ДПС сезира главния прокурор за изказването на Борисов

Председателят на ДПС Лютви Местан сезира чрез медиите главния прокурор във връзка с изказването на премиера Бойко Борисов от парламентарната трибуна. Убедени сме, че в материалите, цитирани от Борисов, няма нищо, което да дава основания на премиера да уличава Ахмед Доган в поръчителство на атентат, посочи Местан, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - ДПС сезира главния прокурор за изказването на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой прив, кой прав не знам. Така или иначе се потвърждава допълнително, че за лидерите на ДПС ББ е приоритетен проблем. Други проблеми нямат. Що ли?

Местан - класифицирана, некласифицирана информация. Ако е истина, пак Борисов е Виновен. Тия ченгета винаги обръщат нещата. За тях космосът им пречи.

след подобно изявление еди трябва да бъде осъден! нека това бъде тест за Държавност и Правосъдие! казвам държавност за да няма замитане по партийни причини!

що не кажете че. доган вече е извън българия. от кого се крие. кои са поръчителите? каква му е била задачата.? защо толкова бързо освободи председателското място, а къде си местанчо.?лъжец!

Самовлюбеният простак направи жалък опит да се самогероизира, придавайки си несъответна значимост и ореол на великомъченик. Тъпият му театър несъмнено е плод на поредната измислица и прозрачна интрижка забъркани от мерзавеца на поста вътрешен министър. Другата палячовщина беше подкарания от последния добитък със знаменца на ГЕРБ да прави контрапротест пред парламента. Това беше жалък опит да бъде претоплено смачканото самочувствие на диктатора, позорно изгонен от властта. А за какво самочувствие може да претендира този безочлив грандоман, който нямаше куража да изслуша критиките и страхливо се криеше, докато траеха дебатите по оставката му. Това че критиките поемаше главния му слуга показа, от една страна кой е най-дебелокожото говедо в партията им, а от друга кой е по-силната фигура от двамата, реален фактор втова формирование..

На какво ли не се нагледахме от 89 насам. Едва ли и сега ще разберем истината. Само не разбах къв беше тоя дето окаля и президента по телевизията, та чак и водещите се чудеха как по-бързо да го скрият.

А те искат дори пак да ни управляват ,те са за във затвора ,ама наистина се правят на хитри ,а ние си траем и те си ни имат сигорно за турски овце.

Български турци ,докато Вие опъвате на тютюна по 12-16 часа на ден ВАШИТЕ ЛИДЕРИ ТЪНАТ В РАЗКОШ И ВИ СТРЯСКАТ С ЕТНИЧЕСКОТО НАПРЕЖЕНИЕ.ТОВА Е ТАКТИКАТА ИМ ДА ВИ ПЛАШАТ И ДЪРЖАТ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ !КОЛКО ОТ ВАС ИМАТ КЪЩИ КАТО НА ДОГАН ,МЕСТАН И КОМПАНИЯ?!КОЛКО ОТ ВАС ИМАТ ДОХОДИ КАТО ТЯХ?! НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ ИМ И ГИ ПРАТЕТЕ ЗАЕДНО С БСП НА М"ЙНАТА ИМ! ЗАЩО "ЛЮБИМИЯТ" ЛИДЕР ДОГАНЧО НЕ СЕ Е СРЕЩАЛ С ПРЕМИЕРА НА ТУРЦИЯ?! АМИ ,АКО ТОВА ЗА Б.БОРИСОВ СЕ ОКАЖЕ ВЯРНО ? ЕЛАТЕ НА СЕБЕ СИ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!

Кой измисли двойното гражданство? В коя друга държава го има? Как може да си едновременно гражданин на страна, която не е член на Европейския съюз (тоест НЕ МОЖЕШ свободно да пътуваш в него) и на страна, която е член на Европейския съюз (тоест МОЖЕШ свободно да пътуваш в него)?

