Публиката освирка Борисов в зала ”Арена Армеец”

Звездите на Световния шампионат по мотокрос свободен стил (IFMXF) изнесоха в столичната зала "Арена Армеец" страхотно шоу Night of The Jumps, съобщи БГНЕС. Всяко тяхно изпълнение беше бурно аплодирано от почти 10 хилядната публика.

Обратно в новината

Коментари - Публиката освирка Борисов в зала ”Арена Армеец” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето за това на такива групови обществени мероприятия да се събират само правилните агитки, да се събират от целата страна и да се докарват с рейсове, за да скандират правилно.... Аааа и да питат само правилните журналисти в правилните медии.... както в Корея

Еми наистина е тъпа публиката! Прав е Николов. Щом е отишла... Да слушаза подвизите на премиера, и е търпяла обиди от Николов. Аз защо не ходя, как ще ме нарече тъп. Е да може да изврещи на умряло, че няма пари след това , но... негов проблем.

Освиркванията от трибуните на моторното шоу в новата спортна зала при всяко споменаване на името на министър-председателя предизвикаха гнева на шефа на федерацията по мотоциклетизъм Богдан Николов, който днес не искаше да говори за тях, а в събота според публикации в пресата е оценил публиката като тъпа".

Кич Чен Борисов.

някой с пари да купи билет на една голяма група хора (далеч не всички) е замесен. и да, смятам това за част от акцията, която включва и палене на коли, дупчене на гуми и много нахални мангали.

Бойко правил туй и онуй.... Почнах да се съмнявам и моите деца кой ги е правил....Поне не ряза ленти като се родиха. Пазете си и пъпната връв, щото "Той" може да я припознае като лентичка.

Виждам че, над 10000 човека са правили "свирки" на Бойко. Няма лошо, човекът има нужда, нали все пак е ерген.

Тиквата спада към така наречените плодови зеленчуци.Тиквата е еднодомно растение, т.к. на едно и също растение се намират и женски, и мъжки цветове... "Гледам сам , като куче , футболни мачове, в Бояна "... .............................. "Наскоро, след като прашецът от мъжките цветове попадне върху женските, започва образуването на малка тиквичка, която бързо нараства..."". .Първоначално е неуспяла ДС- тиквичка , и затова става пожарникарска , такава ..Постепенно нараства, в ИПОН и СИК-а, узрява, забогатява и започва да ПАЗИ другата уникална тиква- Тошо.." ......... """Тиквата вирее на места, които са добре огрявани от слънцето и защитени от ветровете. За израстването на голям плод е нужно почвата да бъде богата на хранителни вещества,."""..." Обикновено, в България , в райните на Банкя , кюстендилско, смолянско , смесени руско-български бракове и ..гръцки , такива ..) Почвата- много нуждаещи се от застраховка граждани , пушещи цигари и ..дрога ..Хранителните вещества са доставени от БКП-в куфарчета , организация , връзки ,шефове..и достатъчно лумпени,верващи на тиквата..И тя си расте- от кметство - нагоре, нагоре ..)) ................... ""След засяването на семената е нужна редовна обработка на почвата и борба с плевелите."""""" Редовна поява по медиите , пропаганда , "умозаключения , планове и измами , обещания и магистрали , футбол, голф и тенис..'Плевелите"- които не са съгласни - се игнорират, бам-ват ..) .....................

Браво BIG AL!!! Разсмя ме, а е хубаво деня да се започва с усмивка! Браво и за ботаниката и "оществознанието" ти.

............................. ""Най-голямата тиква в света е отгледана през 1990 г. в САЩ от Хауърд Дил и тежи 782,4 кг"". ....НО втората по големина е в България- към 130 кг. и спортува редовно ..)) ...................... ""Днес отглеждането на гигантски тикви се счита за спорт"", но и научна дисциплина , с оглед нуждата им - за управлението на България ... .............."Зелените тиквички са сравнително по-дребни, имат цилиндрична форма и нежна месеста част.""" Обикновено са членове на ГЕРБ и са вперили поглед в ГОЛЯМАТА тиква ..:))))

...измекяри и мекерета,защо хулите Б.Борисов,който най-малко краде в сравнение със всички останали преди него?Или сте мазохисти,затъжнени за близкото минало!?

Защото са им платили и в основата е пак БСП. Като не може със цивилизационни методи, тя пак започна с изпитаните, стари и агресивни изпълнения.

