Борисов: Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не - билбордове

Не ме интересуват тези билбордове, нито съм ги виждал, ако искат да ги накачат по всички стени. Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не с билбордове и подобни. Нека си харчат парите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не - билбордове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и суверенъг, народа, не може да назначава (избира) престъпници! Да си ходи!

Няколко писачи по поръчка се измъчват да разсмеят Бойко с немощните си писменни творения. Други се катерят по билбордове и се заканват да оповестят някаква страшна тайна за Премиера. Трети, друговерци и инородци като Местан Лютви и Сергей Дмитриевич, изпаднали в крайна политическа и умствена невъзможност, му искат оставка. Четвърти - тук е стария син плъх и продажник Ив. Костов, стремящ се да извлече колкото се може по-голяма изгода за себе си, естествено за сметка на другите. Пети, шести...Волен, Яне.... И парламентарният миксер пак се завъртва на неконтролирани обороти и ние глееедаме поредния парламентарен сеир. Някои се връзват с напразни очаквания, други преплюват, на трети не им пука...върви си животът...по-важно е да се занесе парче желязо до приемателния пункт за някй лев.

АЗ ТЕ УВОЛНЯВАМ, ПРИ ТОВА БЕЗ ДА СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО ТИ!!!!!!!!

Олигофренско е да ни обясняват , че не знаят кой е поставил билборда , нали има камери или те са само за зловещите нарушители на скоростта на пътя . Още по-тъпо е да не знаят кой го махна !

Народа ще те уволни! Но, трябва и в затвора да те вкара.

да той е виновен нищо че е от 2 години ,защото нищо не прави изключвам магистралите по които само той се разхожда. може да се каже че ......мамата на държавата

да той е виновен нищо че е от 2 години ,защото нищо не прави изключвам магистралите по които само той се разхожда. може да се каже че ......мамата на държавата

Уволнявам те! Всички ви уволнявам!

Добре... Уволнен си!

Имам си една мечта - да спечели Станишев пълно мнозинство. Ама 99% като по Тошово време. Да уреди своите както винаги е правил - имоти, мафия...ама всички. Да възтанови мутренизацията (вис, сик - отрочетата на БСП). Да се махнат всички чужденци. Да излезем от ЕС когато "усвои" всички еврофондове за него и подопечните му. Да ви се стоварят още по-големи данъци, защото в крайна сметка всички ние ги плащаме техните богатства. Да ни е страх за живота и парите заради мутрите. Продължаваме да"строим живота нов". Тоест както едно време - няма значение, че ти си учил и знаеш повече отколкото 1000 човека - заплатата ти пак да бъде колкото като на чистачката защото хората са равни разбираш ли. Да ти забранят да ходиш в чужбина без одобрението на партията. Въобще бавно да се завърнем в блатото от което се опитване да се откъснем. 500 години не сме се освободили от турците именно заради такива като Серго - подлоги. Имам си една мечта - ама нека се сбъдне след като емигрирам.

Виж какво бе мечтателю герберски...никога не съм получавал от никоя власт нищо и на нищо не съм се надявал, но винаги съм се чувствал свободен. Ама простак-пожарникар с една гънка мозък да се изживява, като един друг простак преди 10-ти ноември, да ми бъде гуру и водач на нацията, вече не мога да допусна ! То Бива българо-балканска олигофрения ама стига толкова...друг е века и света !

ама няда да стене с мутрите де --щото требе да тури Боко нали?? )))))хихи де гиди мишок лизачев гробарски де....

В ЕС не казват, че тука е станало по-лошо, в БС(к)П така казват!!! Всъщност ББ ще загуби изборите. Лошото е, че пак ще дойдат същите онези. които преди няколко години ни *баха майката. Емиграция - само това ще ни спаси.

Не му обръщайте внимание на моичкия Парушев. Той от жегата губи разсъдък понякога . И все казва: "Той , Бойко ще скрие слънцето и ще осигури хладинка на народа" .

Г-жо с най-голямо уважение. Вярвам Ви, че на някой хора им стана топло да не кажа жежко. Знам, хладилниците на много хора са празни, няма работа, няма икономика.......... Само че ББ е от 2 години на власт. Той ли окраде тази държава за 2 години. Ами той е за рекордите на Гинес. Той ли е виновен за кризата в Гърция, Румъния, Ирландия, Португалия...

да той е виновен нищо че е от 2 години ,защото нищо не прави изключвам магистралите по които само той се разхожда. може да се каже че ......мамата на държавата

Прав е ББ. Сутринта под билбордовете народ не е имало. "НАРОД" има тук по форумите. - стадо Загрижени, Възмутени........ итн ....итн анонимни, които както разбирам са им спрели кранчето и плюят и се пенят по Форумите. Ако някой иска да критикува няма нищо лошо.... ама да каже как и кой може да оправи нещата. Не ги слушай Бойко, някой хора само Бой ги оправя. Твоите ку4ета сигурен съм така не се пенят както този "НАРОД" по форумите.