Тази терористична партийка трябва или референдум или със гражданско недоволство по улиците и да я изгоним от нашата Държава ,няма друг вариант.

Местан и Доган трябва да бъдат разследвани от Прокуратурата за етническа омраза и заговор за убийството на Борисов.

Зтайно е че,никой не хвърля камъни по празни клони!Случаят и сега е такъв7по достойният ни и обичан от народа премиер Бойко Борисов ,отдавна кирливи фесове и побъркали се от страх комунисти сипят огън и жупел!И докато за първите това е оправдано,то червените измекяри с нищо не могат да бъдат оправдани-това се нарича предателство!Затова аз и приятелите ми намираме много паралел между Левски и Бойко,с приемущество за Генерала!Предаденият от българи Левски загина за това неосъзнато племе и комунистите след 09.09.1944г.изхвърлиха на боклука костите му!само че с генерала няма да им бъде така лесно!Няма да позволим нито фес нито комуняга да посегне по никакъв начин ,а ръката посегнала ,ще бъде пречупена!

КАКЪВ БУДА БЕ, МАЛОУМНИЦИ?! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ САМО СА ИМАЛИ НАМЕРЕНИЕ ДА ГО ВЕРБУВАТ, НО БЕЗ УСПЕХ и последици! НО ТЪПИТЕ ВИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КРАТУНИ ВЯРВАТ НА ЛЪЖИТЕ НА БСП, КОИТО ОТДАВНА СА ВЪЗПРИЕЛИ ТАКТИКАТА НА ГЬОРИНГ, ЧЕ ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА ХИЛЯДИ ПЪТИ, ЗАПОЧВА ДА СЕ ВЪЗПРИЕМА КАТО ИСТИНА! АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ДЪРЖИТЕ ЗА ПОЛИТЕ НА БСП И ДА ОБСЛУЖВАТЕ С ПРОСТОТИЯТА СИ НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ, ЩЕ ВИ ХВАНАТ ЗАДНИЦИТЕ ПАЯЖИНА КАКТО ПО ЛУКАНОВО И ВИДЕНОВО ВРЕМЕ! А И МНОГО БЪРЗО СТЕ ЗАБРАВИЛИ ГНУСОТИИТЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, ИМЕННО КОЯТО СЪЗДАДЕ МОНОПОЛИТЕ ,А ТЕХНИЯТ СУПЕРАЛЧЕН Р.ОВЧ. подписа анекси по силата на коите цената на газа се увеличи страшно много, за което взе космически комисионни, а вие духате супата...

Каквото и да си говорим доносника Доган е в пъти по умен от доносника Буда!!!

Мда... Все едно да кажеш, на противоконституционна партия с инициали ДПС, да се обясни на тях, дали заплахата е реална или не, че Доганоглу е бил поръчител. Да не са глупави да си "показват" партакешите и далаверките, тези от ДПС, какво остава и за хитреца Доган и СИЕ, все негови побратими. На ощипани моми ли се правят? Те каква полза правят за България, да попитам аз? Нали са уж български граждани, ама... етническо малцинство искат да се пишат.. Прокуратурата трябва да разследва всички с нечисто минало, не да се мае и бае. В това число, и останалите партии.

Доган "самоуби" Ахмед Емин и ...мълчим,смъртта не е страшна позорът е този от който трябва да се боим,Ахдов /Сава/,новият боклук /Павел/са плевелите в нивата...народе ,казал го е Апостола !!!!!

Не сме народ,а мърша,щом разрешаваме на шепа турци и нац.предатели да диктуват положението в страната ни.Срам!

ДПС...турци ли са или българи? Да стане като в Америка, български паспорт ще има, но всяко новородено с българско име.

