Борисов: Няма да правя президентска република

Не искам да правя президентска република, заяви премиерът Бойко Борисов в предаването "Панорама" на БНТ, отговаряйки на въпрос дали възнамерява да променя конституцията на страната.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да правя президентска република | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентска република е необходима, защото не сме дораснали да прилагаме, да уважаваме и да спазваме правилата/законите/. условията на предълъг преход се оказа ,че не можем да си избираме подходящи управляващи и сме достатъчно бедни за да повтаряме експериментите по време на избори.А тези, които избираме ,нямат политическа култура за да знаят кои са, за какво и за кого да работят, кои са преоритетите им и в коя държава са....повечето...от всички цветове и възрасти...Нуждата от президентска република е КРЕЩЯЩА, защото сме бедни, изморени, отрудени и достатъчно болни....време е да сменим лекарството, защото към това парламентарно лекуване сме развили супер крайна непоносимост, лечение няма и най-лошото е, че се разболяваме все повече и повече. Така един човек ще избира екипа си, ще ни води, ще носи отговорност и няма да има възможност за оправдания с този или с онзи...Всички от екипа ще са заинтересовани да работят за една кауза и в един екип, ще внимават какво и с кого да откраднат ....да се направи допитване до народа..нали тази държава е нашата...Ще се изненадат нашите хубостници в парламента ,колко много не ги искаме...окрадоха ни, маскарят ни, предават ни и от ден на ден обезмислят съществуването си там....Да си направим президентската република!!

Бойко въведи военно положение и експроприирай всички богатства на богаташите незаконно забогатели/и законно/..сложи по един танк на всеки ъгъл, войници с каски да щъкат насам натам да ловмят бандитите и крадците и да ги слагат във стадионите, и оттам до стената , картечен откос и е чисто, така 2 години да продължи военния режим и ще се изчисти държавата от малоумници крадци убийци тунеядци, после въведи президентска република, само 4 министерства, продай всичко държавно и си гледай кефа..събирай данъците ксато ги хващаш за гушите...няма друг изход в България със шикалкавене не става, шокова терапия му е майката и това е...айде почвай Бойко народа ще те подкрепим...така ще се мъчим още 20 години....виждаш че сте една шепа хора горе които ви правят сечено непрекъснато и ти влошават нервите...айде Бойко давай!!1

Кой ви казва, че мандатът ще е само 4 години? Яйцеглавият ще ни управлява много по-дълго отколкото се опасяват неговите противници и за колкото мечтаят неговите поддръжници. Този грандоман толкова лесно властта няма да сдаде. Гответе се, България става втора Венецуела. Пропагандната кампания продължава с пълна сила. Цирк след цирк. Първо беше т.н. двубой Хамстера-Яйцеглавия, сега е Седефчо-Яйцеглавия, после ще има и други серии (или сеири). Най-лесно ще се отървем от Кратункото като му дадем да води едно ТВ предаване тогава ще може да плямпа на воля. Как да се казва предаването? Естествено - Alo, Presidente!

Бойко, аз мисля че не говориш сериозно!Ако си пич трябва да спретнеш една президентска република!Да се изчистят всички въпросителни около това кой командва!Желев е прав и съжалява че има разделение на властите, че има една ненужна институция кукла на конци -президент!какво прави президенската институция сега-само харчи нашите пари-нищо не прави, защо ги храним тези хрантутници там!!????Защо бе Бойкоооо, отговори ме на кога е нужен президента в този му вид!!!Само се хили, хули, яде , ходи по командировки, никаковми решения не може да вземе, няма право да се намесва във нищо!за какво ни е тогава президентска институция!!Махайте това излишно звено, това паразитно звено във България , и без това нянаме пари ще храним още 500 души просто ей така..ааа не съм съгласен, стига кръчмарски сметки тези политически игри и договорки!!!!!!!Или след като ти свърши мандата Бойко ще искаш да си починеш за 5 години като президент???Този Първанов за 10 години и един лев не е дал на държавата , само краде, инстриганствува, изобщо си падна на оная работа като го избраха един незначителен човечец, и още повече пък неговия вицепрезидент-леле какви паразити са само и как се хилят и се радват че са избрани и се чудят още как успяха да ги изберат тези тунеядци!!!!Много ли е богата държавата ни че ще храним едни ненужни хора, те не са донесли на Българи и един лев!!!Махни ги Бойко моля те..имашщ възмажност да свикаш велико народно събрание промени конституциеята и въведе президенска република-норода паметници ще ти издигне сине мой Бойко!!!Моля те сине послушай ме..моля те

