Борисов: Ония разбойници скоро ще си го получат

Премиерът Бойко Борисов уважи празненствата по случай 130-та годишнина на Военноморските ни сили във Варна. Той пристигна на Морска гара с кораба „Варна”, собственост на „Гранична полиция”.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ония разбойници скоро ще си го получат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко май разчиства терена за сделката на приятеля си от тенис-корта - другаря Гигов. Става на въпрос за ненужните преееескъпи френски корвети, конструирани уж специално за нашия флот (той е тооолкова специален, че на тройна цена франсетата ще ни проектират нещо специално, за да има достатъчно за съответните комисонни рзбира се).

Започнете с Г-жа Масларова!Другите ще са на опашката!Давай Бойко не се чуди,а действай!БСП ще получат удар!Крайно време е да спрат с приказките,а да действат с здрави тояги!

Е хайде де отдавна чакам се махнеш и ти и аверите ти от платената ти истерясала групичка за плюене и храчене!!! Форумът ще стане с ПЪТИ ПО-СМИСЛЕН И ЧИСТ ОТ СЛОВЕСНА ДИЯРИЯ И ПРОСТОТИИ БЕЗ ВАС, ПЛАТЕНИ БЕЗМИЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА

Другарю Бойко, радваме се че ще се потърси отговорност на злоупотребилите с властта. Обаче не стига ли вече с това говорене едно и също, малко в стил мутра. Не трябва ли да се говори и работи и по друго изключително важно нещо - държавата в кризата. Не се разбра какъв е плана на правителството. Или само аз съм го пропуснала? :(

А ти Бойко,кога ще си го получиш?

Бат Бойко не обещавай бе, ще стане като царя, твоя човек..работи си и действувай и докарай онези 6 млд. евро в Бг пък тогава ще те потупаме по рамото....искаме да видим резултати 1.Изгонихте ли всички ръководни кадри от всички министерства?2.Напра ли ревизии и узнахте ли кой какво е крал?3.Дадохте ли ги на прокурора всичките крадци?4.Променихте ли законите към по добро?5.и т.н и т.н...Действувай Бойко аз съм с теб, ако ти е нужна помоща ми само ми се обади....

Ей тъй Бойко бойко ще си ги приказва какво ще направи, ама надали. То с приказките лесно - и аз мога, но ... Пак ги ручахме жбетата, че и зима наближава.

Всички разбойници рано или късно ще си го получат! Жалко, че няма да е по времето на този господ, та и народа да се порадва малко макар и гладен. Глад и зрелища мамка му ! И отникъде никаква надежда.

Надявам се да се заеме с по-важни дела, от това да търси грешките и възмездие на негодниците преди него. Той сега няма време за губене! България е затънала в корупция, не достигат пари за образование,здравни проблеми,демогравски срив,недостиг на работна ръка,ниско производство,липса на качественни инвеститори....и много други. Нека да остави цялата помия от миналото правителство на друг, и да се заеме с жизнено по-важни неща....хората чакат и се надяват....На по-добро заплащане на труда си, коректни договори, добро здравно осигуряване, повече производство и износ, сигурност и защита от криминални действия, по-добро образование, насърчаване на младежта към обучение, работа, кариера. Достойни пенсии, оптимална грижа за социално пропаднали, контрол на данъци, работа на черно, всякакъв вид измами....на където и да се обърне ,на всякъде ще има какво да прави защото всичко това е било занемарено с години. Съзнанието на хората трябва да се промени.... а това зависи много от неговата работа, неговото желание за промяни, неуморимост в борба против корупция и измами. Аз му вярвам. Сигурна съм ,че ще успее.

Kolko gluposty na edno mijasto. I kommuniozm i kapitalizm kato chista ideja mnogo dobri , no realizaciite im stavat ot hora, i kvo che sme takiva, izvratihme komunizma do''realen socializm* a sega i kapitalizm prevyrnahme v banditizm. Nikoj ne ni e vinoven, sami sme.

Ама ти не знаеш ли кой е дедо Йоцо?? Това е проф. Вучков. А пък зад ЗМЕЙ, се крие Слави Трифонов.

Ония разбойници може и да си го получат, а всички разбойници кога ще си го получат? Щото не искаме само ония, трябва всички!