Е то и сега си има български език, и граматика, обаче никой не го интересува този факт. Според граматиката ни презимето трябва да се изписва с наставка -ов/-ев, защото това е типична наставка за притежателни прилагателни, образувани от съществителни имена от мъжки род. Ама що народ се правят на интересни или от подражателство и чуждопоклонство, или по политически причини. Лютви Ахмед Местан. Какво е това?!?! На какъв език, като трябва на български да се каже: Лютви Ахмедов. Това е притежателно прилагателно - Ахмедов, Лютви на Баща си Ахмед - Ахмедовият Лютви.

Ето така завършва мъжкото приятелство... ТОЙ му подари кученце за юбилея а ОНЯ го бил поръчал. Всъщност Бойко е голям късметлия освен Доган нали и едни български бандити докато караха водни ски в Гърция събираха едни пари за го пУшнат дорде беше глав.сек и пак приятелските служби го бяха предупредили, дребна подробност в случая е това че и за този фамозен атентат ББ отвори дума като се окъка точно в борбата с престъпността. Ами кмета Борисов нали и него го бяха поръчали покрай боклучавата криза в София... абе късметлияяя, толкоз народ да го е поръчал а досега никой да не се пробва.

Като министър-председател, Тиквата свикна с мисълта, че може да плещи всякакви дивотии съвсем безнаказано. Сега обаче е господин Никой и ми се струва че настъпи мотиката...

val55

Почти всички, едно разбрахме, че всички партии са олигархични, и управлението на държавата е политикоолигархично. Те без изключение, действат на фирмен принцип, загърбвайки държавността. По този начин, те парадират с поведението си, като казват на народа директно в лицето, кучета Ви яли, ние да оцелеем! Парламентарна република, все още не е за нас, а Президентска!!!, за да се поеме власт, и отговорност от един човек, и много близък кръг от подчинени. Отговорност за властта, и нейното прилагане или консумиране. В този момент, трябва да се състави временен /технически/ кабинет, за да се решат най тежките проблеми на държавата с монополистите на ток, вода, парно и селско стопанство. Няма значение, с кой мандат, ще се състави временното правителство, защото нетрябва да се остави държавата на самотек!!!. За в бъдеще, такова временно правителство трябва да има законови права да приема и отхвърля закони и др!!!! Ако не съставят такова правителство, това означава, че нито една партия не е достойна да ни управлява??, и въобще няма да ни липсват. Трябва да се свика, първо ВНС, и се промени много бързо политикоикономическият строй в България. Задължително!!! След, като 24 години неможахме да постигнем почти никакъв напредък с тези партии в икономика, политика, образование, наука, сигурност, реформи и т.н трябва радикална промяна. Нови партии ментета не ни трябват. Задължително трябва да върнем Президентската република за определен период от време, а числеността на Парламента трябва да е, най много 99 депутата. Парламента само да създава закони, да ги одобрява използвайки, като съветници без заплащане, граждански упълномощени представители. Дупутатите трябва да се избират на мажоритарен принцип, с разрешена добавка на избирателите в избирателните листи. Избирането на представители за изпълнителната, съдебната и правоохранителната власт, също да се избира мажоритарно, пряко от народа, иначе няма оправия. А това, че Герб абдикира от отговорност в този труден за страната момент смятам, че всички го разбраха, даже членовете, и симпатизантите и. Дано не продължи този цирк за чиста власт, който продължава повече от 24 години. Сега всяка партия бяга от негативите, които сами вкупом съзадаха през тези години. Поменете ми думите, ако не създадат правителство до една седмица, и не се справят със ситуацията, и форсмажорните проблеми, които стоят пред него, то нещата могат да станат неконтролируеми и потъваме вкупом в ...........Ще има страшен натиск върху правителството от вътрешни, и външни недоброжелатели на промените, и защита на държавността ни. Дано се справят........

Парламента да гласува решението за спирането проекта за Белене,защото от там идва поскъпването на електрическата енергия.На протестиращите искам да кажа да не губят кураж и да продължават протестите за корекцията на цените в енергетиката . Да систематизират исканията си за участието на народа в нова политическа система Аз съм стара жена,но подкрепям протестиращите чрез интернета и вземам отношение по всички въпроси,засягащи интересите на нашия изстрадал народ.Бъдете смели млади хора и се борете с всички сили до победа.Сега е момента да си осигурите един по чист живот.Измете всички политически боклуци и вземете властта в свои ръце- вие го заслужавате,защото сте смели и образовани. Да се забрани един път за винаги БСП и ДПС.