Бойката е винаги прав, дори когато не е прав :) Безсмислено е да спорите с него. Горкичкият, какво ли ще прави като падне от властта един ден? Мъчно ми е за него от сега.

ТОЙ, НАРОДА вече ви е уволнил, господин борисов! Просто вие не искате да го приемете, и продължавате да се държите нагло, съветвайки болни и безработни хора да "садят картофи", студенти - да стават овчари, щото "много се търси овчО месо из Европа", да сравнявате хората с кучета... вие сте уволнен, просто не си тръгвате.... но така е - кокала не се изпуска лесно! п.с. Изписването на "вие" като обръщение, и името на премиера "борисов" умишлено е с малка буква - знак на НЕ-уважение.

ТОВА "ОБЩЕСТВО" ТЕ ЗАСЛУЖАВА.

Ало ,не бъдете слуги на ББ и ЦЦ. Те са срам за нацията.

Виждам неистови напъни на червените кратуни да представят желаното за действително. Но ние много добре знаем каа могат да се манипулират подобни "гласувания". Имаме опит както от нациоинални конкурси, така и от "Евровизия". Нека да ви светна малко. Никъде няма ограничение за повече от едно гласуване от едно място - IP -адрес или MAС- адрес. така, ако аз седна днес зад един компютър, мога сам да докарам до 2500 - 3000 гласа (по един глас на всяки 10 сек - 6 гласа в минута, 360 гласа в час), и то като не си давам много зор. 100 човека за 10 часа спокойно могат да направят 300 хил. Просто и ясно. И поддържането на постоянен висок темп само доказва такава технология на гласуване. А от младежкото БСП си мислят че са хванали Господ за шлифера. Но нека ги оставим да онаниират на спокойствие - те и без това за друго не стават.

ПИЧ,ти от кои КРАТУНИ си? От Червените,Сините,Бойковите,или от Царските ??? Вас всичките една майка ви е ИЗСРАЛА-БКП-то !!!! Купи си и ти вазелин,щото скоро ще стане дефицитен,апък ще ти трябва!

виждам неистови даже бих казал истерични напъни да защитаваш твоя бог ама уви не се получава.

Откъде това самочувствие, крайно време е да се погледнеш бе малко човеченце!!!

предполагам 4е доста хора помагат с това дето се прави в момена аз до сега от мене имат към 150 гласа дадени да се махне боико хахахаха зна4е 300 хиляди до сега има още 3 дена по 300 хиляди предполагам 4е може да се направят около мислион и 200 наи много ако се вклу4им пове4е хора може да станат и 2 милиона тои сигорно ще сиае от щастие колко вертоални са това на изборите няма да ги има нали се сещате

Ние се сещаме,ама не знам ти дали ще се сетиш да вземеш правописния речник и да видиш как се пише например думата вИртУално?Или сИяе?То бива неграмотност,бива,ама в една дума по две грешки...

Откъде това самочувствие, крайно време е да се погледнеш бе малко човеченце!!!

когато се пусна билборда може да се провери аз писах там 4е до няколко дена ще стане нещо щото това с билборда е нишан за нещо по голямо това е позната тактика а алексеи е тактик но предвидим аз съм непредсказуем доста хора са ми го казвали ! а тои е предвидим и прозра4ен ! аз само гадая мисля 4е на оре4ената дата ще каже нещо гадно за боико като цяло ще говори много но няма да кажи нищо не мисля 4е ще говори алексеи ще говори семов или яне... още алексеи е изгостиран много тои вреди с които и да се докосне до него даже ! като цялост идеата и целта е постигната споменават 4е ще уволнят боико и не е спряно да се говори за това и има танкост не се пише кои е а ще го кажат еди кога си в колко 4еса така интереса е по голям но таи като е много предвидим то се знаи ! Усмивка така си постигат идеата на гърба на боико да бъдат забелязани ! но без ефект

Интересно, защо като строим магистрали, по които трябваше да идват инвеститори, нещо последните липвати и бягат от тук. Частника и на изток и на запад работи с бизнесмени, а не с мутри. В нормалния свят мутрите се използват за охрана и в краен случай на събиране на вземания.

Нямам против никои стига да е добре народа - да ама не е и все по - зле става. За всичко сме си виновни ние народа, че 20 г. ги търпим, виновни са и комунистите, които вместо да дадат властта на интелигенцията, те я дадоха на мутрите. Но явно толкова им е бил капацитета на комунистите и огромен страха от народа, че ще ги смаже, като дойде демокрацията. Всичко зависи от волята на всеки един от нас да живее свободно и добре.

