БСП: Г-н Борисов, не сме „шайка разбойници”

Ръководството на БСП остро протестира срещу поредицата от заплахи и обиди, които лидерът на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов отправи вчера в ефира на Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Г-н Борисов, не сме „шайка разбойници” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другари комунисти/социалисти вие не сте шайка разбойници - това е много ниска степен на престъпност - нещо като кокошкари. Вие сте ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ!!! И това не го казвам аз - само цитирам в-к Зора (истинския преди 1944 г. а не сегашните ментета). В този в-к не пишеше никъде за партизани (както ги наричахте вие) или шумкари (както ги наричаше народа). В този в-к пишеше само червени бандити. И как да наричаш с друго име лица, които взривяват храмове, влакове, фабрики и т.н.; избиват законни представители на властта; грабят/плячкосват стада, мандри, магазини, складове...?! След 1944 г. същите червени бандити се облякоха (чрез измама - доказано фалшифицирани избори) с власт и си създадоха държава, управлявана единствено по законите на мафията (червената естествено). След 1989 г. червените бандити мутираха в червени мутри (по-висша степен на червен бандит). Така че 100 години нищо не се е променило в тази партия (само се е прекръстила).

След 10 години никой няма да си спомня за ГЕРБ. А БСП ще я има, напук на няколкото хиляди неудачници, които само обиждат по форумите.

След 10 години никой няма да си спомня за ГЕРБ. А БСП ще я има, напук на няколкото хиляди неудачници, които само обиждат по форумите.

господа не бъркайте светлите имена от историята на една достойна партия с вашият политически микс донесъл само кризи и падения за последните 25 години.

Как така откъде има банка бе, шушумига загубена? Ако това не е важен въпрос, кое според теб е важно?

750 -hiladi yavno maloumni hora koito yavno sa zabravili komunizma. dokade ni dokaraha nakakvi partiini bezmozachni hora razkazaxa igrata na bg za 45 godini i vse oshte praviat kongresi i prochie po dobre da se zabrani s zakon tazi partia a nay golemite lideri demokratichno napravo v belene na prasetata no may nakoi hora zbraviha kakvo e tova

До АсяА ти дето си прочела много стойностни книги кого избра? Че нещо ми е любопитно... Писна ми от крадци - но за съжаление точно тея дето претендират ,че са чели много - досега избираха и сме на тоя хал! Ася, аз бая книги съм прочел стойностни и съм с 2 висши и от крадци ми писна! Ако ще не пожарникар, а заварчик да е бил - важното е да не краде! А от къде ПРИЯТЕЛКАТА му има банка - мисля,че въпроса е доста тъп, айде сега да не се кандидатира затова. Ама скапания завистлив народ само това гледа, затова и ще си седи на дъното, ще си плюе по форумите и това е . А който може, вече се е измъкнал ;)

Глупи, кой интернационал имаш предвид - либералния ли? Той е актуалният, глупи!

Не мога да разбера що за нагляр е този Бойко? Даже не заслужава да го нарека г-н Борисов. Мутрата си е мутра! Защо не питате как Цветелина Бориславова си купи банка??? Никой не задава този въпрос. Не съм комунист, не съм бил и няма да бъда. Но целокупния български народ се впечатлява само от такива долнопробни изказвания. Нека Бойко отгори - как се купува банка? Откъде са парите? декларирани ли са? Платени ли са им данъците?

Ако тук са писали повече от 2-3 човека в подкрепа на простотиите на Боко Борисов, работата е зле. Ама много зле. И още повече ще става, ако не прогледнете що за стока е сегашния премиер. Като зомбирани сте! Лошото е, че заради вас, ще страдат и нормалните хора.

Кой ти е прогонил децата в чужбина, господите? На кой свят си ти? Не тръгнаха ли огромен брой хора да търсят препитание, след дивашката приватизация на демократа Костов - затвориха фабриките и народа остана без работа? Стига вече, папагали такива, без грам мозък сте кряскали: комунистите, комунистите - за всичко те са виновно Че откак дойде демокрацията в тази страна, нищичко не е направено, само се руши и се ползва, това което е отпреди ,89 г. Чудо беше на нашата улица, която асфалтираха отново едва миналата година, след 30 години. И ако някой каже, че последните четири години е живял по-зле, отколкото в предишните, значи или е изключително мързелив, или лъже.