КАЗАХ ВИ ЧЕДА МОИ НЕ СИ КЪСАЙТЕ НЕРВИТЕ - ТО КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА СТАВА ВОИСТИНА СТАНА.СЕГА МОЖЕ ОЩЕ ДА ПОМИЗЕРСТВАМЕ НО ДУХОВНО ЩЕ СМЕ СИТИ.ЗАЩОТО ГОЛЯМ СЕИР НИ ПРЕДСТОИ ДА ГЛЕДАМЕ.ББ ОБЕЩА И ДОБРЕ ГО ПРАВИ.ПЪРВО ОТ ВЪРХОВЕТЕ ПОСЛЕ ДО ПОСЛЕДНАТА КРАДЛИВА ИЗДЪНКА НЕЗАВИСИМО ОТ ЦВЯТ И МИРИС.ТИЯ ДЕТО ГО ПЛЮЯТ СА ГРЕШНИЦИ И БОГ НАШ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ КАКТО ПИШЕ В СВЕТОТО ПИСАНИЕ.СТИГА ЗЛОБА И КОМПЛЕКСИ ВАЖНОТО Е ЧЕ СЕ О Т П О Ч Н А.БОЖЕ ПОМИЛУЙ НАС ВЕРВАЩИТЕ В ГЕНЕРАЛА И СИ СЪБЕРИ ВЕРЕСИЙТЕ ОТ ТАЯ КЛЕТА БЪЛГАРИЯ.АМИН!!!

Сещам се как Милен Велчев преструкторира външният дълг и как забучи страната! А и са се навъдили едни кредитни центрове дето за бръз заем от 300 лв. вземат 2лв. такса на ден.

само закани и разкрития говворим, а оставихме в МФ и НАП хора,които ще си пълнят гушата и Бойко ще си ги гледа- нали си от село Банкя, не виждаш ли какво става и там,че на МФ и НАП постройката издига довари , а само това ли е-кажете в тази криза как става това,става да да си пълнят джобовете малоумниците които го стопанистват

Времето за предизборна кампания отдавна свърши, а ГЕРБ освен да правят предизборни лозунги, друго не правят. Вече трябваше да започнат да работят, а не да дъвчат едно и също.

Йе-е! Най-сетне го разбрахте тоя червен парцал и платен доносник с коментари по всичко и за всички! Хора, не го четете и го бламирайте - това е най-ниска проба злобно човече с мозъче на колибри и злоба на паметен слон...Чудя се как такъв прикрит простак се вре впо всяко време навсякъде и не работи ли нещо, поне не е ли ангажиран пенсионер?! Ама денонощно виси тук, казвам ви! Просто един от безименните идиоти - уж проевропейски настроени, а плюят наляво и особено надясно! Скоро ще го видим кой е..

отдавна забелязвам у дедо Йоцо раздвоение на личността. ако наистина е така , не го нервирайте, това е сериозен проблем. виж за ого е ясно, той си е идиот нонстоп

Всички които плюете ББ сте гласували пак за тройната ламя! Големи разбирачи. Оставете хората да си вършат работата пък тогава съдете кое крив и кой прав.

Клонираният герберист е модератора на форума-един бивш луд СДсарист, сега станал луд Герберист, така Костоф нарежда. Слагат то в неделите да пълни празните дупки като модератор и побърква всички форуми с глупости и клониги след Дядо Йоцо!

Ето, прикрития педерас се обади. Бойко, мъжете в тая държава искат закон против педерастията.

Ого, прав си, аз в този форум имам само 2 поситнга - 12:44ч. и 15:30ч. . Другите са на един платен и клониран слънчоглед. По примитивната реакция ще го познаеш- щом не сме с него праща ни в Позитано. А в последното време върви подире им и ми клонира ника, да не говорим за маймунското викане по форумите с използване на един и същ речников състав. Толкова може човечецът да си изработва заплатата- НОМАД. Това е и предварително договорена тактика между БСП и ГЕРБ , да си изгарят играта на опозиция и управляващи, за да поеме ГЕРБ защитата на БСП олигархия и щафетата от нея. Партията разбра, че се провали в последното управление и трябваше обаче да защити гърба на олигархията си в следващото, за това избра ББ за опозиция и подари в последния момент 1 милион допълнителни гласове на слънчогледите чрез смяна на софтуера в ЦИК- лесно доказуемо. Ще ги познаеш също и по произхода на капиталите на олигархиите им, като сиамските близнаци, родени от един произход- лукановия клан и първите големи кражби. Няма да пиша повече постинги тук, Поздрави от С.И.

Голям майтап е било. Като гледам как министъра на войната приема парада - мале, мале; тука ли си, пенке ле, там стой! Сега остава да видим кои са ония мръсници, които скоро ще си го получат.

Въпрос (09.08.2009 г. 16:24ч.) Няма ли кой да затвори гадната мутра на този пожарникар? Осъдете това говедо, което нарича нормални хора Разбойници! Главни Прокуроре, така ли трябва да говори един МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ? Самосезирай се де! Или и ти си приятел като Божидар Димитров?

Гола вода,балони,миризлив пушек и сини гербери.

Ей, колега от ДС-ББ и приятели. Ще ти повярвам, ако почнеш от Костов и компания - комунистите и ДПС салесни, ти почни от Костов да те видим като си ербап

Блаженни са вярващите. Тежко им на слепите, когато прозрат!

