Коментари - Борисов: От нищо не се лиших и възползвах в кризата | dnes.dir.bg
назад

Борисов: От нищо не се лиших и възползвах в кризата

Не мога да кажа, че от нещо съм се лишил в кризата, защото от нищо не съм се възползвал. Това заяви в интервю за предаването „Годината" по Дарик министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: От нищо не се лиших и възползвах в кризата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изражение по лицата на ББ и Дянков как всеки ден се борят за всяка стотинка.Отчаянието им прозира по лицата вижте изражението им и го сравнете с това на хората по улиците.

Млади чакат за мойто място а на мен ми отдалечиха пенсията с две години.

Не мога да кажа, че от нещо съм се лишил в кризата Ти не си се лишил, но замисли ли се колко хора ощети с бездарието си? Колко хора останаха без работа? Колко деца в България вече гладуват? А ти се интересуваш дали ще те похвалят в Брюксел.

Боже,боже та ти си почиваш винаги,и понякога като ти доскучее потичаш по топката и разкършиш снага на корта :))))))))))

"Борисов: От нищо не се лиших и възползвах в кризата"???!!! Поздравяваме те по случай предното излъгване, другарю!

абе глупаци шопски,вие в началото на 90-те не викахте ли бе?Нали викахте демокрацията,щото бяхте станали наистина едно голямо село,та сега сте оооще по-голямо село,да знаете,никога няма да стигнете нивото на провинцията.Бойко ще ви оправи маймуни такива.Не ви е удобен ама ще ви оправи,докато варна става европейска столица на културата и си връща краденото от вас,22 години боклуци такива

Абе как е възможно да си такава куха кратуна? Кажи ми как?

КАК ТАКА ЦВЕТАНОВ И ПРЕМИЕРА ПРАВЯТ ВСИЧКИ В ЕВРОПА "КОЛЕГИ", А ДРУГИТЕ МИНИСТРИ НЕ СЕ ОБРЪЩАТА ТАКА! ИНТЕРЕСНО ВЪЗПИТАНИЕ!

БОЙКО , ЩЕ СПРА ДА ПУША В РЕСТОРАНТИТЕ , КОГАТО ТИ СЕ НАУЧИШ ДА БИЕШ СЕРВИЗ НА ТЕНИС НА КОРТ , ТОВА НЕ Е ФЕДЕРБАЛ , ХА ХА ХА !!!

тая шия не е от туршия

Леле -мале не е лошо да имаш знания по въросите, които обсъждаш. ГЕРБ прие , че за следващата година можеш да оставиш не повече от 10 дни. Всички други дни " изгарят".

ТЪПАК!ДО КОГА!Стига простотий!До кога ще търпим този примат да ни управлява!?!Заслужаваме си!!!

Като ти гледаме речника, ясно е възпитанието ти. Ти наистина заслужаваш

Милиардер стана и все е нищо.

Божеее, ела да си прибереш версиите!Тоя съвсем си е повярвал като чета с кого се сравнява.Дано в България останат достатъчно много читави хора, които да не допуснат втори мандат на това недоразумение, защото иначе тежко и горко на всички ни.

Това е то демокрацията. Който има пари живее добре, плещи самодоволни глупости и не може да разбере от какво се оплакват останалите, който няма пари, превива гръб от сутрин до здрач и духа супата.

Не, драги, това не е демокрацията; това е най-примитивния капитализъм, съчетан с волунтаризъм! Навремето (70-те години) ние младежите се ежехме и упреквахме родителите си, че у нас е по-лошо, отколкото на "запад". Тогава баща ми, немски възпитаник, учил и работил в довоенна Германия, а после у нас, казваше: Вие още не сте яли попарата на капитализма! Е, сега вече я ядем и май взе много да ни задавя! Така ще е, докато не се върнем отново към принципите на социализма, без тоталитарните, авторитарни и волунтаристични управници - бившите партийни и настоящи кадри на БКП, КДС, УБО, ДКМС и т.н.

