Борисов: На Радев съм му казал да остави беквокалите

С президента Радев цигулките ни свирят в една тоналност, казал съм му беквокалите - Цветанов, Нинова, Йончева, да ги остави, за да не си влошат отношенията.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: На Радев съм му казал да остави беквокалите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ППГЕРБ едно нещо не търпят - по- умните от тях. И Корнелия и президента са хора значително по умни и интелигентни от пасмината на Борисов много по рафинирани хора, хора с класа и самочувствие. Герберите са смачкани човечета, които макар и с пари нямат самочувствие щото са безгласни букви кукли на конци и знаят, че от тях нищо не зависи и във всеки един момент вожда може да им съсипе живота щото са хора със зависимости...

ПРЕСТЪПНИКО БОРИСОВ, В БЪЛГАРИЯ СИ ИМАМЕ ЕРУДИРАН, ИНТЕЛИГЕНТЕН ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО СЕ КАЗВА РУМЕН РАДЕВ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ - ГАЛФОН, СЪС ЗАВЪРШЕНА ШКОЛА НА МВР, БОРИСОВ! ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА. И ПОНЕЖЕ В ГЕРБ СТЕ ИЗБРАНИ С КОНКУРС ЗА КАРУЦАРИ, НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРИМИРИТЕ С ТОВА! НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЗА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА КРАКАТА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ХВАНЕШ, ТА КАМО ЛИ АКЪЛ ДА МУ ДАВАШ И ДА МУ КАЗВАШ. КРОТУВАЙ ЗАЩОТО И КОКОШКИТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ СИ МУТРА-ПРЕСТЪПНА.ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ!

Никога не съм бил живковист,като Борисов,но винаги съм се възхищавал на ТЖ.Човекът от народа е бил артист и артист си остана до края.Подреден живот на възход-лежи си кротко на поляните над Говедарци и никой фашага не може да го намери/защото и никой не го е търсил/.След 9.9-ти,тихо,кротко,со кротце,со благо,израства в йерахията.За да стане Баш Цар за цели 33г.Цар,ама Цар-сочни целувки,прегръдки,но единственият васал в историята здраво експлоатирал Империята-Владетел.Хей ги на,как простичко се случват нещицата.Става му наш Херойко пазвантин и попива ли,попива познания,как се става Цар.Ама Цар-Господар.Точно толкова артист и простак,като Учителя,но винаги в повече.От филиите с мас,праз и скъсаните гумнетки,до топ балкански и европейски лидер,3 пъти гален от папи по главата.Е,да експлоатира Америка той акъл няма,но да го прави спрямо България за джеба си-Цар е.И напоследък-цигулар!ТЖ би видял в Геройко всестранно развита личност-от мутричка до ден днешен,само възход и вселенски успехи.Къде ти един льотчик може да се мери с тоз колос балкански и световен!Шофьорът на самолет VS МАЙ ФРЕНД на 4/5-ти от световните лидери.....

Егати дебелия цигулар

Ако беше прочел и някоя друга книжка еднокнижния ни премиер, може би щеше да прави разлика между партиен лидер, какъвто е той и Президент на Република България, какъвто е Радев. Той дори формално не е равен на Президента, а ако имаше м0рал, межеше да направи разлика и между това какъв генерал е единия и какъв другия. ;)

С тези дебели пръстлета и ти се извъди един цигулар! А и ако случайно ти се върже мелодийка,ще е 100%мутро-чалга. Какъв низък фарс е всичко това-единият"доброто ченге".Председателят на ПГ на ГЕРБ-"лошото".Гледам ги не вярвам,какви циркове разиграват.

Знаех си, че е свирил на цигулка. И футболист по-добър от Меси и тенисист по-добър от Гришо, каратист, балетист, финансист... и това само с "Винету". Привилигировани сме, че такъв талант ни харчи парите.

Проблемът с изтребителите се нарича САЩ. И ББ трябва да слуша дори да не иска, а ЦвЦв е по принцип съгласен да ги слуша та да не го дрънчат за корупция (апартаменти и тъщи) ББ се измъква, или по скоро се опитва да се измъкне, но от световния агресор ФАЩ нама измъкване каквото те кажат се случва. Щом налагат на ЕС да им бнася по-скъпия втечнен газ няма какво да говорим. ЕС няма воля да ги спре американските политици и да им забрани да безчинстват в Европа и по света. ТОВА Е ИСТИНАТА! ВСИЧКИТЕ ЗЛИНИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИДВАТ ОТ АГЕСОРСКАТА ПОЛИТИКА НА ФАЩ И ЖЕЛАНИЕТО ИМ ЗА ХЕГЕМОНИЯ!

