Борисов предупреди Трайков и обяви, че Красимир Първанов не е уволнен

По настояване на Симеон Дянков шефът на НЕК Красимир Първанов не е уволнен до връщането от чужбина на вицепремиера, каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов по повод подписаните споразумения за АЕЦ "Белене" с "Атомстройекспорт".

Обратно в новината

Коментари - Борисов предупреди Трайков и обяви, че Красимир Първанов не е уволнен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦИРК "БОРИСОВ" ЯКО СЕ ИЗДЪНИ!

Какво стана с националния интерес последно? Предаден ли е или не е предаден?

Бягай от ГЕРБ, Трайков. Ти показа, че си отговорен и мислиш за националния интерес. Сега прояви кураж и си подай оставката. Може би ще те последват и други. ГЕРБ остава фенска партия на ББ.

СЪГЛАСЕН СЪМ; "САМО В ГЕРБ ИМА "ОТЛИЧЕН " БОКЛУК"- ЦИТИРАМ ВЪНШЕН -БОКЛУК МИНИСТЪР

Тодор Живков се завръща.Пълно единовластие в ГЕРБ.Никой няма право да мисли различно от ББ.

а зад не-уволнението на Красимир стои не мафията, ами премиеровият любимец Дянков, който навсякъде се бърка. Той бил казал, че меморандума може да се подпише Бойко сакън да не каже, че Дянков нещо сбъркал

Трайчо е най- добрия министър на енергетиката, който България е имала някога. Абсолютно компетентен човек и много съвестен. Ако не му застане зад гърба на 100%, както е правил със Симеон и Цецо, Бойко ще си вкара Такъв Автогол, че ще забрави за дългосрочна политилеска кариера с неопетнено геройско име

Ама хич не си добре!!!!Това е най-калпавият министър...По-добре Б.Б бързо да го маха ще повлече всички надолу...

ГЕРБ е най-неуспешното правителсъво на БСП!!! Дал му жълт картона на Трайчо!?Ми Трайчо и да си оъиде пак ще е оставил един добър спомен у хората, за разлика от тебе пожарникарска тикво!!! Даже най-добре вземи го накарай да си подаде оставката заради Златев и АЕЦ"Белене" тъкмо ще се превърне в МЪЧЕНИК в очите на народа, само добро ще му направиш!!! Точно поради тази причина никой няма да направи дори и опита за покушение срещу Бойко Борисов - така само ще го изкарат мъченик и параламентарната група на ГЕРБ ще го нареди до Левски и Ботев.Никой няма да тръгне и да го маскари, той сам се справя добре!!!

Тука има шеф,тука нема шеф. Хаос обаче със сигурност има.

Бойко Борисов е най-големия комунист....това той го доказва ежедневно и аз се чудя защо комунетата непрекъснато го плюят.Той си е от техните,само,че маскиран,уж като"европейски"политик!

Аз предлагам нашето правителство да излезе в безсрочен отпуск ,пък може и Народното събрание и да дадем България на концесия на Германия или някоя друга европейска държава за 4 години да ни изправи на крака.Ние задълбаваме все повече и повече.Разиграване на теакър е всичко това.

такива русофили Стамболов просто ги ликвидираше.

Ами Борисов разбра/най накрая/:че мафията управлява държавата,че преклонена глава сабя не сече и че бития-бит ,а другото не винаги е приятно......,та и той клекна.

За съжаление националният интерес е предаден за пореден път и то за мнооооооооооого пари! Жалко, че живеем в такава страна и с такива политици, които решават вместо народа.

Вчела Кр. Първанов беше уволнен, днес - не е. Това мутро-мафотско правителство знае ли какво говори и какво прави.