Бойко го избраха хора, които не са прочели нито една стойностна книга, да не кажа никаква. С една дума простаци и курветки, които му харесват мускулите и се подмокрят на сън.

Баш са си шайка разбойнииц, които поне петдесет години напред не трябва да допускаме във властта.

Естествено, че сте крадци!

Оня ден срещам Марго /кралицата/, тя е БИВША КУРВА, но вече страшно мрази курвите. Е бивша ама пак ходи на околовръстното по 1-2 пъти месечно. Та Марго ми разправя за един нейн приятел Майкъл, БИВШ НЕГЪР, който вече страшно мрази негрите. Абе бивш ама пак си е черен и си мирише на негър. Та Майкъл се запознал с Бойко Борисов, БИВШ КОМУНИСТ, който сега ама страшно мрази комунистите. Абе мрази, мрази ама си пази червения билет за сваки случай. Та по тоя повод се замислям, дали Марго е БИВША КУРВА, дали Майкъл е БИВШ НЕГЪР, дали Бойко Борисов е БИВШ КОМУНИСТ и дали това е възможно въобще???? Ако некой ги разбира тея работи нека ме открехне?????

Като говорите срещу комунистите трябва да знаете -че всички партии са комунистически.Казан е -стани ти за да седна аз.Ще избираме правителства докато попаднем на искащите и можещите да работят за България.Всички сме едно цяло-да не заставаме един срещу друг.Винаги рибата се вмирисва от главата.Да бъдем примерени в думите си-че никой не знае ако децата му или внуците му заемат такива постове -никак няма да му е приятно да слуша как ги плюят.Запомнете-на всяко действие има и противодействие т.е. всяко добро и всяко зло се връща.

Бате Бойко е прав.Както и всички изказали се.Устата им на хипопотам,акълите им хайдушки като на Остап Бендер,моралът им като на Ал Капоне,фасонът им като на Мария Медичи.Кръв нямат.По артериите им се движи алчонст и корупция.И ако ги притиснеш за сторените на народа злини,започват с Интернационала......

Добре де, спокойно! Не сте просто една шайка, а сте истински професионалисти! Вие сте организирана и сериозна престъпна групировка, Бойко, веднага да им се извини за уронване на престижа на организацията!

Малко сме ви трепали глупако, но има време!

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С НАПИСАНОТО.......... сигурно не си чел, чул и не знаеш, че НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ! НИКОЙ, дори и врагът. Има една българска приказка: нямаме нищо против предателството, но предателите ги мразим. Дори и да не си българин (изглежда е факт, че си от онова племе), спомни си как например, постъпиха американците със своя Садаам... Борисов, който веднъж предаде своите, той доверие не заслужава, защото е способен да предаде всеки и всичко. Хайде сега, кажи ни, като си бил член на онази партия, която е убивала хора, ти лично колко души уби? Понеже сме от едно поколение твърдя, че като комунист, нито аз, нито моите родители и деди някога сме посягали на човек - точно обратното - винаги сме помагали с каквото можем. Борисов,обвинявам те в лъжа, измама, непочтеност и подлост! Обвинявам те в мерзост, лицемерие, подлизурство пред новите господари на България! И на още един въпрос ни отговори: как стана охранител на Тато? Щото известно е, не всеки беше допускан до него - само най-проверените, най-преданите, най-доверените. Тато знаеше ли, че комунисти са убили дядо ти или в онова време версията беше друга. Щото истината е друга- дядото ти е пострадал от съселяните си като възмездие, което няма нищо общо с комунистите и партията им. Ти не си нито първият, нито ще бъдеш последен, който се опитва да извлича полза от всичко, дори и от смъртта на близките си. Типично за подлеца! Борисов, ако имаш някакви сметки със Станишев, срещнете се и се разберете, но недостойно е непрекъснато да ни занимаваш с емоциите си и да хвърляш кал по цяла една партия, чийто член си бил и ти, защото рано или късно калта ще се стовари върху теб! По-добре обясни на българите как и кога се споразумя с американците за нови бази в България и кой ти даде правото да залагаш живота и здравето на нацията заради американските интереси? Това, че по една случайност си премиер на около 20% от бг-избирателите, не ти дава право да разполагаш с всички ни!За такива неща нормалните държави правят референдуми. Зле ще приключиш,Борисов, много зле!

