Коментари - US посланик: Можем да използваме като лост суетата на Борисов | dnes.dir.bg
назад

US посланик: Можем да използваме като лост суетата на Борисов

Българите не могат да взимат решения сами и разчитат на Брюксел и Вашингтон "да кажат на премиера какво трябва да направи", това е заявил Бойко Борисов при първата си среща с бившия американски посланик Нанси Макълдауни.

Обратно в новината

Коментари - US посланик: Можем да използваме като лост суетата на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦРУ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.БОКО ТИКВАТА НЕКА СИ ДРЪНКА ГЛУПОСТИТЕ.КАКРАЯ ЩЕ ЯДЕ ХУРКАТА.

Браво г-жо Макълдаун! По-точна характеристика на този хамелеон не може да му даде и Политбюрото на ГЕРБ. Така го виждат и всички трезвомислещи хора в България.

Кога ще излязят грамите за Крадците на прехода, кога ще видим Иван Мостов в съда и ще чуем доживотната му присъда.

Засега той /Б.Б./, респективно ние-народа, само се съобразява с тях.

Нанси, чуйте сега да Ви кажа какво казва Дървосекачът ( далеч преди банкянскиот лев да започне да се мандахерца насам-натам ): 1.Българ(к)ите сме трудолюбив, мирен и съзидателен народ; И поради особеностите на земята ни -- от памтивека знаем две-и-двеста (, някои от които вие отвъдатлантиците ползвате, било отдавна ... било отскоро ) 2.По не-съвсем изяснени причини от близо век, те/ние/ са систематично тероризирани от една шайка махленски шмекери ( Отрепки, каквито де-факто има всяка страна, нали ?! ), било по легален или нелегален начин . 3.Неясно-как ( И най-вече защо ! ), въпреки последните успешни приемания в глобално-важни структури/организации -- ние не получихме адекватна помощ за справяне с отколешните отвъдчерноморски назначаващи/водещи лицата от т.2 (, чийто блян за тяхна 16та република отсам Дунав днес де-факто е сбъднат) 4.Това, което трябва да стане в непосредствено бъдеще днес е пределно-ясно и неотменимо-задължително -- вие отвъдатлантиците, да вземете най-накрая да се разберете с предците-ви (т.нар. западни европейци) и да започнете да си вършите работата, за която ви се плаща . Въпроси ?

Резюме на грамата: "Удобна кукла на конци"

Обърнете внимание на цитата: "Борисов е описан като "нетърпелив" и "променящ мненията си всеки ден", както твърдели информатори от ГЕРБ". И какво излиза? 20 години се говори против информатори и доносници, а нещата са си все същите. Май ГЕРБ и в частност Борисов трябва да се поогледат какви хора заемат ръководните им постове. Обикновените хора нямат достъп до американския посланик, пък и нямат какво да донасят... Щом гербери информират американци за премиера за какво става дума, помислете си!

Точно когато ще се разглежда въпроса за противоракетния щит , се пускат леки компромати за мутрата. Б.Б. да внимава, защото ако не даде съгласие, ще има още по-лоши неща за него и компанията му. А той се плаши от такива неща.

Е, хак да им на Щатите. Щом и те разчитат на гламурници като нашия, явно и те за нищо не стават..... :-)))

Откъде разбра, че разчитат? Не разчитат, а гледат кой ще бъде избран и какъв да е подхода към него.

Българите не могат да взимат решения сами и разчитат на Брюксел и Вашингтон "да кажат на премиера какво трябва да направи", това е заявил Бойко Борисов - Това е държание на национален предател!!!!

Ами ще ни яздят колкото и както си искат негроидите от US и еврейските марионетки от ЕС, щом сами си избираме да ни управляват КАТЪРИ- КАТО БОКО РАПОНА......

г-н Едвин Сугарев по Би Ти Ви точно сега! Там всичко е казано и се казва.