За пръв път и Борисов нарече Цветанов беквокал!

РАДЕВ Е ДОСТАТЪЧНО ИНТЕЛИГЕНТЕН И УМЕН ЧОВЕК ЗА РАЗЛИКА ОТ ШАЙКАТА РАЗБОЙНИЦИ В ГЕРБ, ТЕ САМИ СИ КОПАЯТ ГРОБА, ОМАСКАРЯВАТ И ВОДАЧА СИ БОРИСОВ

ТЪПАКА РАДЕВ НЕКА СЕ КЛАНЯ НА ГЕРБАВИЯ ЦИГУЛАР ТЕЗИДЕТО СА ЗА БОРИСОВ НЕ СА ТИЯ ДЕТО СА ЗА РАДЕВ . РАДЕВ ЩЕ ДУХА СУПАТА ЩОМ СВИРИ НА ЦИГУЛКАТА НА БОРИСОВ.ПРОДАЖНИК ИЗМЕНКЯР И ЛИЦЕМЕР .

БОРИСОВ, НА РАДЕВ ТИ НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА МУ КАЖЕШ. У ВАС МОЖЕШ ДА КАЖЕШ КАКВОТО СИ ИСКАШ, В ПАРТИЯ ГЕРБ - СЪЩО, НО ТАКА ТИ ИЗНАСЯ И ТАКА ГОВОРИШ. НАЛИ НЕ МИСЛИШ БОРИСОВ, ЧЕ НЯКОЙ ТИ ВЯРВА НА ФАЛШИВИТЕ ПРИКАЗКИ? АКО ИСКАШЕ ДА СЕ РАЗБИРАШ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, БОРИСОВ ЩЕШЕ ДА ОЗЪПТИШ ШАЙКАТА СИ, НО ТИ НАПРАВИ ОБРАТНО - ПЛАТИ НА ЖУРНАЛИСТИ, КЛАКЬОРИ, СОЦИОЛОЗИ, ПОЛИТОЛОЗИ ДА ПЛЮЯТ ПО АВТОРИТЕТА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, НО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА, БОРИСОВ! НА МУТРА КАТО ТЕБ НАРОДА НЕ ВЯРВА!

Престани с това- казал съм! Не си господар на вселената. Ти си на власт благодатение на един прост народ,купуване на гласове,принуда и подправяне на изборните резултати. Той и Сатанаил е пожелал да се постави над Божия трон,но Бог го е изхвърлил от Божието царство. Твоята съдба един ден ще бъде като неговата. Спри се малко,бе...

АЛО.,диригената----стига с ТВОЕТО ,,казал съм,,, ,,дай да се разберем,,,......На какво да се разберете---на маса и суджук ли???Знаем ,че суджук и братчеди имате достатъчно,дори и Европа няма да ви стигне.

За Радев ....."Нинова му е моя Цветанов". За глупостта умора няма.

Г-н Борисов, обречен сте на провал в битката с ген. Радев !!!

БСП нямат проблем да навредят на България, готови са да се съюзят с дявола за дребна далавера, а българските граждани кучета ги яли! Аман от дребни души!

милионите на шуробаджанаците от Хасково, спечелени с връзкарство и корупция...Дребна далавера ли са 40-те фирми на един от баджанаците, с печалби в размер на милиони....То този уличаващ факт е достатъчен -ЧЕТИРЕДЕСЕТ ФИРМИ! Не може да бъде вярно...Нищо де,...дребна далавера...

Отношенията между премиера и президента са както едно време журналистите казваха за здравословното състояние на Папа Йоан Павел Втори-непрекъснато се подобряват.

За мене Боко направи 3 много груби грешки за няколко дена. 1.От Варна поиска спешно приемане на Сърбия в ЕС. Вчера, днес пристигнаха в Белград 4 подарени от Русия Миг -29. Всенародни тържества, Шойгу пристига на 20.10. в Белград. Просръбските медии в Мк тържествуват Как ше погледнат на това нашите партнъори в ЕС и Нато ? Това пробългарска позиция ли е ? 2. Гласуванет в НС на принципа "Царя дава пъдаря не дава". Доста наивно . Ответният удар от ЕС няма да закъснение, за жалост отново за сметка на БГ. В крайна сметка се краде от нейните пари. 3. Ненужна конфронтация с Президента. Мога да кажа раздухвана от ЦЦ, но ББ стои зад това. Но кой стои зад Радев ? По-скоро САШ, отколкото Русия .

