Записът с Мишо Бирата бил с 46 секунди по-дълъг

Разговорът от флашката за Мишо Бирата е по-дълъг от разпечатките на разговора, предоставени ми от мобилен оператор, разясни премиерът Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Записът с Мишо Бирата бил с 46 секунди по-дълъг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези 46 сек. в повече не са думи,а паузи,вложени за да се разберат думите.До кога този едър мъж ще се излага толкова явно?

подайте си оставката стига сте лъгали този беден и мизерен народ,а вие се гушите с банки и далъвери!!!!!!!!!!!!

Подай си оставката Бойко! Пусни Станишката, Първанката и Ванката, да се коалират с ДПС и горския елф с брадвата или може би с Яне и великата мутра Алекс!

Чичковите червенотиквеничковчета, чадо, си се окакват, откакто са се пръкнали преди повече от 100 години. Заради туй в България така мирише. И заради това/иначе симпатичните и приятелски настроени към нас чехи!/ ни изобразяват като ТУРСКА ТОАЛЕТНА.

че си тъпанар,няма лошо!!такъв си се родил!!по-лошото е ,че нито чуваш,нито виждаш!!крайно време е да освободиш хората от дебелашките ти премиери!!имам впредвид и представянето ти във ботевград при откриването на старческият дом който е започнал да се строи през 2006 год.а той се прави на строител!!вижте го по канал 3!!

алооооооо тея институзии глеи до кде ни докараха бе тапак

В нормалните държави, нормалните мининстър-председатели, в такива случаи си подават оставките.

До не...нормален.... А кой да дойде бе...нали комунисти, седесари , депесари и темподобни 20 години ни разкатаха м.....

има и умни хора в България те ще доидат глупчо

По-дълъг е защото Патрашка-Флашка харесва по-дългите флашки!!!

Хамстерчето Мишоно не бирата,които е президентски напоител и циганина от Сирищник сериозно работят срещу България!Апетита идва с яденето ,а той за тези несретници се изостри с краденето години напред!Няма,Бойко ви удари през крадливите пръсти!

Бойко, бойко! Издишаш с всеки ден!Хептен ни взе за балъци! Разговора никой не си спомня в кой ден и месец се е водил, но си спомнят че този е с 46сек по-дълъг!!!Ха,ха,ха!

Балъците са си балъци....някои си спомнят,някои не си спомнят,но твоя милост определено си е балък

"..че и сега би провел подобни разговори и няма нещо, което да го притесни." Боже , Боже .. слез и си прибери вересиите.

Ясна си. Щом преценяваш хората само по външен вид. Присъщо на блондинки, дето ги возят некви мутрообразни.

Ако всичко това е вярно, значи Агент Гоце е започнал война на живот и смърт срещу правителството. И защо?! Може би мечтае за еднолична власт и диктатура?! И кого има за пример?! Джугашвили (Сталин), Мусолини, Хитлер?! Или някого от древността - Тимур-Ленк (Тамерлан), Темуджин (Чингис хан), или Гай Юлий Цезар?! Но не бива да забравя, че краят на всички диктатори е един и същ!... А и времената сега са съвсем други!...Или просто по принципа Стани ти, за да седна аз!?!

Абсолютно точно! Само замести Агент Гоце с Бойко и уцелваш направо в десетката, десетката, десет...

Агент Гоце не може да бъде заменен,той е незаменим,направо си е в десетката - чудесно попадение на Big Eye.

Много просто е това момче, съвсем се обърка, млъкниииииий

мобилните оператори ни лъжат в сметките! отчитането е на минута, не на секунди, записа започва със сигнал свободно и тнтн , аре стига демагогии, тва не е като да риташ мачлета в работно време с инвалиди

телефонните централи отчитат разговорите с точност до 1/100 от секундата, това, че във фактурата идват минути е въпрос на търговската политика на съответната компания.

Независима експертиза на реномирана лаборатория в Париж доказва, че разпространените разговори между премиера Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов по случая с "Леденика" са автентични

Тая реномирана лаборатория не е от Париж,а от Кючук Париж.

