Борисов: Ще продължим с болезнените съкращения

Докато ние сме на власт, България ще бъде с нисък бюджетен дефицит и ще продължим със съкращенията, там където няма ефективност, колкото и болезнени да са те, каза премиерът в началото на работен обяд, организиран от Американската търговска камара.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ще продължим с болезнените съкращения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

истината е,че се множат като хлебарки всякакви съвети,комитети,кабинети,комисии ,подкомисии ,в които нищо не се върши,а се охранват от държавния бюджет.Ако някой се наеме да ги брои по места и нива...няма да му стигне живота

но преди това чиската трябва да се направи на НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, не мислиш ли,че са прекалено много и парите на нас,данъкоплатците не стигат да им пълниме банковите с/ки!

А ще продължим ли с болезнените назначения???

с привличането на независимите депутати в редиците на ГЕРБ!

Умните хора казват, че - тиквите, от около три години не стават. Докарват го малко на външен вид, ама горчат. А и измукаха всички вещества от почвата...

Много добре казано, но НАПРАКТИКА СЕ ПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО. Цената но тока расте, карат хората да стават овчари (с викоко добавена стойност). Убива се българския бизнес и са разчиства пътя на Транснационалните компании да доколонизират България. Убедих се, че ББ е много добър ДЕМАГОГ. Кой организира мероприятието?????????? "Американската търговска камара" Те САЩ ще водят политика срещу себе си! ХА-ХА. Ние не се ловим, като баламите на бетонени колци!

Не съм ти фен Бойко, но Прав си, ама много си прав. Реформи навсякъде и във всичко. И най вече в бюджетния сектор. Ама до сега само са каниш. Нещо реално да се е случило. Нямаш време решавай. РЕФОРМИ НЕЗАБАВНО. МИСЛИ ПАЗАРНО.

Та за какво тогава накъдри едни звена и комисии,бре? Де ти е икономика,де ти е стабилността? не инвеститор куче няма да остане. Добре,че повечето от народът са с умствения капацитет на КГБ та още се крепиш...

брей -аз се чудех де се затри ББ,а ти гледай ти. Абе гений -това енергетика ,банки ,финанси -всичко-тц,тц,тц. Бързо се учи -нали по-голямата част от РАМ-а му е празна :)

Ченгето във форума на каквато и тема да пише не може да не охули учените, забравяйки, че бъдещите политици трябва отнякъде да препишат дисертациите си.

ако ще и за луди да ни обявите. Но искаме Бойко.

Както и да се гърчи Борисов и измислената му шайка герб, Б-я си е все по-голяма кочина и не става за нищо, камо ли за живеене. То с акъл става не с простотия. Ама в тая кочина акъл не вирее, само простотията.

управляващите от къде си взимат заплатите,от народните данъци или от световната ба нка,билдербергите,трилитералната комисия,череп и кости,общ.туле и т.н т.н.

Управниците си вземат заплатите от данъците на тези, дето произвеждат национален доход. От същите тези данъци се плаща и на държавната администрация. Част от която е крайно време да отиде да произвежда национален доход, а не да потребява. Ето това не ще номенклатурата на бСП-то. Къде се е чуло и видяло партиен секретар да работи?

Предлагам да вземем пример от теб КГБ и по цял ден да пишем тук. Дано икономиката ни тръгне тогава.

Преведени на български език думите на Борисов значат едно - народа не е важен , важни са банките и финансовата стабилност.

Ти си пореводач толкова, колкото навремето беше преводач бай Тошо - да превеждаш овцете от единия баир на другия. А иначе на всеки трябва да му се осигури достойно поле на изява - в частния бизнес се търсят сппециалисти по високи технологии. На село се търсят земеделси производители. Никъде нее казано че някой непременно трябва да живее в София и големите градове. И какво стана? досега протестираха че щели да им вземат екстрите - сеха и дупе дават да си запазят работните места. Явно държавната служба е най-благата.

