Кой вицепремиер за какво ще отговаря

Министър-председателят Бойко Борисов разпредели ресорите на двамата вицепремиери, съобщиха от правителствения пресцентър, цитирани от Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Кой вицепремиер за какво ще отговаря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ако подозирахте колко сте ограничени, нямаше да посмеете и дума да напишете! Но все пак, в БЪЛГАРИЯ има хора и с акъл в главата. Не губя надежда, че някога страната ни ще бъде най-хубавото място за живеене.

Симеон Д. няма начин да не оправи всичко. Може би както съименика си от Мадрид или още по-добре.

Учуден,ти ме учудваш.Кой ти е казал,че ония със здравата полицейска тояга не могат да крадат?

А пък двете - дупето !

Мислех си, че поне Агенцията по горите ще е към Цветанов, за да се въведе някакъв ред, но уви. Не виждам как Дянков би се справил с незаконни сечи и бракониерстване, за което е нужна здрава полицейска тояга.

Ние ли нямаме право да изказваме отрицателно мнение към настоящите управници.Ние ,на които вуйчовци бяха лишени от адвокатски права,на които калековци бяха над 3 години в Белене,лели,изселени от София и изпратени в ТКЗС в Делиормана,вуйчо изключен от университета,дядо ,започнал да работи на 13 години,в чиято къща насилствено бяха настанени милиционер и военен,а ние се се врехме в стая и кухня.Ние ли ,които трябваше да получаваме индулгенции от местни простаци ,за да кандидатстваме с пълно отличие в определени университети.Или Хора от рода на Бойко ,чийто баща е работил в милицията София и самият той е имал възможността да завърши в Симеоново , а до 1992 год е бил член на БКП,не БСП.Днес виждаме на всички възлови постове бивши милиционери.България се превръща в милиционерска държава,дори не полицейска.Назначава се хора без опит и се говори само за грешки,без да се очертава ясна програма за излизане от кризо-катастрофата ,която ни очаква.Министър-пред с ръце в джобовете е типичен представител на групировките,които доведоха страната до това състояние.На него ли ще вярваме или на тези ,които го предхождаха.Ние не сме наивници,колкото и да им се иска на някои.

Бойко е пич! Той ще надвие Джеки Чан и Чик Норис...давай Бойко

Извода от коментарите тук е, че чипа не е европейски, а соцтъпанарски. Моля коментирайте по темата , а не голословни тъпотии и женски клюки. От така разпределените функции на двамата зам. Министър Председатели е видно и без анализи, че г-н Дянков е претоварен и не може да обхване - нито да контролира, нито да координира, нито да е в течение с предоставяната му информация от м-вата и агенциите. Извода е, че е необходим ОЩЕ ЕДИН ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МС, който да обхване неикономическите м-ва и агенции. Нужен е силен контрол. Желая успехи и нека и Бог да Ви помага.

До всички малоумници, абе тоя сега предствалява Държава и трябва да спазва лицето на Министер-Председател За мен той сега повече прилича на някъв клоун с тези дрехи, нали има хора който трябва отговарят за негов имедж!!!!!!!!!!!!!!!

Не! За всичко отговаря само ББ! Да не вземе утре да увърта: Абе аз му казах на Цецо, ама той не направи каквото очаквах от него... И т.н. Нали не сте забравили, че досега той правеше само прекрасни неща, но все другите го проваляха?

Като няма какво да плюете, до дънките му ли стигнахте? Ами , бръкнете вътре, комуняги тъпи!

БОЙКО НА КУРОРТ......МЛАДИТЕ ДА РАБОТЯТ...

Да, значи. Като кмет Борисов беше единствения който ходеше с тениски, тениски и сако, а дори и селсите кметове се костюмираха. Министър или кмет той е публична личност и трябва да се съобразява, а в къщи да си се облича както иска.

Във всички министерства и агенции са назначени и се назначават хора родени 1974, 1972, все около тези години. Всички Вие ще видите сега, докато пък тези си оправят дереджето, докато се налапат и си уреждат своите хора на възлови места. Жална ни майка какво Ви чака. Това са хора млади, от провинцията, на квартири някои, готови са да те прегазят, за да са на върха и да се катерят по стълбицата. Годините след завършване са ги преминали в поклони и лизане на г....е. Не се извинявам, казвам това, което си мисля. Сега трябва да им помогнем да спестят пари. Още много имам какво да кажа, но стига до тук.

Скъпи колега,пак ще ти обясня,но сега още по-простичко!Комуняг се наричат Борисов,Цветанов и Цачева,защото и тримата бяха членове на БКП,докато тази партия съществуваше.А Станишев,Доган и цар Симеон никога през живота си не са членували в БКП.Толкова е лесно,пробвай се пак!

