Бойко Борисов почете празника на пожарникарите

Министър-председателят Бойко Борисов поднесе венец пред Паметника на Незнайния войн по случай 14 септември - професионален празник на Противопожарната охрана в България.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов почете празника на пожарникарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минават години - минават, вървят а Боко е с шланга - за кой ли път .....

Отлично, Бойко! Нова поредна проява на държавност и на най-високо ниво работа с висша отговорност. Ето така, ден след ден, ТОЙ твори и ръководи страната за най-голямо благоденствие.

Винаги ми е правило впечатление, че хората се пазят повече от крадци, отколкото от пожари. Откраднатото може и да се намери и върне, но изгорялото - никога. Честит празник на пожарникарите - истинска професия за истински мъже!

Само да Ви светна, че не става дума за пожарникарите. Ама явно, като става дума за кумира Ви ББ, трудно преглъщате. И дано Господ го опази, че иначе нас кой ще ни опази, не е ясно. Майтап....

Имам един въпрос към Б.Б?В коя държава получаването на нови противопожарни атомобили е събитие от национална величина?Хората си подновяват автомобилния парк било на полиция,пожарна и т.н без да се правят церемонии,журналисти и т.н.Просто си е в реда на нещата.А иначе поздравям българските пожарникари с профисионалния им празник.

Прекрасна територия, населена със странни хора с необяснима психика. В държавата ни звучи много гордо да си крадец, убиец, мутра, престъпник, мародер, изнудващ възрастни хора, крадец на имоти, богат неизяснено как и т.н. В същото време професията пожарникар е обект на подигравки! Браво на такъв народ! Поне става ясно защо сме на това дередже! Поздрави за пожарникарите и всички служители на МВР, които съвестно изпълняват задълженията си! И лично към Б.Борисов, дано Господ да е с него! Жална ти майка, заблудени народе!

Дами и господа пишещи, Когато пишете глупости,напрегнете си малко мозъка,за да си спомните какво направиха за хората пожарникарите на 11 Септември 2001 в Ню Йорк! Нашите пожарникари са не по-лоши,само са по-зле оборудвани,но затова не са виновни те, а управниците ни...

Е може ли без него. Вече ми се повръща като го гледам на всяко гърне мерудия

пярвият пожар ще бъде изгасен с новата пожарна от г-н Б Борисов!всички журналисти да имат готовност да отразят събитието!да не се напуска гарнизона без разрешение!

Losho nyama. Nie pojarnata mnogo ne ya zachitame publichno.

камъка си тежи на мястото!

Много важно Бойко какъв празник е зачел, само неговите стъпки ли ще следим, има хора с по добри изяви но не ги пишат толкова ама те не са премиери нали, писна ни вече от неговите изяви.

Що ли не си го вземат в пожарната? Нали затова е учил?

Ами купувай си бутилирана минерална вода от Банкя!

Хайде стига вече с тоя Бойко Борисов! Чешмата като пусна вече и чакам Бойко Борисов да се покаже ...

От национална величина е не получаването на противопожарните автомобили, а че повод за писане за ББ(Бащицата Бойко). Утре първата новина в 6.48h ще е: СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯ, ЗАЩОТО БАЩИЦАТА БОЙКО МУ РАЗРЕШИ. ХВАЛА И БЛАГОДАРИМ НА ФЮРЕРА БОРИСОВ.

А как е пожарникарският маркуч на Бойко? От толкова хвалби да не е омекнал?