Данните за атентат срещу Борисов, поръчан от Доган, били малко достоверни

Няма престъпление изнасяне на класифицирана информация при изявлението на премиера в оставка Бойко Борисов за атентат срещу него, поръчан от Ахмед Доган. Това обяви пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров. Той потвърди, че такива данни наистина съществуват, но те били с много ниска степен на достоверност. От ДПС заявиха, че в такъв случай става дума за клевета.

Обратно в новината

Коментари - Данните за атентат срещу Борисов, поръчан от Доган, били малко достоверни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов е поръчал да убият Мишо бирата

Знаем го Борисов много добре. Борисов с лекота може да заяви, че Барак Обама е поръчал атентат срещу него. След един ден да каже, че не ми бил Барак Обама, а най ми бил Владимир Путинович поръчителят. На третия ден да се отметне от горните две свои твърдения със същата тази непринудена лекота.

Пак нищо не стана ясно - кой, кого, дали и защо.

Това е нормалното състояние на Борисов - да ни лъже и да ни "премета".

Поредната тъпня на БУДА-ГЕРБЕРАСТА-РАПОН, що ли му се връзвате.Колкото повече не се обръща внимание на такива ТИКВОЦИ, толкова по-неудобно се чувстват те.Почнат ли масово да ги дават по медиите и същите ГЕРБЕРАСТИ започват да си вярват, че са някакъв отговорен фактор а в същото време са си абсолютен политически боклук, смърдящ на разложение.

По инетелигентен начи казаното отговаря на ЛЪЖЕЦ..

ЩЕ ОТВРАТИТЕ И ПО-КРОТКИТЕ И МАЛОДУШНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БСП. ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ, ПРИВЪЖЕНИЦИТЕ НА ГЕРБ СА ЯВНО РАБОТЕЩИ И МНОГО ПО ИНТЕЛЕГЕНТНИ ХОРА ОТ ОСТАНАЛАТА ИЗМЕТ ПО ФОРУМИТЕ.

цитат:"По думите на Местан на Бойко Борисов му отива да бъде една идея по-отговорен." От Местан няма да чуете, че документа е фалшив, защото и той знае вече, че документа не е наш а е на чужда държава. Само, че пропуска един уточнение - да бъде по-оговорен за собственото си убийство.

Започвам да мисля,че тия дембели сами пишат сигнали за застрашеният си живот за да им се осигурява охрана.То и лудото яне е от застрашените. Онази кикимора румен петков- също.Аман от палячовци!

ДПС да не би да е малко ...бременно ?

Данните за атентат срещу Борисов, поръчан от Доган, били малко достоверни ... т.е. лъжа А вие представяте ли си колко такива листчета има в службите ... чакат удобен момент за да се употребят ...

Лъжи, лъжи, кражби, шменти капели. Срам ме е, че съм българин. Тартамуд скрий се.

Този рапон от снимката - поредното политическо недоразумение, да вземе и да се скрие, да не ръси постоянно глупости и да не се показва повече в общвството, че за 3.5г. ни е писнало да му гледаме тъпата мутренска физиономия!

ИЗБИРАШ ЗА СЕ БЕ СИ ПРОЗВИЩЕТО РАПОН-ДРУГОТО ИМЕ НА МУТРА, ЗНАЧИ ЧЕ ТИ СИ ИСТИНКА МУТРА.

Наистина ли очаквате, след подобни циркове, някой да изпитва уважение към държава и инсититуции?!

А пък Моника Сергеевна е малко бременна ;-)

ако намаше дпс намаше да има атентати и гаргари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

българка съм , но признавам ,че Доган е мозък и не е глупак да се занимава с тиквата , а тиквата иска да си прави PR, защото го боли ,че няма да се вижда на ТВ екрана и ние и медиите ще го забравим

ЗАЩО СЕ НАРИЧАШ ТИКВА. ЛЪЖЕШ ПАЧАВРО МРЪСНА.

Абе Аз не мога ли да ви набия всичките тука, а? Мога, мога!

Е, циркаджия долен, няма ли най- после да се скриеш и да престанеш да се правиш на жертва? Омръзна ни да те гледаме и да те слушаме, няма да ни трогнеш с плитките си номера, няма да събудиш съжаление у нас, защото ние сме жертвите, а ти беше нашия палач.

МАЛЪЕЕЕ, ШОЕ БЛАТО ШОЕ ТИНЯК У ФОРУМО,---ЦЦЦЦЦЦЦЦ.

Видео: Цацаров: Доган не е поръчвал атентат срещу Борисов Какво повече да си говорим - БЛА, БЛА, БЛАААААААА, герберчета прости!