Ооооооооо, менте, тук ли си? Това как ти звучи: "България е сред трите най-дисциплинирани държави в Европа. Това вече се отчита и от канцлера Меркел, и от президента Барозу, и във всички доклади, които има по тази тема." Нас кой ни управлява? Сол таш.ка на Меркел и Борозу, или минстър-председателя на България? Или той е две в едно и му е по мило, какво ще кажат горните двама, а не какво се случва с народа на Държавата България, която той по едно изключително недоразумение временно управлява!?!?!?

А пита ли някого, като искаш да правиш така. Културните първо питат, а простаците влизат без да чукат.

СТОТИЦИТЕ ДНИ НЕИЗПОЛЗВАН ОТПУСК СЕ ИЗПЛАТИХА НА ЧИНОВНИЦИ С МНОГО ВИСОК РАНГ - ХРИСТОСКОВ, МИТРЕВА, ДИРЕКТОРИ НА ДИРЕКЦИИ В МИНИСТЕРСТВА.. ВСИЧКИ ТЕ СА НАЗНАЧЕНИ ОТ НАЙ-ВИСША ИНСТАНЦИЯ. НИКОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА ИМ ДЪРЖИ СМЕТКА ПОЛЗВАЛИ ЛИ СА ОТПУСК , ИЛИ НЕ. МОЖЕ И ДА СА ОТСЪСТВАЛИ, АМА ДОКУМЕНТАЛНО НЕ СА ПОЛЗВАЛИ НИЩО. ПРИ ПРЕМЕСТВАНЕ НА НОВА /ПАК ВИСОКА ДЛЪЖНОСТ/ СЕ ИЗПЛАЩАТ СТОТИЦИТЕ ДНИ НЕУПОТРЕБЕН ОТПУСК. В СЪЩОТО ВРЕМЕ НИСШИТЕ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ, КОИТО СА ОСТАВЕНИ ПОРАДИ СЪКРАЩЕНИЯ ДА ОБСЛУЖВАТ ПОНАКОГА ЦЯЛА ОБЩИНА САМИ, ПОЛВАТ НАЙ-МНОГО ДО 25 ДНИ... още ОТПУСК. ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ГИ ЗАМЕСТИ. ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ РАЗБОЛЕЯТ, НЕ ГИ БОЛИ ГЛАВА И ОБСЛУЖВАТ КОЛКОТО ХОРА ДОЙДАТ - БЕЗ МЯРКА. ТЕ ИМАТ ПРАВО САМО ДА УМРАТ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО, РАБОТЕЙКИ КАТО ЧОВЕКА - СЛУЖБА С ОСНОВНА ЗАПЛАТА ПР. 390 ЛВ. А КАКВА Е ЗАПЛАТАТА НА ГОРЕУКАЗАНИТЕ ВИСШЕСТОЯЩИ ЧИНОВНИЦИ???!! И КОЛКО ИМ СЕ ИЗПЛАЩА ЗА СМЕТКА НА ВСИЧИКИ ДРУГИ ХОРА, В Т.Ч. И НИСШИТЕ ЧИНОВНИЦИ? ТАКА, ЧЕ СТЯГАЙТЕ СЕ ТАМ ГОРЕ - НА ПО - НИСШИТЕ ЕТАЖИ Е МИЗЕРИЯ ГОСПОДА!!!

много прваvилно за соларните енергии. те са много съпи и тарикатите политици на запад под предтекст да защитават природата в същност създават изкуствен пазар които облагодетелства малка група бизнемени около тях за сметка на останалите дето плащат скъпа енергия. тож е много прав да настоява ако ще се плаша през носа, поне печалбите от правенето на станциите да остават в българия а не да пълните гушите на немци и други тарикати.

Само не заривайте с магистралите разни ми ти "кошари" от 7 в. преди Христа! Сладури вие мамини и начетени.

ББ е откривател на повечето неща в живота и как досега никой не се е сетил. Айде ние сме прости, чудя се обаче, на тези тъпи немци, англичани и други спали ли са и те досега.