Димитре! Никакви комунисти не са давали властта на никакви мутри - дадохте я вие малоумниците дето 22 години се чудите кой да изберете, за да ви ограбва. Нали искахте капитализъм - ами ето ви го, сърдете се на себе си! Комунистите ви дадоха една добре развита европейска държава, цяла, съхранена, с 9 милиона население. Виж какво направихте "демократите" - съсипахте я, унищожихте икономиката, прогонихте българите, разпродавате територията. Това е капитализма - искахте го - получихте го. Виновни сте си вие. А воля може да имаш всякаква, въпросът е, че на капиталиста, богаташа изобщо не му пука за теб.

Аз съм за комунизма, но той се изчерпа за съжалени икономически като строи, поне за сега и в бъдеще ако дойде трябва да е във във видоизменена форма. Като ученик в соц времената ни водеха в предприятията. На мен и на никои друг около мен или където и да е, ми направи ужасно впечатление това, че работниците се шляеха, пушеха и кръшкаха просто не работеха. В последствие разбрах, че освен това от началниците до портиера си покрадват по нещо. Още тогава всичко това ми се стори ненормално и че едва ли ще може да продължи така. Е как може да просъществува такъв строи, за това и задлъжняхме за няколко години с няколко милиарда. Така, че не търси толкова прости обяснения, а нека всеки за себе си разбере къде бърка и да се поправи.

Аз , като един от народа те уволнявам! Мутри не искам!

Бойко се смее...

Бойко, приеми го като предизборна агитация в твоя полза... "Кучетат си си лаят, а керванът си върви". Поне кучетата си ги знаем от десетилетия... Иначе нямаше да сме керван... А те си лаят, зчщото им отнемаш кокъла...

Не скверни това свято име символ на свободният дух и справедливост! Жалък Варварино !

Бойко пак се смее...Рядко се вижда СВОБОДЕН роб ... на глупостта.

Най-нakрая един достоен българин да помисли за страната си преди всичко друго!Нека Господ здраве и сили да му дава да се пребори за доброто на страната ни!

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ГЛУПАЦИ

Все по-весело е.Има напредък, социалист/комунист да се моли богу...И това е заслуга на Бойко.

Мери, с коя част от анатомията си измисли това?! o.O

Бойка - ако от народа зависи баце - сички че увиснете по стълбовете!

Никога не е късно ! Всички до един от всички партии !

За всичко са виновни единственно и само ПОЛИТИЦИТЕ ! Те продадоха и майките си и народ и Родина !!!! Проклети да са! Амин!

мене морето ми вече НЕ Е В БУЛГАРИСТАН!!!!!! - септичната яма на мафиотите

Много ясно - а не някакви неграмотни платени драскачи. Познавам поне двама, който задръстват форумите тук с платена бесепараска пропаганда.... А като гледам, са дори неграмотни...

Леле тоя Бойко! Та това си е чисто плагиатство! Мисля че Муамар Кадафи с чиста съвест може да го съди че му е взел думите от устата. А какво каза Кадафи? Че няма никакъв държавен пост, но е лидер на либийската революция, която е народна. Тоест - водач на народа, избран от народа.

За неграмотните: Правомощието да избира и освобождава министър-председателя е на Народното събрание. За справка - чл. 84, т. 6 от Конституция на Република България.

Ти май си падаш по ЧЛЕНОВЕТЕ !

ДИМИТРЕ, вие от ГЕРБ май всичките сте обратни !? Хем произлизате от комунистите,хем ги плюете ! В таз държава не всички българи са малоумни като еректората ви !

Димитър е точен. Другото са маймунски работи.

наесен ще си кажем думата. А тя ще има мрачно продължение за герб. Вервай ми - както казва патронът на вашата Тикав - Крадлив Дедо!

Чували сме ги тия - пролет,есен, зима....години наред.

Ама той ВАШИЯТ Бойко май това не го знае?!

с теб сме !!!

някои са, други (май повечето) не са. А интересно защо си или просто си протъив някой друг?

И Бойко им се присмива... Заблудени социалистическо/комунистически социални примитиви/тази дума произлиза от примат/ се щурат нагоре-надолу по форуми и билбордове, подскачайки високо, за да им се виждат червените з...ци. И на мен ми става смешно...

някои се смеят, други се надяват, трети си анализират

ЦИФРАТА НА УВОЛНИЛИТЕ БОРИСОВ НАБЛИЖАВА 300 000 !!!!! Какво ще се случи когато утре организаторите призоват на протест и излизането на улицата. ТОГАВА БОКО ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ НЕЩАТА СЪВСЕМ НЕ СА ВЕСЕЛИ. Вади оставката от джоба и изчезвай. Отвратителен си.

