Коментари - Борисов: Няма да плащаме референдума заради безумията на Станишев | Днес.dir.bg

Борисов: Няма да плащаме референдума заради безумията на Станишев

Премиерът Бойко Борисов е наредил ГЕРБ да предложат партиите да платят референдума за АЕЦ "Белене", за да не се налага да се вадят от бюджета необходимите 20-30 млн. лева. Това става ясно от стенограмата на последното заседание на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да плащаме референдума заради безумията на Станишев | Днес.dir.bg

Коментари

Кгб-то, що си толко нервен на Москва? Нещо лично? Некоя рускинка да не ти е разказала играта?

Няма не коректни въпросо!!! Има не коректни отговори! Просто организирайте реферндума и отговорете на хората, които ви питат! Не им давайте акъл ...какво да ви питат!

Когато боко е прав - прав е! Нека партиите да платят реферндума! 23год. ни лъжат, мамят и безчинстват! Сега нека си развържат кесиите! И да видим колко ги е еня за думата на народа! Всички партии са създадени за да ни лъжат и да ни крадат парите! Една няма, която да я е грижа за страната и народа! Само че за жалост ми се струва, че тая идея няма да се осъществи! Партиите ще намерят вода от 20 кладенеца, за да не стане!

Сега и Радева ако ме предаде требе веднага си обличам мохерния пуловер от оная баба ..... /из дебрите на душата на един велик вожд/

Никакъв АЕЦ,собенно пък в Белене! Бате Бойко бъди мъжкар ,както до сега и не допускай червените мизерници да те манипулират с подписите на разни кукавелки,дето не различава референдум от фалшиво телефонно обаждане... Не ни стига Гюргево ,само Аец ни е притрябвал,да си го строят на Бузлуджа и без това са си облъчени мозъчно..

Що бе русенец,шо не даваш на 500-700 Хиляди Българи да Кажат Да или Не ??? Като си оворен,иди и кажи не, защо вие в ГЕРБ не разрешавате на хората да имат Мнение ,а ???

Вари го печи го хем мутра хем тиква.Тези пожарникарски измишльотини вече не минават.

аман Станишев тва, Борисов онва, ай стига бе, подигравки с хората. Тука има, тука нема, тоа виновен, оня виновен. Вече не е смешно...

Борисов, стига с тия шменти капели и демагогия, референдум ще има и Белене ще се строи и без теб.

Застанали БСП в пощата,където пенсионерите получават пенсийките и канят всички да се подпишат в листите-да падне цената на тока? Това ли е Правилото-лъжи,мажи и плюй и след това се бий в гърдите,че имаш нужните гласове за референдум! Да,ама не!Аз се подписах за да кажа -НЕ,а не да ми излизат,че иска народа АЕЦ!!!

ПРИ ТЕБЕ ВАЖИ ПРИКАЗКАТА: "КУЧЕ АПЕ ВЛАК"

БОРИСОВ по СМЪРДЕЛ,НАГЪЛ и БЕЗСКРУПОЛЕН управник не е управлявал тази държава.

550 000 Български граждани Ясно се Подписаха За Реферндум ! Парите за Референдум са Напълно Отделни от Бюджета,те са определени Само за тази цел !! За Референдума се падат по 5 Лева на възрастен човек !!! Пет лева ??!! Толкова му е Боковият ГЕРБ "Висшата степен на свобода" !

БОКО, ЗАСОНА Е ПРДЕЛНО ЯСЕН- ИМАШ 500 000 ПОДПИСА И ТРЯБВА РЕФЕРЕНДУМ. ТОВА Е! ДА НЕ ПРИПОМНЯМЕ ФАКТА ,ЧЕ КОГАТО БЕШЕ ГЛ.СЕКРЕТАРИН ПАК ИМАШЕ ЕДНИ ПОДПИСИ ЗА АЕЦ И ПАК БЯХА НАД 500 000 -АМА ТОГАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СИМЕОНЧО СКРИ ПОДПИСКАТА. БЕШЕ ГОЛЯМ СРАМ. ПАСИ КАТО ВЪН.МИН. ЗАПОЧНА ДА ОБЯСНЯВА ЧЕ ИМАЛО МНОГО НЕЗНАЕЩИ В СТРАНАТА И ДРЪН-ДРЪН. ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМА БЕЗ МНОГО ДА ПЛЕЩИШ. НАРОДЪТ ЩЕ СИ КАЖЕ ДУМАТА. ТОВА Е!

Търсете: "ООН иска: Още две АЕЦ в България".

Леле, каква демагогия, колко въртене и сучене... А това с пуловерчето на бабката... просто нямам думи. "Селски" тарикат, нищо повече.