Трудно може да се направи паралел между БКП от 1924 г. и БСП от 2009 - в идейно отношение. Комунистите от 1924 г. не са принадлежали към тогавашната българска олигархия, а са воювали с нея за социално равенство, нали? За какво се обиждаме тогава, моля?

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БЪРБОЙКО! ВСИЧКО ТОВА Е ТЕАТРО ЗА ДА НЕ СЕ ВЪРШИ НИЩО КОНКРЕТНО.

PURVO BESHE SDS. I VREMETO BESHE NASHE I VSICHKO BESHE CHUDESNO.POSLE OTNIAKUDE DOIDE GEORGE GANCHEV. I BULGARITE MNOGO GO HARESAHA POCHTI GO IZBRAHA ZA PREZIDENT.POSLE PUK CARIA...KAKVA EUFORIA ,DA MU SE DOPLACHE NA CHOVEK OT SPOMENA SAMO...POSLE PUK ATAKA ...I BULGARINA PAK GLASUVA...ZASHTO ?I TOI NE ZNAE...SEGA PUK NIAKUKAV BODYGUARD ...ZASHTO PUK DA NE OPITAME I NEGO...SAMO TOI NE BESHE UPRAVLIAVAL DOSEGA...IMA HUS MOMCHETO...GOVORI PROSTICHKO... PONIA IZPROSTIAVA...NO SI GO HARESVAME...HARESVAM I CHALGATA...I RAKIIKA KATO IMA...KAKVO DRUGO NI TRIABVA...BOJE KOLKO MUKA IMA PO TAZI ZEMIA ,BOJE...SLED 4 GODINI SHTE IZLEZE NIAKOI DRUG MESIA I BULGARINA PAK SHTE MU GLASUVA...ZASHTO? AMI PROSTO EI TUKA

ББ има вече по-различна биография. Вече не пише, че е бил член на БКП и е напуснал МВР през 1990г., защото е отказал да се деполитизира т.е. бил е много верен на партията-столетница. Поздравления! Така беше списана и биографията на Тодор Живков, когато управляваше. Е, това вече ако не е гьонсуратлък, здраве му кажи!

Много коментари, много емоции...много нещо - а никакво предложение насреща. Това не ви ли кара да се замслите, че нещо не е както трябва, че целият този 20 годишен преход е така планиран, че нищо да не се случи в положителна насока? А иначе, партии, конгреси, парламентрани избори, дебати, реплики-дуплики и пр. нелепости , колкото щеш. Защо се пънете да търсите смисъл там където го няма, а го няма, защото така иска някой(!) ...

нека да изясним веднъж завинаги: Такова понятие като кореняци софиянци няма. Тези т.нар. кореняци са всъщност шопите от софийско и техните наследници. Всичко качествено в София е с корени от провинцията. Това - само за протокола; оттук натам можете да разсъждавате по въпросната статия.

Вярно е, че не сте шайка разбойници. Обидно е. Вие сте организирана престъпност. И когато избивахте народни представители, и когато изтребвахте елита на нацията в Белене, Ловеч и Скравена, и когато подменихте управлението на 10.11.1989, и сега когато ограбихте и последния залък и надежда на българина. Проклети да сте всички комунисти и фашисти и дано някога, когато вас ви няма да разберат остатъците на тези 750 000, които гласуваха за вас, колко са се заблуждавали и колко сте ги лъгали. Амин.