СЪКРАЩЕНИЯТА ДА ЗАПОЧНАТ ОТ БОКО,ЦОКО,ФЛИК И Т.Н.!!ТЪПАНАРИ!!

Е, все пак нека да започнем от номенклатуратъа на БСП. Пък и ще е по-лесно - целият средн управленски ешелон е от бСП и компания. Когото и да махнат все няма да сбъркат. Но активистите на БСП -то в началото. Пък и кадрите на ДПС могат да пораздрусат - стига са се скатавали.

Че човекът това предлага де? Какъв ти е проблемът? Че те са активистите :)

Кой го каза?

Боже, то се е видяло ,че всички придобивки на работниците и служителите от 19 век до сега ще бъдат суспендирани,но дано има работа. Съгласни сме вече и без отпуски. Само да има работа зада изхраним децата си. Създайте безработица и ще има РОБИ. Мисля,че вече сме достигнали краят. Система , която не дава шанс и надежда на губещите е обречена.

Боже, колко е тъжна номенклатурата на бСП-то. Какъв ужас! След толкова години на държавната софра сега ББ има наглостта да ги изхвърли и да ги кара да работят. Иначе те са много големи специалисти. Ако слушаме "учените" от БАН, те друго освен в БАН не могат да работят. Всъщност те и в БАН толкова работят, ама нейсе. Ако слушаме уволнените директори, те освен за директори за друго не стават. Как така ще ги уволняваме - ще умрат от глад. Но някои другари трябва най-накрая да разберат че времето на милиционеро-социализма е свършило.

КАКТО ВИНАГИ ОТКАКТО СИ ИЗВЪН КЛЕТКАТА ГОВОРИШ НЕБИВАЛИЦИ.ТОЧНО СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ МИЛИЦИОНЕРО СОЦИАЛИСТИ,А ТЕ СА НАЙ ЛОШИТЕ И НАГЛИТЕ ОТ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ.

Боже, какъв рев, ама не взимат всички придобивки на РАБОТНИЦИ и служители, а на държавни служители, които и без това висят по бюрата и си почиват, с това наистина трябва да се спре, да лежат и да взимат заплата...

Сделката на века,между дон Рапон и Меркози-на фона на цялата жестока българска мизерия,аз,дон Рапон ви обещавам,че няма да ви искам милиарди,както гърците.90% от моите крепостни,ще изнесат,за кой ли пореден път,коя ли поредна криза.Вие пък,уважаеми Меркози,ще ме оставите на спокойствие,да си дерибействам,милиционерствам,както аз по мутренски и по живковски си знам.За някаква си фалшива,калпава демокрацийка и принципите й,не ща и да чувам от вас.Ще си вихря собствени и близки до мен икономическо-финансови субекти,ще лобирам,ще управлявам без опозиция,еднолично и както аз си знам.Вие,закъсалите,само ще ме хвалите.Казах.Откупих се-режимът на Рапона,вместо да давате едни мнооого пари.

Съкратените как да оцелеят ,какво предлагате, да эаработят,и те имат деца нужди,не са машини вещи,живи хора,след това,може болеэнено съкращение,иначе , ги обричате на смърт,или да имигрират по света,глада е по силен от всичко

Така значи - досега са лапали на държавната трапеза, да продължават да лапат. Друго не могат, и затова с анай-подходящи за държавни служители. С всичките екстри. Как се псравят останалите? Тия дето не са чак такива "големи специалисти". Или "велики учени", като "академиците в БАН. Бачкат хората и не се обаждат много-много. В частния бизнес ако се правиш на отворко си заминаваш. Те затова всички тия мушмурооци лайняно въже ще прегризят само и само да си запазят топлото местенце на държавна служба. Или в БАН. Щото като специалист по съветски униформи или история на БКП, освен да пасеш патките друго не се сещам.

Боко , най добре съкрати и България от картата на света и тогава наистина ще се оправят нещата !!!

Най-много реват против тези очевидни факти, изтъкнати от Борисов, тези, които има шанс да бъдат засегнати.