Батка ли си чичика ли си, отърси нафталина от дрехите си и се осъзнай. Имахте шанса със социализма, пропуснахте го. Както се видя не е стока. Няма как да пропуснеш няколко строя в развитието си и изведнъж да станеш май-социалната държава. Може и да е върха на социалното развитие комунизма, ама преди това ще трябва да си извървим пътя през всички други строеве, които го предхождат.

Аз вярвам че не се е лишил от нищо. Тази шия, не е от туршия. То сития на гладния не вярва, е казал народа и с право.

Премиерът Бойко Борисов бе освиркан при появата си в препълнената многофункционална зала "Арена Армеец" за финалите в Night of the jumps.Той бе освиркан не само веднъж, за майтап, а при всяко споменаване на името му.

Съвсем нормално е! Хората са отишли да гледат състезание. Споменаването на нещо такова е спам с бонус- нещо, което не желаят , но им се натрапва насила. Аз бих реагирала по същия начин ако отида на концерт в залата и ме занимават с нарцисизма на някой си.

Аз предлагам това светило да бъде избран за председател на ЕНП.Да се бори с кризата на по-високо ниво.Не само ние българите да се възползваме от неговата "компетентност".

ха-ха-добре казано!

Борисов не само се натисна да управлява държава, за която от първия ден знаеше, че вече е в криза. Той сътвори серия от лъжи, за да успее. Задълбочи кризата. Сега, когато социалното недоволство и проблемите в ЕС го затискат допълнително, това не е несправедливост. Това е възмездие. Плащаме всички. Но така е в истинските приказки. А в лъжовните Всемогъщия гони лоши съдии, закони (които за две години трябваше да станат добри), опоненти, протестиращи, световни хали и чудовища. Не казвам, че народът е виновен. Казвам, че болестите, наслоени през прехода, се задълбочават и е време всички, които преди две години възпяваха Борисов, най-после да си направят равносметка - той лекарство ли беше?

Ти, гнусен КГБ-ец, май нещо си се объркал или вече обърна палачинката! Доколкото си спомням ти беше най-отявленият трубадур на Тиквоподобния, сега изведнъж обърна резбата! Така е, клакьорите и блюдолизците винаги са с обратна резба!

да така е KGB целува задника на тиквата.защо обарна резбата,не знам,може да е за провокация.KGB не е за вярване.

На 19.12 т.г. под патронажа на премиера ни на годината ще бъде официално избран спортистът на годината ... Сред официалните гости ще бъдат ли доц. Ал. Петров, Маджо, братя Маргини, братя Галеви и Златко баретата ? Това са бивши спортисти и настоящи бизнесмени, които по един или друг начин допринесоха много за БГ, а някои от тях са и бивши съдружници на премиера ни на годината . Дори и един / бивш / началник на 6 - то ГУ на ДС ги беше похвалил преди време...

Боце, Гоце, Румен П. и Л. Гоцев бяха на културно мероприятие при агент Бор ... При това положение вторият мандат му е в кърпа вързан чрез коалиция с Гоце и Доган !?

Вече няколко пъти попитах колко струва месечната издръжка на премиерското куче - 136 лв , по - малко от 136 лв или повече от 136 лв ? За съжаление, не чухме премиерът ни на годината да даде отговор на този интересен въпрос, а толкова много си хвалеше кучето ! Не бих се изненадал, ако се окаже, че месечната издръжка на премиерското куче струва повече от 1000 лв !? Криза ли ? Каква криза ? Всъщност колко кучета има премиерът ни на годината ?

Трудно му е на ББ - рязане на лентички, ръсене на бисери, игра на футбол, другарски закачки и изказване на "некои съображения" в стил Бай Тошо.