за да дойдат комунистите ли??? недейте бе хора...оставете ги да работят...защото от много години насам се работи в държавата и се виждат резултатите..жалко за нас ако се върне бсп

Ако под "работа" на ГЕРБ = ГРОБ се разбира продажбата на 2 милиона декара българска земя на израелската държава, унищожаването на Добруджа и Черно море чрез добив на шистов газ, девалвация на лева (въпреки валутния борд) и други незнайни все още предателства, едва ли те ще докарат ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ отново на власт. Нека ГРОБарите и Бойко Борисов да не ни плашат със съдбата на Гърците. Гърците и сега са си 10 пъти по-добре от нас , където НИЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕМе ДОБРЕ./Б.Б. , Загреб/ Нека "политическата крадлива класа" не плаши народа с още по-лошо бъдеще. Това което предстои за България, като алтернатива на днешната многоизмерна катастрофа, е БЛЕСТЯЩО БЪДЕЩЕ. КОГА? Първото нещо което ще се случи е настъпването на НАЙ - ДЪЛГАТА НОЩ и изгряване на слънцето от запад. Демо'НО'крацията която дойде от "Уолстриит" - ТЯСНАТА УЛИЦА е тясна за широкоскроените българи. Униженията ни днес са необходими за да не се възгордяваме УТРЕ, когато светът ще се ръководи от българските мъдрост и интелект, заменили чалгата, мизерията и простотията на днешния ден.

Всъщност, като премиер си се назначи сам, макар да твърдеше, че "няма да е премиер на всяка цена". Сега вече казва, че въобще не се вижда извън властта. Този човек е с напълно замъглено от височината на изкачването си съзнание.

Да-да, диагнозата Ви е вярна, колега/жке ! ... А проекто-лечението ? (Казват -- не-всички издържали на височинните особености; Нали ?! )

Както ви казах много пъти на ББ хич не му дреме от глупостите на младежкото БСП. Мести си го от единия крачол в другия и хич не им обръща внимание. Подобно на расов доберман по когото лаят кварталните помияри. Но стига само да тръгне към тях - помиярите се разбягват тутакси. Та и с БСП-то същата работа - квартални помияри.

но наесен ще му пропука. Това е сигурно. Аре сега Кретен Ганьо Балкански, пий една студена вода с хапчето си.

защо е този гаден език?? това драги показва слабост..злобата разрушава, не гради...аре по кротко..много се палите

Точно така и ще стане, много скоро. Обещаваме.

Партийно обещание - имаше такава практика в бодрите редици на БКП/БСП. Тия обещания обаче никога не се изпълняваха, а се застъпваха с нови, които пак не се изпълняваха. Та обещавайте си другарки и другари...

Народът не назначава премиери.Избирателите,с право на глас,избират пряко единствено президента.Изглежда,че поради жегата,г-н Борисов е разменил местата на мечти и на реалности.

Проблема на Бойко е че смята 99.99 процента от хората в страната за досадна подробност. Съответно не го интересува особено какво става с тях, стига да не мрънкат много. Той си общува със стотина тарикати избуяли през "прехода", мърка доволно като му кажат конграчулейшънс от чужбина и си мисли, че е хванал Господ за шлифера. Няма как да решиш един проблем, ако не виждаш проблем. Невъзможно е.

Е това е истината. Поздравления за коменттара.

Кой народ - дето е лош материал и трябва да бъде държан на къс повод като своенравно куче, той ли? Имаше сред него заблудени и немислещи и те туриха да управляваш държава, като възможностите ти едва ли стигат и село да ръководиш. Но тези хора остават все по-малко. Все пак и те трябва да ядат и да издържат децата си. Изключвам придворните ти, те си осигуриха поколенията много бързичко.

За платения отряд на Позитано драскащ по форумите - намалете темпото, че в жегата ще продължите да скачате от прозорците като колегата ви ...

Хубаво е, че народа се пробужда и започна да критикува и уволнява. Аз също съм за промяна, но нека следващите, които ще дойдат, да не се обръщат толкова към миналото и да го дъвчат или се оправдават само с него, да не говорят постоянно за лошо наследство или еднолично да управляват. Мечтая всички да се обединят, да се загладят различията и да се започне с грижа единствено за българския народ, за малкото хора, останали в нещастната ни държавица, да спят по-спокойно хората, да, да, да..........

но щом искаш, ще те уволним. Вече го правим в уволнение.орг - без теб България може, но без народа си не може. Пътник си.