Знаеш ли - "...глупав, но работлив..." - ето за това "го хулиме".

Сега може би и да краде по-малко от другите (но съм сигурен, че това не е така), но нали всички знаем как е натрупал състояние - охранителна дейност, СИК, Пашата, Ал. Петров... Не ти ли гавори нещо факта, че по време на неговото царуване като гл секретар на МВР (член на полит. кабинет на царя) и кметския му мандат, неговата любовница е станала най-богатата жена в България?

Само в празната ти кратуна и в червените тикви нещата изглеждат по този начин,но в действителност ние българите ,а не вие циганите определихме бойко за убедителен водач на страната!Е това може и да не ви харесва,но освен да въртите свирки,друго не ви остава!

притежаваш невероятна харизма и получаваш одобрението на най-харесван премиер след промените с 54%,втори е Царят,трети е Иван Костов ,а последен е опуленото злобно човече Сер-Гей само с 26%!МБМД.На този пърдел и те са му много!

поредната фалшификация като изборните резултати, приказка за наивници с наколенки и отворени бузи

Не можах да те разбера. Трябва ти премиер, който да изправи държавата на крака или си търсиш мъжка компаньонка за Коледа?

Мира Радева си рекламиира книгата. какво ни я цитираш? Това не е проучване какво е одобрението към Борисов в момента, а някакви си ала-бала, за да се покаже въпросната госпожа. От изборите до сега никоя социологическа агенция не е изкарала %-те. Но факта, че машината за пиар акциите се задейства с пълна сила показва, че нещата не са толкова добри. Манипулациите започват отново.

МБМД уточни ли, че одобрението от 54 на сто е сред блондинки в критична възраст? Иначе след обикновените граждани одобрението на ББ вече доближава горещите 100% . За справка виж концерта на ФСБ в НДК, проявите на народната любов в Пловдив и най-вече в Зала Армеец. Впрочем, тези проучвания на МБМД да не са поръчани от Искра Фидосова и Цветан Цветанов големи специалсти по изборните резултати.

Не бе, не са! Те са ги правили... .

Мира Радева твърди и че Петър Стоянов е най-популярната личност на прехода?! Ха-ха-ха! Не мога да забравя конската му физиономия, когато загуби изборите.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ. Да напраиме турнир за най-добра пожарникарска рота, докато не са махнали песъка от залата. Че участват - Люлин, Младост /обединени/, Надежда, Център, Надежда и др. Че гасат МПС-та в няколко категории. 1. Москвич, Волга, ЗАЗ, Уазка; 2. Мерцедес, ауди, фолксваген; НАГРАДА - ПЕЧЕНА ТИКВА, връчена от най-личния пожарникар на племето ни. Сичко това да се излъчи на нова година у десет саато.

Прощавайте, Юли -- позабавих се . (Извинете ! ) Ха да спретнем Глобален за Всички Истински Българ(к)и в реално време ?! ( Та да си похортуваме като хората . ) Как Ви звучи ? А на Всички-вас, Хора ?

те комунягите от тук нататък ще правят само сфирки, ха ,ха

Борисов е съвременният Кадафи на Европа.Дали Европата ще го търпи, както търпеливият български народ трае този инфантилен страхлив мухльо?

Колега, не пожелавайте такива дни на България .

Айдеее, и КАЛИТКО прозря истината... .

Дир-а, поздравления! Бай Ганьо ви осигури 800 коментара за 2 дни!

Подземни изкопаеми в България НЯМА, но концесии се раздават на Сулю и Пулю. Продава се ударно българска земеделска земя, а се казва "ОБРАН БОСТАН". Не мога да разбера, защо жените обожават "зеленчука", дето ни ГРАДИ.

Вижте, Г(Р?)У -- Днес е 21 век ; И говорим за Нас Българ(к)ите . В моите Книги има два вида Хора Глобално ( Г-л-о-б-а-л-н-о ! ) : -- тези-които са с Нас, -- и онези-които ( Простете ! ) аз-лично повече не бих си и помислил че е възможно да бъдат . ..... Въпросът оставям Вие/вие сами да (си) зададете !