Не е луд, който яде баницата - луд е този, който му я дава е наша народна мъдрост. Ще видя, колко ще останат тук от пешещите защитници на бат им Бойко. Правителството със Станишев ще ви се види цвете. Вместо да строим АЕЦ Белене ще строим Горна му Арда на министърчето-прокури Трайчо, Симеончо Дянков сега ни отръсква като брашнен чувал и вече е хвърлил око и на резерва. Ами какви ще ги реди сега Волен Сидеров след новината за увеличаване мощта на американските военни бази, които може трябва да ги посрещнем като освободители, а пък добре знаят защо се настаниха на българска територия. Е, не се очудвам на идиотизмите, които изригват щом ББ си отвори устата. Не са му виновни комунистите на него, ами нещо взе да го му присяда властта, с която се нагуши и както казват народеца ни хем наср.н, хем голям. Не се хабете сега да ме опровергавате, че ви чета тъпотиите по Коледа.

V Turcia diado Iordane, tuk v Bylgaria na takyv ezik ne se govori. Dokoga shte sa izpolzvat turski izkazvania ostanali v Bylgaria ot Tursko?! Imame si mnogo po-priaten ezik ot aziatskata prydnia.

ПЪЛНА ПАТОЛОГИЯ ПРОЧЕТОХ! ШАЙКА СПОРЕД РЕЧНИКА Е ПОНЯТИЕ ЗА 15 - 20 ДУШИ ЛЪЖЦИ, КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ, БЕЗБОЖНИЦИ!!!!!! А НЕ 750000 РОБИ!!!!!!

Да се готвят следващите. Крадат, които могат. Те и за това си правят партии, за да се подкрепят.

Абе мекере резнато, ти още ли пишеш по цял дан по форумите? Толко си безделен,че тва работиш май - БЕЗДЕЛНИК.com . Гледам по часове - всяка тема като ке прибера и се учудвам,че няма час, в който да не пишеш - от такива,дето вместо да работят, плюят - държавата ни се тегли надолу... Като ви изселим, както 86 година - тогава ще се оправи България. А сега марш - по-добре да сложиш летящото килимче и да отлиташ на пазара в Истамбул да вършиш нещо!

Батко, ти си втори Радой Ралин - без ирония. Смятай, че сополите четат всичко. Дали разбират всичко, това е ПУЦ-история. Но си го казал така ебаващо и вярно.Такива, като теб и мен стават все повече.И май, много бързо.

И да ви кажа още нещо. Тези милиционери са ги научили вече и слухтят за IP адресите. И го правят. Но понеже , тук в голямата си част СТЕ от този буламач, който нарекох лютеница няма да се притеснявате , докато не ви сменат с други подлоги. Но може би ще ви запомнят. Така че внимавайте като лижете такъва гъзове като ББ-то. Наистина . На мен не ми пука 100% от 20 години. Да хванеш едно такова нещо и да си правиш истинска гаргара, рядко се среща. Удоволствието е мое. Лека вечер Боклук и боклуци родни.

Здравейте много ще ми е интересно какво ще пишете след нова година .

БСП - НА СЪД В СТРАСБУРГ, ЗА ТРАЕН ГЕНОЦИД СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !

Много точно и лаконично е казано. Този се е жив простак. И толкова се е влюбил в себе си, че смята собствената простотия в общонародна. Той е прав - толкова простаци се пръкнаха последните 20 години, като да въдиш зайци. Простак и простаци заедно. Само, че това ще бъде малко време. Не мисля нищо хубаво, само смятам, че простака ще си отиде. Ще го отвеят същите тези простаци дето сега го славят. Лошото е, че простаците ще останат, за да са подлоги на следващ простак. Що ли си хабя езика простаци. Вие още от времето на Тодор Живков с такава закваса. Селяндури дошли в града, в панелите на Живков, малко насъбрали купешки думи и с компотено мислене. Вижте, като ходите от Столицата по родните си паланки да правите лютеница по цяла година, защо не си помислите поне малко, че вие сте точно лътеница без пари за такива говна, като Бойко Борисов.