В ТОЗИ ДОКЛАД ИМА МНОГОЗНАЧИТЕЛНИ НЕЩА. КАТО ОСТАВИМ НА СТРАНА ТОЧНАТА ХАРАКТЕРИСТИКА НА БОРИСОВ СА СПОМЕНАТИ И ДВЕ ДУМИ, КОИТО ПОКАЗВАТ РОЛЯТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ТОВА СА "ПОБУТВАМЕ" КОЕТО ПОКАЗВА ТЯХНАТА РОЛЯ В НАШИТЕ ИЗБОРИ И "ТРУДНА ЕЗДА"- ЗНАЧИ ТЕ НИ ЯЗДАТ. БРАВО БЕ ТОВА СЕ КАЗВА ПРИЯТЕЛИ!

Никога вече БСП и сие! Вредни аутсайдери! Вън от България!

...много си зле!

само с его не става. трябва и малко мъдрост и характер за място в поднебесната.

Американските посланици си вършат работата, както могат. Някои правят по-смислени анализи, други правят шоу - имали сме и от двата вида. Тази дама явно е от първия вид, поздравления за аналитичното мислене в интерес на собствената си страна. Остава ние да се организираме по такъв начин, че да защищаваме нашите интереси, без да влагаме толкова много емоция в коментарите на някакви писания на разни чиновници до техните правителства. Всичко отминава, както е казал цар Соломон, и това ще мине.

Благодаря за уточнението. Не съм изненадан - очаквах подолно нещо.

Само едно нещо не стана ясно, или убягна на бълг. публика: Защо въпросната дама се задържа толкова кратко време на посланическия пост в София? Нейният наследник определено не е по-добрият избор.

...въпросната дама е зам. държавен секретар в момента

Конграчулейшън Борисов! Гений си с тази фраза! Само че на изборите ще видиш дали българите не могат да взимат решения, а разчитат на Брюксел и Вашингтон. Аз вече взех своето решение.

Мисля, че в случая трябва да признаеш една безспорна положителна черта на западното образование: то учи и създава умения за разбирането на езика като средство за комуникация и правилното му използване. А това е най-важното нещо, което у-щето трябва да прави. А не като при нас да се пълнят главите на учениците с ненужна и ли със съмнителна стойност информация и най-вече да се въвежда като критерий за успеваемост нейното папагалско и безкритично възпроизвеждане. И когато някой се опита да зирази собствени мисли или да даде мнение по даден въпрос , да изпада в смешно положение. Така че по-внимателно с критиката по отношение на анализа да въпросната посланичка. Човек трябва да умее да се учи от всеки и от всичко. Това е мерилото за интелигентност и условието за развитие и успех.

не е истина - тази дама е готова за Държавен секретар - такъв анализ може само професиналист да направи :)) - а за нас "ДЕБЕЛИЯ"

Явно американците са решили че при тъп премиер не е нуждо да пращат умен посланник и са ни пратили Уорлих. Какво ли е е налисало наркоманчето?

ТОЧНО !, жалко но е самата истина ...

Тук Нанси е оцелила десятката без съмнение.

До вчера по малко но от днес българите трябва да се гордеят със своя министър председател.Колко ли труд са положили тези посланници да създадат този образ който да ползват при политическа необходимост.То не бяха писания за главния прокурор / нула внимание от медиите/ за Р.Петков - все пак бивш министър на МВР/нула внимание/.И като как главния прокурор ще разследва Борисов за тези писания - това означава да приеме и писаното за себе си за вярно.Как ще стане това.А има 5 месеца до изборите - Кутев сигурен ли е в следващите доклади - кои ще са главните герои /

Ти си дежурна писарушка на герб от преди изборите . Мнението ти е Невалидно !

верно си лош материял бб а и комунягите са криви късно са прочистили банкя от рода ти

обарнете внимание:"слухове сварзват с организираната преступност" , "поражда спекулации" , "за които слуховете твардят" , "борисов може би е готов".прекалено много ако.може би,би било,бил сам се бил напил и сам се бил бил и сам бил щял да е----а.от посланика искаг телеграми и тя трябва да я прати.....ако ще и предположеня.доста пошло от моя гелдан точка

Да, съгласен съм с Вас.

НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ МНОГО УМЕН ЗА ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ПОДКРЕПАТА НА ТОЗИ КЛОУН ЗАБАВЛЯВАЩ НИ ПО НОВИНИТЕ КАТО ГЛАВЕН ДЕЙСТВАЩ ГЕРОЙ ОТ КОМЕДИЕН СЕРИАЛ. Докъде ще стигне тази ПР акция която създаде проблема с миналото на Борисов ??? Не е ли тя опит да се имунизира гласоподавателя от предстоящото изнасяне на информация свързана с бандитското минало на Министър председателя и да се покаже, че дявола е черен но не чак толкова черен колкото го представят. ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ НЕЩАТА ВЧЕРА НЕ СА КАТО НЕЩАТА ДНЕС. Нещо се е променило в отношенията на САЩ и Русия и бедната ни държавичка се е превърнала в разменна монета на тези които решават съдбата на човечеството.

Бедната ни държавичка не се е превърнала - тя винаги си е била разменна монетка и донякъде изобщо съществува благодарение на това!

Малка монетка. От единцент или една копейка. Все тая.

Каква информация за тъмно минало, ако американците изнесат материалите които имат за боко той директно отива в затвора. А хамериката не се е отказала от подкрепата на клоуна, защото той още играе по тяхната свирка и така ще е винаги.

Колко вярно, какви истини - нужно ли е чужденец да ни ги напише, за да им повярваме ? А се намират и инфантилни самовлюбени гербери, които и на това не вярват ! Толкова приличат на фанатичните комунисти ...

"Нуждата на Борисов от нашата благословия и неговото свръхего са силни инструменти,..." Какво да кометираш, всичко си е написано за "благословения нарцис".:)))

Я поредната похвала за премиера ни от Американските му приятели.

Поредният,Секретен=Истински портрет на Политическият Изрод Бойко Борисов и партииката му ГЕРБ!! Клоун без мнение,Несигурен Хитър ,манипулативен Простоват човечец. САЩ наливат самочувствие в Празната му глава и го "Яздят" !! Бог да Опази България !!

Драги/драга, а може би имаш предложение за по-добър от ББ? Може би себе си имаш предвид? Ами предложи, идва време за избори, пък ще се броим!

Няма по добър от Бойко. Нека си изпие чашата докрай. Народа е беден и болен, затова е лесно манипулируем. Нека повече хора му вярват, нека му дадат още власт. Прочетете му предизборните обещания и ще ви стане ясно какъв балон е, и дали една хилядна от тях е изпълнил за две години. Интересно ми е какво ли са писали за Цветелинчето.

Както отдавна пиша, БСП ,Сините ,Новите партии НФСБ, Експертно правителство, или комбинации от тях. В никакъв случай ГЕРБ !!

Че кой български премиер не е бил язден? Само Жан Виденов се опита да хвърли от гърба си конниците, но знаем какво му се случи.

Глупости. Нещо не се е опитвал да отхвърли, а от прекалено навеждане загуби равновесие и рухна.

а аз се срамувам,че има българи като тебе!

Ясно, значи ти не се срамуваш, значи се радваш. Сигурно си горд с Боко тиквата. От всичко побликувано днес става ясно, че Белене ке биде. Тоя рапон не знае ли, а и не вижда ли, как ненужните протежета на американците свършват лошо. След като му знаят и кътните зъби от тук нататък ще е интересно. Явно не можаха да се преборят с руските интереси в България. Казано иначе - заложили са на куц кон. Тези коне ги ....... нали.

Е ПЪТНИК!

"Българите не можели да вземат решения сами..." Твърде даже си мога да вземам решения. Бойко, Макълдауни и останалите Дауни да не говорят от мое име. Българите просто трябва да развъртят вършината и да удрят наред без да обясняват защо. Ударените сами си знаят защо.

Добре са го преценили.По принцип амбициозните хора винаги имат нужда от "пиедестал" пред когото да се доказват,показват или да служат.Отнемете им това,и ще им обезсмислите живота.....тази статия на Уикилийкс направи точно това - господаря свали маската на слугата,може би показвайки му,че имат предвид нов слуга...

До днес всеки път, когато тази мутра се появяваше в някоя телевизия ме караше да се срамувам, че съм българин. И е имало защо, защото сега разбирам, че посланиците на сащ също с отвращение са използвали суетата на този самовлюбен в себе си човек за прокарване на американските интереси в България.