Борисов: ГЕРБ ще прави това, което кажа аз

Бойко Борисов заяви, че не е разговарял за политическото бъдеще на страната със Сергей Станишев. Лидерът на ГЕРБ каза, че сам решава какво прави партията му.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ГЕРБ ще прави това, което кажа аз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е най-демократично! Тиквата е известен демократ.

Този стана и по-голям диктатор и от Тодор Живков,Сталин и Хитлер.

сте се загрижили за еднолично управление в Герб? Станишев какво направи, като все говореше за съгласие, единство, каквото искат хората, каквото кажат хората...Духна, та се не видя. Оправи България, сега да оправи и Европата. Горко им.

Нищо повече от това,че искат да го превърнат в еднолично управление на България, а това вече ме засяга.И когато става дума за ГЕРБ-ерски тъпотии стига сте ми вадили Станишев.Ако ви харесва за ответник по ГЕРБ-ерска простотия си го вземете,тъкмо гранд наглеците ще ви се удвоят.

Така трябва - твърдо и - напред. И умната - мисли за хората! Те са най-важният капитал на всяка държава. Не слушай червените тролове и всякакви объркани тука - нека си приказват.

ДА ВИЕ ЧИСТИТО ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ !!!! Е ЩОМ ГЕРБ СЕ СЪСТОЙ ОТ ЕДИН ЧОВЕК - ТЕЖКО И ГОРКО НА РАЗПАДНАЛАТА И ОГРАБЕНА БЪЛГАРИЯ !!!

Правилно Тиквеник ,може Ц.Цачева да я пратиш обратно, Св. Цецо , пращай в кауша какво се ослушва , там му е мястото! Други за 11кебапчета ги вкарват в затвора срам и позор прокурор Цацаров!!

Браво Боко. точно така беше навремето в Сик, Вис и др. подобни., а преди това и по времето на Бай Тошо, а преди това по времето на Хитлер, а сега по времето на Обама и Меркел и по твое време. Ти си наща гордост. Жив да си да ни закопаеш. Амин за бившата ни държава и за тези, които все още са хора.

Абе туй да не е някаква нова банкянска демокрация?

Bell

Защо Борисов продължава да си ака на метеното? Какво му става последните дни? Много изцепки, много чудеса наговори. Не осъзнава ли, че си вреди така.

Очуден съм що за демократична партия е ГЕРБ щом се изпълнява само заповед на лидера й! Такава практика имаше нацистката партия на Хитлер, Болшевишката партия на Сталин! А Бойко се "пише за най-голямия демократ" Защо не се върне да командва пожарната команда-там ще изпълняват само неговите заповеди!!!!!

То от бивши и настоящи военни пожарникари и ченгета какво очакваш? Акъл ли? Нема да го дочакаш, там не вирее.

Крушата не пада по-далеч от дървото! Така беше при другаря Живков,така е и сега при господин Борисов! КОЙ е виновен ли? Всички ние ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ,защото седим и чакаме! Време е братя БЪЛГАРИ!

Крушата не пада по-далече от дървото! Така беше при другаря Живков,така е и сега при господин Борисов! КОЙ е виновен ли? Всички ние ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ,защото седим и чакаме! Време е БЪЛГАРИ!

ДЕСИ И ТУК ЛИ СИ ИНСТРУКТИРАНА ДА ТРИЕШ. САМО ЗА ИСТОРИЯТА МЕН ЩЕ МЕ Е СРАМ ДА ЧЛЕНУВАМ В ПАРТИЯ КОЯТО СЕ КОМАНДВА ОТ ЕДНА ТЪПОУМНА МУТРА.

А Бойко прави каквото кажат от Вашингтон - следователно ГЕРБ правят каквото кажат от САЩ!

не знам защо си губя времето да чета засрания ви сайт

светлият образ на ББ ( забравих как му беше името) през векове и добрата памет за безславно изчезналата някога Велика България.

КРАЛЯТ УМРЯ, ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ!!!

Тече информация за опити за дестабилизиране на банки.Някой ''става аз каквото кажа'' споменаваше в свои изказвания за фалиране на банки,връзката е много опасна и някой, който много казва може най-сетне да отиде там където отдавна му е мястото.Ха сега да видим имаме ли институции в нашата държава и нещата поне веднъж ще бъдат ли доведени до край.А това само по себе си е крупно престъплание.

