Борисов поиска и получи оставката на Юлиана Иванова

Премиерът Бойко Борисов поиска оставката на председателя на ДКЕВР Юлиана Иванова - на четвъртия ден, след като я назначи. Веднага след това Иванова обяви, че подава оставка.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска и получи оставката на Юлиана Иванова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народа иска оставката на баш бандита борисов.Имуществото му трябва да се отнеме и да се раздаде на народа.

Късно я поиска Боко, ако беше поискал навреме всичко , нямаше да се стигне до цайтнот!!! Резето хлопна!

Това беше действие на човек в безисходица, но готов на всичко да задържи кокала...с помоща на подобни дребни кьорфишеци като от времето на близкото му минало...

Г-н Премиер, всичко това ви го докара Дянков !

Крайно време е държавата да бъде обявена за враг на народа и да се приеме Закон за защита на народа от държавата!

Логично и очаквано, особено в условията на сегашната напрегната обществена ситуация. Интересното в случая е че все около "цигарите" се въртят "видимите" престъпни изстъпления на управляващите (покрай контрабандата с цигари управлявана лично от ЦВ. ЦВ. и пълненето на черните каси на партията им за купуването на гласове на изборите). Така че никак не е учудващо защо Бойко все се обгражда и привлича като с магнит подобни елементи, които масово гърмят като бушони, такава е аурата, осанката му-какъвто лидера такива и подчинените му, една шайка от МутрАгенти и престъпници!

Ами като знаеш, че си оср..на защо се съгласяваш на нов пост или разчиташ да ти се размине. Да ама не. То сега всеки предложен за издигане е пипал в кацата и не е чист. Крадлива страна.

Kalin

Още когато я избраха казах и писах ,че е изкупителна жертва за да се печели време и замазва очите на хората.Оказах се прав и я съжелявам жената ,че се остави така да си измият ръцете с нея и да я направят за посмешище на цял народ.

Явно не й пречи да се излага -иначе нямаше да се съгласи на поста. Извинете, но юрист който не знае кое е законно и кое не... какъв юрист е?

Явно "обещанията" са си заслужавали излагацията или пък има и нещо друго..

Госпожа за един ден....

Сега БУДА като най-накрая проумя да разкара от управлението корумпираната и криминална Калинка Юлиана Иванова-какво правим с една друга Калинка,която Народа не може да заборави-ами къде се е скатала Каринкана -Зам.министъро на Земеделието-непорочната Светлана Боянова???? Тая нагла Боянова продаде 29 декара Несебърски Дюни на свекъра на Перуката Боби Михайлов за нищожна цена,която веднага бе препродадена за 6 пъти по-висока цена на Мафиотската СЛЕ-Груп,начело с Кумецо на наш ЦЕЦО.....Така бе ощеген грубо Държавният Бюджет с 4 милиона лева само от тази сделчица....... БУДА-незабавно уволнение на Светлана Боянова барабар с шефа й-Мазен Миро Найденов -т.е. Ирландската Мърша ......Легни-Стани-Легни-Стани-Вие сте всички там АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.....

А как така стана, че в петък и Бойко и това семпло момченца Делян Добрев обясняваха, че нищо сериозно не е прегрешила госпожата и те няма да и искат оставката, а в недела - друго! Просто се вижда, че за Бойко вече няма правилен ход - гаф след гаф, породени от милиционерската му неграмотност и арогантност. Улицата скочи и момето побърза да се омете! Това е истината!

Айдуци и калинки. Банката кадри на ГЕРБ.

НЕ ЗНАЕЛА, ЧЕ БИЛО НЕЗАКОННО?? НА СЪД ТРЯБВА ДА ОТИДЕ! ВСИЧКИ СА ТАКИВА, КРАДЦИ, ДАЛАВЕРАДЖИИ И ДР.ПОДОБНИ. ДОЛУ НА ДЪНОТО....

