипнат.

Не знам за какви оФце и кви асфалти говори тоя ама нещата отиват от зле на по-зле със всеки изминал ден...

говориш празни приказки. Само се оплаквате и ви мързи като маришки цигани.

Еми не не ме мързи просто не мога да се включа към кръга крадци на боко и цветелинка и за това съм недоволен...

ДА ГОВОРИШ С ФАКТИ И ИСТИНАТА НЯМА НИЩО ЛОШО. ЛОШОТО Е ЧЕ НА МАЛКО ХОРА ИМ ОТТЪРВА, А ПЪК НА ГЕРБ ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ОТТЪРВА. РАБОТАТА Е БАЯ ЗЛЯ И ШЪ СТАВА ПО ЗЛЯ ОЩЕ ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНА. ПОСЛЕ ЩЪ ВИДИМ НАКЪДЕ, АМА ПЪРВО БЕЗ ГЕРБ.

Много приказват нищо не правят давам пример: Много полицейски акции много арестувани и николко осъдени, после тези които са си правили ПР на техен гръб отиват в Страсбург и осъждат държавата. Резултата е следния : веднъж плащаме за зверски раздутия щат на МВР да го раздуят още повече и забележете с пълни некадърници /като ония дето се снимаха за спомен пред камерата в онзи офис/, после пак плащаме за обещетенията на осъдилите държавата, което се случва в 95% от случаите. А боко и цвинокио си правят скапан ПР и не им дреме нали никой не ги кара да плащат за грешките си...

Откакто ГЕРБ ни управлява държавата върви с бързи и големи крачки напред ..................... към пропастта !!!

от както ГЕРБ ни управлява има направено нещо което се вижда а преди само се крадеше и само балони се пускаха-КРАДЦИТЕ СА В БСП/ДПС/НДСВ-това е истината!!!!

И какво точно се вижда? На фона на над 120 милиона лева бонуси само за миналата година на ГЕРБ, подхвърлени по 8.92 лв. на най-ниските пенсии, увеличени цени, огромни такси и глоби, несъобразени с доходите на хората.... Мога още много да пиша. И това ако не е кражба, пу ми кажи!

И КАКВО ТОЧНО ВИЖДАШ-СВЕТЛОТО РОЗОВО БЪДЕЩЕ,КОЕТО ПОСТОЯННО СЕ ОТДАЛЕЧАВА.

Крадците от БСП, ДПС и сие вече минаха в ГЕРБ. Само УФСИ още не са го вдянали.

а откъде тъпи ми софиянецо произлезе твоя питомец - другаря борисов... вземи се засрами и се поогледаи малко поне - останал си сам и си отчаян докраи , че тази тиква никои вече не я взема на сериозно- видяха я каква е дори бз да четат бивол-а в нета , с рогата напред .....

колко пари ще хвърлите, а можеше да ги дадете на нуждаещите се от земетресението в Перник?

Те дават. 5 млн. Но тия дето са си стрили незаконните коптори питали ли са кое как се строи. Имат ли проекти? Имат ли разчети за каква степен земетресение са им колибите? (то се видя за каква степен са.). И ако някой ще дава пари за строеж и ремонт на цигански коптори, по-добре наистина да не ги дава. Да ги даде сза нещо смислено като пътища и други полезни неща.

Абе номера с магистралите е ясен, но сега няма да видим и агнешко повече.Овнешко отдавна няма, шилешко също,телешко почти няма, дано не намерят мераклии за свинското, защото ще минем на треви като корейците.

и агнешко има , и шилешко , и овчо , и козе и телешко , и мани мани . но няма да ти го занеса до вратата , а ще трябва да дойдеш на село да си го купиш .

От Ихтиман до Пазарджик и от Разлог до Велинград, пътищата са като след бомбандировка !!! Огромни ями !!! Защо говорим за туризъм, а пътищата до курортите са безобразни...и не само там. Къде ни отиват данъците?!

Явно парите за нови километри магистрали свършиха, сега започват да се повтарят и потретват. Оттук нататък ще слушаме за инспекциите на богопомазания и огромните му ремонти по новопостроените от Него магистрали. Оф, да се свършва мандата на тези некадърници най-накрая!

Пътуващият цирк вече започва да омръзва дори на овцете, следващи кротко клоуна-тиква:)

хайде всички овце към Спартакус-там ще става купона сега след избора на великия вожд на червените кхмери:)))))))))