борисов , това ще ти е за последно пич.Осрал си позицйите от всякъде слушай народа какво ти казва.Този мандат ти е за последно и докато си жив народа ще те сравнява с жан видинов . Некадърници сте от всякъде , Срам ме е ,че навремето гласувх за вас.

Как можеш да сравняваш тази Юда искариотска с Жан Виденов. Жан не се подчини на МВФ и го отнесе от "другарите" му, а този си е жив палач. За него няма народ , няма хора. Има само ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ. Как се плаща се вижда по броя на преживелите. Колко са те НСИ не сочи. При мъжете възрастта е 60 години , а при жените 61. ТОВА СИ Е ЧИСТ ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРИ.

НИЕ СМЕ В &22.ДА СИ УМРЕШ ОТ СМЯХ,ЩЕ СЪКРАЩАВА,СЪКРАЩОВА,САКРАЩАВА,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ УВЕЛИЧАВА СТАЖА И ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ.КАКВО ПРЕДЛАГА ? УМИРАЧКА .САМ ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕ В ТАЗИ НЕЩАСТНА ДЪРЖАВА

Ела в Добрич г н, Борисов в администрацията на гр. Добрия,данъчното бюро работна сила в града. 1999 година напуснах държавата и се прибрах 2011 и какво заварих същите проблеми същите нерви по обикаляне на институциите същите хора същата наглост на хората свити и скрити на топличко в стаичките. на тях трябва да име трудно на нас лесно ама Не те и сега се оплакват ,че им е трудно,но защо на нас не ни е лесно?......Съкратете тоя персонал с малко хора се върши по качествена работа. Няма промяна освен градинките в центъра...

Дай на простака власт и му гледай сеира! Ето това може да се каже категорично за ББ и неговото инфантилно управление. Вземи от депутати, съдии, прокурори - мафията, че на обикновения българин не му останаха кожи на гърба за съдиране, г-н Простак! И не се готви за -ри мандат! Може и предсрочно да си отидеш. Срещу ръжен не се рита! Но ББ едва ли го знае............

БОРИСОВ : "България избра този път - да бъдем дисциплинирани и да не сме от тези, които чакат да ни подбутват и да ни подпомагат" КОЙ ПЪТ ИЗБРА БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ ??? НА СЪКРАЩЕНИЯТА НА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО КОЕТО ОЩЕ ДИША ЛИ ??? Този път го избрахте вие с твоя цар. Разбира се, че на този свят няма нищо ненаказано. Не вичака нищо друго освен проклятие. ЗАРАДИ ЦЯЛАТА ТАЗИ НЕСКРИТА ОМРАЗА ПРЕНАСЯНЕТО НА ХОРАТА В ЖЕРТВА НА НЯКАКВА СКАПАНА БАНКОВА СИСТЕМА ЗАСЛУЖАВАТЕ ПРОКЛЯТИЕТО имената ви да бъдат заличени от книгата на Живите Заслужавате го.

То, да ги изравните дните до 20 няма лошо! Защото така или иначе от две години в Агенция "Митници" толкова взимат всички. За разлика от нас НАП имат по 27 дни и доста високи ДМС-та в централата, а също са под шапката на МФ!! Как става това не знам! Друго обаче - има хора, които работят на нощни смени, почивни и празнични дни и са на абсолютно същото положение като останалите на нормално работно време, та, не е ли някак си неравнопоставено това?! Не само, че заплатите са същите и нямат нищо за извънреден труд, но и полагащи се по закон допълнителни дни също няма?! Поне възнагражденията да са маааалкоо по-високи, щото тия хора всеки път се лишават от празници и не могат да се съберат със семействата си като другите! Айде малко и човечност все пак!

Докога тая тиква всичко ще подтиква!?!

За възобновяемите е ужасно прав! Барабар Петко с мъжете сме за някаква ефимерна кауза да се покрие Земата с перки и слънчеви панели!. Изсича се масово зеленината на планетата, а се хвърлят огромни средства, генерират се огромни количества СО2 при изработката на преобразувателите на възобновяемата енергия! А що касе съкращенията, да започне от Парламента и правителството - там ефективността е най-малка!