Мека китке, нека ББ продължава само теб да задоволява анално, че иначе вече никой не го е---, хайде!

Абе смешника си е смешник!! ЦИРКАДЖИЯ!! Осра София, а сега клекнал над цяла България!!! Боже пази България!!!!

КАКВО СТАНА С УСПЕШНИЯ НАРЦИС ВЪЛЧЕВ.МАЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ

Борисов хубаво ги е погнал старите боклуци, а него кой ще го вкара зад решетките, щото и той не е по-добър и чист от тях. Половин милиард лева не са ги събрали с Цветелина от закуски. Помпането на мускули в медиите не го прави по-малко крадец и корумпиран.

Абе смешника си е смешник!! ЦИРКАДЖИЯ!!

До: дедо Йоцо гледа (09.08.2009 г. 16:34ч.) - С тоя виц ще разплачеш даже Господа, защото и той няма да доживее вашето идване на власт.

Явно нещо се случва, щом и 4i4e си обърна фланелката с червеното от вътре!

КАКТО И ДА ГЛЕДАМЕ, БУРГАС НИ ИЗПРЕВАРИ. ИМОТИТЕ ДА РАСТАТ, АМА НАДАЛИ... ВАРНА НЕ Е КВОТО БЕШЕ БРАТОЦИ. ЛАЙНА И БЕТОН, ТОВА СИ Е ИСТИНАТА...

Ония разбойници, скоро ще си го получат! От твоите уста, бат Бойко, в Божиите Уши! Амин!

Аз.... Йоцо ли бях, или Цоцо... Както и да е, Партията да е наред, мани ни нас (па и вас)....

правилно Бойко ! С тебе сме- а ако решиш показни разстрели на площада да правиш - пак сме с тебе и пак е малко за тези престъпници !!!

Военоморските сили на нашата Татковина вече само от 2 кораба ли се състоят? Защо й е на БГ такъв флот!

ВИНАГИ ЗАЕДНО!!!ВОЛЕН И БОЙКО - ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕМИЕР.АТАКА С ГЕРБА НАПРЕД!

Абе хора незнам защто пишете простотии,какво толкова го превазнасяте тая Мутра.Понеже всички краднат а той не,ха-ха а от каде има 3 веца.А и тои поне не си е враткал бизнес със някой от старите министри (няма да споменавам кой),не го маха а той,а го е оставил на доста добър пост понеже си имат общ бизнес заедно са си краднали и правили сделки по евро фондовете,в това съм 100 % сигурен.Ще си говорим по нататък колко и Бойко ще си прибере.

Бойко,почвай ги тия червено турски комунисти,че пак почнаха да надигат глава с омацаните си задници!!!!

давай Бойча смачкай ги

Ами да приемем, че ми е омръзнало от цървулски ментори които осмърдяха тая държава. Е.аха и мамата, студенти вече няма и на четвърто класиране (примерно), ама не спряха да говорят глупости. След 10 години България няма да съществува заради кастата му! Покайте се по-добре за деянията си, вместо да правите пропаганда. Народа много добре вижда какви са вашите хора (крадци, мафиоти и пр.); затова не се и чудете на изборния резултат. След 4 години ще гоните 4-те процента, помнете ми думата

Празни приказки както обикновено! Поредното правителство с поредните кьорфишеци ..., скука

На тебе ти плащат комунистите да пишеш лъжи тук засрами се бе!!!!!

ТОА ПА СЕДНАЛ ДА НИ ДРЪНКА НА НАС У ВАРНА ЗА ТИА ГЛУПОСТИ НА НАС НЕ НИ ПУКА ВАЖНОТО Е БИЗНЕСА С ИМОТИ И ТУРИЗМА ДА ВЪРВАТ ЗА ДРУГО НЕ НИ ПУКА БЕ ЦВЕТАНОВ!!!!!!!!!

Абе що в тоя форум са събрани най-големите нещастници. То мед и масло да им капе на главите пак ще са недоволни Браво на ББ. От тук ще тръгне оправянето . Постепенно. Не може всичко отведнъж

NAI POSLE EDIN SVASTEN BG. POLITIK AKO USPEE DA TIKNE NQKOI GOLQM V PANDELATA I STABILIZIRA POLOJENIETO VSICHKI DETO MRYNKAT SRESHTU NEGO TRQBVA DA MU NAPRAVQT SVIRKA

Е у тая форум са се насъбрали много камилчета! Ама ниюо тя зимата идва,цените скачат,данъците също,кредитите растът,безработицата също,доходите намалят или поне не скачат.А вие камилчета си играете на политика и на комунисти и не комунисти..И бат Бойко и доскоро и доскорошните управляващи имат предостатъчно пари и им е през оная работа за всички ни! Кервани си върви а кучетата си лаят. А някой хора продължават да трупат пари в мътна вода,а други завъртяха филма стани да седна.