Saovluben i samozabravil se posredstven element.Pomisli se za vseznest i vemojest.Ya se ogledai i vij kakvi nekadarnizi si si naznachil.! Moje bi ,za da izpakne6 na tehnia fon ,malko pone.No tragediyata vi e palna.I stiga s toya Barozo,koito edvam si varza nestata v Bruksel, a ti se hvastaza nego kato udavnik za slamka.Pisna ni - iskame osadeni,varnati pari , visoki ZAPLATI I PENSII,zastoto naroda zagiva , a ide zima i ste izmrem! Da vidim za kakva republika ,za kakav prezident, za kakvo 5 leva stava vapros! Jalki ste! Gorko ni! ! !

Бойко няма да прави президентска репулика, а Бойкова република. Като гледам няколкото смешника, които пишат ЗА БББ почти във всички теми, които имат някаква връзка, ми става неприятно от факта, че трябва да живея с такива хора под един покрив. Същите дупелизци, фурнаджийски лопати и подмазвачи. Ще мине Бойко ще се кланят на друг. Жалка гледка. И стога вече с тези комуняги и тн. Бойко миличят беше пръв сред тях и малко му проследете историята, да видите как се е молили и слагал, за да го потупат и похвалят. Ей така от пожарникарска заплата фирма направи!!! Айде почнете да мислите не със задниците си, а с главите си - това разбира се ако можете. БОЙКО требе да бъде изселен от БГ заедно с още около 50 знатни наши съграждани, а може и на стадиона, показен разстрел. Та да знаят следващите!!!

Не съм от ГЕРБ,нито пък от крадливите БСП-ДПС-НДСВ и като гледам обективно на нашата действителност стигам до убеждението,че БОРИСОВ Е НАПЪЛНО ПРАВ,ОТКРИТ,РАЗБИРАЕ И ТОЧЕН.първанов/не заслужава главна буква/се провали тотално,както и тройната му коалиция,чийто главаняци станишев,доган,са направо за съд.първанов се държи като партиен секретар от пропаднало ШКЗС и най-добре ще е ако се отегли доброволно и не пречи на развитието на страната.Ако продължава ,с комунистическия си инат да се меси където никой не го търси,ще стане по-смешен и от станишев и щге трябва да се крие в някоя сибирска губерния,където не знаят,колко долен индивид е.

Президентска република може да има само в нормална държава.Направи България такава и стани президент.

я па тоа кой го пита кво мисли

ЗА КОГО ДА МИСЛИМ БЕ КОМУНИСТА МОЗЪКОМЕР.ЗА ТВОЯ СТАНИШЕВ ЛИ.НЕ ВИЖДАШ ЛИ КОЛКО СА КРАДИЛИ.

Понеже ми писна да крада (нали Бойко ми секна далаверата) и си нямам друга работа та го плюя по форумите. Абе да се таковам у мръсния комуняга, дето и комсомолец не съм бил ама нейсе ! :) И хич не се притеснявам за словото му (то като, че ли го имал някога) или за визионерството му (знам , че ходи по врачки преди взимане на важни решения или да му тълкуват поредното му видение за управлението на страната ). Ама вече не ме е и яд, че толкова глупаци (и сичкото баш сиганин)гласуваха за него, реално в България няма кадърен и свестен политик за когото човек заслужава да даде гласа си на избори ! Та ще си го търпим като премиер и ще му се радваме при поредното му изявление колко сме добре, колко по-добре ще ставаме под негово управление ( е докато се споминеме) та тъй .........! Оффффф вече ми писна да го плюя по форумите , та ще ида да си пооткрадна още малко от държавицата преди некое ''герберче да ме е преварило. Аре чао, всичко най и до скоро :)

Започва да става интересно. Главатарят ББ се обявява за самодържавец, а неговата глутница ГЕРБ за доминираща. По този начин той автоматично насъсква останалите актьори, деградирани от него като статисти, срещу себе си. По стар мутренски обичай, ако не те канят на трапезата, значи си излишен и нежелан. Главатарите на ситните глутници, като Кощофф, привидно се съгласяват, но започват да го дебнат да прояви някаква слабост. Най-вероятно е да не изпълни някое от многобройните си неизпълними обещания или да се отметне. Тогава те ще се разбунтуват и ще го нападнат. В тази битка за кокала (разграбването на държавата), победата на единия може да бъде само за сметка на загубата на другия. И България отново ще се превърне в гробище на обещания и надежди.