с комунистите трябва твърдо и безпощадно. тия са като циганите ... нема оправия

РАЗБОЙНИЦИ СТЕ, РАЗБОИНИЧЕСКА ВИ Е И БАНДАТА. ОБИЧАТЕ МНОГО ДА КРАДЕТЕ И ДА УБИВАТЕ.МНОГО ЛЪЖЕТЕ И СТЕ СТАРИ БАНДИТИ. ЗА ТОВА НЕ САМО ЗАБРАНА ,НО И СЪД ЗА ВАС. АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ, КАТО ВАШАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН. ВИЕ СТЕ ПРОТУРСКА И АНТИБЪЛГАРСКА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА БАНДИТСКА ШАЙКА. ВЪРНЕТЕ ОГРАБЕНОТО НА ХОРАТА. ВАШАТА ПАРТИЯ Е УБИВАЛА БЪЛГАРИ И Е ОГРАБВАЛА ИМУЩЕСТВОТО ИМ,БЕ БАНДИТИ НЕЩАСТНИ. ПО ЛОШИ СТЕ ОТ ТУЛЦИТЕ,ЗА ТОВА СТЕ В СЪЮЗ С ТЯХ И ИСКАТЕ ДА ВЛЯЗАТ В ЕВРОСЪЮЗА,ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ ОТ ГНЕВА НА ХОРАТА. ИНТЕРЕСНО НА КАКВИ ЩЕ СЕ ПРЕКРЪСТИТЕ.

Сте,сте

Това, че съм човек с леви идеи, не означава, че мога да харесвам, приемам или оправдавам БСП в този и вид. В момента, за мен тази партия олицетворява мафия, олигархия и каквото още се сетите от този сорт, за съжаление. Абсолютно същото мнение имам и за всички останали партии. Но ГЕРБ и Бойко Борисов, според мен ще надминат всички по наглост, безскрупулност, користолюбие и глупост. Като цяло, подкрепям изказванията на До Борисов с отвращение и на До авторитарно управление?

КПС в СССР беше забранена!!! Мръсни комунистически копелета!!!!

ХАХАХА ЧЕРВЕНИ ПАЛЯЧОВЦИ СТЕ БЕ МИШЛЕТА САМОИЗЯДОХТЕ СЕ ДЕЛИТЕ СЕ КАТО ВИРУС НЕМОЖЕ ВИ ПОЗНАЕ ЧОВЕК АКО ТРЯБВА ДА ВИ ОПРЕДЕЛИМ С ЕДНА ДУМА БИХ ВИ КАЗАЛ КОРУПЦИЯ С КЪСИ ЧЕРВЕНИ ПАНТАЛОНКИ С ТЕНИС РАКЕТА В РЪКАТА. :)

Престанете хора да се обиждате и плюете . Ние всички сме българи .Оставете политиците да се оправят. Ние да си гледаме нашата работа . А когато дойдат избори тогава си кажете мнението .Другото всичко е безсмислено .

Boiko Borisov se e izrazil pak mnogo meko. Vie ste trazboinici, vashata partia e razboinicheska i retrogradna. Vie ste potanali do shiya v krav, ubiistva, grabezi, lazi, krazbi, demagogia i korupcia. Vie ste ili idioti, koito sluguvat na chervenite mafioti ili razboinici mafioti. vashata prestapna formacia triabva da bade razturena i zabranena sas zakon, a vie izrodi cherveni triabva da napalnite zatvorite i trudovite lageri. Badete prokleti do 9to koliyano cherveni gadove. Vie razrushihte zivota i sasipahte sadbata na 5 pokolenia nai kadarni balgari: izbivahte gi, unizavahte gi, kradiyahte gi, progonihte gi ot Rodinata. Vasheto miasto e pod zemyata izrodi cherveni.

А какви сте? Терористи,демагози и мошенници,крадливо и лъжливо племе,родоотстъпници и още мн. други.

sle 4 godini otnovo na vlast...