Борисов очерта ноември като най-трудния месец

Премиерът Бойко Борисов заяви пред студенти във Велико Търново, че в условията на икономическата криза следващият месец ще бъде най-критичният до края на годината, а известно подобрение може да се очаква през декември.

Обратно в новината

Коментари - Борисов очерта ноември като най-трудния месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога и за кого работи? :)

Абе, тоя човек кога работи?!

Ел как закачливо гледа премиера обаче... Жестока снимка :)

Топърва всеки следващ месец ще бъде най трудния при това некадърно управление!?!?

Прочетете какво е определението за социализъм и комунизъм и тогава правете паралел със Западна Европа. Имаше нещо за производителни сили, производствени отношения, диктатура на пролетариата и т.н.

е о си личи , че всичко приемаш буквално но ти не си виновен...

И Гърция страда мкакто и България от лошото си антикорупционно законодателство,нали на олигархии.Има и крадене,има и злоупотреби,моделът е дефектен.Затова е и на опашката всред членките на ЕС.Там където има олигархии,там 5% са богати,а 95%-бедни.Средна класа почти няма.И когато говорим за Европа,европейска демокрация,европейск ценности,икономическ просперитет Гърция не е най-подходящия пример,въпреки,че за някои неща е-например за независима от американците политика,за това,че в конституцията им е записано Турски етносняма...много силна национална доктрина...много неща са за пример,но не и всеобхватно.

За да се борави с понятия като социализъм и комунизъм и да се търси реализацията на теи понятия в реалния живот трябва да се познава теорията на тези идеологии. Не е никак просто да закачиш на една нагласа съответната квалификация.История показва,че по време на национални катастрофи,разрушени крах-левите сили са били тези,които са си изправяли страните на крака.След Втората световна война,след масовото унищожение на материални и човешки ресурси,в Западна Европа именно левите сили поемат кормилото,прилагайки спасителния план Маршал'.Идеология и на нашите комунистически партии и на Западноевропейските е една и съща.Различен е бил обаче пътят ,по който са вървели западняците и ние.В Западна Европа е утвърден политическият плурализъм,многопарт като неделима част от демократичната европейска традиция. Това помага на европейските леви сили,да наложат политика на възстановяване и развитие на страните си-надпартийна,нацио това са се съобразявали ,съобразяват се и до днес даже и техните опоненти от дясно.И леви,и десни са се обединили около няколко основни принципа,които гарантират демокрацията и просперитета на народите от европейския запад.Силни антикорупционни законодателства,каче правосъдна система(съдебната власт е отделена и независима от другите две-законодателна и изпълнителна),разбир идея),че благополучито на хората е в пряка връзка с развитието на икономиката.ЛИПСАТА НА ОЛИГАРХИИ!И така Източна и Западна Европа,преследвайки една и съща цел,но вървейки по различни пътища,постига различни резултаи за народите си. Скандинавските страни си построиха социализма(законодат и облаги за народа),нищо,че Швеция е монархия,но няма олигархия,няма крадене като нашето.Един Китай,който не е в Европа,който е бъкан от комунизъм(що се отнася до това кой стои начело на държавата),но постигна далеч по-добри икономически резултати от нас,които градим сега капитализъм.За да говорим за комунизъм,капитализъ -това са идеи,приложени в живота,за да обслужват мнозинството.ОБСЛУЖВ ли някой би му пукало какъв е нашият строй,стига да ни беше оправена кочината и сити прасетата.И СВОБОДИТЕ на поданиците да са гарантирани.Законода и икономиката на една страна са нещата,които правят социалистическата идея да е реализирана или не.Това,което е в момента у нас мога да го определя само като офисът на Сатаната,който се намира в деветия кръг на адаПо принцип съм съгласна с ПАВКАТА,но неговото е нагласа,тя се нуждае от по-задълбочено вникване в основните характеристики на отделните идеологии и един по-прецизен исторически прочит .От там ще дойдат и обясненията и отговорите.

Дам , а насраните БСПари кат тебе отдавна станишката им е купил ... :))))

Първо, малко география от началното училище. Говорих за Гърция - тя е на юг. Иначе на въпроса, да ходил съм. За съжаление в Босилеград не съм ходил но бих отишъл и там.

криза мриза - няма раздават яко лаптопи на напиканите гербери катогледам...

абе смешник ти по назапад от Босилеград ходил ли си???

де най-труден, де последен ...)))ще видим....

ма как го гледа само таз студентка от снимката а ??? направо ще се изпразни още малко ....

По-близко до истината би било да се каже - Следващият, ще бъде най-трудният месец на кризата. Ще бъде вярно, до момента в който изчезнем от картата на света!