То и Борисов е недостоверен с глупостите и простотиите ,които ръсеше без връзка с главният Му мозък вече 8 години като гл.сек.на МВР, кмет и м-р председател.Една манипулация или лъжа в допълнение няма да Му навреди в повече и вдигне реномето.

Цацаров на съд!

Гл. прокурор твърди, че документа не е секретен е че изобщо не е документ ти искаш някой да го разсекрети и то министър председател. Има едно законче за класифицираната информация в него пише и какво е секретен документ и как се разсекретява ама то кой да чете закон по-лесно е да пише глупости по форумите

Вече като чуя думата Герб се сещам за контрабанда (цигари, горива, наркотици ..). Та дори митничарят Вучката, който редовно рита топката с премиера, и когото Борисов върна на работа на Терминал 2 се оказа пръв братовчед на небеизвестния наркобос Димитър Вучев Демби

Има нов Министър-председател. Да разсекрети този документ и тогава да питам какво ще кажат Доган и Местан. Нали беше и слух, че Доган предавал готов предварително разработен енергиен проект и получил 1 000 000 лева. Оказа се истина. Сега едно ченге е много загрижено да се скрие една истина и да не се разбере истинския поръчител.

Вождът е прав дори когато съгреши!

Ако Вождът ти каже "Добър ден" - първо се огледай дали не е посред нощ

Неразборията е пълна. Службите не могат да се разберат за класифицираната информация и в нормалността на съответните анализатори. Кой подготвя атентата срещу генсека Б.Б. от престъпните среди? Този който подготвя атентата на колко високо е в управлението на държавата та да може да назначи Доган за генсек на МВР? Въобще пълна лудница и очевиден кретенизъм, жалко че е на високо държавно ниво. Все пак г-н Цацаров трябва да си изясни дали представения пред него документ не е менте и има ли друг оргинал освен идиотски филтрирания анализ? Канарин

Съвсем ясно е че всички тези данни са организирани от самия Борисов. Самодоволната мутра, както обикновено си мисли че е надхитрил всички. Толкова може да роди болният му мозък. Най-големият изрод който се е появявал в българската политика. Дано глупавият ни и наивен народ го разбере най после. Ако не го разбере си заслужава теглото.

Ей комунде, той бате ти Бойко 2005г. е знаел че след 8 години ще е премиер, така ли смяташ!? Аман от болни мозъци като тебе!

А кой ти казал че този текст без подпис не е писан пpеди една седмица?

Гл. прокурор твърди, че документа не е секретен е че изобщо не е документ ти искаш някой да го разсекрети и то министър председател. Има едно законче за класифицираната информация в него пише и какво е секретен документ и как се разсекретява ама то кой да чете закон по-лесно е да пише глупости по форумите

Има ли такъв документ? - ДА Излъга ли Бойко? - НЕ Изнесъл ли е класифицирана информация? - НЕ (Бойко не назова службата дала информацията и не цитира пасажи от документа!) Това което каза Бойко в парламента, потвърди ли се? - ДА това са фактите!

Цецо, ти ли си бе?

аз съм,но ми викат цвък-цвък защото съм нацвъкан

Някой може ли да ме светне по какво е доктор "д-р Доган"?

По философия! А ти знаеш ли що е философия, прошляк неден!

Буда е цървул!

Станиш е мамул!

мамул ама учен ,не е тъпак като вашия.

Евала на Бойко, казал го е нещото на ръба на достоверното и наказуемото! Буквално на ръба и никой нищо не може да му направи. Хем не е излъгал, хем нищо не следва от това. Пишкин момче излезе - всите комундета и турчета ги преметна, ха-ха-ха!!!

Мисля,че б.б. трябва да си посигури повечко вазелин този път.

Да бе,в сигнала пише че Доган ще стане "генерален"секретар на МВР.Наистина човек трябва да е изперкал,за да повярва на това.

Доган щял да получи поста, за разпределение! Нали знаеш че той беше главния разпределител на постове в държавата!

То, Доган и сега си е разпредеделител, само че без да е толкова видимо за нас. Този човек е просто вреден за България - имам пред вид всички нас, българите , а също и "неговия" електорат. Те пък са най-потърпевши от него.

Ами вие като знаете приемате ли този лист за нещо такова??? То ако наистина имаше някаква стойност нямаше да се чудят как да го замазват.

Доган поне имаше доблестта да каже някакви истини докато Буда го правеше в много по-големи размери ама както е свикнал лъжеше че не е вярно.

като всеки малоумник взимаш всичко за чиста монета(или така ти изгодно щот си резняк) тогава дога може да сложе негов човек който да не гони мафиотите, защото са негови хора.