Хахаха,егати освиркването. Ако не беше Борисов точно тая зала нямаше да я има. И публиката там,нямаше да бъде публика там. Спомням си как Мартин Димитров и Иван Костов ултимативно поставяха въпроса "Строежът на залата незабавно да бъде спрян!",а Сергей Станишев им пригласяше в парламента и по телевизиите. ЕГАТИ ИРОНИЯТА НА СЪДБАТА! БОРИСОВ ОСВИРКАН В СЪЩАТА ТАЯ ЗАЛА,КОЯТО ЕДИНСТВЕНО ТОЙ ИСКАШЕ ДА СЕ ПОСТРОИ. Щом искаха да го освиркат,защо не намериха по-добро място? Че точно в тази зала не върви никак! Спомням си как партийните лидери Костов,Димитров и Станишев насъскваха хората чрез симпатизантите си против тая зала. Имаше викове,крясъци пред телевизионните камери на "обработени" хора. Искаха незабавно спиране на строежа и изоставянето му.

До тези, които искат да изкарат ББ мъченик, че ние плебеите не сме разбрали "концепцията" му. Значи че му плащам да го пазат от народната любов, че му плащам самолети до преди Пловдив, че му плащам заплата а той че оди да рита мач, че ми харчи парите за Марек - Станке Димитров и други незнайни негови приумици. Накрая платих 60 лева да гледам мотори а той па се трапоса най-отпред - Тиква.

Е хубаво де! Защо отиде да гледаш мотори точно в тая зала,построена по Бойкова идея? Аз ако мразя Бойко и Бойковица кракът ми няма да стъпи в тая зала. Бих бойкотирал "неговата" зала. Все едно дали ще дойде или няма. Ама като е за благинките може нали? Тогава изведнъж забравяме против кого сме.

Борисов не спечелил турнира по тенис. Ако сега не стане прима балерина на годината, ще плаче.

Сега само го освиркват... идва ред с камъни да го замерят...

ПИСНА НИ ДА НИ ЛЪЖАТ И ДА КАЗВАТ ЧЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА,МИСЛЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО САМО ЗА СЕБЕ СИ!

Ееее какво стана ? Генерал без армия има ли?

Храни куче да те лае.Направи им зала,за да недоволстват.Премиере,не прави нищо на тоя побеснял народ.

Кой ме хранел?! Сам си изкарвам прехраната. Не ме питай как. А тази зала съм сигурен, че никога няма да отида. Едно, че ми е над 300 км от мен и друго, че само зали са ми в главата в тая българска мизерия. И спокойно, премиера нищо не прави за народа. Не сме толкова лесни. С асфалт, зали и канализации не става.

На мен ми писна от тозо Гойко.И лапака на тоалетната чиния ме е страх да вдигна да не би и от там да се появи и да ми пререже лентичката....

Чарът ти е в писането , Стамате! Благодаря ти! Скоро не бях се смяла така. Уважавам това, че си откровен и естествен. Това са едни много ценни качества .Запази ги.

Това е много приятна новина.

На паркинга на залата са искали пари за паркирането и е имало грандиозни скандали. Да не говорим за липсата на парко-места и дъжда, и кой да е виновен - то се знае...

Това го чу в банята, викаш...

Нищо ново: някога студенти освиркаха цар Фердинанд в театър "Иван Вазов". "Героите" влязоха в учебниците по история. И какво от това: Царят си е цар, "героите" правят свирки. Сегашните са по-зле. Дори не са студенти. Но направиха свирка на премиера.

!!!

Ти, да не би да сравняваш цар Фердинанд с Бойко Борисов?! Има ли нещо такова?..

Липсват ми 2(два) коментара !!! Къдв са ?? И пак: Да "Не Народ а Мърша " И Напълно си заслужава управляващите измамници ГЕРБ !

Не бях там, нямам какво да кажа. Ама видях, че темата гони 1000 коментара та викам да ударя едно рамо :)))

С други думи, ти си виртуалния еквивалент на случайния гражданин, който вижда тълпа и се приближава да разбере какво става.

Изборите бяха скоро, нали позитано?! Видя се кого народа избра да го управлява. Дори доган и обръчите от фирми, които плащаха купените гласове за бсп, не можа да обърнат нещата във ваша полза.

Колко ли пъти на търпите гербери трябва да им се обяснява, че в залата Аремеец явно не са били само членове на БСП, както впрочем и на концерта на ФСБ и на много други места. А изборите наистина бяха скоро и все още помним виковете Мафия мафия, мафия! при преброяването на гласовете в Зала Универсиада. Нищо лично, просто на хората явно им писна мутрите и помиярите да ги управляват.