Това е съвсем нормално.Просто скоростта на ЗВУКОВИЯТ ЗАПИС е била по ниска от дигиталният запис.

Е трябва да си много, ама много прост за да не се сетиш защо е по-дълъг. Все си мислех че поне част от ченгетата имат нещо в главата ама нейсе. А за пожарникарите пък ... хептен

като четем коментарите по-долу си казвам народе колко си прост

чуди ме се как пак да замажеме нещата ли ? Вече е трудно да замазвате г-н Рапон

46 секунди са повече, щото има дрънчене на трамвай и оригване от подслушващия....

Да беше си дал поне името.

Борисов, е назначавал калинки. -Та толкова ли нямаше хора измежду вас???....

Ооо, Боце! Говори, говори, говори! Аз притварям очи и те слушам...

то баке ви Боко ги чатка тия работи ...кво тук значат някакви изостанали французи ...ми да те не могат да броят до 46...седнали експертизи да правят ...я там.да ги видят наште момчета от Банкя...хи хи

много е просто,от разпечатката е далжината на разговора ,а на флашката се 4уват неща преди и да даде сигнал свободно така.че иавно нищто не е пипано и ББ да сърба каквото е надробил защото не е с нищто повече от другите премиери по света за да се ползва с ниакакви привилегии.демек да си мета оставката веднага!

пак плаче....цял живот си е бил такъв палчко...

А на теб какъв ти е проблема?

04 му е проблема)))

Независима експертиза, изработена от реномирана лаборатория в Париж, доказва, че разпространените разговори между премиера Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов по случая с пивоварната "Леденика" са автентични.

Бойче, народа има една приказка:"Хем на.ран, хем пък голям." Пардон.

В медияпул излезе информация, че има независима френска експертиза, че разговорът е автентичен. Кой лъже? И как да разберем? И има ли значение?

А ти сигурен ли си, че това което Явор Дачков разпространи и това, което е дал на французите е едно и също?

Да, сигурен съм колкото и в това, което казва "независимата българска лабораторията", подчинена на прокуратурата. Щото ония от Франция ги ядат "доматията с колчията".

Г-Н БОРИСОВ ПРИЗНАЙТЕ СИ НАЙ-НАКРАЯ СТИГА СТЕ СЕ УВЬРТАЛИ

държи се като комунист на разпит! Не признава и това е!

Вие май най добре знаете.

е съобщил че е дошла експертиза от независима френска лаборатория която е потвърдила истиността на записа за Мишо Бирата.

Записа или разговора? А прокуратурата какво мълчи като д.

Откъде Борисов знае датата и часа на СРС-то???

От телефонната разпечатка бе джанам - ти не получаваш ли такава! Що са правиш на .......

И кой е казал дата и часа за да ги сравни...бе джанъм?

много е просто,от разпечатката е далжината на разговора ,а на флашката се 4уват неща преди и да даде сигнал свободно така.че иавно нищто не е пипано и ББ да сърба каквото е надробил защото не е с нищто повече от другите премиери по света за да се ползва с ниакакви привилегии.демек да си мета оставката веднага!

Ми тия, дето си говорят през пет минути, откъде знаят за кой точно разговор става дума?

нокои не обръща тук внимание , а и журналистите не питат, че мишо бирата е бил клиент с големи задължения към "си банк". защо? това не е ли конфликт на интереси?

Путин разказа виц за руските тайни служби... - Боко от Банкя се самозаписва...и самоупотребява...е за това не го взехме на работа при нас. - Все понятно Вам?

по важното е ,че във фейсбук кампанията срещу правителството на герб е събрала 8000 души.Всичко друго са жалки стонове и хленчене

И в нея има 50-тина умрели, няколко депутата от герб, няколко, които не ползват фейсбук и др., които са в затвора...

Не бе, записани са всичките депутати от герб. И всичките са станали умрели, щото вече не искат да се излагат. Освен Фидоскова и още двама-трима.