А-ха! ВЕрвайте му,а неговите хора вече а разпределили баницата и проектите за соларните панели... Ха-ха-ха.... Голям смях е тая България ей!

На село има много работа.Всички селяни на село.Това е изхода от кризата!

КРАЙНО ВРЕМЕ И ТЕБЕ ДА ТЕ СЪКРАТЯТ ОТ ВЛАСТТА, ПЪК ЩОМ ИСКАШ ПАМЕТНИК ОТ БСП, МОЖЕ И ЗЛАТЕН ДА Е.

На този човек паметник още сега трябва да му издигнеме! Какво ли щяхме да правим, ако га нямаше?Или какво ще правим след изборите?!?!

А Боко се хвали , че работи непрекъснато и не взима отпуск. Като го уволним, държа Сметната палата да обяви, колко дни неплатен годишен отпуск е изплатен на Тиквата.

Не е като теб. Наскоро май един идиот го уволняваше, ама какво стана май не се разбра.

Хей,оставете най-после човека на мира.Като сте толкова подгответи и компетентни , какво толкова направихте за себе си и за народа си .Или най-голямото ви занимание е да пишете глупости по форумите.Ако всеки работеше толкова и с тези темпове като него ,вече всичко ще ни беше OK

"5", пишем ти двойка. И оди да работиш.

Браво на Бойко, кви са тия отпуски?? Моята е 20 дена

Всичко ми е ясно и всичко разбрах.Само не разбрах, след всички съкращения ,къде тия хора ще търсят работа.Много администрация-ОК,съкращаваме-ОК.А дали има работа за тях?После много били безработните.Първо трябва да се отварят работни места,а после да се съкращава.Работа в БГ няма,защото няма нито една фирма,която да вложи.Всички искат само да печелят. Иначе всичко друго разбрах.....

Как къде? В частния бизнес. Нали са големи специалисти. Може и в чужбина да опитат - в Сев. Корея или в Русия - нали много обичат милиционеро-социализма. Пък някои велики "учени" в БАН могат да се пенсионират. Така де, и "академиците" трябва да излязат в заслужен отдих. Такива домоуправители и пазачи стават от великите "учени"....

В частния бизнес работа няма,защото няма частен бизнес.Има шуро-баджанашки истории и феодализъм.

Мале KGB колко си неграмотен и нефелан Ма отвори малко граматиката от началното училище

Много са добри БСП-то с читанките. За първи и втори клас, главно. А се мислят за последователи на Хемингуей. Най-малко. Като млади социалисти са особено ангажирани с въпросите на ръкоблудството, и особено под формата на политическа мастурбация. И това че четат моите писания е моят принос в ограмотяването им. Пък и те да видят как изглежда граматиката за 7-ми клас.

за новата министърка Лиляна Павлова: Дядо й бе Георги Павлов висш функционер на БКП, а баба й (също Лиляна Павлова) беше дългогодишен Първи заместник завеждащ отдел Организационен на ЦК на БКП. Баща й Павел Павлов също е от червените беше уреден от майка си на работа в ЦК на БКП. След 10 ноември започна да преподава във Варненския свободен университет, където се покри, за да не споменават за комунистическото му минало, разказ...ва информаторът ни. Съвпадение ли е, че и самата Лиляна Павлова завършва същия университет вие преценете.

МА ТИ САМО ДО СЕДМИ КЛАС ЛИ СИ УЧИЛ ? БРЕЙЙЙ ЩО ТАКА КАТУНА ПАРИ ЛИ Е НЯМАЛ ДА ТЕ ИЗДЪРЖА?

ББ да запита своите министри с какви пари разхождат любовниците си из Европа и след това да говори за съкращения!!!

Не, ББ ще запита Масларката къде тя разхожда антуража си с билети за по 16 хил.