Никъде не споменавам за "членове" на бсп. Колкото и да се напъвате от посрано 20, няма да убедите хората, че има толкова голямо недоволство от правителството. Време е да осъзнаете, че държавата не ви е длъжна да ви осигури ядене на масата. Това не е соц. строя от преди 20 години, когато се работеше за надници от 0,08 стотинки. Сега всеки определя как да живее, според това как се развива и работи. С две думи: "Който не работи, няма да яде". Стига смукали държавата за щяло и не щало!

еи как освиркахте бащицата

Тъпи сме щото му пречим да ближе...

Вижте какво значи пропагандна машина. Румен Петков- лицемера, организира платени партизани сред публиката да освиркат премиера. Напълно в негов стил, браво. Но пък с един удар два заека: платените писачи не могат да се "нарадват" на това заглавие...

Не заслужаваме такъв премиер!

ПРЕМИЕРЪТ Е ГОЛ......

Денят в който се махне Борисов ще бъде национален празник, а народа ще се радва както италянците на отставката на Берлускони.

И АЗ

На другите до сега се размина, но тия вече ще ядат кютека. И направо на терминала и в чужбина да плюскат награбеното, иначе може и нещо по-лошо да им се случи.

Бойко няма да падне, поне още два парламентарни мандата и два президентски. На следващите президентски избори ще очернят Плевнелиев и Бойко ще е президент, само това не е бил той в държавата. Интересно как така на хората им омръзна, освиркват го, а в същото вреем герб печелят избор след избор. Тодор Колев има една мисъл за бг народа, че ние не знаем три неща - колко сме прости, колко сме бедни и колко сме търпеливи. Успех на всички българи и весели празници :)

Евала! И аз знам,че ще е така. И Слава на Бог. Ама те си мислят,че има само видим свят. И добре,че му е дадено да бъде толкова дълго време за напред, това правителство, че да изчисти боклукът, който окраде държавата.Да си поеме въздух този обръжен и смачкан велик Български род и народ. Та те ,тези лаячи, дори не си дават сметка ,какво сме били! И ,че и до ден днешен, чуят ли за България, Великите сили се тресат от ужас!/историята ни е преиначена/ И защо ли? Защото, ние Българите генетиката ни е така програмирана и генът, който носим ,е практически неунищожим ,И че държавите могат да изчезнат. Но,Българите не! Простичко и логично. Естествено е,че ще прилагат всякакви методи срещу, нас- най-страшният от които е икономическо извиване на ръце,водещ до геноцид. Хора- безсилни са! Давайте да се стягаме и да си оправим държавицата бе!!!! а онези дето искат да ни смачкат ,да ни дишат прахта! Ние можем! Хора- СЪБУДЕТЕ се!!!!!!!!

Сестро! Бий му незабовно успокоително!!! Още един прероден се събуди. И сменете му памперса, че вони!

Българската простотия край няма...Отишли нашите да се забавляват в зала която ако не беше Бойко Борисов нямаше да съществува и го освиркали!!???Явно станишев е купил доста билети...

Точно така стана! Видях го на касата с два сака и го разпознах веднага въпреки, че беше с мустаци и брада, руса перука и розови очила. Проследих го ди изхода на София, където се бяха настанили в палатков лагер активисти на БСП. Вземаха си по билетче, целуваха ръка и извикваха "Да живее Кастро и мотокроса!". Много си прав!

Е затова нямаме завод за отпадъци и писта за F1. Има кой да ги открие, но няма кой да ги започне.:)

Всъщност залата бе договорена и започната още от правителството на Станишев. А спомняте ли си какви хули хвърляше Б.Б. в началото на мандата си срещу този "безмислен строеж, източник на чудовищна корупция". Ако не беше Б.Б., зала пак щеше да има. Всъщност за малко да няма такава зала именно заради Б.Б, но строежа беше доста напреднал и нямаше как да бъде спрян.

А така, да си го кажем. И както забелязваме от 2 години насам, партийната машина за дезинформация на ГЕРБ много добре работи в стил Гьоринг ;-) Абе, това комунистите репи са яли 45 години. Бойко в земята ги удари по манипулации.