НАЙ- ТРУДНО ЩЕ СТАНЕ КАТО ПАДНЕ ЛАНСКИЯТ СНЯГ. ЩЕ ОБЯВИМ ИНЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ПЛОЧАТА С ОПРАВДАНИЯТА СЕ ИЗТЪРКА. А ПОСЛЕ СТАААРАТА ПРИКАЗКА ЗА НОВИТЕ ДРЕХИ НА ЦАРЯ . ДОКАТО ВИДИМ НОВИТЕ /СТАРИ/ ДРЕХИ И ЩЕ ГО ДОБУТАТ ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.

Почти е прав-само декември може да е по-тежък за тази година. Абе защо ББ все повече на снимките заприличва на братя Галеви? Нещо се ошопарва. От пъчене пред камерите не му остава време за футбол?

Е така съм съгласен с теб. А може би истински комунизъм няма защото този режим съществува само в идеални условия а в реални се изражда ? Помисли за това. Приятна вечер.

Айдее, тая сутрин сигурно се е събуди с идеята, че е наследник на баба Ванга или е питал Нострадамус? И какво ли чудо ще стане през декември? Досегашните управници харчеха през декември излишъка-като за световно. Е, преди това половината го вкарваха в резерва. Ако нямаше и резерв на бас, че Дянков нямаше да дойде в България. Сега крои планове как да го цапцароса.

Неграмотна пача

АХАХАХХАХАХАХА - Бате, кой знае къв мизерник си, ще щял да вземе Бойко за охрана - лелеле - тоя ме разби от смях - оправи ми деня :)))) Ти и за чистач в тоалетна не ставаш, преуспял бил :)))) От кога преуспелите цъкат по цял ден в дира , а не работят - щото коментара ти е в работно време. И не ми казвай - шефче съм - преуспелите и сериозни шефчета имат по-сериозна работа. Ти си некой ФАНТАзиор ,който от комплекс за малоценност си пише врели некипели - тебе Бойко и за чистач на обувките му няма да те вземе - ахахахахахахах

Значи борим се за следното: Назначаваме броатовчедчето с трети клас образование за директор на банката и го чакаме да видим какво ще стане. Даваме му шанс. През това време той с приятелчетата си съобразява. че може просто да си щипне това онова. Е няма такова стадо по света като нашето - овчарки за политици.

Стига се плюли Бойко! 20 години спим, сега искате за три месеца чудеса. Май тук всеки се прави на интересен.

Докато подлогите и тези ,които ги командват се подмокрят.

Озлоблението на червените е признак на слабост!Те никога не са могли да преглътнат боя като нещо ,което им се полага!Все им се привиждат някакви извънредни обстоятелства попречили на посраната стогодишна баба да може да управлява!Да ама не-народън не ги иска,а това за тях е нещо без което може!Да ама не-нека се подготвят за дълги години неможене!Докато бабата се гътне окончателно!Затова нека да не им обръщаме внимание-ще поплачат па ще им мине!

За разлика от Него, ние действаме. Нямаме време да чакама нито до Ноември, нито да завършат магистралата.

Май твоя език е като шкурка...Сигурно яко си лизал дрисливия задник на предишното правителство..

Голям умник е Бой Бор,кльопай си го,Гьоре.Но не само ти, всички сме си го заслужили.

И тоя отново почна с неговите простотий.

....ледващият месец ще бъде най-критичният до края на годината, а известно подобрение може да се очаква през декември. - A през януари се очаква преваляване на камъни по жълтите павета ! /А дано/

Докога тъпаците-подлоги на властта ще лижат задника на сегашните управляващи!

Сега пък пред студенти в Търново. Бети защо не си гледаш работата, ами си тръгнал по пиари и панаири? Не виждаш ли рубриките на вестниците са пълни с измами, грабежи и убийства, а ти ми се киприш предкамерата докога? Хайде стоте дни минаха!

Бойко да си върши работата,а не да се върти само пред телевизионните камери

Мара,това са няколко души на които им плщат от БСП да пишат тук за ББ за да го компроментират.Но ти знаеш ,че това ще се върне като бумеранг срещу тях.Да ти припомня как говореше Т.Дончева на изборите за кмет на София,как социалистите организираха бойкот за боклука,как разиграваха хората които им повярваха, после Р.Овч,Станишев Данс.Какво ли няма да измислят да хвърлят кал по хората които искат да се оправи държавата.Нали знаеш кой създаде мафията,групировките като виждат първите признаци за възстановяване на държавноста и ритата като за последно.

ДО OZZY - НИКОЙ ОТ СЕГА СЪЩЕСТВУВАЩИ ПАРТИИ . КОЛКОТО И ТРИВИАЛНО ДА ЗВУЧИ , МОЖЕ БИ ВЛАСТ НА НАРОДА . НО НЕ ТАКАВА , ЗА КАКВАТО СИ МИСЛИШ , А ИСТИНСКА , НО КАКТО КАЗАХ , ОЩЕ НЕ СМЕ ДОЗРЕЛИ ЗА ТОВА .