"ГЕРБ ще прави това, което кажа аз" Абсолютно вярно!!! Какво следва от това? Следва, че другите депутати са излишни. Нека да си правят избори, но да влизат само водачите на партиите. Всеки да гласува с броя гласове, които партията му е спечелила.

не знам какво обещава ББ нито какво знае и не знае, но нещо намирсва, пък и той ги подхвърля един, че иска да вкара МВФ и да вземе 5 милиарда заем. Тогава ще ни се отели вола. Дянков ще бъде един добър спомен. От некадърен материал какво искаш.

капи де тути капи.

или Капацино ди тути капацини...

Бат Бойко, Всяка партия която идва на власт, с идването си на власт започва и предизборната си кампания. И за разлика от тич дето не сме ги чували, тая която е на власт я виждаме какво прави цял мандат ( или колкото изкара). Преди 2-3 дни една депутатка от ГЕРБ по Канал 1 при Митко Цонев каза, че опозицията на ГЕРБ е дало на партията ви много - разбрали сте какво искат хората и бизнеса и сте се очистили от боклуци в партията. Е това да управляваш и да не знаеш какви са нуждите - то е като кьорав да кара такси в сложна градска обстановка. Вий цял мандат не сте разбрали какво е нужно, сега една година го проумявате и не е ясно дали сте го разбрали. Чупката и да ви няма!!!

тоя изрод все още не е забравил тоталитарните фатмашки порядки

тази тиква все още не може да се откаже от тоталитарните фатмашки порядки кръгъл идиот обграден от ибрикчии

Г-Н БОРИСОВ ВСЕ ЕДНО КАЗВА "ДЪРЖАВАТА ТОВА СЪМ АЗ"

ВСЕ ЕДНО КАЗВА:"ДЪРЖАВАТА -ТОВА СЪМ АЗ"

Защо губят телевизионно време да канят разни безгласни кукундяци от "ръководството" на ГЕРБ по сутрешните блокове?!След като Той не е разрешил, нямате право и да дишате даже!Срам за България-отървахме се от Станишев, сега ще си натресем още по-голям резил с тоя недоучен "доктор на науките"!

Защо сикаджията Боко рапоня не е в затвора? Докога медиите ще ни завират в лицето

КОМУНИСТИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА ДО ШУШКА И Я ПРОДАДОХА НА ЧУЖДАНЦИТЕ ! ЗА ТОВА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ МУ ВЯРВАМЕ НА ББ , ДРУГИТЕ СА ЯСНИ

Нищо не разбирате, нещата ги виждате само отвън.

Аз съм проста циганинка, ама баба ми викаше дори и за чистачка да те вземат научи се да четеш, че да знаеш за каква работа се подписваш да работиш и колко пари за нея ще ти дават. Българите сте уж по-умни ма май не се интересувате когато избирате някой какво казва че ще върши и колко ще иска за свърщеното. Та нашата философия е проста, никой не се интересува от нас освен по изборите, и ето защо искаме да знаем какво ще получим за това че сме гласували за един или друг. 20 лева, 50 лева все е нещо. Та вие като гласувате защо не се интересувате за какво гласувате, поне някаква полза да имате а не само да охкате, че този ви излъгал, онзи не знам какво. Ние на приказки не верваме още от малки. Айде па колкото по-скоро и често са изборите за нас е по-добре. Нека и на вас да е добре, ма вижте нешо измислете по-умни сте. Даже сега мисля то пари ако на всички дават да гласуват, всеки ше е доволен, нема и да се приказва това е купен вот. То за да плащаш пак акъл требе за да имаш тея пари да ги раздаваш и така ше избереме хора дет знаят ко прават. Завърших отличничка, и не се оплаквам. Трудно е ама кое е леко. Пари нема, ма да се охка полза също нема. Бойко го харесвам и Калин Врачански аиде че моя се прибира

Начи пак шъ си в опозиция, независимо, че най-голям брой женки пак шъ гласуват за "красивата" ти мутра.