К'ъв си ти, бе, простако! Докога така ще говориш, като олигофрен! Ти си министър-председател на България, това не ти е частна фирма, че да нареждаш и да измисляш сам нови закони! Безумие! Не мога да повярвам, че още има много хора, които го харесват, подкрепят и отново ще гласуват за него! Срам за България!

ei mediite,a prestanete ve4e toq b.b. da e v centura na vsi4ko i v vsqka edna novina da e na purvo mqsto,ne razbrahte li,4e tozi general durpa koncite za vs. v tazi durjava i tq v momenta se upravlqva rdnoli4no ot nego,toi e nai golemiqt mafiot v bulgaria,sram i pozor za na6ata nacia stanahme kato tezi latinoamerikanskite durjavi4ki s ednoli4no upravlenie.tozi 4ovek e kraino vreme da si hodi ili kakvo cqla bulgaria trqbva da izleze na ulicata s orujie da se bori li? grajdanska boina li iskate zaradi nqkakva 100% mutra koito napravi edna policeiska durjava po svoi obraz........?????????

........."Борисов: Няма да плащаме референдума заради безумията на Станишев"...... Ей, този Станишев ще ти язяде главата. Човек на Москва, Лондон, партийната олигархия, евреин, с много езици, партиен опит и етичен. Ще те работят с финес, до последна глътка въздух. По еврейски ще те прегазят. Пък ти си бръщолеви обиди и тъпизми. Пък и царя плю. Ще се върти някой на шиш.

Поредният цирк. Тикво я си признай какво се договорихте с Ердоган на "тайните" си срещи тая година. Всички знаем че Турция строи 3 АЕЦ-а и ще ни продават скъпо-скъпо ток после.

Въпреки че доскоро България продаваше ток на Турция ;) При безумни условия, но все пак...

Абе тоя не разбра ли, че вече оправданията с предишните управляващи са омръзнали на всички и трябва да покаже какво ГЕРБ са направили за държавата- едно нищо!!!!!!!! Само вдигане на данъци, глоби и цени!!!!!!!! Е това са постигнали за 3,5 години управление! А за Белене си вкарват такъв автогол, че не е истина. Заради тия глупости дето ги сътвориха ще влязат в затвора- и ББ и ЦЦ и цялата им крадлива шайка!!!!!!

Ако затворят всички министри,депутати ,президент и Б.Б. за една година ,доходите в България ще се увеличат с200%.

Да се дадат 20 милиона от държавния бюджет за кефа на някой си та бил той и серГЕЙ си е чисто безумие.Никой ли не се досеща че от този референдум ще излезе едно голямо НИЩО.Та как ще накарате 62% да участват в него.Вярно ще се раздават пари и на мен, ако ми дадат ще взема и пак няма да участвам.Така че идеята референдума да бъде платен от партийте ми харесва.Е има още една друга но тя е резервна.Преди Коледа любимеца на българския народ Дянков обявява че в знак на обич и вечна признателност към партията с голяма "П" - БСП и на лидера и и шеф на ПЕС, българските пенсионери, които са около 2,2 милиона даряват добровол(щом е за Партията няма как)по 10 лв. от пенсийте си(парите ще бъдат удържани директно от НОИ) и готово събрани са 22 милиона.Ех каква радост ще настане и само какви благословий ще бъдат отправяни към Партията закрилница и към родата на Вожда и всеки ден и то по три пъти.Та само си викам ех дано,дано....

А не ли по -голямо безумие да се увеличат двойно (с над 15 млн. лв) парите за гавазите от НСО и двойно да нарсне издръжката на Плевнелиев. По - добре тези пари да отидат за референдум, а хората нека гласуват с ДА или НЕ, както са го направили в Австрия пред години.

А за увеличеният със 125 милиона бюджет на МВР нещо да кажеш??

"Съединението прави силата", "Сговорна дружина планина повдига" и пр. Проклятието над България е разединението... Докато политически /в Партиите/, научно /в БАН и в БАНИ/ и духовно /в двата Синода/ хората са разединени, раздвоени, разцепени, отлюспени, бликащи от алтернативни формации, България НИКОГА НЯМА ДА ПРЕУСПЕЕ... ЕНЕРГИЯТА НА НАЦИЯТА НИ ПОТЪВА В БЕЗУМНИТЕ СПОРОВЕ НА ОПОНЕНТИТЕ - искрящи с маниакално самолюбие и с активна подривна дейност... Политическо противопоставяне не се прави с извадени от ръкава хитроумни фокуси, нито с мухлясали лозунги от соцпериода, които историята отдавна отрече... В глобален план, наследниците на БКП упорито сеят врява, съмнения, жлъч, лъжи и агресия - беснеейки за загубените позиции на "ръководната сила" и подривайки всяка конструктивна инициатива. Днес те са флагманът на разединението, а "сивият кардинал" на демагогията и на саботажа в прогреса на България - комуто за съжаление подражава една част от тези, които не мислят с главата си е... ПОЗНАЙТЕ КОЙ.

Тези партийни субсидии пак са от нашият джоб .На партиите като не им стигнат парите те си измислят разни парламентарни хватки да си ги възстановят.а в случая ГЕРБ бълха ги ухапала ,те си имат и други източници за финансиране.

ей кокала е голям и дебел !!!ама ние го ду..ме!!

jess

https://www.citigroupgeo.com/pdf/SEU27102.pdf ето един анализ за Аец,сходен с този за белене.нека сам си прави изводите.Решенията се взимат на тъмно,без прозрачност.По същият начин за Веи сектора,решения които са противозаконни.