ДО HONEST - АЗ НЯМАМ ПРЕДВИД БСП . ИМАМ ПРЕДВИД ЛЯВАТА ВЪЛНА ПО СВЕТА КАТО ЦЯЛО . А НЕСЪМНЕНО , МОЖЕ И ДА НЕ Е ТОЛКОВА СКОРО , ТЯ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ . НО КОГАТО ИЗЦЯЛО ЧОВЕЧЕСТВОТО УЗРЕЕ ЗА НЕЯ . ЗАЩОТО ТЯ Е ПО - СПРАВЕДЛИВАТА , ПО -ХУМАННАТА . И НЕ МИ ИЗОПАЧАВАЙ ДУМИТЕ , ЗАЩОТО НИКОГА И НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ Е ИМАЛО ИСТИНСКИ СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ ВСИЧКО Е БИЛО ИЗКРИВЕНО И ИЗОПАЧЕНО ПОД ДРУГА ФОРМА . НО БЪДЕЩЕТО ЩЕ НАЛОЖИ ИСТИНАТА .

Предпочитам Бойко пред мазната комунистическа подлога Станишев

хаха боико ко се прави на велик там , ние преуспелите варналии не го зачитаме за нищо , в Варна мога да го взема като охрана в дискотека да бачка, а тъпите шопи го направиха министар хаха!!!!

Лелеле, тоя Арканчо днеска се чудя как няма некоя простотия да прочета от него , а той пише под псевдоним ПАВКАТА .... Лелеле, тва болните комунистически мозъци са много зле - Хващам се на бас,че тука има3-4 комунета,които пишат с 100 различни имена :)))))) Хахахахахах - колко сте жалкииии

Няма по-тъпа и неблагодарна нация от българската.Кой каквото и да направи -все са недоволни.Вие какво искате ??Бойко да ви донесе душите в кошница ли ?? Защо избрахте Станишев да ви управлява ??Защо мълчахте ? А сега имате един свестен човек,който се мъчи да свърже двата края,а вие сте зинали като лами срещу него..Той ли окраде,той ли изхарчи парите,които искате от него ??

вие май думата криза не сте я чували, кво толкова ви бърка в очите бойко? опитва се от пръдня боя да прави, само попреиграва с кълнежите по предходните, ама бг народа прост - много требе му се обяснява едно нещо щото бързо забравя. иначе според мен бойко добре си изиграва картите до сега - то и рейтинга му го показва, дано икономистите там са добри, че хер флик и компания нещо ама хич не ми вдъхват доверие с днеска нема, утре има - верно тестват общественото мнение, ама ако искат да водят политика на общото мнение ми изглежда като да вземат акъл под наем от глупавия. а после: имаще ли гюро глава или немаше...

За ноември 2011г., говорим нали Бойче?

Ей, голяма завист ! Пожелавам му да успее, но как ще се пребори с такива завистници и злобари не знам ! Просто от злоба нищо не виждате. Оставете го да работи. Може някой ден и на вас да успее да угоди. Но.. съмнявям се.Предполагам , че ви е мнооого хубаво да си живеете в блатото. За какво ли се мъчи да ви измъква! Живейте си както досега - на топличко в Общините и на други подобни места ,докато ви изхвърлят.

Боже, каква ненавист! Спрете се, бре, хора! На всички ни е трудно, ама не бива с такава омраза! Бойко - хубав-лош - няма три месеца откакто е министър-председател

Ако позволиш, имам един въпрос. Кого трябваше да изберем, че да ни е добре, щом това не е ББ? Ама моля за конкретен отговор - този и този, а не локуми и общи приказки.

Имаше едно време такъв виц за др. Горбачов: Разбил нашия СССР, на Червения площад демонстрации, танкове, озверяла тълпа и нашия обзет от ужас се скрил под бюрото. И наднича от там, гледа си портрета на стената и тихо му шепне: И сега, какво Михаил Сергеевич, май ще ни свалят? А портретът благо отговаря: Не, мен ще свалят, а Вас ще обесят! Поне Бойко има хиляди портрети...

Да прочетохте някъде, че ББ е призован по дипломатически път да даде показания пред съда в Белград, заради покровителстване на сръбски наркотрафиканти по време на престоя им в България???

Боко, тикво изкуфяла преди да узрееш.... кой прави балансиран бюджет по време на криза бе помиар!? Пол Пот и той не си позволи навремето така мъчително да ликвидира народа си!!!

Изобщо не намесвай комуниситическата, антиголобалистка вълна по света с нашият комунизъм. Нямат нищо общо. 2004 та бях в Гърция на подобно събитие. Млади идеалисти от Европа, не познали комунизъм и повечето са там за купона за съжаление. Тук са гнили, уяли СЕ и окрали НИ. Нищо общо !!! Опитвайте се да подвеждате хората колкото си искате, като се асоциирате пдвеждащо с антиглобалистите по света. След 4г. ще се борите за 4% в България.