Местан непрекъснато акцентира Доган като месия. дори в НС. Държи се като обиден защото ББ се държал като месия. Да си прослуша изказванията. Нали не е истина взривения вагон на майки с деца,не е истина и паметника на заговорниците и т. н. Доган се е покрил, а Местан твърди че не вярно. По-голям виц от това има ли?

Местан непрекъснато акцентира Доган като месия. дори в НС. Държи се като обиден защото ББ се държал като месия. Да си прослуша изказванията

Какво искате? Да има подпис с трите имена и адрес ли? Повечето страни не слагат печат и изходящ номер на документи, а искате на такъв документ да поставят!!!Не е ли достатъчно,че е пристигнал с дипломатическа поща? Защо се хващате на агент Местан,а не повярвате в сигнала?Бива,бива простотии ама много простаци си губят времето с глупости!

И ДА ПЛЮЕТЕ И ДА НЕ ВСЕ ТАЯ. СЛЕД 2 МЕСЕЦА ПАК БОЙКО. А КОЛКОТО ДО ПОРЪЧКАТА ТЯ Е СТО ПРОЦЕНТОВА. СЪРБИТЕ ИМАТ УДБА, КОЯТО НЕ БЪРКА, А КОЛКОТО ДО ТУРЦИТЕ, ТЕ ВСИЧКИ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ШКОЛИ И СА ДОНОСНИЦИ. НЕ СЛУЧАЙНО ВЗРИВЯВАХА ВЛАКОВЕ С ДЕЦА, ТА НЯМА ДА ПОРЪЧАТ БОЙКО. А ТОВА ЧЕ ВСИЧКО Е ФИЛТРИРАНО, СИГУРНО Е ТАКА .2005 ДОГАНЧО БЕШЕ ВЪВ ВЛАСТА.

Всичко е шменти - капели.

Бойко лъже на всяка крачка. Нищо от това, което е казал не се е случило. Още чакаме Завод за боклука, който ни обеща преди около 10 години :)

Чудя се , този ББ не разбра ли, че това недоразумение с министър председателския пост, повече няма да му се случи никога през живота - освен за пожарникар и охранител, друго не му приляга на осанката!!!

Не разбрахте ли вече, че всичко свързано с Бойко Методиев Борисов, включително самият той, е пълна БУТАФОРИЯ, КОМЕДИЯ БАЛКАНИКА!

Информацията представлявала принтиран лист хартия, без подпис и печат, с надпис "Строго секретно" и само два пасажа текст. НЯКОЙ ДА ДОБАВИ НЕЩО КЪМ ТОЗИ ФАКТ.

ИНФОРМАЦИЯТА Е ИЗПРАТЕНА ЧРЕЗ ШИФРОГРАМА! това да ти говори нещо, глупако!?

Много евтин номер, досущ като ' порциите в държавата ' . Само, че сега не сме 2009 г. и хората помъдряха, за да се вържат на евтини манипулативни трикове за печелене на гласове от страна на Б.Б. . А и всички видяхме кои бяха в коалиция ' Марковска ', сиреч кои управляваха задкулисно през 2009 - 2013 г. ... Държава не се управлява със симулации и манипулации ! Трябва истинска политика, вкл. и политика на доходите ! П.П. Нищо лично . Принципен въпрос .

И прокурора е ясен.

Оказва се, че много от поръчките на Доган са неуспешни. Затова го свалиха в ДПС.

Tова звучи като за жена че е малко бременна

Какво толкова е станало? Отново повеждане на настроенията и мислите на масите в друга посока. Докато хора се сражават помежду си, благодарение на бездарни правителства, успоредно с това се изтъкват факти, които малко или много отклоняват масите от настоящите събития и това става с умели жонгльорски движения, без да се направи нищо по отношение на сериозния проблем. "...Ако се над всичко трезво замислиш започваш да ставаш за стръв." Задкулисните са го измислили: "Достатъчно е за известно време да се предостави на един народ възможността за самоуправление (демокрация) и той ще се превърне в безредна тълпа" Игра със народа на България. Политическата игра е създадена с цел - да бъде объркано човечеството и когато е достатъчно объркан един народ, тогава може да бъде лесно манипулиран.

Така или иначе улицата ще се произнесе.Тези некадърници се изживяват като богове-недосегаеми,а сега сме 21 век.

точно така малко профилактика за Бойко да се възтанови за следващия мандат

На тая будо-мутра единствено е нужно да го обиколи 3 пъти Сретан Йосич и на хората наблизо да се дадат противогази

възстановявам:) писна ми, час по неграмотност ли имаме?

E, да но простотията ходи по хората - безкрайна е....