Забавянето по АМ ”Струма” е ”чудовищно”

Премиерът Бойко Борисов инспектира днес строежа на автомагистрала "Струма". "Така, както я оставихме, така я заварихме", бяха първите му думи на терена.

Обратно в новината

Коментари - Забавянето по АМ ”Струма” е ”чудовищно” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей не спря да лъжеш бе мутро! Все едно не минаваме от там и не виждаме, че не се е спирал ода се работи! Ама се чудя откъде толкова тъпи хора се навъдиха, че ти вярват на долните лъжи!

в договорите влиза клауза за закъснение.до 3 месеца е определен процент на ден и при достигане на 50% от сумата на търга договора се разтрогва и всички негативи са за сметка на извършителя.след това се търси нов изпълнител като този които се съгласи на оценената сума от остатъка на търга го взима.прави се нов договор и т.н. какво значи чудовищно?защо досега не е прекратен договора и не е намерен друг изпълнител?

Много прост и злобен народ пишат простотии! Плюят, че някой прави нещо и дума не обелват за комунистите и депесарите, които и клечка не забиват! Трябва да си много тъп и заблуден, за да си мислиш, че без магистрали и инфраструктура може да се развива индустрия и туризъм! Що за нещастник трябва да си, за да се радваш на 30-40 лева коледни, при положение че цяла година преди това вождовете ти не са забили и пирон в държавата?!?

Много услужливо съзнание имаш. Забавляваш с коментари кой какво е построил и забил. Направи си една справка кой колко магистрали е построил и издал. Колко време след пускането е направен ремонт на новия участък и кой е собственик на фирмите които извършват строителството и последващия ремонт и тогава прави заключения. Истината е съвсем друга, но пропагандата си върви.

Даа, и сега ще банкрутираме държавата от заеми та да построим пътища които ние (българите) ще плащаме до гроб, а други (!) ще ползват.

Светът спира да диша и замръзва в очакване да дойде г-н Борисов и да даде разрешение да продължи да живее. Няма по-голям нарцис от бат Бойко- човекът слънце.

pompai

Друг е въпроса със скапаните ни закони.Отдавна казвам да се приеме закон да се дава процент на всеки който разкрие и свидетелства за кражби.Румъния са приели 2% това е добро като знаем ,че тук се краде с милиони. Разкриваш кражба за 1 000 000 взимаш 20 000 вие сметнете за по високите суми.

pompai

Аз мисля ,че е важно да се построят 1-во главните артерии на пътищата в България и след това разбира се идва такса която ще бъде увеличена за превозите минаващи през България за европа,това са добри приходи,тунела под Шипка също е важен и после не знам кое правителство ще е на власт ,но почнели се да се правят второстепенните пътища ,ще се усети.

на Боко 2 и съд за Борисов.

ЩО НЕ СТРОИ КВАРТАЛНИТЕ УЛИЦИ, А МАГИСТРАЛИ? - АМИ ЩОТО ОТ ТЯХ СЕ КРАДЕ НА ЕДРО!!! А ВЪРХА НА ИДИОТИЗМА Е МАГИСТРАЛАТА ЗАВЪРШВАЩА В НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕВРОПЕСКИ ГРАД - БУРГАС?! ПО КОЯТО ОБАЧЕ КАМИОНИ НЕ СЕ ДВИЖАТ ПРОСТО ЗАЩОТО В ТОЗИ ВЕЛИК ГРАД НЯМА ИНДУСТРИЯ!!! Е, ЗА СУПЕР ИДИОТА - ДРУГАРЯ ТИКВАРОВ, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ВАЖНОТО Е ЧЕ ПАРИТЕ СЕ ОКРАДОХА ЗАКОННО!!!

Ами защото европейското финансиране се отпуска за магистали, а не за квартални улици бе!

Пенсионер...

Чудовищно е безхаберието,некомпетентността,алчността на властимащите....чудовищно е и търпението на народа......

КОЙ избра изпълнителя? КОЙ беше "премиер"? КОЙ се оплакава от предишните и следващите? КОЙ в последните 6 г. се "напъва" да "управлява" и без да е "премиер"? КОЙ си мисли, че от НЕГО започва и с НЕГО свършва България? КОЙ бе, помниш ли бе ... селянчето от Банкя ... ДАНО успеем да оправим след ТЕБ "резултатите" от ТВОИТЕ "напъни" ... дано ...

Бате почвай Прозак, да не вземе да гръмнеш.

Благодаря, за съвета. Само дето "прозак" не помага при "чудовищната" наглост, дебелоочие и лъжи на няКОЙ! А по отношение на "гърмежите" ... както е тръгнало ...