Ку-Кууу

Поскъпването на ел енергията идва от фотоволтаиците на цветелина бориславова, парите влизат в нейната банка и оттам в джоба на мутрата борисов !!

Кефят ме компетентните типове, а не гъ---ете! Не казвам, че си г-з!

Бойко Борисов трябва да яде хурката за тази интрига,която създаде,но както сме се убедили, в България съдебната система е корумпирана и не работи като в цивилизованите страни.

Спомнете си, че не друг, а турския президент Ердоган отказа да се срещне с Доган. По голям нишан от това, здраве му кажи. Но според сол на турски ляв ташака Местан, Доган е световно известен политик.

Да, и освен че бил известен политик, даже бил "архитект" на прехода...а аз си мислех че е хидроинженер.!

Като гледам тук в тоя форум много малко има българи които пишат и защитават българщината.Повечето са Киряк Стефчовци и знаете ли как са ги наричали тези българи през турско робство-МЕКЕРЕТА.Това са били българи които са донасяли сведения за българи на турската полиция и са гледали двоя интерес а не да защитават интереса на българия.Такива МЕКЕРЕТА в момента са Бисеров,Цонев,Костадинов и някои тук пишещи.

Думата е ПОТУРНАЦИ!

Мен лично не ме интересуват мутренските им взаимоотношения, дори ако единия убие другия бо бишо голям плюс за страната - един измачник по-малко. Тиквата вместо да хеърля такива бомби, да каже как успя да фалира държавата за 3.5 год, каро другите за 23 Год. Не успяха.

явно си продукт след 1997 година. Преди това комунистите я фалираха 5 пъти

Когато разбра, че няма начин да я получи (чуждо разузнаване), ДПС смело поиска папката...

ББ, той и Буда като знаеше, че няма начин да се провери смело се накака пак...!:))

Нали целта е постигната - да не им пречи Бойко.Да го духат сега всички опечалени!!!

За Доган не знам ама Сретен Йосич ще му даде за душичката на тая мутра и то не защото го екстрадира а защото му вземаха парите и не свършиха работа.

Ако имат какво да си казват ДПС и Борисов, нека си го казват, не искам да ни занимават с личните си мафиотски отношения! На дневен ред не са техните отношения, а рухването на държавата Да се съсредоточим върху това и да видим с общи усилия какво може да се направи, че като гледам как се задействаха службита да манипулират обществото, боя се,че ще тъпчем на място още дълги години!

Нищо не е рухнало пич! Рухнала е Гърция например. Пии едно валерианче за успокоение.

БОЙКО ЗА ДА ГО КАЖЕ, ЗНАЧИ ГО Е ЧЕЛ, ЗАЩОТО ИМА ПРАВО. НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ ДА ГО ИЗТЪРСИ ПРЕД ЦЯЛ НАРОД. А ТОВА, ЧЕ НЯКОИ ПСЕВДО ПОЛИЦАИ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ, ТЕ ТАКА СА СВИКНАЛИ, ЗАЩОТО НЯМАТ СКРУПУЛИ.

Ако есекретно няма право да го изръси пред цял народ, за това трябва да му се потърси отговорност. Дори за бездействие ако е вярно!

борисов е изключителен популист, всичко ще каже само за да бъде център на внимание. Нима не сме свидетели на хилядите му лъжи !!!