Г-н Борисов, много Ви уважавам както Вас така и ГЕРБ. За изборите си дойдох специално да гласувам за Вас и Вашата партия. Сега малко ме разочаровахте след изказването Ви срещу г-н Трайков.Не трябва така. А като го оволните смятате ли, че ще намерите по-добър от него. Аз ще Ви кажа- НЕ.И ако направите това ще бъде много глупаво. В едно правителство трябва да има и място за различие, за различни мнения.Вашето по скоро ще стане нещо като диктатура. Извинявайте за израза. Да не се опитвате да защитите Валентин Златев? Ами и аз и всеки би казал така-щом не му изнася, нека върне комбината на държавата. Това, че той губи го забравете.Не е така. Не се подавайте на емоцийте, а гледайте да изгладите създадените отношения по най-правилния начин.Много хора ще Ви обвинят ако тръгнете срещу г-н Трайков.Ще Ви кажат, че защитавате интересите на Златев и другите. А хиените от опозицията това и чакат.

Нека сега онзи фукльо ,външния министър Младенов ,да си подаде оставката,защото вчера нарече човека "боклук"!Помним как влезе в политиката...

Господа, позволявам си съвет към г-н Премиера. Социалисти и сдружена с тях друга измет бият силните му министри. Така бият и него, и партията му използвайки него самия. Г- н Премиерът сбърка, но СИЛНИЯТ се поправя. Вежлив израз на сила и разум ще е да се поправи грешката и публично да се замени предупреждението към Министър Трайков с благодарност за правилни управленско решение и отношение към соц - интриганството по- ниско поставен управленец да задължава висшестоящия зад гърба му. За мутрите това ще е изстрел с базука в зурлата. Постъпете, г-н Премиер, както тогава с барикадиралите се въоръжени престъпници. Запазете своите и жертвайте врага - както трябва да е! Време е за базуката, г-н Премиер...

А на Николчо Младенов Боко Рапона ще дърпа ли ушетата за следното изказване: "Това е нещо като кампаниятa за почистването на България. Това е боклук. Боклук е цялото състояние, при което има хора в държавата, които си позволяват да заемат различни позиции от тези на правителството", заяви Николай Младенов. Той коментира, че стореното от Първанов е недопустимо и такова поведение не може да се позволява в никоя държава. Министърът отрече с уволнението кабинетът да оправдава за нещо, което е решил, но не смее сам да оповести.

Работата е ясна - това което Красьо Черничкия правеше в правосъдието - кадруваше, сега го прави Валентин Златев с правителството.

Истинския проблем е че това е подбиване на демокрацията ! Как може министър председателя да не е наясно какво става по толкова важен за страната въпрос и да се допитва до дянков. Докато въпросния се оказва, че върши нещо зад гърба на министъра на енергетиката (който също би трябвало да знае!). И след това ББ прави това което му е казал Дянков. Е то излиза, че Дянков управлява страната, а другите са смешници само ....!!!! Това е най-големия проблем всъщност

Зад подписа стоят Бойко и Златев. това е проблемът

Защо не даде жълт картон на меката китка Младенов, който публично нарече Красимир Първанов боклук

Немой така с чичовото - все пак е "наследствен" външен министър

Защото въпросния си е БОКЛУК.

ББ ПАК СЕ ПРАВИ НА СПАСИТЕЛ НЯКОЙ МАХА ТОЙ РИЦАРСКИ ВРЪЩА ПАК СМЯХ !

Чакаше се удобен момент след като Трайков изказа свестно обяснение след срещата с лукойл за да го изритат леко

що не напраат едно АД . Който иска да плаща за Белене.И после да пичели.Но да я праат у Руско.Тука не ми требе. Ке ми повредаат млекото от стоката.

БОЙКО ТИКВАТА, алаксей петров те пречупи, а гоце, златев и кгб те дърпат ,като мека на синджирл ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ- БЕЛЕНЕ, ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА -НИЩО НЕ КАЗВАШ КОЛКО МИЛИАРДА ЩЕ СТРУВА ХРАНИЛИЩЕТО ЗА ОТРАБОТЕНО РАДИОАКТИВНО ГОРИВО И КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗГРАДЕНО ЗАЩО ГОРИВАТА В ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ИМАТ ПО-ГОЛЕМИ АКЦИЗИ, ПО-ГОЛЕМИ ЕНЕРГИЙНИ РАЗХОДИ И ЗАПЛАТИ, А СА НА СЪЩИТЕ СТРАНИ КАТО НАС

Хранилищата за отработено ядрено гориво са направени на площадката на АЕЦ-Козлодуй,но ако става въпрос за Националното хранилище за ниско и средно активни отпадаци то пак ще е на площадка АЕЦ-Козлодуй.С какво правителството ще компенсира хората от близките населени места като им замърсяват водата,земята и т.н.Всичките приказки за безопасно съхранение да ги кажат на онези които отказват да купуват продукцията от земеделски кооперации и др.частни производители?