КАК ТАКА ТАЗИ ПРОДАВАЧКА НЯМА ДА БЪДЕ НАКАЗАНА, ЗАщОТО ,ВИЖДАТЕ ЛИ ТЯ НЕ ЗНАЕЛА????? ЗА ДВЕ НАМЕРЕНИ БЕЗ БАНДЕРОЛА КУТИИ ЕДНО СЕМЕЙСТВО ,ЛЯГА СТАВА , ....С БЕЛЕЗНИЦИ ...А КОЯ Е ГОСПОЖАТА ,ТА ЗА НЕЯ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ???ЗНАЕ ЛИ МИН. Д. ДОБРЕВ КАКВО Е КАЗАЛ???ДОКЪДЕ СМЕ СТИГНАЛИ?????

боико ги докарва все такива от лож матерял,поради липса на кацествен. все калинки

боико ги докарва все такива от лож матерял,поради липса на кацествен. все калинки

Всеки средношколец разбра на втория ден, че шефката на ДКЕВР е копие на мошенника Семерджиев, само професионалния полицай Борисов - не. Този, който ламтеше за цялата власт, се оказа неспособен да проумее елементарни истини и в момент на жестока политическа криза демонстрира некомпетентност, която е зашеметяваща. От скандал на скандал - това са 4 години безплодни, пропуснати и давели ни до пълен тупик.

боико ги докарва все такива от лож матерял,поради липса на кацествен

боико ги докарва все такива от лож матерял,поради липса на кацествен

Да влиза следващата калинка.

Каква оставка? Тази жена не трябва ли да бъде подведена под съдебна отговорност по'дяволите.

не ... тя не е знаела нищо ... без да иска, пък се и извини на работодателя си ... какво искате пък вие от женицата ...

Тази калинка Юлияна Иванова какви данъци ще плати от незаконната си търговия с цигари?или ще си прибере печалбата без да плати нищо на държавата?

Тя си е платила данъците. Прочети малко и тогава коментирай. Не е имала право да продава цигари on-line, а не че не е плащала данъци за тези продажби. Според мен каката се усети, че я готвят за поредният бушон и много на време реши да излезе от цялата гнусь. Който и да сложат в ДКЕВР трябва да е ясно, че те работят по нареждания от правителството, което и да е на власт в момента.

Как се плащат данъци от незаконна търговия?Може би си наясно щом го намираш за нормално.

Слава богу! Една неграмотна по-малко в енергетиката. Каква наглост, това и комунистите не го правеха. Да назначават хора от улицата. Хайде сега и другите Фукошими да си ходят.

Е, няма такъв цирк! То бива бива управленска неориентираност, но това минава всякакви граници. Толкова ли не могат да направят една елементарна проверка на човека, когото назначават.

първо ги назначават по симпатия,после ги проверяват дали стават за поста.

Никога не е късно да станеш за резил като Юлиана Иванова-продавачка на цигари незаконно.Сега след като не я подведоха под отговорност за незаконното си деяние може да тръгне да продава нещо по-силно от цигари.

Знаете ли какво искате?Ако не върти далавери и не направи 6 ап.,казвате,че себе си не може да оправи,какво остава за държава.Ако успее да забогатее,не било в изгода на народа.Изберете мен-аз съм независим.

нека всеки да забогатее по законен начин,а не с нелегална търговия на цигари през интернета.

неснаенето не е оправдание са неспасване на саконите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА Я ПОИСКА, СЛЕД КАТО Я ДАДЕ????УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ДА НЕ Е КАТО УПРАВЛЕНИЕТО НА БАКАЛИЯ???!!! И СЕГА НЕКА Б.БОРИСОВ ДА КАЖЕ КОЙ МУ Я ПРЕПОРЪЧА И ДА ПОИСКА И НЕГОВАТА ОСТАВКА!!! КАК ТАКА СЕ СЪБИРАТ ВСЕ МАФИОЗИ В ТОВА УПРАВЛЕНИЕ, НАМЕРЕНИ НА КРЪСТОВИЩА И КАДРИ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!!!???