Що не хванеш да се скриеш? Кампанията срещу Борисов била събрала във Фейсбук 8000 души! Какво са 8000 души? Това са гласоподавателите в едно голямо село. Толкова са само комунистическите активисти (не членове, а активисти) в един средно голям град. На твое място щях да си направя коренно противоположни изваоди от твоите.

Как така 8000 не били много? Ти знаеш ли, че на избори 2005 "Идея за България" в коалиция с още няколко партии взе цели 423 гласа и оттогава пускат тук по 50 коментара на ден, изживявайки се като "гласа на народа"?

лекичко ще те апострофирам със днешна статия;одобриха РУмъния за ШЕНГЕН,БЪЛГАРИЯ-НЕ;така че аз не се крия,напротив,смея ви се

Как се казва страницата да и стана фен, или дай линк?

напишете в фейсбук;искаме правителството на герб да си подаде оставката;

ами ще трябва да си я създадеш, щото ще си първия фен

8000 за Фейсбук за мизерно малко.За 10-тина дни профила "Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее" събра 100 000.Сега требе да са повече :)

Ех как бих искал да излязат СРС-та и от други министри, областни управители, председатели на съвети, директори на агенции и т.н.. Ще се окаже, че на Боко това му е работата да се обажда и да реди далавери и кражби.

а пък моята мечта е да пуснат разговорите провеждани в правителствата на костов, царя и станишев. те тогава гледаи каква ще стане.

ВЕРВАЙТЕ МИ..........МНОГО ВРЕМЕ ВИ ТРЕБВА ДА ГО ИЗМЪДРИТЕ ТОВА.НЕЩО ИЗЛИЗАТЕ ОТ ФОРМА, А И ТОВА ВЕЧЕ СЕ ИЗТЪРКА

Как Бойко бил разбрал кога провеждал разговора? Елементарно - звъннал е на Мишо Бирата и го питАл: "Абе, баце, помниш ли миналата година кога ми звъне, че са та притеснявали? А сега кажи около кои дати беше, че аз толко говоря с теб, че не моа се ориентирам..."

БОЙКО ЛЪЖЕ ТОЗИ, КОЙТО СИ НЯМА И ХАБЕР ОТ ТОВА, КОЕТО МОЖЕ ВСЕКИ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР. НЯМА ТАКЪВ МОБИЛЕН ОПЕРТОР, КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ПРАВИ ПОДСЛУШВАНЕ И ПРЕЗАПИС ОТ СРС-ТА. ПРЕЗАПИСА ОТ ОРИГИНАЛА Е ВЪВ ФЛАШКАТА. ТЕЗИ 46 СЕКУНДИ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧАТ, НО ЗА ЗАБЛУДА НА НЕГРАМОТНИТЕ, КОИТО НЯМАТ СЛУХ , ЛОГИКА И ПОЗНАВАНЕ НА ТАЗИ ТЕХНИКА.

стига сте отвличали вниманието на хората от проблемите в дърявата! всички трябва да се фоуксират на намаляването на корупцята и престъпноста. подобряването на инфраструктурата и като цяло на щастието на хората.

Е много ясно че ще е по-дълъг, нали в началото и в края има запис преди да започне същинския разговор. Което явно е от презаписа. Не разбрах какво доказва това. И по-важното - такъв разговор ли е проведен или не?

На всички е ясно, че и в МВР има хора на ДС, някои от които вече си подадоха оставките ! Цветанов няма нищо общо с тези записи и това е повече от логично ! Тогава остава да са кадроваците на ДС в МВР, вкл. и бившите ! Всеки сам може да се досети кои са те !

Архарчо, Цветанов има толкова общо с подслушването със СРС-та, колкото и Гоце с отстрела на птицата архар. Избирай!

Има да - привържениците на вожда ако ще с флашки да ги биеш по главата пак ще казват, че Боко е ангел, свещената крава, безгрешния буда, ангела на всички ангели с 5 ореола върху тиквата!