Еххххх, луд умора няма. И тия 2-3 поплювкости във форума...... смехххх, смехххх, ако лудостта им не беше върху нашите глави!

Бойко, а от безумията които ти сътвори, сътворяваш и ще продължиш още 8 месеца да сътворяваш кой ще ни спаси-Костов, Станишев или пък Паси? Дано да оцелеем, че да те изпратим там където ти е мястото, барабар с целия ти слугинашки антураж от правителството и парламента.

Kalin

той може да харчи парите на българите как му скимне-самолтчета насам натам,масрафи с артисти,футболни клубчета закъсали,никому ненужни коли 4 по 4.....а иначе загрижен за парите за референдума!Той не уважава мнението на народа каквото ще бъде ясно след този референдум.Не знам за какъв се мисли ама определено не на за министър председател на България или може би държавата той я вижда като личното ЕООД?

jess

значи всичките от Дкевр и политици, подвластни на икономически интереси сътворяват безкрайни глупости.Аец Белене -пълна корупция,липса на прозрачност,всичко от народа се плаща,същото с веи- прегряване на пазара, в един момент Дкевр почва да нарушава закони в следствие на паника и сега ако почнат да се съдят,пак държавата ще плаща,тоест народа.Същото за газовите доставки-лапачи до безкрай.

Пичове, аз съм силно обезпокоен и смутен - вече цяла седмица Боко не е отрязал нито една лентичка!!! Какво става - да не е болен? Или пък някой от ПиАрите се е сетил, че тоя номер вече не работи ? Сега гледам, че всеки ден ходи на работа, ама това май е по-лошо и от ленторязането - щото на заседанията на МС, основно се занимава със Станишев и другите дето му пречели...Май паниката е пълна...

А, в събота е в Русе ще има рязане открива се лекоатлетическа писта,нищо че около пистата стадиона е в руини и няма къде да седнеш.

Оффф, олекна ми, че се бях притеснил...

Ами може би си ги пази за преди изборите непосредствено.

В гноясалата от корупция, мизерия и бездуховност България, днес ексклузивната новина бе произведена от Министерски съвет, който разпространи снимка на премиера Бойко Борисов, изпъчил тумбак, прегърнал така Робър де Ниро, че вероятно му е произвел травма на шийния прешлен. Проправителствените медии покъртително отразиха частната вечеря така, че народа получи спонтанни позиви за повръщане, а Фейсбук завря от подигравки към Борисов, Рашидов и управлението на ГЕРБ.

Бр-е-е-е-й! Абе в тази държава няма ли закони, та един полуграмотен нападател от Бистришките тигри всичко решава за нас? Интересно ми е колко ли милиона са похарчени за рязането на лентички, а и доколкото разбрах в проектобюджета за догодина за Националната служба за охрана (НСО) са заложени почти двойно повече пари - 34,2 млн. лв ! А разходите от бюджета на МО и Авиотряда за личния PR на Борисов, и те сигурно се измерват вече с шест цифрени числа

Точно пенсионерите да го платят референдума с пенсиите си. Те искат Белене(с малки изключения). Те, са гласоподавателите за червената партия- те да го плащат. Пенсионерите искат да ни натресат бомба, която ние ще изплащаме(докато гръмне), а тях отдавна няма да ги има.

Виж какво бе партайгеносче, в тази държава все още има доста интелигентни, възпитани и грамотни хора и почти никой от тях не симпатизира на олигофрените от Герб. В моето семейство и сред моите познати има доста хора, които са За проекта, но и доста хора, които са против и този избор в повечето случаи няма нищо общо с политическата им ориентация, а е на базата на познанията им и здравия разум. Впрочем ти не знаеш ли, че на референдум се гласува? Защо Борисов панически се страхува от това, което могат да решат хората, още повече, че в неговата партия е пълно с партийни секретари и ченгета, а не и с експерти. Всеки, който иска развитието на атомната енергетика в БГ може да гласува с ДА, а който не иска с НЕ и какъв ви е проблема?

Интелигентни, умни и т.н, много добре А имате ли представа от ядрена енергия, имате ли въобще някакво понятие колко струва, кой ще работи там и кой ще строи. Няма шанс българи да участват в самото строителство, в управлението на АЕЦ и в коя да е друга дейност, свързана пряко с реакторите и тяхната сигурност. А кой и къде ще прави хранилище за отработено гориво. !0 години ще даваме хляб на чужденци всеки ден и час . - това разбира се , е изключително интелигентно

Пожарникарят е луд! Нас ни управлява един луд човек, чието място е в лудницата, а не в министерския съвет!

Завършен популист и дребна злобна душица ! Сега вече съм убеден и ще убедя и приятелите си - другата година срещу ГЕРБ. И най-лошия избор ще бъде по-добър от настоящето !