"От нищо не се лиших.." Ти лиши много хора от правото да живеят достойно в бг-то бре, умник. Видя ли как Първанов те сравни наскоро с млад петел, който само се пъчи и опитва да надскочи останалите?! Но смешен в очите на стопанина!!!

само в този саит има толкова много плуене по боико обеснявам си по един начин поради факта че няма регистрации това го правят няколко кретена с много имена но това сигорно админа на саита го вижда но нали саита се финансира от бсп нормално е да продалжи това

Не знам от кого се финансира сайтът, но си в голяма грешка. По-скоро аз виждам платени апологети на ББ и сие. Ние, които бяхме млади през 1989 г., и на които от 22 години ни обещават "светло бъдеще" вече не можем да търпим простащината, парвенющината и пълното политическо и икономическо безсилие на тази компания. Време е за обединение, приятели!

Ако не знаеш, да ти кажа- сайта е на Жан Виденов, това отдавна е всеизвестно и затова винаги е обслужвал именно червените интереси. И за малоумен личи по помията, която се излива в него от съществуването му. И против Костов, а сега и против ББ, просто защото им взеха властта. Това е истината, независимо колко ще скочат да плюят след нея!

боко като казва : аз плащам , ...сте платя...даржавната сметка негова ли е ?? затова иска мандат иначе му e тежко

Мутро,нагла,чукайте на вратата на всеки български дом и искайте прошка за лъжите си и зверската мизерия,която докарахте на народа.Ама един ден ще ви изправим или изправимЕ,както казваш ти, пред съда и прошка няма да има.Не се гаси туй,що не гасне...

и за всички бате ти боико ли е виновен бе чадо? и очаквате тои да ви 2оправи"? ами вие верно го мислете за суперман. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Господинът Ти Борисов е необходимото зло в края на прехода. Щом някой е учил във Франция трябва да знае поне, че всеки си плаща сметката с лихвите. Пред гилотината на времето няма Невинни.

Докато всички крадливи тъпанари се правят на много умни все ще се намери някой луд да се налудува.

Върнете Костов и можещите в политиката. Само тогава ще ни оправят!

гледам,чета и все повече и повече се ужасявам! а-политична съм.смятам,че проблемът е в хората,в липсата на морал,на съвест,на култура,на интелект...вярно е че народа изтърпя много през годините,но е вярно също така,че толкова черноглед,озлобен и прост народ ,маика българия не е имала до сега!управниците произлизат от народа,те не са извънземни,не са от друга държава или планета...докато хората нямат ценностна система,нямат култура на поведение,съвест ,не се научат да уважават себе си и другите,не се научат на толерантност,чистота на взаимоотношенията и не разберат че ако всеки един се помъчи да оправи собственят си мироглед и излезе от дребнавостта ,злобата и завистта си,то постепенно и светът около него (всички) ще се промени...сега разбира се очаквам както винаги сложни обясненя (а може би и нападки):)....животът е прост..ние си го правим сложен..хубави празници на всички ви:)) бъдете усмихнати,живи и здрави и малко по-добри!

Ох, мила, колко далече си от истината. С твоите проповеди ще си седим в това блато во веки веков. Ето такива, като теб "аполитични"ни доведоха до този хал.

52-53, нищо не си разбрал от написаното. Разбираемо е, все пак в момента си в пика на критическата.

А ти си една от тях ......

но не толкова мириносана като теб.

Едва ли някой си е помислил,че си се лишил от нещо.Всички нормални хора са наясно,че добре си понапълнил.Но всеки ден в който това некадърно управление е на власт убива не само настоящето но и бъдещето на страната.Разбира се отговорноста е на тези които гласуваха за мутренско-полицейската държава и се отказаха от свободата и демокрацията.За жалост и ние ще плащаме този трагичен избор на суверена!