Е, тогава няма нужда от парламентарна група на ГЕРБ, единствения "Аз" е достатъчен. Явно другите не са мислещи.. Егати нарциса!

Ако тоя ни стане пак премиер си заслужаваме съдбата... Срам!!!

Сега в Герб, скоро и в цялата страна. Стягай се народе да подскачаш както Бойко нареди. Дори др. Живков не си позволяваше такива изказвания. При него любимото обръщение беше "ние". Ние в нашата партия решихме... И обикновения член на партията се чувстваше много добре, че е участвал в решенията. Сега слушаме само "Аз, аз, аз". Аз построих метрото, Аз построих магистралата, Аз ако пожелая ще ви ... м..та! Няма да гласувам за ГЕРБ, това е партия на хора без чувство за собствено достойнство. Както се изрази един от техните, който за един ден четири пъти си смени партийната принадлежност: "Аз чувство за срам нямам". Това е Герб, това е партията огледало в което лидера да се оглежда.

Вожда е решил: ГЕРБ се разделя на отбори - Бистришки тигри, Банкянски каракачанки, Горнобански овчарки, Драгалевски лъвове... и т.н., ще се закупят достатъчно фалкони да има за всеки отбор и започва един всенароден мини световен турнир на малки вратички откриван и закриван всеки ден от 14 годишни мажоретки - журналистки от ТV7, Блиц, Шоу ,Уикенд и др. (да са девствени), като лентичките ще реже лично Бойко Борисов - Вожда.

ГЕРБ ще прави това, което кажа Аз - ей това е...твърд като Бик и общо взето толова умен...жална ни майка :(

Тоя съвсем е изтрещял-всеки път щом отвори уста и избълва някаква колосална простотия. Срам и позор ще бъде подобен дебил да управлява пак страната след като я разсипа веднъж до основи.

Що скрихте темата, ве? Не ви харесаха коментарите по нея ли?

А така , момчето ми. Дръж здраво тоягата. Навремето те гонех и те юрках в СИК за какво ли не, ама си прихванал нашите методи. И да си добър , и да не си добър винаги ше те броят за мутра....не че си нещо друго...

Чухте ли ме, няма да повтарям!!! Ако трая и гладни ще стоите, миндили с миндили...Ето така ББ ни прави и ще продължи да ни прави на маймуни. Е га ти тъпака с тъпак! Ма като има прост народ да му вярва, така ще е... ние сме си виновни.

А аз и моето семейство сме свободни хора и няма да гласуваме за теб, за да не правим това , което кажеш ти !

ББ е РЕШИЛ ГЕРБ да бъде разделен на отбори - Бистришки тигри, Банкянски каракачанки, Лозенски овчарки .... и т.н. да не ги изброявам и започват нескончаеми микро световни първенства в чест на победата на ГЕРБ и неговия непобедим вожд.

Добре,Тато!

Поета го е казал по-рано и по-добре: "Говорим Партия ,подразумеваем Ленин говорим Ленин, подразумеваем Партия"

Ха-ха!! А се смееме на Северна Корея.Че ако Б.Б. стане премиер Северна Корея ряпа да яде!

Прав си е човека. Все пак Борисов е на доста по високо интелектуално ниво от членовете на неговата партия и особено от неговия електорат Той е гения, той е най-големия експерт в държавата, той е слънцето и въздуха за всяко живо същество.

"Лидерът на ГЕРБ каза, че сам решава какво прави партията му". Нека чрез референдум да премахнем излишните депутати от парламента и от 240 да ги направим на 4. Така държавата ще спести милиони левове от послушни депутатчета. В България няма демокрация има еднолично, партийно управление.

да допълня. То няма нужда и от президент.

Ами кого тогава слънцето ще щъка по главата за да провери дали бие на кухо?

да е бат'Боко!Принципа не е отсега, ама е много верен!Нарича се-"Държавата, това съм аз"-Същевременно напомняш на твоите близачи-"Даже и да умра някога, всички викате вкупом:Вив льо роа!"

"Съветвам ги да не се изказват по такава тема, защото е много опасна за финансовата система Ха сега де! Не беше ли точно той, човекът който първи говореше, че има нестабилност в банките, ще падне валутния борд и т.н. Шизофрения ли е, що ли?!