Браво Бате Бойко

И не само за референдума - ВСИЧКИ субсидии за ВСИЧКИ партии трябва да се СПРАТ завинаги!!! Да си въведат членски внос и от него да се издържат. Но и на Бойковото лицемерие трябва да се сложи край. Като е толкова загрижен за пенсионерите защо досега вече 3+ години не им вдигна пенсиите с процента на инфлацията. Нали до преди месец дянков плещеше, че НЕК е търговска фирма, а сега изведнъж откриваме топлата вода че е държавна. Такова лицемерие и демагогия има сигурно само в "оная" Корея. Клоуни! Като всички преди тях!

Съчетайте референдума с изборите-ще струва 45-50000лв. Но не ви изнася защото тогава бройката на гласувалите ще бъде колкото е необходимо и РИФЕРЕНДУМА ще е валиден.Вас ви е страх от мнението на народа

простия народ какво ти разбира от АЕЦ -повече от гласувалите нямат мнение , според мен това не трябва да се решава с референдум...

А Б.Б. какво разбира от АЕЦ?

Обръщам се към защитниците о клакьорите на "великия" премиер - що не коментирате 40 млн които подари на църквата миналата година ? Към "великия" - безумие е да закриеш най-евтиния си еленергоизточник , а не е безумие да искаш да построиш нов когато пред теб предстои от 4-8 години да закриеш съществуващият сега.

добре казано, но Турция строи 3 АЕЦ-а с инвеститор Русия и договорено беше с тиквата да ни продават ток те...това е цялата философия зад цирка Белене.

Хехехе, Борисов, ти на лекар ходиш ли? Ти с чии пари плащаш, бе? С твоите или моите? Я сиктир!

Борисов, това е волята на хората. Ти не си този, който ще реши! Ако не ти изнася ходи да гледаш прасетата и да ядеш филии с мас!

БСП като има такова огромно желание /партийно ,за да покаже ,че още съществува и предизборно да стегне редиците / ДА СИ ГО ПЛАТИ !!! МИЛИОНЕРИ В ТАЗИ ПАРТИЯ ,ДАЛ ГОСПОД ,ОХ ИЗВИНЯВАЙТЕ , забравих ,че тези хора са върли атеисти , ДАЛА ПАРТИЯТА ! И дано стадото партийно разбере ,че всичко това е една игра с тях и тяхната партия ако искаше можеше да го построи хиляди пъти до сега !

Комунистите да си платят сами референдома! Те пари имат - окрадоха всичките пари на хората...Овчаров социалиста сам може да поеме разходите...като политик социалист, стана милионер...Гоце също, Станишев си търси парите от неизползваната отпуска за години като министър председател

В Швейцария така ли е или там няма мутри на власт? затова там хората живеят добре. Защото при 5000 а не при 500 000 подписа има референдум и няма политик който да говори как нямало да има референдум щото не го кефи продажната му мутра

Приканването за подписката на повечето места беше с изрази като: "Подпишете се за по-евтин ток" и половината които са се подписали няма да излязат да гласуват на референдум. Още по-малко пък няма как да са над броя гласували на последните парламентарни избори (грубо над 4.3 млн. души от които 50%+1 да кажат да) т.е. няма изобщо да е валиден референдума. Иронията в случая е, че от страх тези правила са ги приели БСП, НДСВ и ДПС. Така, че тези 20-30 млн ще са напразно изхарчени само заради приказките на провалил се политик и компания. Какво изобщо си чешете езиците да нищо.

Швейцареца по нещо да ти прилича на нашия бай Мангал или баба Пена от село?

Гаргамеле, казал съм ти - първо хапчетата бе , момче , най-напред хапчетата, пък после другото - щото се излагаме пред чужденците...

Има проблясъци за добро от време на време...на гусин премиера...

Значи не може да се пита суверена по важни за страната въпроси!! Не можела баба Пена от село да гласува за АЕЦ, а пожарникар може, та баба Пена може да е пенсиониран физик!!Защо не направим и референдум за това допустимо ли е за откриване на ремонта на междуселски път да хвърчат самолети и хеликоптери или по 5-6 джипа с гавази...

Прав си, много си прав, но си смени джипито...това не е добро

Kalin

ти като ходиш редовно при твойто джипи що няма файда?все същия послушен посерко си

Все се казва "пожарникар" за Б.Б., а кога, всъщност, той е работил действително като такъв. Не е ли бил просто един милиционер по татово време и мутра по "демоКРАДско"

Саше! Ама многУ си...

link

Референдума да си го платят комунистите,нали те и техните покровители си го купиха?!

Добра е цената по 10 лв. на човек ако гласуват 3 млн., което няма да стане никога. Някой пак ще прави гуша.

Май вече никой не смее да коментира свещеното слово на премиера! Е, и аз ще се въздържа този път, че...

Много моля някой да обясни за какво ще са нужни тези безумни милиони при референдум?