"Усмихвам се, усмихвам се" И тази беше "забърсана" за тази длъжност на някое кръстовище. Нали ? Боже,боже,какво ли още ни очаква.

Най-накрая Б.Б. разбра за това недоразумение наречено Юлиана и я изчитка(а щеше да чисти агенцията....малейййй), дано пък и в прокуратурата разберът за цигарите без бандерол които е продавала.

Тя тая добре си заминава, ама не е само тя. В правителството и администрацията е пълно с такива калинки. Гафовете са навсякъде. Затова и успехите ни са такива. След като сме си избрали едно тъпо мутренско момче, което разбира само от маркучи и картофи така ни се пада. Дано някога ни дойде акъл в главите.

Цялото правителство воглаве с БУДА - трябва да си подадат оставката, а не само тая о.ца.

Едно нещо не мога да разбера, хубаво Борисов си подава оставката, а кой ще дойде на власт - БСП-ДПС, и вие вярвате че тия хора ще ви оправят, или народа тотално е изкукал или е полудял напълно. Истината е че като има проблем се стачкува само по въпросния проблем, а не да се политизира всико както е практиката в България. Все пак като падне Герб от власт да не стане така че като минат 1-2 да се молите да се върнат, ама ще е късно тогава. Така че хора протестирайте за високите цени но забравете политиката. Всеки има глава на раменете да си спомни зулумите на предишните. Никой да не ми излиза с номера че е живял по-добре преди, така си мислиш ти че си живял

Защо да не вярваме в БСП.Че по тяхно време бяхме хиляди пъти по-добре, драги ми Иво.

И един от мен от другата страна на седалището.

Адаш, който и да е друг ще е по-добре от тия отпадъци, ренегати от всички провалили се партии, най-келепирджиите, най-некадърните, прикачили се към поредната ракета-носител... Това е пасмината герб.

" имало опасност да баде накарнен имиджа на дкевер"... абе вие сте пални идиоти, този дзвер е посран от горе до долу, затанал е в корупция и служи не на балгарскя народ, а на чуждите монополи за което получава тласти подкупи. имиджа на този тумор е ужасен и тази институця трябва да се закрие, а семкаджиев и предшественика му да бадат обесени публично. долу мутренското милиционерско комунистическо правителство .пожарникаря да грабва маркуча, за друго не става.

И пак сме там откъдето тръгнахме преди 20 и кусур години. Безродници , които само могат да квичат , когато им дръпнат копанката с помия. И бате СерГЕЙко ,който пак ще ни спаси.Гледам и бате Ви Боко и ми е жал за него. Мъчи се нещо да напрай, но където и да пипне - само гнилоч. Един свестен човек не можеш намери из нашта държава. Но да гледаме по-философски. След 6-7 поколения може и да отлепим нанякъде.

гаф след гаф на храбрят поярникар!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КАКТО ПИСАХ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ЗА ТАЗИ ГОСПОЖА, ТАКА И СЕ СЛУЧИ ! ИМА ТОЛКОВА СВЕСТНИ БЪЛГАРИ ,НО ЯВНО НЕ ОБИЧАТ К...УРВЕНСКАТА ПОЛИТИКА , НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ГЛАСУВАХ ЗА БОЙКО , НО ВИЖДАМ,ЧЕ НИЩО НЕ Е ПРИХВАНАЛ ОТ БАЙ ТОШО,ОСВЕН РЯЗАНЕТО НА ЛЕНТИЧКИ.КАК ИЗБИРА ТЕЗИ "НАВЛЕЦИ" ЗА ТАКИВА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ, ТА ТОВА НЕ МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ ! КРЕДИТЪТ НА ДОВЕРИЕТО НИ КЪМ ТЕБЕ ИЗТИЧА,ЧОВЕЧЕ !