Любимата на Борисов Цветелина Бориславова, е искала да купи дял от енерго-компанията ЧЕЗ България, твърди АФЕРА. Това се е случило в средата на миналата година. Разговорите с нея са водени в Париж, там са били водени и преговори, но те са се провалили в ущърб на Цветелина Бориславова. Това обяснява и вторачването на бившето правителството единствено в ЧЕЗ от енерго-разпределителните дружества. Както и обяснява и нареждането към медиите, слуги на правителството на ГЕРБ, да бият единствено по ЧЕЗ, нехайно забравяйки другите ЕРП-та. Атаките по ЧЕЗ са отмъщението на експремиера по неслучилата се сделка, твърдят анализатори.

Теофи а за мен защо не пишешОбидена съм ти така да знаеш

Няма резон, тогава нямаше да хвърли оставка и да им даде отсрочка от 3 месеца. Няма по лакомо нещо от герберист на власт.

"...твърди АФЕРА.." ти по-достоверен източник не можа ли да цитираш.? Все едни да беше цитирал в-к Шок...ако беше така щеше да гони чез докрай , а не да подаде оставка...май не си от най-умните

Ами да! И баба Цона от съседната сергия на женския пазар го потвърди.

Какво значи предположения сред многото предположения-единственото което могат да проверяват е дали има сигнал от партньорска служба,това беше казано,абе тия демагози от ДПС кога ще мирясат,за щяло и нещяло плашат с етнически мир,все едно етническия мир им е бащиния,това тяхното си е словесен тероризъм,нанасят масови морални щети на нацията

Не е вярно някой като лъже пред екрана, трябва да си носи последствията. Както и тези които биха обезоръжен нападател!!

От 23г.се чудех на инициалите ДПС.След като видях как повалиха Октай Еминахмедов на пода и му свалиха панталона,това зачи ,,ДОЛУ ПАНТАЛОНИТЕ СВАЛИ ;

Наистина си ........ изобщо не загряващ. Всеки има право на партия! Или ще им ограничиш свободите? Може да си кръстят партията както искат! В България всички са българи, който не му харесва да си ходи в Анадола. Там има достатъчно кюрди!

НЕ Е ВЯРНО. В България, по конституция, ИМА забрани. Иди и прочети Конституцията. По твоята логика, не е проблем да направиш каквото и да е било, нищо, че е забранено от законите.

Е, добре де, против ДПС съм и Доган, но защо да поръчва нещо такова към Б.Б., когато те по онова време си бяха в чудни отношения.

Ти не разбра ли как се оака и се поля ББ с това изказване?

С каманите на опозицията по техните глави!-Който папка вади от папка умира!

Не си против Доган,другарю.Ти си един от най старателните му ...

2001 - главен секретар на МВР 2005- кмет на София 2009 г. министър-председател как става това - сам, без помощ - зад него са стояли политици, медии и пари - ама много пари ИЗВОДИТЕ - НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО

А нещо за Станишко да кажете?-той какво направи та министър- председател го направиха!?

мутра. Аз не знам да е бил сътрудник на ДС. И друго - сега да не обвините ЕС в световна конспирация, че са го избрали за председател на ПЕС. Нали ако ББ беше председател на ЕНП тук щеше да има заря и денонощни празници

Ами ако това се окаже вярно, чалмите не казват какво ще стане.Нека отговорят и на това.

напротив казах ти го долу ... да се е.е м.м.т. на поръчителя

ББ(Боклук Бойко) с какви лични глупости занимава народа ни.

Не сте НАРОДА, ами сте утайка и лумпени. И пак ще си го получите, и то от вашите. Нямай съмнение.

Това не е вярно, народът излезе на улицата и изхвърли мутрата !!

Няма такава партия на етническа основа в европа. Това е позор за Европа и България.

не познаваш партиите в Европа ... остави тази песен

никъде няма ТАКАВА - Анти-държавна партия. Има партии, еквивалента би бил "бяло" ДПС (да не се бърка с Атака:) - хора, истински нацисти, но про-български а не про-мангалски. Още един път - нищо общо с Болен, Педерасате и Ко

Какво допринесе 23 год. ДПС за БЪЛГАРИЯ? Построи стотици джамии в Родопите,присади ни радикален ислям,настрои бълг.мирни турци с/у НАС,постоянноламтеше за власт със своя брат БСП и спираше движението напред на РОДИНАТА НИ.Извод:ДПС да се спомине завинаги!