Браво Бойче..разбий ги тези комунисти....само чедо не ти харесвам социалната политика..дай малко пари на хората, така ще стимулираш и икономиката, САЩ през 1930 година така излезе от рецесия, дадоха хари на хората, стимулираха икономиката и дръпнаха, в една инфлация няма нищо лошо стига да има разтеж..айде Бойче да си жив и здрав и послушай батко си

Коментари - Борисов: Няма да плащаме референдума заради безумията на Станишев | Днес.dir.bg

Борисов: Няма да плащаме референдума заради безумията на Станишев

Премиерът Бойко Борисов е наредил ГЕРБ да предложат партиите да платят референдума за АЕЦ "Белене", за да не се налага да се вадят от бюджета необходимите 20-30 млн. лева. Това става ясно от стенограмата на последното заседание на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да плащаме референдума заради безумията на Станишев | Днес.dir.bg

Коментари

Кгб-то, що си толко нервен на Москва? Нещо лично? Некоя рускинка да не ти е разказала играта?

Няма не коректни въпросо!!! Има не коректни отговори! Просто организирайте реферндума и отговорете на хората, които ви питат! Не им давайте акъл ...какво да ви питат!

Когато боко е прав - прав е! Нека партиите да платят реферндума! 23год. ни лъжат, мамят и безчинстват! Сега нека си развържат кесиите! И да видим колко ги е еня за думата на народа! Всички партии са създадени за да ни лъжат и да ни крадат парите! Една няма, която да я е грижа за страната и народа! Само че за жалост ми се струва, че тая идея няма да се осъществи! Партиите ще намерят вода от 20 кладенеца, за да не стане!

Сега и Радева ако ме предаде требе веднага си обличам мохерния пуловер от оная баба ..... /из дебрите на душата на един велик вожд/

Никакъв АЕЦ,собенно пък в Белене! Бате Бойко бъди мъжкар ,както до сега и не допускай червените мизерници да те манипулират с подписите на разни кукавелки,дето не различава референдум от фалшиво телефонно обаждане... Не ни стига Гюргево ,само Аец ни е притрябвал,да си го строят на Бузлуджа и без това са си облъчени мозъчно..

Що бе русенец,шо не даваш на 500-700 Хиляди Българи да Кажат Да или Не ??? Като си оворен,иди и кажи не, защо вие в ГЕРБ не разрешавате на хората да имат Мнение ,а ???

Вари го печи го хем мутра хем тиква.Тези пожарникарски измишльотини вече не минават.

аман Станишев тва, Борисов онва, ай стига бе, подигравки с хората. Тука има, тука нема, тоа виновен, оня виновен. Вече не е смешно...

Борисов, стига с тия шменти капели и демагогия, референдум ще има и Белене ще се строи и без теб.

Застанали БСП в пощата,където пенсионерите получават пенсийките и канят всички да се подпишат в листите-да падне цената на тока? Това ли е Правилото-лъжи,мажи и плюй и след това се бий в гърдите,че имаш нужните гласове за референдум! Да,ама не!Аз се подписах за да кажа -НЕ,а не да ми излизат,че иска народа АЕЦ!!!

ПРИ ТЕБЕ ВАЖИ ПРИКАЗКАТА: "КУЧЕ АПЕ ВЛАК"

БОРИСОВ по СМЪРДЕЛ,НАГЪЛ и БЕЗСКРУПОЛЕН управник не е управлявал тази държава.

550 000 Български граждани Ясно се Подписаха За Реферндум ! Парите за Референдум са Напълно Отделни от Бюджета,те са определени Само за тази цел !! За Референдума се падат по 5 Лева на възрастен човек !!! Пет лева ??!! Толкова му е Боковият ГЕРБ "Висшата степен на свобода" !

БОКО, ЗАСОНА Е ПРДЕЛНО ЯСЕН- ИМАШ 500 000 ПОДПИСА И ТРЯБВА РЕФЕРЕНДУМ. ТОВА Е! ДА НЕ ПРИПОМНЯМЕ ФАКТА ,ЧЕ КОГАТО БЕШЕ ГЛ.СЕКРЕТАРИН ПАК ИМАШЕ ЕДНИ ПОДПИСИ ЗА АЕЦ И ПАК БЯХА НАД 500 000 -АМА ТОГАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СИМЕОНЧО СКРИ ПОДПИСКАТА. БЕШЕ ГОЛЯМ СРАМ. ПАСИ КАТО ВЪН.МИН. ЗАПОЧНА ДА ОБЯСНЯВА ЧЕ ИМАЛО МНОГО НЕЗНАЕЩИ В СТРАНАТА И ДРЪН-ДРЪН. ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМА БЕЗ МНОГО ДА ПЛЕЩИШ. НАРОДЪТ ЩЕ СИ КАЖЕ ДУМАТА. ТОВА Е!

Търсете: "ООН иска: Още две АЕЦ в България".

Леле, каква демагогия, колко въртене и сучене... А това с пуловерчето на бабката... просто нямам думи. "Селски" тарикат, нищо повече.