Б.Б ВИЕ САМ СИ ИЗДЕЙСТВАТЕ ВЛАСТТА. А Р. Р. ИГРАЕ ПО СВЕРКАТА НА КУР/В/НЕЛИЯ. И СТАВА СМЕШЕН И ГЛУПАВ И ПОКАЗВА НА ХОРАТА , ЧЕ МЯСТОТО МУ НЕ Е ТАМ. ДРУГО БЕШЕ СЪС ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ПРЕЗИДЕНТИ ТЕЖАТ СИ НА МЯСТОТО , А ТОЗ ОТИДЕ В АМЕРИКА И МУ ЛЪСНА ГОЛИЯ ГЪЗ.

Да бе, да - на чело с предния плужек.

никой не ми отговаря за връзките на Нинова с Командира Костов. Когато беше на върха и тя на върха - той я издигна. А мъжът ѝ назначи са шеф на митница - ето ти роднински връзки. Ама никой не отговаря , отминават ме като червен светофар, а всичко това е истина. Работи на най-високи позиции в СДС, а после хоп - на най-високи позиции в БСП и това ако не е хамелионщина.

Абе мушмол, кого го интересуват неща от преди "100 години"? Животът е тук и сега! А колкото до хамелионите ...Над 90 процента от членовете на ГЕРБ са сбирищина , членували в други партии! Значи - ХАМЕЛИОНИ!

...МНОГО дълго се застоя на това място за добрините,които сътвори...Махни се с добро! Скоро и КАВАЛА на оркестъра ви, Лаврентий цвинокио ще види какво е мащабен социален протест,а както сте я подкарали и други неща може да видите!!!!!!!!!!!!

Борисов събра боклука на Нацията и ги направи членове на ГЕРБ. Това не е случайно...и сега се виждат плодовете на неговата политика. Той е главният виноник за това, което става.

БОРИСОВ,КАКВО Е БЕКВОКАЛ?

Герберастки БЕКВОКАЛ е ПИНЧЕР С ПЯНА НА МУЦУНАТА!

няма роднинско между Костов и Нинова - нали бил циганин, как не го оплюха комунягите, а тя що дири при него - дири да се налапа и то с валута, ами нали детето ѝ с тези пари живее в САЩ.

И аз не искам да обиждам никого, но пък истината трябва да се каже.И Борисов и Радев имат едни БЕКВОКАЛИСТКИ зад себе си и от там тръгва цялата работа.Разкарайте тези женици от себе си и тогава може вече да се говори по мъжки. Радев-Генерал Деси на първо място, Нинова и Манолова(нинова играе за няколко срещу ГЕРБ защото е председател на партията). Борисов-тик положението е трагично.Караянчева, Цецка, Захариева, Лиленцето,Ангелинка, Теменужка, Калинка, Пенка, Радка и йорданка.И преди с Фидосището -трудно ще се излезе от батака.Тея да отиват да готвят и да дондуркат внучета, а не да се моткат на коня в краката.Дали съм прав или не, ама виждаме какво става.Защото жените са по-алчни и безскруполни от мъжете.

Има ли и други скапаняци освен изброените от теб жени! Педали няма ли поне? А, ку.ви? Недопустимо е да няма ку.ви било от м. или от ж.р. , с които страната ни/а и целия свят/ е бъкан до дупка. Не е въпросът от кой пол и занятие са, дали са ку.ви и от кой род. Въпросът е "Стават ли за нещо?" За съжаление- Тц, не, не стават за нищо!

пак за Нинова. Значи ако няма шуробаджанащина можеш да се нагушиш като съпругът ѝ който Костов назначи по време на бензиновото ембарго за шеф на митницата в Олтоманци на сръбската граница. Той Алеко Константинов пише за Солунската митница, как бай Ганю мечтае, но само мечтае за шеф на Солунската митница. Ама за Нинова, за Йончева си траете.

Не знам дали с президента свирят в унисон /както би било правилно да се каже/, но днес стана ясно, че онези, на които ББ даде партия, тлъсти доходи и привилегии, го бламираха. Герберите не се съобразиха с нареждането на своя водач към ДД да подаде оставка и го оставиха в НС. Това е много лош сигнал за него.