ДПС беше създадена спцел да бъде нлюдаван техния електорат, тъй като имаше опасност от безредици - за което предупреждаваха и американците, особено след възродителния процес. Но явно тук има някои, които искат на насъскват хората един срещу друг. Все пак трябва да се помирим с реалостта - тук живеем балгари, турци, цигани. Аз лично искам мир а не размирици. Само че мир се постига с висок стандарт на живота.

и какво ДПС направи, за да вдигне стандарта на живота? Дори на циганите, не го вдигна - вдигна само на 'царете' и 'бароните'. Оправдания кой и защо го бил направил всеки може да си ИЗМИСЛИ. Да видим реалността. А тя е ужасна.

никой не трае ... не си ставайте и жених и булка ... избрахме Борисов за премиер именно за това ... да докаже вината на предишните .

КЪМ ЕТНИЧЕСКИЯ ТУРЧИН ,ЕФЕНДИ И НАШИТЕ И ВАШИТЕ КРАДЪТ И СРАМ НЯМАТ

грешиш като мислиш че "вашите" и "нашите" са моите. Крадливите да си получат заслуженото. За това избрахме ББ. Защо не го стори? Аз ги познавам поименно и лично"нашите". Знам кой с какви гащи влезе в политиката и какви костюми облече ... Никога не съм бил от "нашите".

А къде отиде Емел Етем ханъм?

дреме и на майор Тошкова, сигурно е пак на сафари

Не трябва ли вече да се оттеглят на почивка старите муцуни?

Проблема не е да се махнат старите, а кои ще са новите! Виждаме как някои вече точат лиги да захапят кокала. Но видяхме до къде се стига, когато властта е в ръцете на невежи.

че бойко не е влязъл случайно в политиката. Тези които го създадоха - те и ще го унищожат. Само че той си повярва твърде много, че може да бъде капо де тути капи и сега просто не може да понесе факта, че трябва да си ходи. Апропо американците използват свои хора - дори и престъпници в цял свят и когато им станат неудобни ги премахват - фоктите ги знае всеки средноинтелигентен човек

ако нещо не е вярно - моля. Това е свободен форум - напишете кое не е вярно да го научат всички - нима някой ще ми каже, че ей така случайно лъскаха имиджа на човек, който никой не го познаваше - бум - главен секретар, кмет на София, министър-председател

2001 - главен секретар на МВР 2005- кмет на София 2009 г. министър-председател как става това - сам, без помощ - зад него са стояли политици, медии и пари - ама много пари

ББ-Б беше ужасно нервиран, направо бесен вчера. Едва ли на себе си, че така се изпързаля, че си подаде оставката. По скоро на НС, на протестиращите и не се усети с това обвинение, в което май си повярва. Явно неговото величество не може да си представи някой да не го удобрява. И когато това стане губи самообладание. Как така го разбрал преди 15 дни? Това е несъстоятелно. Пък и как го е нагласил- заплаха е било по време на тройната коалиция, когато е бил само кмет, затова не е взела прокуратурата мерки. Е, да речем наистина преди 15 дни е разбрал. Защо сегашният директор на НСС му е направил тази "услуга" сега да му каже? Сетих се- сега е изровил документа. А дали Б го е чел или просто е чул това което му харасва. Та това не е първия сблъсък на Боко с Доган. Той се дърля с него 3 години. Накрая как така издаде държавна тайна, че даже на приятелска централа. Ако има такова неща, няма срок на давност. А хората пряко замесени в заплахата знаят ли се? Ние ще си питаме той само ще ръси съмнения. Трябва да се види този докумен И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТАЗИ ЗАПЛАХА. На ход е гл. прокурор.