К'ъв си ти, бе, простако! Докога така ще говориш, като олигофрен! Ти си министър-председател на България, това не ти е частна фирма, че да нареждаш и да измисляш сам нови закони! Безумие! Не мога да повярвам, че още има много хора, които го харесват, подкрепят и отново ще гласуват за него! Срам за България!

ei mediite,a prestanete ve4e toq b.b. da e v centura na vsi4ko i v vsqka edna novina da e na purvo mqsto,ne razbrahte li,4e tozi general durpa koncite za vs. v tazi durjava i tq v momenta se upravlqva rdnoli4no ot nego,toi e nai golemiqt mafiot v bulgaria,sram i pozor za na6ata nacia stanahme kato tezi latinoamerikanskite durjavi4ki s ednoli4no upravlenie.tozi 4ovek e kraino vreme da si hodi ili kakvo cqla bulgaria trqbva da izleze na ulicata s orujie da se bori li? grajdanska boina li iskate zaradi nqkakva 100% mutra koito napravi edna policeiska durjava po svoi obraz........?????????

........."Борисов: Няма да плащаме референдума заради безумията на Станишев"...... Ей, този Станишев ще ти язяде главата. Човек на Москва, Лондон, партийната олигархия, евреин, с много езици, партиен опит и етичен. Ще те работят с финес, до последна глътка въздух. По еврейски ще те прегазят. Пък ти си бръщолеви обиди и тъпизми. Пък и царя плю. Ще се върти някой на шиш.

Поредният цирк. Тикво я си признай какво се договорихте с Ердоган на "тайните" си срещи тая година. Всички знаем че Турция строи 3 АЕЦ-а и ще ни продават скъпо-скъпо ток после.

Въпреки че доскоро България продаваше ток на Турция ;) При безумни условия, но все пак...

Абе тоя не разбра ли, че вече оправданията с предишните управляващи са омръзнали на всички и трябва да покаже какво ГЕРБ са направили за държавата- едно нищо!!!!!!!! Само вдигане на данъци, глоби и цени!!!!!!!! Е това са постигнали за 3,5 години управление! А за Белене си вкарват такъв автогол, че не е истина. Заради тия глупости дето ги сътвориха ще влязат в затвора- и ББ и ЦЦ и цялата им крадлива шайка!!!!!!

Ако затворят всички министри,депутати ,президент и Б.Б. за една година ,доходите в България ще се увеличат с200%.

Да се дадат 20 милиона от държавния бюджет за кефа на някой си та бил той и серГЕЙ си е чисто безумие.Никой ли не се досеща че от този референдум ще излезе едно голямо НИЩО.Та как ще накарате 62% да участват в него.Вярно ще се раздават пари и на мен, ако ми дадат ще взема и пак няма да участвам.Така че идеята референдума да бъде платен от партийте ми харесва.Е има още една друга но тя е резервна.Преди Коледа любимеца на българския народ Дянков обявява че в знак на обич и вечна признателност към партията с голяма "П" - БСП и на лидера и и шеф на ПЕС, българските пенсионери, които са около 2,2 милиона даряват добровол(щом е за Партията няма как)по 10 лв. от пенсийте си(парите ще бъдат удържани директно от НОИ) и готово събрани са 22 милиона.Ех каква радост ще настане и само какви благословий ще бъдат отправяни към Партията закрилница и към родата на Вожда и всеки ден и то по три пъти.Та само си викам ех дано,дано....

А не ли по -голямо безумие да се увеличат двойно (с над 15 млн. лв) парите за гавазите от НСО и двойно да нарсне издръжката на Плевнелиев. По - добре тези пари да отидат за референдум, а хората нека гласуват с ДА или НЕ, както са го направили в Австрия пред години.

А за увеличеният със 125 милиона бюджет на МВР нещо да кажеш??

"Съединението прави силата", "Сговорна дружина планина повдига" и пр. Проклятието над България е разединението... Докато политически /в Партиите/, научно /в БАН и в БАНИ/ и духовно /в двата Синода/ хората са разединени, раздвоени, разцепени, отлюспени, бликащи от алтернативни формации, България НИКОГА НЯМА ДА ПРЕУСПЕЕ... ЕНЕРГИЯТА НА НАЦИЯТА НИ ПОТЪВА В БЕЗУМНИТЕ СПОРОВЕ НА ОПОНЕНТИТЕ - искрящи с маниакално самолюбие и с активна подривна дейност... Политическо противопоставяне не се прави с извадени от ръкава хитроумни фокуси, нито с мухлясали лозунги от соцпериода, които историята отдавна отрече... В глобален план, наследниците на БКП упорито сеят врява, съмнения, жлъч, лъжи и агресия - беснеейки за загубените позиции на "ръководната сила" и подривайки всяка конструктивна инициатива. Днес те са флагманът на разединението, а "сивият кардинал" на демагогията и на саботажа в прогреса на България - комуто за съжаление подражава една част от тези, които не мислят с главата си е... ПОЗНАЙТЕ КОЙ.

Тези партийни субсидии пак са от нашият джоб .На партиите като не им стигнат парите те си измислят разни парламентарни хватки да си ги възстановят.а в случая ГЕРБ бълха ги ухапала ,те си имат и други източници за финансиране.

ей кокала е голям и дебел !!!ама ние го ду..ме!!

jess

https://www.citigroupgeo.com/pdf/SEU27102.pdf ето един анализ за Аец,сходен с този за белене.нека сам си прави изводите.Решенията се взимат на тъмно,без прозрачност.По същият начин за Веи сектора,решения които са противозаконни.