Бойко Борисов кога ще си изпълни предизборните обещания?

БРАВО НА ТРАЙКОВ.

ББ е смешник. Няма 2 ри като него. С такъв мин председател станахме няколко класи по проста държава

номера от селски вечеринки, като с Гоце, уж противници а после си ядат кебапчетата

не само ядат кебапчета! а и си говорят за проблемите на разни подставени бизнесмени, и какво ли още не! само че много слепи хора в тази така красива българия!!! уж врагове, уж се мразят и плюят, а то излиза, че са първи дружки!

Лошо Борисов, лошо. До тук с моята подкрепа за жас. А на Трайков БРАВО! Мъжко момяе с характер!БГений

Трайчо споко с теб сме:).Тоз а те барне народа ще го барне него:).

Ако Трайчо е ПИЧ, няма да чака трети път а веднага ще си подаде оставката и няма да играе хорото на поредните ненаяли се, ама явно има окончание "КА" накрая. ... с една дума ТРАЙ-ЧО.

Така че, драги съфорумци... Ние можем да си говорим тук, колкото си искаме. В парламента отделните партии могат да си бъркат в очите и да си подхвърлят компромати и флашки, колкото си искат. Президентът и премиерът могат да се плезят едни на други по медиите, колкото си искат. Истината е, че понятията "партия" и "държава" са лишени от тяхното съдържание. В съвременния свят има само едно ръководство - на капитала. В случая, предполагам, че инж. Първанов без вина е попаднал в обсега на вихрушката предназначена за други.

Директор на НЕК НЕ ЗНАМ ЗАЩО, АМА МНОГО Е ПРОТИВЕН.Като нищо Златев да му дърпа конците и на него

НАРОДЕ????

Бойко,трябва да излезе със самостоятелно изявление- по телевизията разбира се-нали обича да се показва- и да каже той самият какъв агент е и на кого е"лобист".Със САЩ и Западна Европа ли е,или с Русия?Целува се с леля Меркел,а се навежда и на Вальо Златев!.......Или просто е банкянски"шменти- капели"...Пожарникарчето се опитва да седи най-малко на два стола,а може би и на повече....Той се опитва да баламосва и западняшкия лагер и руския лагер,че е техен човек.....Боко"Хитрото"познавате ли го?Възприел приказката,че умното и послушно теле бозае от няколко крави.....Ама така ще го"отсвирят" и от двата лагера на финала,че искри ще му излязат от очите....Жалко,че и двата отбора ще "отсвирят" нашата държава България заради тоя.......Боко,айде на картофите вече,айде...бегай,бегай.....че чак такъв циркаджия управляващ България не е имала!

:) браво за окачествяването братле! тои така си е свикнал сиромаха, дезинформацията му е наи силната страна.

Браво на унзере юнге Трайчо! Напрови стратегия за енергетиката на територия т.н. Булгариен! Йок енергоцетрали, скъпи мрежи, за които ще плати Дянков - т.е. балъкен булгариен такс-данакоплатцти . И на краините потребители много посредници за всякакви енергии - скъпи цени и даже такси за елекромери и за поглеждане на сметките за ток! Това се наричат умни мрежи! А вие балъци да го духате супата! Леля Меркел навремето показа един жълт картон на ББ - за забележките му към нас електроразпретелителите от основните страни в Европа. Втори оранжев - пак за същото - ШЕНГЕН-ГЕЙТ!!! БУЛГАРИЕН - наша територия! Булгариен държава - капут!!!! Пари от Еуропа - йок! Парите на Еуропа са за нас и нашите фирми, а не за вас!!! Ферштейн?!!! Ха сега - Арбайтен!!!! ШНЕЛ - ШНЛЕЛ!

arbeit macht frei

нямам думи ...