Най- паляшките магистрали имаме, крадат повече от половината пари, правят ги некачествено и скоро след това нищо за нищо не стват! Зорът е да се вземат парите, затова е голямото бързане...

Бойко е СЛЯП.Мята се по магистралите в южна България , за да осигури пътуването на софиянци до Гърция и морето. ОТ ДУНАВ ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ , Бойче , Дунав е връзката с Европа. Европа - празна северна България - уредена Южна България. От Банкя гледаш на юг , Бойче , А на юг са фалирала Гърция и Анадола. Европа е на север - северозапад. Питай румънците , те май по-добре знаят.

То ми са закъхърило, И, за Струма ? А, Бе Ве, яко си е това, Борисоф 2 ! леля Койка

Еми като не си е взел комисионните - чудовищно е ! Между другото - фирмата изпълнител беше избрана по негово време, но тъпата журналя не посмя да го напише ...

Искам магистрала до Силистра,кога ще стане.....

тебе пък за кво ти е магистрала бе градски ...

Sm3hurk0

На Вас в Силистра, не ви трябва магистрала. Не карахте ли самолети в Силистра ? Искайте писта за кацане. На перничани им направиха специална ГолФ лента по магистралата.

Бате Бойо Построй барем една магистрала и в северна България

Колко месеца служебно правителство, колко боково и сега не им било платено на работниците. Те обаче са "ударници първи" и работели само за Бойко. Ама не знаете колко сте прави. Това е неопровержима истина. Само за него е. На другите пуска трохи.

Хората си платиха сметките за тока, бунтове нямаше и Боко изскочи от мишата дупка. Шопът от Банкя пак е тук и пак е същият.

изгоря ти местенцето! Този всезнайко ще те измести!Пази си д----о.

Бойко не ти ли омръзна да манипулираш и лъжеш .Три пъти седмично пътувам от Благоевград до София и обратно и един път месечно до Петрич.По тази магистрала винаги се е работило.Имаше известно забавяне ,както писаха медиите от фирмите изпълнители по обективни и необективни причини.Договорите са сключени с тези фирми по ваше време,преди народа от улицата да те изгони от власта.Затова Бойко по-кротко ,не плювай,не се оправдавай и покажи ,че наистина има промени в мисленето и практиките ти.Обаче надали ! Както каза Велчев - Герб от трибуната на НС,че бивш комунист и бивш негър няма.

Браво на моите хора,пак сте на линия,точно така плюйте,плюйте ББ,додето слюнка не ви остане в устата и далече да съм,калъпа сте го хванали и без моите указания,чудесно се справяте!

форум на малоумници. Напълно си заслужавате съдбата. Родени и умиращи малодушници.

"Чпигил": Агенти на Ми 6х6=36, слет анал-лиз, НА, Напнята, на агента "Буда" установиха Че: Още, преди да бъде, приет, "Пионерче Той е одобрен за Млат сеиржант, пот прикритие, към органа на МВР в Банкянското начално училище! Скандала прелива, към, "Тракия", И, Струмата ?

Ми тя и Агенцията е същата барабар с Лазар...

Петилетката за три години!!!

"Така, както я оставихме, така я заварихме"- ами браво на вас! Значи вие избрахте калпавата гръцка фирма, която не свърши работа!

Край на преструвките, старият Бойко пак е тук. След 100 дни смирение царят-слънце излезе от нелегалност и отново ще оправя поданиците си. Треперете червеи.

Магистрала Струма трябваше да бъде готова за Олипмиадата в Гърция 2004 година. Така я рекламираха. Сега 11 години по-късно ....

Тая мутра кога ще спре да бълнува. Не знам вече кой му вярва и слуша простотиите!!! Всеки ден пътувам Благоевград Дупница НЕ СА СПИРАЛИ ЗА ДЕН СТРОИТЕЛСТВОТО. Тая тъпа нещастна мутра ни прави на маймуни всичките

прочети за кой участък става въпрос.

Николайчо, по времето на Орешарски на участъка Сандански - Кулата не се работеше въобще! Изоставането наистина е чудовищно.

да го плюете колкото си искате,но точно за този участък е прав. Нищо не се направи откакто Бойко падна от власт. Орешарски откри участъка пред Дупница , а този участък Сандански -Кулата, уж най-евтин не помръдна...

Ми Боко Тиквоня от 3 месеца е отново на власт. Какво прави 100 дни че не се работи на този терен.

Договорите,сключени с която и да е фирма,не са ти "махленските" споразумения с комшиите. Има клаузи, ема срокове.Въпросът е дали е така сключен,че да може да се санкционират тези,които не го изпълняват. Иначе вместо санкции,току виж неизправната страна си получи дяла. Има си юристи- да се произнасят. Не се правете на суперспециалисти всички. Което е вярно , е вярно - има забавяне. Причините трябва да се изясняти иезправната страна - да си плаща!

