Борисов пак поиска гаранция за АЕЦ ”Белене”

Когато инвеститорът в АЕЦ „Белене” даде гаранция от 200 000 000 евро, тогава ще разговаряме с тях. Това каза пред журналисти в сопотското село Анево премиерът Бойко Борисов във връзка с въпрос дали може да даде повече информация за бъдещия инвеститор за АЕЦ „Белене”.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пак поиска гаранция за АЕЦ ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

val55

Според мен, най правилно е да има един единствен чип на Свидетелството за управление. В база данни на КАТ или ЗД независимо, къде е застрахован водача на МПС, дали ГО или Каско, ГТП, платен данък и т.н. Всички тези изисквания отговарят на този идентификационен чип. Свидетелството за управление с чипа не е нужно да се подменя докато се отнеме окончатално или временно за даден вид провинение. Независимо, какви са плащанията те се извършват по всичките ни познати начини, които са приети сега, касово, Интернет, СМС и т.н Не е необходимо да се лепят стикери за ГТП, ВИНЕТКА, ГО, платен данък за колат. В този чип само се вкарва снимка, името и фамилията на собственика, ЕГН и КРЪВНА ГРУПА. Единственото условие на водача е да постави на специална стойка Свидетелството за управление зад предното стъкло на МПС, за да може да се разчете от стационарните или мобилни устройства за индентификация на КАТ. Не е обходимо по предното стъкло на МПС да има какъвто и да е стикер за каквото и да е. Във всеки един момент може да се установи, какво е платено, какво нарушение е извършено, или какво се дължи от даденият водач на МПС. Това свидетелство може да послужи, и като лична карта пред институциите, но затова е необходимо КАТ, НОЙ, НЗОК, банки и т.н да имат достъп до база данни при определени със закон условия. Евтино, дългосрочно и многофункционално. Подменя се само при кражба, или нарушаване на цялостта на документа. Срока на годност на документа може да се направи почти безсрочен. Всякакъв вид справки се осъществяват безжично за части от секундата, а контрола е безотказен, е стига да няма сривове в системата.

Пич, а защо чипа да не ти го монтират на челото, май по-лесно ще се чете

val55

Веднага отговарям на въпроса Ви! Когато много от нас си променят начина на мислене, то е това, което Вие казвате за челото, но то е малко по навъртре в главата Ви. А това, което съм писал то ще стане рано или малко по късно, но Вие още не може да го осмислите именно поради това, че на много от нас липсва........ Всичко добро!

Бате Бочко откак е началник на държавата, той все си е в предизборна кампания. ОБикаля с хеликоптери и самолети за наша сметка и се прави на народен човек. Хора, опомнете се, отворете си очите и ушите и се осъзнайте. Б.Б. не направи нищо читаво като гл. секретар, нито като кмет, нито нещо съществено като премиер. Само се тупа по гърдите и залъгва наивниците.

Ми гласувай за станишката - той е Ентелегентен мазник и ще те обере пак без да се усетиш. Може и нещо друго да получиш - нали е лявоориентиран...

Ми то и Фил,Гаргамел,Беров и Жан беха ентелегенти ама след тяхното управление не можем да се оправим още 20 години..двуличието, некадърноста ,подлоста,зависта им бяха постоянни спътници..Който си е имал работа с Ентелегенти ,знае че от тях по долни ,дребнави ,мързеливи и проклети хора няма.. Само с ентелегентност чадо в манастир се ходи,за да си държавник се иска акъл,почтеност,отраканост и кураж.. Никой не помни разни Ентелегентни Малиновци,Муравиевци и Радославовци,всеки помни Стамболов здравата ръка.. Бат Бойко- почетен председател на ООН !!

ЛУди хора тва сте вие ..а трафик на амфетамини ..е Стамболово дело

Гунчо малоумнико,не става дума за Станишев,а за това,че и най смърделото лайно е по добро от тази мутра.Щом не си разбрал това за три години значи си непоправим тъпак.

Така се вземат пари при рекет.А той видно е свикнал......

Бойко е прав - ако не депозира 5% от нужната сума не си струва загубеното време