Ако подписаното е необратимо,и това означава започване на строеж - шапка му свалям за умният ход на Борисов....

"Златев е по-силен с политическите си контакти, отколкото със стотиците милиони - пръв негов приятел е президентът на България, Георги Първанов, с премиера Бойко Борисов всяка седмица са на лов. ... един от най-влиятелните хора в България, на когото най-често гостуват Георги Първанов, Сергей Станишев и Бойко Борисов и който всяка година вдига наздравици в Правешкото имение..." Заглавието е: Олигархът в сянка Валентин Златев стои зад успеха на Бойко Борисов и Цветелина Бориславова

"Цветан Цветанов предложил на Трайков да му се спретне нещо, Симеон Дянков предложил, някой друг да замени министър Трайков като водач на българската делегация и преговори, а Бойко Борисов соломоновски предложил да дадат на Трайков десет дни неплатен отпуск. Очевидно зад драстично острото поведение на Валентин Златев прозира натиск от Русия към кабинета." Пак там.

"...вчера се е провела шокираща конфиденциална среща между премиера Бойко Борисов, двамата вицепремиери Симеон Дянков и Цветан Цветанов, и Валентин Златев, шефът на Лукойол у нас. ...Валентин Златев е бил бесен от позицията на министъра на енергетиката Трайков. Златев директно е заплашил, че ако Трайков не бъде спрян, на предстоящата междуправителствена среща в Москва в първите дни на април, той ще им подпали земята, под която стъпват." Заглавието на статията е: На тайна среща с Борисов, Цветанов и Дянков, Валентин Златев заплашва, че ще им подпали чергата!

трайчо, трайчо парите от уестингхаус ще ти излезат на носа! и борисов разбра че мишкуваш незаконно!

"Шефът на Лукойл България направи нещо безпрецедентно написа подигравателно писмо до министъра на енегретиката Трайков, в което го пита, може ли да смята и и нтересува ли се от икономика. Поводът са въпросите на министъра за цените на горивата и за наглите оплаквания на Лукойл, че имали големи разходи и работели на загуба. На което, основателно Трайков каза щом е толкова неизгоден този бизнес, държавата с удоволствие ще си вземе обратно рафинерията." Напишете в Гугъл заглавието: Валентин Златев се държи като губернатор на България, а Борисов му прислужва

Айдеееее,почна се с картоните-Б.Б. извади жълт катрон на Трайков.Ами да вземем да му извадим на Б.Б. Червения картон и да приключваме с него.Хей, Б.Б., ти си политически труп бе!!!Не го ли разбра най-накрая??Свърши се с тебе и твоите лакеи!!!По-добре си иди сам с добро!!!

такива русофили Стамболов просто ги ликвидираше.

човек трябва да е крагал олигофрен или камуняка (което е сащото) за да подписва за строеж на нова ядрена централа в момент когато след трагедията в фукушима, цел свят преразглежда ползата и още по голямата вреда от ядрените централи. германия обяви, че до 2017 година ще затвори всичките си ядрени електроцентрали. малката пиклива руска вашка на газа на европа, обаче ще строи ядрена централа и то без да има особена нужда, и то не каква да е, а руска. абе балгарски идиоти, овце тапи, свикнахте камуняките и техните копелдаци да ви ебат, стрижат и доят и даже червените редови камуняки-мазохисти изпитват оргазам от това, но сега вапроса е на живот и смарт. имате ли задници вие, децата, внуците, правнуците ви да станете заложници на руските и на родните камуняшки мафиотски финансови интереси. вечен позор и проклиятие на руските слуги у нас. не щем ни меда, ни жилото на империята на злото

Човече божи, ако имаш и най-малкото намерение някой да те вземе насериозно, научи поне малко български език!

Да, прави впечатление, че психираните русофоби и седерасти са доста неграмотни. Ама това е, защото са духовно извисени и не обръщат внимание на такива дреболии...