До отвратен: със сако и дънки.........е и , какво от това. Важното е да са чисти и да му е удобно на човека. Като е премиер значи ли , че 4 год. трябва да е ежедневно костюмиран !! Първанов и Сергейчо като са облечени по етикет каква я свършиха?!! Има си приказка за това - по дрехите посрещат, по акъла изпращат.Дай Боже да я свърши тая, дето се е захванал както е обещал, пък ще видим тогава дали някой ще го плюе за дънките, ама това сме си българите, умрем и пак ще има за какво да плюем.

Министър-председател е в тон с националното знаме-бели чорапи-зелен от ярост по отношение на предишните управляващи и в душата си -червен-като баща си -милиционер.

Силви, Силви.....Ти също си само едно потвърждение на мнението ми за съжаление! Неграмотността, простотията и слепотата за собствените грешки и слабости имат като правило страшни последствия....видни понякога и във форумите. Какво общо има политиката с липсата на домашно възпитание и начина на обличане?!?

Бившият член на БКП-БСП ще контролира държавна агенция АРХИВИ.ЗАЩО ?

АААААААА А БОЙКО КАКВО ЩЕ ПРАВИ.....ХО ХО ХО

КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ НОВИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ МАРШ В МОСКВА . АМАН ОТ ТЪПИ КОМУНЯГИ.

Ебати боклука селски е тоя Бойко. Може ли с дънки бе неандерталец? Такъв си го набихте с тоя дето го избрахте, че няма да ви излезе, а и на нас поне 50г.

Само в Бъгария има такъв Министър-председател !!!!!!!!!!!!

Цветанов- и за културата и спорта..:))) ...... всичко е о.кей -и няма никаква престъпност ВЕЧЕ, добре е да отговаряш и за: мажоретките, театрите,р-нт Монтерей, всички ДС- другари, които са САМО на пенсия,за връх Ботев и метеорологичната станция там, за чадърите по плажовете, за есенните шоу програми и концерта на мадона , за Златния орфей и колекцията на Черепа, за речите на ДС-другаря Божидар Димитров,за канализацията на Бояна и киноцентъра,за басейна в Банкя, за лампазите на генералите ,за балетния конкурс Варненско лято и ..за софийските ферарита, ламборгинита и бентлита::)) Като се справиш-ще има и нови задачи..:))))))... пък за ДОЛНОТО,Цветанов, намери некой филмов режисьор..:)))- да се справи !!!! 010- та ГОДИНА !!!! В-к Стършел .. Прокуратурата се похвали за шумните дела..:::)))) СА : Р.Овч. и Р.петков-криминални- кражби, хулиганско поведение и продажба на Българския национален ИНТЕРЕС..:)) Свинар гергов-ДДС-източване : Добрев- контрабанда ; ощеСтойков и Николов- за прекалена любов към крадено ЕВРО ; Мургина и Нинова ; Монтерей и сие от 6-то ;Гущеров- за мътни мангизи ;Дъбов - за рекет ; Червеняков- за неясни мангизи ; ДС-БКП другари - МИЛИАРДЕРИ - от спестяване ; .и нататъка -по ДЪЛГИЯ ЧЕРВЕН СПИСЪК, който ВСИЧКИ ЗНАЕМ, но е ТЕРА ИНКОГНИТА за др.гл.прокурор и комедиантите около него :))))))) ДЪЛГОТО СБОГУВАНЕ с ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, все още ни ПРЕДСТОИ.. уви..:)))

Някак си не ми се връзва Министър-председател на официална пресконференция на Министерски съвет и ДЪНКИ със сако и връзка. Не се вижда само има ли и бели чорапки....Те всички телевизии го даваха САМО от кръста нагоре, но все пак се вижда истината....

Доживях да видя първото решение,взето от премиера.Но то може да му изяде главата.Защото е твърде смело да се дават ресори на толкова страхлив и объркан чиновник като Дянков.Цветанов ще изпълнява,защото мечтае и той да стане премиер когато неформалния стане президент.За Божидар Димитров не знам- нито към каква партия ще се апроксимира когато му омръзне в ГЕРБ,нито дали ще рови за нарушенията в полза на новата си партия.Защото той няма убеждения,но е успешен ренегат!

На мен ми харесва. А можеще да ги свие на юмрук. Освен това не е свободен така че си намери друг.

А къде е регионалното развитие, строителство, благоустрояване?

ах този Борисов голяма работа ..., кой ще го научи да не си държи ръцете в джобовете

Дянков,контролирай като даваш повече пари на образованието.

ТУЛУП ОТ БКП

ти ша ми каеш каа да си даржа унаа работа у гащите