Браво Бойко.САМО ТАКА РАЗКАЖИ ИМ ИГРАТА НА ТИЯ ДЕТО КРАДОХА И МИСЛЕХА ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА .БРАВО.С ТЕБЕ ЩЕ СТАНЕМ ВЕЛИКА СТАРНА ЗА'ЩОТО СМЕ КАДЪРНА НАЦИЯ НО МНОГО ЛАКУМИ ХОРА УПРАВНИЦИ ИМАХМЕ ДОСЕГА.ТО БИВА ЛАКОМИЯ АМА ТОВА ГО НЕМА НИКАДЕ.

Феновете на ББ нямат мозък, не могат да мислят сами. Вместо тях мисли (и то неуспешно) ББ. Те го поткрепят безрезервно. Абе, гербери, защо го избрахте, защото е авторитарен, а сега нещете президентска република, което е диктатура на президента (почти). Не мога дави разбера какво искате?!?

Оставете какво говори Борисов, по-добре вижте какво прави - колко афери разкри и колко тунеядци показа на светло! Не се притеснявайте толкова за словото му и визионерството му...

Ти явно не знаеш,че Бойко има дъщеря от първия си брак и тя живее в САЩ?Какви гейски намеци правиш?

Засрамете се поне малко комунистите стига плюхте Бойко.Той ще ви оправи хубаво дето окрадохте старната ,че и още сте нахални.

Много комунисти в тази страна ве

Are stiga be,tva stana iztarkano ve4e 4e se darjal kato mutra.Mi kak da se adrji B.B.???Kato pedal deto go e strah vrazkata si da varje li?Amam ot hora det ne znaqt kvo iskat.Za razlika ot mnogo hora B.B. pone se ma4i ne6to da napravi.Vsi4ki mnogoznaikovci po forumite(+men) bas fa6tam 4e ni6to pove4e ot nego ne sa napravili za darjavata.

Госе се се вре...

Нямало да ПРАВИ! Той, лично! Абе ББ да не би да е самият Творец, който ни се явява?

О Боже , каква комлексарщина - трима комунета се скъсват по цял ден да пишат коментари под различни имена и да плюят Бойко. Най-смешното е ,че знаят само 2 неща - Мутра и Популизъм. Ограниче мизерници ,по-добрете се скрийте - колкото и да джафкате никой не ви слуша , само Ви се смеем и ви съжаляваме. Времето ви изтече - приемете го!

не се отъждествява с Тато,ами с Хитлер.толкова е самовлюбен и арогантен,че ми се повдига!

Гледах Панорама. ББ се държеше неадекватно и дезориентирано. Явно му липсват концепции по най-важните за нацията въпроси. Този индивид не е в състояние да решава проблеми. С насъскване срещу другите и с безкрайно отлагане на вземането на решения, не се решават проблеми. Трябва ни визионер, а не вечно мрънкащ милиционер.

всеки който плюе по Борисов не е българин и не мисли за България

Eu ne iska nishto ot nas, prosto USA iska da ima bazi tuk. A Eune moje s neshto da seprotivosepostavi, i za sega molchi, no mnogo se syrdy na BG , zashtoto predade vsichkite i bivshite si drugary i novite. A pak se opita da se izravni s pribaltijski, koito sa na praga na pylen falit.

Za tova se iska Veliko narodno sybranie kydeto BB nijama nikakvi prava nito negova partija nali razbirate.

ei komunisti :)

Бойко е бил бодигард на Тато СЛЕД 10ти ноември...

Айде като цяло малко по-позитивно бе другари. И предалгам хора с нисък IQ да не се допускат да дават мнение по тези сайтове!

До: смях (12.09.2009 г. 10:42ч.) Пич, да ме прощаваш, ама да ти сера на демокрацията. Същото мислят и поне половината истински българи!

Ами мутритe на Сергей и Доган повече ли ти харесваxa бре момко (момe)? Те ли са твоите идоли а? И аре стига с тва вашия тъп народ, като не се чувсваш българин, не пиши тука и тва е.

До: офф (12.09.2009 г. 09:09ч.) Да, гледам че ти си титан на мисълта, няма що!

За това и не гласувах Бойко на тези избори, защото знаех , че няма да направиш президентска република. Сори губите ме като гласоподавател сега и за в бъдеще!

Бойча - президент - това е единствения начин да се премахнат мръсните комуняги веднъж за винаги

не че това е най-важно,но ББ има вече една дъщеря и колко още деца ще има си е негова работа.Не издребнявайте от немай какво да се каже....