СЕГА ,КАТО ЧЕ ЛИ ХОРАТА МАЙ ДОБИХА СМЕЛОСТ...ТОВА Е ВТОРО ОСВИРКВАНЕ И МАЙ МОЖЕ БИ щЕ ПРОДЪЛЖАТ, ЗАщОТО НА ХОРАТА ИМ ПИСНА ОТ СМЕШНО РЯЗАНЕ ,ЕЖЕДНЕВНО, НА ЛЕНТИЧКИ.ТО ЗА ЗАПЪЛНЕНА ДУПЧИЦА, ЗА ПРЕБОЯДИСАНА СТЕНИЧКА, ЗА ПРЕАСВАЛТИРАНА УЛИЧКА.....НИМА ПРИ ДРУГИТЕ УПРАВЛЕНИЯ НЕ СА ИЗВЪРШВАНИ ПОДОДОБНИ ДРЕБОЛИИКИ. ДАНО Б.Б СЕ ОСЪЗНАЕ И НЕ СТАВА ПО-ВЕЧЕ СМЕШЕН. ОТ СЪРЦЕ МУ ГО ЖЕЛАЯ.

- освиркваха го в НДК. Меломани отишли да чуят концерт на ФСБ, не го оставиха да си довърши речта. Когато излизаше, цялата зала прихна в смях. - освиркваха го в Разград на стадион "Лудогорец Арена". Фенове на Левски му викаха "Бойко, к.рво!" Не спряха да викат "Уууу" докато Бойко не си тръгна обиден. - освиркваха го и футболните запалянковци в Пловдив на стадиона. Изнесоха го набързо, защото нецензурните думи бяха най-малкото зло. - пак в Пловдив го освиркваха него и цялото му правителство - днес 10 000 го освиркват в прекрасната "му" зала. (само на едно освиркване няма клипове е нета)

Освиркванията, за които пишеш май се дължат на шум в ушите ти.. Провери го това.

Според Богдан Николов публиката била тъпа!?Ами защо я пускате тогава в залата бе Богдане.Пуснете само проверена пиблика която ще аплодира Бойко. Според мен Богдан Николов е тъп ..... ама той не е виновен.Такъв си е по рождение.

Ако изтърпи всичко от предложеното, наистина ще си заслужи ореола.

Тези дни ще бъде тиквено, с превалявания от стачки в западната част от страната, на места с прекъсвания. Очаква се с настъпването на новата година валежите да зачестят и постепенно да обхванат останалата част от страната, докато времето съвсем се разтикви напролет... Дежурен синоптик:Народа на страната.

Видя му се краят.

Изтребването на един народ: 1990 - БСП 1991 - СДС 1992 - БСП и ДПС 1995 - БСП и БЗНС 1997 - СДС 2001 - НДСВ 2005 - НДСВ, БСП и ДПС 2009 - ГЕРБ "Горко на народ, чиито държавници са лисици, а философите му са фокусници..." 1990, 1991, 1992, 1995, 1997, 2001, 2005, 2009 и 2011 - българите най-бедни в Европа. Население: 1990 - 8 679 480 души 2011 - 7 364 570 души "Горко на народ, който посреща своя нов водач с фанфари, а го изпраща с пищялки, само за да посрещне друг отново с фанфари..."

БВП на България - 145 320 000 000 лв (72 място) или ... ...по 20 250 лева на глава от населението. минимална работна заплата - 270 лв минимална пенсия - 136 лв детски - 35 лв Под прагът на бедност (294 лв) живеят 21% от населението. Делът му скача почти двойно до 40,8 на сто, ако се извадят социалните трансфери. 525 000 РАБОТЕЩИ живеят в домакинства с месечен доход под прага на бедност! 63% от хората не могат да си позволят почивка 5 млн. души не могат да посрещнат със собствени средства неочаквани разходи 43,2 на сто от хората твърдят и че нямат възможност да си позволят консумацията на месо, пилешко или риба всеки втори ден Една трета от домакинствата пък изпитват затруднения при плащането навреме на разходи

- асфалт - метро - спортна зала - канализации - пречиствателни - голф игрища - 6 апартамента - слонска трева за Цв. Бориславова - рязане на ленти на частни обекти с частни средства - хотел на Златев на плажната ивица и съборени рибарски бараки - здравословното състояние на Кирил Рашков - интервюта с Николай Бареков

Най-после някава нормална реакция на безкрайното море от борисови простотии. И него няма да има с каво да го запомни историята.