само питам - какви роднински връзки има госпожа Лъжа с Костов та я назначи с две годишен трудов стаж като помощник или стажант съдя за ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ТЕХНОИМПЕКС, а после и за ШЕФ НА БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ и двете предприятия фрашкани с долари нали се сещате че импортекспорт се е занимавал с покупко-продажба на оръжие и дрога, а Техноимпекс с изпарщането на наши кадри на запад и на изток само срещу долари, като половината им заплати вземаше легално. Ало-о, Нинова къде са доларите?

то тъй трябва и да е, само че, на радев цигулката е скрипка настоена в московията!

На силните и богати държави са с президентско управление,време е да помислим за промени.

и кои са тия силни и богати държави?

тон с президента. Това което твойте депутати днес защитиха в парламента....роднинския модел на управление и на усояване на държавни и европейски средства,не е модела на президента Радев. Затова вие от Герб не искате румънско правосъдие.... Всички които не принадлежат към роднинските кръгове на властта или мизеруват тук,или хващат самолета и се реализират в чужбина. На това трябва да се тури край,я за да стане...трябва да си ходите!

Борисов събра боклука на Нацията и ги направи членове на ГЕРБ. Това не е случайно...и сега се виждат плодовете на неговата политика. Той е главният виноник за това, което става.

С какво право наричаш боклук привържениците на ГЕРБ?Боклук,аз не наричам хората избрали червените.Върни се назад и ми обясни защо само в България комунистите вървят с/у държавата си.Цялата страна потъна в боклук след преврата извършен от тях.Създадоха групировките,извършиха най-криминалната приватизация,разрушиха всичко,откраднаха всичко,сключиха заробващи дългосрочни договори,докараха няколко нац.катастрофи...На това как му се казва.Успех?Бойко доказва и показва как се работи.Мръсниците са червените вълци и вълчета.

В следващата серия пожарникарят (агент Буда) отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.

Радвам се на изказването на Борисов - как се различава от злобното заяждане на президента.

Все повече опротивява с простотията си този "омиротворител" на Балканите,и "дипломат"от световна величина.

ПОЖАРНИКАРЯТ "СВИРИ" НА ЦИГУЛКА НА ФОНА НА БУМТЯЩ ПОЖАР !!!

Нали вие първи тръгнахте срещу президента ?

Боко знае, че рейтинга на Радев е 3 пъти колкото неговия и се съобразява. Хитър мутрак е наш Тиквун. Признавам му го. Знае, че ако не целува ръка, ще целува... друго. Чудя се само на Радев. Защо не подпука по-агресивно герберливите мафиоти. Но и това ще стане.

Българите са страшно прост народ щом избират тази просташка мутра за премиер вече 3 пъти

В действителност малко са онези, които го избират. Лошото е, че много умни българи не гласуват.

И после се чудим защо другите народи ни презират. Че те само като ни видят какъв "премиер" си избираме , си правят изводи що за народ сме.

Цигулките, ааа...сигурно г-жа Радева отглежда тикви-цигулки в градината на Президентството. То това хоби, градинарството, стана заразно за първи дами, въведе го Мишел Обама.

Кви цигулки, и двамата са кавали:)

ти ли бе,Тикво проста инегранотна ТИ ЛИ БЕ ,тИкво проста и неграмотна,ще даваш акъл на един високо ерудиран и интелигентен човек.

...и пак ТОЙ ЗАПОВЯДВА И НАРЕЖДА,КАЗВА,ШУШНЕ ноооо...Помня какво каза Боби когато избраха /МАЖОРИТАРНО/ Радев ,,,НАЛИ НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ, ЧЕ ЩЕ РАБОТЯ С ТОЗИ ЧОВЕК,,,,!!!!!!Така, че бек вокалите ТОЙ ги дирижира/все пак са от неговият хор/......Няма как ДРУГИ да ги,,оставят,,...

Не ми били цигулки, най-били вувузели...

Борисов, толкова си приличат със Стоичков, просто - ужас!

Ако имаш в предвид, че са доказани професионалисти, Да! Приличат си!

Ето, пак да кажа- пожарникарят да ви засрами, професионалните политици и пр. претенциозни псевдоспециалисти. И пожар може да гаси, и мин.председател можа да стане. А от наследствения прогнил бюрократ нищо не става- пази боже пък къща да ти гаси.

Борисов, кое по-обича, - себе си или България?

Борисов обича България и себе си, защото е нормален човек, за разлика от теб!

и да пишете, и да не пишете, хората си казват мнението на избори, само си губите времето да дращите

Тоя много силно си вярва, сигурно не знае, че пирон, който стърчи на останалите, получава удар с чук.

Борисов е смел и решителен, аз също, не се страхуваме от заплахите на нищожества! Да живее България!