Г-н Борисов, прочети интервюто на г-н Камеран за България и ако можеш иди в по правилна посока.

СТОТИЦИТЕ ДНИ НЕИЗПОЛЗВАН ОТПУСК СЕ ИЗПЛАТИХА НА ЧИНОВНИЦИ С МНОГО ВИСОК РАНГ - ХРИСТОСКОВ, МИТРЕВА, ДИРЕКТОРИ НА ДИРЕКЦИИ В МИНИСТЕРСТВА.. ВСИЧКИ ТЕ СА НАЗНАЧЕНИ ОТ НАЙ-ВИСША ИНСТАНЦИЯ. НИКОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА ИМ ДЪРЖИ СМЕТКА ПОЛЗВАЛИ ЛИ СА ОТПУСК , ИЛИ НЕ. МОЖЕ И ДА СА ОТСЪСТВАЛИ, АМА ДОКУМЕНТАЛНО НЕ СА ПОЛЗВАЛИ НИЩО. ПРИ ПРЕМЕСТВАНЕ НА НОВА /ПАК ВИСОКА ДЛЪЖНОСТ/ СЕ ИЗПЛАЩАТ СТОТИЦИТЕ ДНИ НЕУПОТРЕБЕН ОТПУСК. В СЪЩОТО ВРЕМЕ НИСШИТЕ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ, КОИТО СА ОСТАВЕНИ ПОРАДИ СЪКРАЩЕНИЯ ДА ОБСЛУЖВАТ ПОНАКОГА ЦЯЛА ОБЩИНА САМИ, ПОЛВАТ НАЙ-МНОГО ДО 25 ДНИ ОТПУСК. ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ГИ ЗАМЕСТИ. ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ РАЗБОЛЕЯТ, НЕ ГИ БОЛИ ГЛАВА И ОБСЛУЖВАТ КОЛКОТО ХОРА ДОЙДАТ - БЕЗ МЯРКА. ТЕ ИМАТ ПРАВО САМО ДА УМРАТ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО, РАБОТЕЙКИ КАТО ЧОВЕКА - СЛУЖБА С ОСНОВНА ЗАПЛАТА ПР. 390 ЛВ. А КАКВА Е ЗАПЛАТАТА НА ГОРЕУКАЗАНИТЕ ВИСШЕСТОЯЩИ ЧИНОВНИЦИ???!! И КОЛКО ИМ СЕ ИЗПЛАЩА ЗА СМЕТКА НА ВСИЧИКИ ДРУГИ ХОРА, В Т.Ч. И НИСШИТЕ ЧИНОВНИЦИ? ТАКА, ЧЕ СТЯГАЙТЕ СЕ ТАМ ГОРЕ - НА ПО - НИСШИТЕ ЕТАЖИ Е МИЗЕРИЯ ГОСПОДА!!!

ВИЕ ТРЯБВА ДАСТЕ НИ СЛУГИ. ИЗБРАНИ СТЕ ОТ НАС. НАЛИ ЩЕ ДОЙДАТ ПАК ИЗБОРИ. А КАКВО МИСЛИШ ПО ТОЗИ ВЪПРОС

На глупак слуга не му трябва. Това мисля по въпроса.

Тия, които ще ги съкращават, абе дето ще им вземат екстрите са предимно от номенклатурата на бСП. Те така или иначе си гласуват с "червената бюлетина", нищо че от маса време няма такава. Те ще пикаят газ, та пушек ще се вдуига. Но останалите, норланлните хора точно това искат. Всъщност те гласуват за ББ точно затова - да мачка БСП и компания.

Стъпка по стъпка и държавните служители ще започнат и да работят!!! А не да висят по цял ден по форумите и да плюят...

Тази сутрин като гледах Б.Борисов по БНТ -Канал1- и гледам на синия екран зад него като се появяват едни балончета, които постепенно се уголемяват и после се пукат и си мисля - тия от БНТ са големи майтапчии. Премиерът приказва, а те толкова му вярват, че даже и сапунени мехури пукат зад гърба му... Господ да им е на помощ! Амин

Щом ще съкращава да почне от шапкаджиите, администрацията, областните управи и кметствата. Стига фронт офиси, бак офиси, шофьори и коли на фсяка фуста! Аман от празноглавци!