Ако позволиш една мъничка забелижка. Явно си много млад и не знаеш че бай Тошо режеше много ленти но само при откриване на заводи ,тец-ове и значими обекти.

колко е безчуствена гаспогата.прие поста без да и мигне окото.защо сега не отиде на сад за изварсвини престапленя години наред.в булгаря така под пат и над пат се раздават министерски столове.единствени сме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Все повече се обеждавам че ГРОБ-ите са пълни извратеняци особено сексуално. Имаше един виц: Иваначо гледал едно п.ор.но списание и питал: -Тате кой е.в.е. тия? - Отличниците Иванчо, Отличниците. Та ако задам въпроса - Кои ги е.в.е тия - Тая, Рум.-евопейската кобила, разни там министърки бивши и настоящи, калинки, Ис.фид. Цец-Цач. Мент-Стоя. и др. МИля че отговора ще е: - ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ, Майна, ИЗВАТЕНЯЦИТЕ-Е-Е!

Леле, забравил съм Лил-Пав - моят сън. МарГ-Поп, Диа-Ков. Ан-Мари-дел Разклон. абе има бая мат'рял за извратеняци.

да се махат всичките един по един че няма време *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така ли не се намери един образован, интелигентн човек с неопетнено име?Някой, който цял живот е живял на заплата и е защитавал интересите на държавата. И какво се чудим за логото, най-добре да се нарисува една калинка, заобиколена от хора, които ръкопляскат...а после я пляскат.

интелигентните и неопетнени хора не ги допускат до властта.Нещо като Тошко Колев,който след една година в политиката се махна за да не бъде сред мошенници.

НЕ САМО ЧЕЗ ЕОН ЕВН ВСИЧКИ ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ ЗАЕДНО С КАПИТАЛИТЕ ОТ ДЕЙНОСТТА

Тази дето калинка ами и патка-сама се нахлузи,на ред е прокуратурата ако я има.

Какви марки цигари е продавала.Как ги е купувала.Как ги е изпращала.Колко ДДС е платила.Лъже че не е знаела.Младежът министър да бъде уволнен,защото той шикалкави цяла седмица преди днешния ден.

Айде мале чик лака чикита,чика чика чика та,аиде мале чик лака чиката,чика,чика чики та,а ми сега няма на къде и който да е ще го понесе,айде мале чик лака чики та..........)))

Браво на Бойко ! Поздравления ! Сега трябва да сложи един чешит дето да обещае сваляне на цената на тока с 10% и да скъса задниците на ЕРП-тата. Новият председател не трябва да е жена. Не е необходимо да разбира от енергетика, а просто да ги скъса от глоби. Не да ги национализираме, а те сами да се махнат.

Неслучаен Смешник(платен)!

Може пък да е метреса и на този с дебелите джуки и затова да си я защитава - сигурно е герентофил!!!

Герентофил би требвало да означава, че си любител на Герена?! Но те го взривиха :)))

Я СЪМ ПИЛ ДВЕ РЕКИИ. ТАА ЖЕНА НЕ Е ЛОША БЕ. ДАЖЕ МИ АРЕСВА СЕГИ. САМО НЕЗНАМ БОЙКО ЩО Я ПРЕЕБА. МЕН БАБА МИ Е КАЗАВАЛА, ЧЕ СИЧКО Е ОТ ЛАКОМИЯ. ОНА ТАКА МИ Е КАЗВАЛА, Я НЕ ЗНАМ...

Баце, ама тя, баба ти, е била права, щото дядо ти като обираше мандри, получи преплитане на червата от лакомия и преяждане с кашкавал в шумата.

Аз искам да танцувам последен валс с комунизите! Ама те не щат и тропат хорце, вече 45+ 24 години! Никога вече БСП! Само ГЕРБ и Синята коалиция. Червената, антиевропейска, азиатска "Атака", ако балами някога са я смятали за нормална партия, а не продажна партия, се издъни по команда от Столетницата!