Това, че ставаме и си лягаме с лика на ББ, с неговите велики мисли, които ни цитират министрите му по десет и повече пъти в интервютата си, защото не знаят какво да правят и говорят, съм го гледал!!! Нарича се култ към личността!! Повта началото на културната революция в Китай. ББ е новия Мао Дзе Дун!!! Както каза премиерът - г-н ББ е любимата фраза, която се повтаря постоянно от ЦЦ, министрите му, от апологета му Бареков и всички подлагачески медии. Остава да ни разлепят и дадзибаа по билбордовете и да ни карат да ги зубрим, ца да не се отклоним от правата линия, начертана от ВЕЛИКИЯ ББ.

Има достатъчно пари за да не краде и който го попита от къде са му тези достатъчно парички е - завистлив така ли ? Не знам в България някой през последните 20 години който е богат като него да си е направил парите по честен начин с честен труд дето се вика! За произхода на неговите пари легенди се носят (една от тях е, че е хванал златната рибка). А простата истина за тях е, че gsm-a му още звъни с мелодията на Тигре,тигре..! На това аз му викам ашколсун :)

Да живей България. Бог да пази Бойко Борисов и хора като него.

Щом казва че НЯМА да прави президентска република,това означава че точно това ще направи. Следя внимателно неговите изказвания,ББ върви точно по стъпките на Симеон Сакскобурга - прави точно обратното на това което говори(не знам,може би е печеливша тактика...и сигурно е).

zna4i pluem B.B. 4e NE iska prezidentska republika?! mai ne osaznavate kakva glupost e prezidentskata republika.Ili mai ste ot onezi deto o6te se kefqt na amerika.

най-накрая и на небето на България грейна слънце-на пук на всички мизерни плъхчета,които храчат срещу Бойко,той се оказа печелившия билет за оставане в ЕС и изравняване с останалите страни-членки!/Благо на гея от Херсон БГ беше на прага на изключването от ЕС/!

Za tova se iska i konstitucionno mnozinstvo.

Дали отношенията между Борисов и Първанов са лоши ? - Това не знам ! Но знам, че има няколко случая, в които се казва истината : Някои хора, винаги казват истината, независимо от това дали говорят с приятели или неприятели. Други хора казват /споделят/ истината с приятели. Трети тип хора казват истината, когато се скарат с неприятеля си. Кой знае ? Може пък някой ден да чуем някой да казва : 'Кажи им ! Те ще те разберат...' У нас, за съжаление, когато някой казва истината, го определят като луд ... Я. Янев и Гамизов често казват неща , които са верни ... Скоро в медиите имаше 'новина', че една четвърт от населението в държавата ни били психично болни, но те не подозирали за това си заболяване ... Определено за предпочитане е взаимоотношенията между Борисов и Първанов да са лоши ! Може пък някой ден да чуем някоя истина, кой знае ?

Винаги ще има мразещи всичко българи. Осъзнайте се, Бойко иска да направи България едно по-добро място за живеене. Има си достатъчно пари и не се стреми към още обогатяване за сметка на народа. Така че, доверете му се. И Европа иска България да бъде честна и неподкупна страна.

Те с Путин са се разбрали като каратисти. хаххаха

На Бойко Борисов му предстои да вземе едно много важно решение, което ще определи дали ще остане на власт и следващата година. Пък после да мисли за други неща.

Вето го е казал много точно-за момента се провежда пълна ликвидация на каквото е останало, та и то да се ликвидира, ама омаяно с приказки за чекисти. Нека накажат виновните, но да работят, а техните хора твърдят, че понеже Б-я била вече затрита-нямало за какво да се работи. Тези са по-лоши и от костовистите-пълни кърлежи-само да лапат, без да работят и да ликвидират,закриват, така-искахме да се развиваме, напредваме, да става по-добре, а то какво...само празно лапуцане и перчене. Един няма осъден, няма нови работни места, а наопаки.

tiya dva meseca yavno si spal smotlio. tova koeto napravi gerb za dva meseca nikoe pravitelstvo ne napravi za mandata si. gerb e purvoto pravitelstvo koeto e ot naroda i raboti za blagoto na naroda . a vsichki kasogledci kato teb da si slojat ochila. ne vi se shte ama tova e pravitelstvoto na spasenieto!!!!!!!

Не искам да правя президентска република - Ехх, какво самочувствие на самовлюбен. Ами то и за правенето се искат възможности. Един съвет ПИЧ от мен - ти, че това не можеш да го направиш даже и да искаш ми е ясно. Но да се хванеш малко и да направиш едно дете, това вече ще е нещо. Стига само кучета, около теб. Ако го направиш, може би ще си спестиш след време нещо като БойкоГей.