Вчера наистина беше бесен - докладваха му непрекъснато за сбора на "подкрепящите" го пред НС. Когато се разбра, че колкото и да се мотаят, заедно с прасетата да станат най-много 700 индивида борисов полудя и си зачука последния пирон. Стомничката с Доган в последния момент се пукна. Щото и на децата е ясно, че "поръчката" може да е само от бившите му ортаци. За това свидетелстват не само "обосновани предположения", но и реално съществуващи факти. Сега на Доган му остава само да хване подаденото му въженце и здраво да го стяга около дебелия врат :)

С ТЯХНИТЕ КАМАНИ ПО ТЯХНИТЕ ГЛАВИ. Неможе 3,5г. да вадиш папки срещу някого и накрая той д не те удари с папка по главата!!!

Доган поискал енергийния сектор на тайна среща със Станишев" КОПИРАЙТЕ ТОВА И ОТВОРЕТЕ ДА ВИДИТЕ КАКВА Е ИСТИНАТА ,ГОПОДА КОМУНИСТИ

Доги може много неща да поиска ... не е това въпроса ... въпросът е " "Доган дали поръчал Премиера на България"?

Ами ако е поназнайвал нещо, Алах да го прости Емин?

престани да вярваш на всичко бе. Няма доказателства. Всичко е компроматна война до доказване на противното. Стига отклоняване на вниманието от монополите и протестите. Стига предизборна кампания от ГЕРБ - да изчакат служебното правителство и тогава. И аз исакх от Бойко магистралите ама не ми ги даде - крадоха си неговите фирми половината, а от метрото краднаха и 2/3.

Гледа ли агента провокатор по телевизията който се оказа че не протестира заради високите сметки за ток а е отишъл там по наставление на Велко Вълканов.Антифашист с активно минало на комунист и пред цяла България излъга че е бит с палки.А очевидци стояли до него казаха че е ударен с камък от задните редици.

Абе то и аз искам, ама жената не дава :)))

Уважаеми форумци за да разберете повече неща за золумите на ДПС влезте на link и там ще се убедите за силната връзка на БСП И ДПС

Остави това, сега говорим за поръчано убийство на Премиера на България.

ами връзката БОКО - ДОГАН. Ако не знаеш, да те светна - именно Доган го предложи за генерал, след това Бок му ходи на крака на рожден ден с подарък кученце, след това многократно повтаряше, че Доган е един от най-умните политици и.т.н.

ето тези неща простолюдието не го знае ... че нали царя и доги го назначиха за генерал и баш полицай:))

В момента във форума на бг мамма се обсъжда на кого топли леглото БОЙКО БОРИСОВ, ако знаете нещо елате в Клюкарника да споделите. ХЕЛП

нека са пореди лис а на с...с

ПАПКАТА С ОПИС ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА СТРАНИЦА, СНИМКА И КОПИЕТО В ПРОКУРАТУРАТА - ЛИСИЦАТА МЕСТАН ДА НЕ ПОКРИЕ НЯКОЯ УЛИКА - РАЗГЛЕЖДАНЕ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ПРОКУРОРА, ВЪНШЕН, ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, ВОЕННИТЕ АТАШЕТА НА Р ТУРЦИЯ И ВСИЧКИ ИЗВЕСТНИ НИ РАЗУЗНАВАНИЯ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ - ЗАТВОР И ХВЪРЛЯНЕ НА КЛЮЧА В НАЙ-ДЪЛБОКАТА ЧАСТ НА ОКЕАНА /СТИГА СИ ЛИЗАЛ ЗАДНИКА НА ДОГАН ,Г-Н МЕСТАН, ЧЕ И ТИ ГОРИШ, А В НАЧАЛОТО ТОЛКОВА ВИ УВАЖАВАХ, ЗАЩОТО СТЕ БОРЕЦ ЗА ПРАВА, А ТО КАКВО ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ДОЛНА МЪРША ...../