Е та вие само това можете - съкращения, орязвания, намаления на заплати и помощи - да го аречем социален геноцид ! Защото правителтвото на герб обслужва интересите на монополистите и мутрите - народът може да мре, важното е статистически страната ни да е добре, реално може да сме без храна, пари и дрехи ! По-некадърно и антисоциално правителство досега не сме имали, не мисля, че 2012 ще завърши добре и за тях и за нас - просто бойко изхарчи всичко, което оставиха предишните, но забрави за изкара допълнително ! Мрак !

Ами крайно време е номенклатурата на БСП и компания да с ехване да работи нещо. А не по цял ден да кисне по форумите или да си играе на джобен тенис.

За жалост ще го отвеят хората на изборите.А така го харесвах...

Нямаааа народа го харесва и обича!

Спортистче,правилното беше да напишеш народЪТ.Защо демонстрираш неграмотността си?

"Гладна кокошка просо сънува" . та и с БСП-то така. Уж правителството на ББ нямаше да изкара до пролетта на 2010. После щеше да има предсрочни избори есента на 2010. После БСП и компания "отлошиха" предсрочните низбори за пролетта на 2011. Но като видяха че нищо подобнои не се случва заложиха на изборите през есента на 2011. Където ББ за пореден път ги навря на Мурджо в ауспуха. Сега вече е ясно че Бб ще изкара безпроблемно целиуя си мандат. От една страна в парламента той с е е"бетонирал". От друга - навън БСП просто няма потенциял да направи нищо - с по 100 "учени" от бАН и 50 насрани пенсионери нищо не става. Не се получи нищо и с шумно рекламираната стачка в БДЖ, нито със смехотворните протести на т.н. "зърнопроизводители. и сега БСП се опитва да се прикачи към всякакъв протест. Аз не знам как ще с еразвият събитията след година и половина. Но едно е ясно - БСП са толкова жалки че нищо не могат да направят. а ако продължават да я карат по този начин вторият мандат на ББ сатва все по-вероятен.

Станаха много гладните кокошки... а и много си мислят, че тях не ги засяга... да ама не

МАЛЕ КОЛКО НЕГРАМОТНИЦИ Е НАРОИЛ ТОЗИ ГЕРБ. САМО ТОЯ КОЛКО ПЕЧАТНИ ГРЕШКИ ИМА, НО ИНАЧЕ Е ДОСТОЕН ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА ИДОЛА СИ.

"По-късно пред журналисти Борисов запита каква е логиката, ако работиш в държавната телевизия да вземаш 30 или 40 дни, а ако си в частната - 20 дни. Просто трябва да има справедливост, добави той." Пак се е изказал неподготвен г-н Бойко. БНТ не е част от държавната администрация, там хората са си на трудови договори и отпуските са им колкото в частния сектор.

ББ. ЗАЩО НЕ ЗАПОЧНЕШ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ОТ ТАМ НАЙ-МНОГО ЩЕ ОПРАВИШ ИКОНОМИКАТА И ВСИЧКИ ДРУГИ СФЕРИ КАТО НАМАЛЯВАШ, СЪКРАЩАВАШ, ОГРАНИЧАВАШ И Т.Н. НАРОДЪТ НЯМА ВЕЧЕ ЗА КАКВО ДА ЖИВЕЕ ОТ ОТЧАЯНИЕ - НЯМА ПАРИ ДА СЕ НАЯДЕ, НЯМА ПАРИ ДА СЕ НАПИЕ ОТ МЪКА ДАЖЕ. НО ИМА ИЗХОД - ДА НАПУСНЕМ ТАЗИ МИЗЕРНА СТРАНА, КОЯТО ОТ 20 ГОДИНИ Е В КРИЗА И ПРЕХОД !?!