Бойко не се възползва от кризата, ама няма друго правителство където всички приватизации да са били с един участник. Бойко всичко си изпълнява (уж, че то с лъжите му вече не се сещам какво е обещал), ама завода за боклук вече 9-ма година го няма, скоро май няма и да го има ;) Бойко обеща да затвори престъпниците, ала престъпника с 6 апартамента е даже министър на вътрешните работи. Бойко - ти изпълняваш само онова, в което приятелските ти кръгове виждат далаверка. Бъди поне веднъж честен.

браво бойко,точно така,да не ти пука от никой,всички тук са злобни и завистни,дори на хубавото се мръщят,защото са глупави,не обръщай внимание продължавай с реформите смело,това не е народ,това са овце.

Ти си самото потвърждение за варненска морска овца. Щом такива като теб избраха един пребоядисал се за пети път педал за кмет...

Добре Йорданов. Да живее ТИМ!

Милото то! Продължава да мисли, че сериала в който е главен герой се гледа с интерес. Мутрата си е мутра независимо от държавния пост който заема.

Както се пее в една песен ''В тази държава всичко е проституция''.Кажете ми господин Борисов,как ние младите хора,които завършихме висшето си образование в чужбина ,да се върнем и да помогнем на България.Вие много добре си давате сметка,че българин е синоним на крадец,сводник,измамник,мафиот.Тук не ни учат,как да лъжем и крадем,учат ни на порядки,които ако бъдат приложени в България сме загинали.Сърцето ми се къса ,като видя възрастна жена в кварталния Бг магазин да си брои стотинките за половин хляб.Обяснете на народа как е възможно в един град като Пловдив да има над 1500 возила,всяко от което да струва над 100 000 евро.Нали сте мъжкар ?Господ да пази България,но дори и с неговата помощ нищо няма да се промени.....

Господинът Ти Борисов е необходимото зло на края на прехода. Щом някой е учил във Франция трябва да знае поне, че всеки си плаща сметката с лихвите. Пред гилотината на времето няма Невинни.

Стриктно бил спазвал обещанията и написаното?! Бойко, та ти сменяш мнението си по три пъти на ден.Ти си единствен политически лидер в БГ, който панически бяга от директен дебат и само се пъчеш пред камерите, надут като хлебарка.

Бананова държава се управлява с курвенски номера.

ялко, аз не виждам алтернатива на герб, обаче борисов не трябва да получава втори мандат като министур-председател. тази тиква не заслуява и не трябва да буде премиер. изклучетелно вреден е за булгария. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колко е "мило" и непретенциозно е това... "искам 2-ри мандат" .. ма що само 2ри, а не 3ти..5ти и т.н. .. Те чалгарците, населяващи Страната на Чудесата - Чалгаря са готови и 10ти да ти дадат бре, Тикво -:)

Други се възползват от бездействието: link

Господи, няма ли край всичко това...

Този павиан няма нужда от съветници. Той се е обявил за Господ бог и тежко и горко на България! Ние сме си виновни, като гласувахме отново за ГЕРБ!

Най-големият враг на г-н Бойко Борисов се нарича г-н Детектор Лъжков Полиграфов.

Манията за величие на Борисов е уникална,но това говори и за чувство за малоценност.

няма логика в казаното от борисов. щом не си се възползувал, значи от много неща си се лишил. какви са тези глупости, хем не се е възползувал, хем не се е лишил !! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещо като "дървено желязо".

Не се очудвайте че точно текущия премиер ни е най-лъжливия до сега. Защото колкото по-прост е един човек, толква повече му се налага да лъже. И в бизнеса си е същия, няма как да не е, там според някои хора има 3 начина за успешен бизнес (изключваме вариянта Партията майка, който им дава старт) или да си Първи/Най -бърз, или Най-умен, или да Лъжеш. Третия вариянт е най-трагичния но го има.

Бедни ми бедни Борисов,кой ти каза,че можеш?До края на мандата ще лъсне цялата истина.И тогава какво ще правиш???

Българийо, Българийо, до каде те докараха, жалко, много жалко за този народ.