Бат Бойко пак си влезе в любимата роля да инспектира магистралите. На времето Бай Тошо много обичаше да режи ленти и прави първи копки

Е на този човек името требва да му е "Голямата фурнаджийска лопата" Аз лично бех когато ти Боко и Лилето разбихте бутилката шампанско в кофата на булдозера на гръцката Актор.Това бе през далечната 2011та.После каза че това е най-евтината отсечка(разбирай най-некачествена) от 59 мил. лв.После обеща че ще има работа за хората от Сандански и Петрич,но имаше работа само за Гърците,а на Българите които работиха не им се плати.Тогава обеща че лот4 ще е готов през август 2012 .... сега сме 2015та и пак Ти и Лилето сте на тези постове,а магистрала няма.Направо като Дежавю.Ти Боко си пълен двуличник и дамагог

На 14.02 минах по цялото трасе от Левуново към Кулата и нямаше кьорава машина, кьорав човек. От кога е денонощно Бачев там, не знам.

"... Този участък около километър и половина е собственост на митниците...". Пълен идиотизъм. Не може да е собственост (частна) на митниците; Cобственост e на държвата. Митница на това място днес имам утре няма (шенген). Трябва някои да покаже на тъпите самозабравили се "политици" какво е то държвна собственост! Абсурди от типа на "държавна частна" собственост няма никъде по света освен в чалгария!

Говори се, че никой от българските продавачи на баластра не искал да продава баластра на гръцкия строител на магистралата и затова не се работело. Вие си правете сметка за изоставането.

Автомагистрала "Струма" ми е последната грижа. Хич да не я достроят, все тая.

Егати широкоспектърния "тесен" специалист, от магистрали разбира, от финанси и бюджет също, ужас!!

Че си прост и си от герб е ясно!

И тука стигаме до поговорката:"Хвалете ме уста, че иначе , ще ви насера"

Доста грозно казано за човек, който казва самата истина. Комунистите не могат да правят съвсременна държава. Това е доказано. Те са хора некадърни. Ак онякой ми каже защо един кадърен човек ще иска да е комунист, ще му кажа браво. Комунизмът е за загубенаци и такива са всички 43 държави, в които е имало комунизъм или подобия на комунизъм. Борисво казва самата истина и не в хвалба, а призив към разум. На нацията ни й трябват пътища, за да живеят хората добре. Асфалт не с еядял, казват комунистите. А ядат ли се машини? Не се ядат, но за предпроиятията са нужни. Ядат ли се комбайни? Не, но са нужни, за да се жъне и да има хляб. Ядат ли се жици? Не, но за да ти е светло, трябват жици. И т.н. Много изобретателн е простакът, като не му приляга нещо на простия акъл. Но не може да се сети, че няма нито една държава, в която няма добри магистрали, а хората да живеят така, както българите искат да живеят - и комунистите включително. Понеже ако искат да са бедни, няма защо да са недоволни! Така и така са бедни. С изключение на лидерите им разбира се.

На Партията, като на Майната си, ЗАЩО !? Айде виш там, напъни са, да искараш нещо, но, не са обаждай, много смърдиш бе, старши ?

......Забавянето по АМ Струма е чудовищно... --- Ами БГ-то върви назад! А тези все пак били напредвали! Значи са добре! ---

''Тук сме и работим на този обект, без да имаме нито една стотинка, само и единствено благодарение на премиера'' Малиииии това е жестоко,от тия дето бат Боци най ги обича.След разбира се-леле тия предишните....

Дебил отвратен.

Този е много нагъл! Но, и народа не помни, как докато три години и половина управляваше в предишният мандат, все се оправдаваше за магистрала "Струма", че археолози му пречеха с разкопките си, та нищо не направи! Ако не са американците зад гърба на Бойко Борисов и да го подпират с все сила, един месец народа няма да го търпи!

Всяко забавяне е известно, че оскъпява стоителството. Кой ще бъде "награден" за това забавяне? И откъде Павлова ще им осигури същото.

Сега да ти заеме, едно сутьенче, а не да друсаш тука, яката цица ! Лилето беше цоца, сега е, дъска? По добра тя да беше турила още! леля Дочка, рехабилитарторка

като дърта циганка!

От всякъде , гонена, Не навсякъде приета, тешка ми е, съдбата !

Бате, аре стига с тази Южна България,кога ще направите пътя до Видин! Мост като слънце ,а пътя калпав! Ние от комунягите читав път няма да видим вече 20 години,ами барем ти го направи ,да те помни вечно Северозапада !

само да вземе заема.

Лилето ще му резне ... ластика, на, гащите.... пърдон, кви ги, плещя....., триколорето за снимките!