Еххххх, луд умора няма. И тия 2-3 поплювкости във форума...... смехххх, смехххх, ако лудостта им не беше върху нашите глави!

Бойко, а от безумията които ти сътвори, сътворяваш и ще продължиш още 8 месеца да сътворяваш кой ще ни спаси-Костов, Станишев или пък Паси? Дано да оцелеем, че да те изпратим там където ти е мястото, барабар с целия ти слугинашки антураж от правителството и парламента.

Kalin

той може да харчи парите на българите как му скимне-самолтчета насам натам,масрафи с артисти,футболни клубчета закъсали,никому ненужни коли 4 по 4.....а иначе загрижен за парите за референдума!Той не уважава мнението на народа каквото ще бъде ясно след този референдум.Не знам за какъв се мисли ама определено не на за министър председател на България или може би държавата той я вижда като личното ЕООД?

jess

значи всичките от Дкевр и политици, подвластни на икономически интереси сътворяват безкрайни глупости.Аец Белене -пълна корупция,липса на прозрачност,всичко от народа се плаща,същото с веи- прегряване на пазара, в един момент Дкевр почва да нарушава закони в следствие на паника и сега ако почнат да се съдят,пак държавата ще плаща,тоест народа.Същото за газовите доставки-лапачи до безкрай.

Пичове, аз съм силно обезпокоен и смутен - вече цяла седмица Боко не е отрязал нито една лентичка!!! Какво става - да не е болен? Или пък някой от ПиАрите се е сетил, че тоя номер вече не работи ? Сега гледам, че всеки ден ходи на работа, ама това май е по-лошо и от ленторязането - щото на заседанията на МС, основно се занимава със Станишев и другите дето му пречели...Май паниката е пълна...

А, в събота е в Русе ще има рязане открива се лекоатлетическа писта,нищо че около пистата стадиона е в руини и няма къде да седнеш.

Оффф, олекна ми, че се бях притеснил...

Ами може би си ги пази за преди изборите непосредствено.

В гноясалата от корупция, мизерия и бездуховност България, днес ексклузивната новина бе произведена от Министерски съвет, който разпространи снимка на премиера Бойко Борисов, изпъчил тумбак, прегърнал така Робър де Ниро, че вероятно му е произвел травма на шийния прешлен. Проправителствените медии покъртително отразиха частната вечеря така, че народа получи спонтанни позиви за повръщане, а Фейсбук завря от подигравки към Борисов, Рашидов и управлението на ГЕРБ.

Бр-е-е-е-й! Абе в тази държава няма ли закони, та един полуграмотен нападател от Бистришките тигри всичко решава за нас? Интересно ми е колко ли милиона са похарчени за рязането на лентички, а и доколкото разбрах в проектобюджета за догодина за Националната служба за охрана (НСО) са заложени почти двойно повече пари - 34,2 млн. лв ! А разходите от бюджета на МО и Авиотряда за личния PR на Борисов, и те сигурно се измерват вече с шест цифрени числа

Точно пенсионерите да го платят референдума с пенсиите си. Те искат Белене(с малки изключения). Те, са гласоподавателите за червената партия- те да го плащат. Пенсионерите искат да ни натресат бомба, която ние ще изплащаме(докато гръмне), а тях отдавна няма да ги има.

Виж какво бе партайгеносче, в тази държава все още има доста интелигентни, възпитани и грамотни хора и почти никой от тях не симпатизира на олигофрените от Герб. В моето семейство и сред моите познати има доста хора, които са За проекта, но и доста хора, които са против и този избор в повечето случаи няма нищо общо с политическата им ориентация, а е на базата на познанията им и здравия разум. Впрочем ти не знаеш ли, че на референдум се гласува? Защо Борисов панически се страхува от това, което могат да решат хората, още повече, че в неговата партия е пълно с партийни секретари и ченгета, а не и с експерти. Всеки, който иска развитието на атомната енергетика в БГ може да гласува с ДА, а който не иска с НЕ и какъв ви е проблема?

Интелигентни, умни и т.н, много добре А имате ли представа от ядрена енергия, имате ли въобще някакво понятие колко струва, кой ще работи там и кой ще строи. Няма шанс българи да участват в самото строителство, в управлението на АЕЦ и в коя да е друга дейност, свързана пряко с реакторите и тяхната сигурност. А кой и къде ще прави хранилище за отработено гориво. !0 години ще даваме хляб на чужденци всеки ден и час . - това разбира се , е изключително интелигентно

Пожарникарят е луд! Нас ни управлява един луд човек, чието място е в лудницата, а не в министерския съвет!

Завършен популист и дребна злобна душица ! Сега вече съм убеден и ще убедя и приятелите си - другата година срещу ГЕРБ. И най-лошия избор ще бъде по-добър от настоящето !

Браво Бате Бойко

И не само за референдума - ВСИЧКИ субсидии за ВСИЧКИ партии трябва да се СПРАТ завинаги!!! Да си въведат членски внос и от него да се издържат. Но и на Бойковото лицемерие трябва да се сложи край. Като е толкова загрижен за пенсионерите защо досега вече 3+ години не им вдигна пенсиите с процента на инфлацията. Нали до преди месец дянков плещеше, че НЕК е търговска фирма, а сега изведнъж откриваме топлата вода че е държавна. Такова лицемерие и демагогия има сигурно само в "оная" Корея. Клоуни! Като всички преди тях!

Съчетайте референдума с изборите-ще струва 45-50000лв. Но не ви изнася защото тогава бройката на гласувалите ще бъде колкото е необходимо и РИФЕРЕНДУМА ще е валиден.Вас ви е страх от мнението на народа

простия народ какво ти разбира от АЕЦ -повече от гласувалите нямат мнение , според мен това не трябва да се решава с референдум...

А Б.Б. какво разбира от АЕЦ?

Обръщам се към защитниците о клакьорите на "великия" премиер - що не коментирате 40 млн които подари на църквата миналата година ? Към "великия" - безумие е да закриеш най-евтиния си еленергоизточник , а не е безумие да искаш да построиш нов когато пред теб предстои от 4-8 години да закриеш съществуващият сега.

добре казано, но Турция строи 3 АЕЦ-а с инвеститор Русия и договорено беше с тиквата да ни продават ток те...това е цялата философия зад цирка Белене.

Хехехе, Борисов, ти на лекар ходиш ли? Ти с чии пари плащаш, бе? С твоите или моите? Я сиктир!

Борисов, това е волята на хората. Ти не си този, който ще реши! Ако не ти изнася ходи да гледаш прасетата и да ядеш филии с мас!

БСП като има такова огромно желание /партийно ,за да покаже ,че още съществува и предизборно да стегне редиците / ДА СИ ГО ПЛАТИ !!! МИЛИОНЕРИ В ТАЗИ ПАРТИЯ ,ДАЛ ГОСПОД ,ОХ ИЗВИНЯВАЙТЕ , забравих ,че тези хора са върли атеисти , ДАЛА ПАРТИЯТА ! И дано стадото партийно разбере ,че всичко това е една игра с тях и тяхната партия ако искаше можеше да го построи хиляди пъти до сега !

Комунистите да си платят сами референдома! Те пари имат - окрадоха всичките пари на хората...Овчаров социалиста сам може да поеме разходите...като политик социалист, стана милионер...Гоце също, Станишев си търси парите от неизползваната отпуска за години като министър председател

В Швейцария така ли е или там няма мутри на власт? затова там хората живеят добре. Защото при 5000 а не при 500 000 подписа има референдум и няма политик който да говори как нямало да има референдум щото не го кефи продажната му мутра

Приканването за подписката на повечето места беше с изрази като: "Подпишете се за по-евтин ток" и половината които са се подписали няма да излязат да гласуват на референдум. Още по-малко пък няма как да са над броя гласували на последните парламентарни избори (грубо над 4.3 млн. души от които 50%+1 да кажат да) т.е. няма изобщо да е валиден референдума. Иронията в случая е, че от страх тези правила са ги приели БСП, НДСВ и ДПС. Така, че тези 20-30 млн ще са напразно изхарчени само заради приказките на провалил се политик и компания. Какво изобщо си чешете езиците да нищо.

Швейцареца по нещо да ти прилича на нашия бай Мангал или баба Пена от село?

Гаргамеле, казал съм ти - първо хапчетата бе , момче , най-напред хапчетата, пък после другото - щото се излагаме пред чужденците...

Има проблясъци за добро от време на време...на гусин премиера...

Значи не може да се пита суверена по важни за страната въпроси!! Не можела баба Пена от село да гласува за АЕЦ, а пожарникар може, та баба Пена може да е пенсиониран физик!!Защо не направим и референдум за това допустимо ли е за откриване на ремонта на междуселски път да хвърчат самолети и хеликоптери или по 5-6 джипа с гавази...

Прав си, много си прав, но си смени джипито...това не е добро

Kalin

ти като ходиш редовно при твойто джипи що няма файда?все същия послушен посерко си

Все се казва "пожарникар" за Б.Б., а кога, всъщност, той е работил действително като такъв. Не е ли бил просто един милиционер по татово време и мутра по "демоКРАДско"

Саше! Ама многУ си...

link

Референдума да си го платят комунистите,нали те и техните покровители си го купиха?!

Добра е цената по 10 лв. на човек ако гласуват 3 млн., което няма да стане никога. Някой пак ще прави гуша.

Май вече никой не смее да коментира свещеното слово на премиера! Е, и аз ще се въздържа този път, че...

Много моля някой да обясни за какво ще са нужни тези безумни милиони при референдум?

Браво Бойче..разбий ги тези комунисти....само чедо не ти харесвам социалната политика..дай малко пари на хората, така ще стимулираш и икономиката, САЩ през 1930 година така излезе от рецесия, дадоха хари на хората, стимулираха икономиката и дръпнаха, в една инфлация няма нищо лошо стига да има разтеж..айде Бойче да си жив и здрав и послушай батко си